MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Na igen!! Végre van már Múkodj!!!!! Remélem hamarosan az én autómnak is lehet ezt mondani B) Nem igazán múkod még. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ne még mindig van valami stáljsz??? Csak nem műteni kell ismét?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ne még mindig van valami stáljsz??? Csak nem műteni kell ismét?? B) Most is ugyanazt csinálja csak mostmár üzemi hőfokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hát akkor mondhatni,hogy szar a helyzet!!! Kérdés az hogy tényleg rossz vagy csak a gomba szivat minket!!!?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hát akkor mondhatni,hogy szar a helyzet!!! Kérdés az hogy tényleg rossz vagy csak a gomba szivat minket!!!?? Valami sz@r,mert amikor kivillan a lámpa,akkor elkezdenek csörögni a hidrók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hát akkor valami tényleg nagyon szar,és az a dolog sajna a csapágysor lesz!!!! VAn némi kopás akkor a motorban!! Biztos nem tett jót neki az az olajsár,ami benne volt régen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hát akkor valami tényleg nagyon szar,és az a dolog sajna a csapágysor lesz!!!! VAn némi kopás akkor a motorban!! Biztos nem tett jót neki az az olajsár,ami benne volt régen! B) Én még azért megpróbálkoznék egy másik olaj pumpával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Megpróbálhatjuk,bár szerintem a fogaskerekek tuti jók!!attól nem szokott baj lenni!! Max a nyomásszabályzó szelep lesz a baja mert lehet nem zár!!! Majd lecseréljük,megnézzük!!! Tök jó hogy igy estefelé uraljuk a fórumot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Megpróbálhatjuk,bár szerintem a fogaskerekek tuti jók!!attól nem szokott baj lenni!! Max a nyomásszabályzó szelep lesz a baja mert lehet nem zár!!! Majd lecseréljük,megnézzük!!! o.k. Tök jó hogy igy estefelé uraljuk a fórumot B) És ez mostmár így is marad B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 És ez mostmár így is marad B) ;) Hát remélem is :D Majd igyekszem minden este erőt venni magamon,hacsak nem személyesen fárasztalak benneteket odaát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Én még azért megpróbálkoznék egy másik olaj pumpával. Épp javasolni akartam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Épp javasolni akartam. B) Így már tudom,hogy jó ötlet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hát remélem is :D Majd igyekszem minden este erőt venni magamon,hacsak nem személyesen fárasztalak benneteket odaát B) Tudod mit? Hozd át a Tip-Toppot és majd innen nyomjuk B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Annyi játékom van rajta,hogy 1hétig fel sem állnánk mellőle!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Annyi játékom van rajta,hogy 1hétig fel sem állnánk mellőle!!! B) Na ja,de holnap meg kéne nézni a Rekordot ha ráérsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Mi va, kidőltetek? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 Úgy érzem, elegem van a 2,4es motorból B) ki lett cserélve már még a kurvaanyja is, és ugyanúgy villan az olajlámpa, és ugyanúgy zabálja a benzint... Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ha minden át van cserélve, akkor miért csinálja mindig ugyanazt... B) mert az oké, hogy vannak olyan dolgok, amit minden manta megcsinált alattam, mintha én vonzanám a bajt - de azért ezt tényleg nem értem. Pedig a motor jó. Hallottam járni a másikban, nem is evett sokat... nálam meg mégis ez van. Ugyanaz, mint a kétezressel... Lehet, hogy eladom a picsába... :D lassan már jobban szeretnék egy háromezrest... de nem az ereje miatt... ;) az égiek biztos haragszanak rám... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Szét lett borítva, mikor belekerült? Mennyire volt megkopva? Milyen olajat tesztek bele? Olajpumpa köszöni jól van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 Szét lett borítva, mikor belekerült? Mennyire volt megkopva? Milyen olajat tesztek bele? Olajpumpa köszöni jól van? B) ja. minden köszöni, jól van... B) a 20w40 meg már jól kell, hogy hangozzon, nem...?! :D néha nehéz dolog ez az autó építés... és idegesítő is néha... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Na itt az első megakadás a mantaszétszedésben B) sehogy sem megy a hátsó kisablakok kiszerelése. Még nem csináltam ilyet. hogyan kell? kicsit mozog, annyit elértem, de nem tudom kivenni, pedig marhajó lenne ha sikerülne. A kivételnél is kell a madzagbefűzés a gumi alá? vagy máshogy kell B) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Probléma megoldva!! Felb@sztam magam és kiszedtem B) . NEm is tört el.de a szélvédőket már nem merném egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 ja. minden köszöni, jól van... B) a 20w40 meg már jól kell, hogy hangozzon, nem...?! :D néha nehéz dolog ez az autó építés... és idegesítő is néha... ;) Miért, annyira szanaszét vannak kopva a csapágyak, hidrotőkék? Merthogy abba nagyobb kopásig 10W40 lenne való, feltéve ha C24NE-ről beszélünk. A túl vastag olajnak az a baja, hogy nem jut el a csapágyakhoz és a hidrotőkékbe rendesen, és ez nagyon gyors kopást eredményezhet. Nem próbáljátok ki vékonyabb olajjal? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 Miért, annyira szanaszét vannak kopva a csapágyak, hidrotőkék? Merthogy abba nagyobb kopásig 10W40 lenne való, feltéve ha C24NE-ről beszélünk. A túl vastag olajnak az a baja, hogy nem jut el a csapágyakhoz és a hidrotőkékbe rendesen, és ez nagyon gyors kopást eredményezhet. Nem próbáljátok ki vékonyabb olajjal? B) meg volt. Elsőzör a standard 15w40 volt, faca arab olaj. Ment is a pocsékba... :D Jó lenne, ha MrManta megoldaná... végülis ezért tartom, vagy mi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 Probléma megoldva!! Felb@sztam magam és kiszedtem ;) . NEm is tört el.de a szélvédőket már nem merném egyedül. na, akkor lekéstem a jótanácsot B) ügyi vagy B) a szélvédő két emberes, nehogy eltörjön... azért az nem két kiló :D mondjuk nem is három ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Ment is a pocsékba... B) Megzabálta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts