Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

manta

Recommended Posts

• Hozzászólások 829
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Pedig ő is kint volt most Tinnyén. ;) Meg én is B) Láttam Tas művét is B)

Amúgy meg üzenem neki, hogy kapja be, mert most miatta nem készül még mindig a mocitetőm! :lol: ;)

Egy szemét állat, hogy nem hagyta itt a csapágyas kölcsönkocsiját és ment vissza Ausztriába vonattal, hogy a majd hónapok múltán - talán - versenyző kocsidhoz legyen géptető ugye ? :D

Megosztás:

Egy szemét állat, hogy nem hagyta itt a csapágyas kölcsönkocsiját és ment vissza Ausztriába vonattal, hogy a majd hónapok múltán - talán - versenyző kocsidhoz legyen géptető ugye ? B)

Nem kellett volna kitaposni a belét annak a szegény kabriónak. :D

Mindenki jobban járt volna B)

Megosztás:

Pedig ő is kint volt most Tinnyén. ;) Meg én is ;) Láttam Tas művét is :D

Amúgy meg üzenem neki, hogy kapja be, mert most miatta nem készül még mindig a mocitetőm! :P :lol:

Minden paraszt pletyka igy kezdődik de nembaj az öregek valamikor a lócán ti meg itt dumáltok

Azt a kapd be meg könnyü igy a sorok mögött

a géptetőd nem az én fügvényem

és az autom sem lett volna kész ha nem csinálom tovább .

A kitaposom a belét azt meghagyom a pedofilekre B)

na további jó csámcsogást más szerencséjén B)

Megosztás:

Minden paraszt pletyka igy kezdődik de nembaj az öregek valamikor a lócán ti meg itt dumáltok

Azt a kapd be meg könnyü igy a sorok mögött

a géptetőd nem az én fügvényem

és az autom sem lett volna kész ha nem csinálom tovább .

A kitaposom a belét azt meghagyom a pedofilekre B)

ne vedd ennyire komolyan koma :D

Megosztás:

Tas! A tied legalább már mozog :D mondjuk az enyém is, de hiába lett lecserélve a motor eleje, olajnyomás még mindig nincs. A következő a főtengely csapágyazás lesz B) krvára örülök, mondtahom... megint lehet szétszedni, kiszedni... ÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh ;) ahhoz képest, hogy hallottuk járni, és úgy vettük meg, hogy csak beejtjük oszt lehet haladni vele - már állóhelyben összefota magát a computer, cserélni kellett az elejét, most a főtengely... ;) ez borzasztó... :lol:

De mostmár leszrom, ezt még megkapja, és ha még úgy is gebasz lesz, akkor inkább belefaragunk egy háromezrest, és akkor majd az kimegy a világból... B)

Megosztás:

Mivan, útközben elkopott a humorérzéked, koma? ;)

Kicsit azért én is aggódósra vettem ám a figurát ott vasárnap, mivel holnap kellene

vinni a gépsast Salgótarjánba gépkönyvezni, és vasárnap még hozzá sem volt nyúlva...

nekünk most ezen múlik a szezon. Ha nem lesz készen holnap délig a fényezéssel

együtt, akkor idén mindenképpen buktuk a szezont :D

Na és így még mindig van humorérzékem, remélem értékeled B)

Megosztás:

Mivan, útközben elkopott a humorérzéked, koma? ;)

Kicsit azért én is aggódósra vettem ám a figurát ott vasárnap, mivel holnap kellene

vinni a gépsast Salgótarjánba gépkönyvezni, és vasárnap még hozzá sem volt nyúlva...

nekünk most ezen múlik a szezon. Ha nem lesz készen holnap délig a fényezéssel

együtt, akkor idén mindenképpen buktuk a szezont B)

Na és így még mindig van humorérzékem, remélem értékeled B)

Hát eléggé savanyúra sikeredett ez a humor s ilyen lett a válasz is de nem ragzom tovább mert csapágyasak lesznek az agysejtjeim is :D

Megosztás:

Tas! A tied legalább már mozog ;) mondjuk az enyém is, de hiába lett lecserélve a motor eleje, olajnyomás még mindig nincs. A következő a főtengely csapágyazás lesz B) krvára örülök, mondtahom... megint lehet szétszedni, kiszedni... ÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh ;) ahhoz képest, hogy hallottuk járni, és úgy vettük meg, hogy csak beejtjük oszt lehet haladni vele - már állóhelyben összefota magát a computer, cserélni kellett az elejét, most a főtengely... :lol: ez borzasztó... :P

De mostmár leszrom, ezt még megkapja, és ha még úgy is gebasz lesz, akkor inkább belefaragunk egy háromezrest, és akkor majd az kimegy a világból... B)

Ez most komoly???? :D

na neked is megvan az öröm figyu az 1.9 es blokkot még tudom hozni ha kell a faragáshoz :P

Megosztás:

Érdekes dolog történt... :D

Ugye villog öröké az olajlámpa. Illetve villogott. Egészen tegnap délutánig...

Mondom a Sólyomnak: na, kapsz egy kis Yellow zenét, mert tudom, hogy szereted (érdekes, pont azt a zenét szereti, amit én :P) - hátha jobb lesz a kedved!

ÉS JOBB LETT A KEDVE!!!!! ;)

Azóta nem világit az olajlámpa! ;) Esküszöm van összefüggés! Tutira!!!!!!

Ha délután sem fog villanni, akkor ezentúl csak Yellow-t hallgatok a mantába :lol:

Én egyébként totálisan hiszek az autó pszichológiába. Ebben a hitemben eddig csak egyszer rendültem meg, amikor hengerfejezni kellett még évekkel ezelőtt a régit, és közölték MrMantáék, hogyha ennyire hiszek ebben, akkor kapok egy sámlit, üljek le a kocsi elé, és van rá nyolc órám, hogy megbeszéljem vele a dolgot, hogy javuljon meg... B) De ezek komoly dolgok, ezt nem lehet időkorlátok közé szorítani!

Erre hivatkozva aztán inkább hagytam, hogy megcsináélják ők... B)

Megosztás:

Érdekes dolog történt... ;)

Ugye villog öröké az olajlámpa. Illetve villogott. Egészen tegnap délutánig...

Mondom a Sólyomnak: na, kapsz egy kis Yellow zenét, mert tudom, hogy szereted (érdekes, pont azt a zenét szereti, amit én :P) - hátha jobb lesz a kedved!

ÉS JOBB LETT A KEDVE!!!!! ;)

Azóta nem világit az olajlámpa! :lol: Esküszöm van összefüggés! Tutira!!!!!!

Ha délután sem fog villanni, akkor ezentúl csak Yellow-t hallgatok a mantába :P

Én egyébként totálisan hiszek az autó pszichológiába. Ebben a hitemben eddig csak egyszer rendültem meg, amikor hengerfejezni kellett még évekkel ezelőtt a régit, és közölték MrMantáék, hogyha ennyire hiszek ebben, akkor kapok egy sámlit, üljek le a kocsi elé, és van rá nyolc órám, hogy megbeszéljem vele a dolgot, hogy javuljon meg... :D De ezek komoly dolgok, ezt nem lehet időkorlátok közé szorítani!

Erre hivatkozva aztán inkább hagytam, hogy megcsináélják ők... B)

Ugye mondtam,hogy van neki lelke! B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.