manta Elküldve Május13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2008 De jó, hogy ő nem volt ott B) majd lesz egy kis időm, akkor dióhájban leírom, hogy a Tas mit művelt (engedélyem van rá) :D Ő egy autógyilkos B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Pedig ő is kint volt most Tinnyén. :D Meg én is B) Láttam Tas művét is B) Amúgy meg üzenem neki, hogy kapja be, mert most miatta nem készül még mindig a mocitetőm! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Pedig ő is kint volt most Tinnyén. ;) Meg én is B) Láttam Tas művét is B) Amúgy meg üzenem neki, hogy kapja be, mert most miatta nem készül még mindig a mocitetőm! :lol: ;) Egy szemét állat, hogy nem hagyta itt a csapágyas kölcsönkocsiját és ment vissza Ausztriába vonattal, hogy a majd hónapok múltán - talán - versenyző kocsidhoz legyen géptető ugye ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Egy szemét állat, hogy nem hagyta itt a csapágyas kölcsönkocsiját és ment vissza Ausztriába vonattal, hogy a majd hónapok múltán - talán - versenyző kocsidhoz legyen géptető ugye ? B) Nem kellett volna kitaposni a belét annak a szegény kabriónak. :D Mindenki jobban járt volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ez az ingyenvihető gépháztetőm: manta mocitető PIC 1 manta mocitető PIC 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Én még ma sem térek magamhoz,hogy tudtad eladni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Én még ma sem térek magamhoz,hogy tudtad eladni! B) No comment. Én tudom. Kritikát meg nem akarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Pedig ő is kint volt most Tinnyén. ;) Meg én is ;) Láttam Tas művét is :D Amúgy meg üzenem neki, hogy kapja be, mert most miatta nem készül még mindig a mocitetőm! :P :lol: Minden paraszt pletyka igy kezdődik de nembaj az öregek valamikor a lócán ti meg itt dumáltok Azt a kapd be meg könnyü igy a sorok mögött a géptetőd nem az én fügvényem és az autom sem lett volna kész ha nem csinálom tovább . A kitaposom a belét azt meghagyom a pedofilekre B) na további jó csámcsogást más szerencséjén B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Minden paraszt pletyka igy kezdődik de nembaj az öregek valamikor a lócán ti meg itt dumáltok Azt a kapd be meg könnyü igy a sorok mögött a géptetőd nem az én fügvényem és az autom sem lett volna kész ha nem csinálom tovább . A kitaposom a belét azt meghagyom a pedofilekre B) na további jó csámcsogást más szerencséjén B) ne vedd ennyire komolyan koma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Tas! A tied legalább már mozog :D mondjuk az enyém is, de hiába lett lecserélve a motor eleje, olajnyomás még mindig nincs. A következő a főtengely csapágyazás lesz B) krvára örülök, mondtahom... megint lehet szétszedni, kiszedni... ÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh ;) ahhoz képest, hogy hallottuk járni, és úgy vettük meg, hogy csak beejtjük oszt lehet haladni vele - már állóhelyben összefota magát a computer, cserélni kellett az elejét, most a főtengely... ;) ez borzasztó... :lol: De mostmár leszrom, ezt még megkapja, és ha még úgy is gebasz lesz, akkor inkább belefaragunk egy háromezrest, és akkor majd az kimegy a világból... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 na további jó csámcsogást más szerencséjén B) Mivan, útközben elkopott a humorérzéked, koma? ;) Kicsit azért én is aggódósra vettem ám a figurát ott vasárnap, mivel holnap kellene vinni a gépsast Salgótarjánba gépkönyvezni, és vasárnap még hozzá sem volt nyúlva... nekünk most ezen múlik a szezon. Ha nem lesz készen holnap délig a fényezéssel együtt, akkor idén mindenképpen buktuk a szezont :D Na és így még mindig van humorérzékem, remélem értékeled B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Na és így még mindig van humorérzékem szerintem sose volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 szerintem sose volt B) Csak immunis vagy rá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Mivan, útközben elkopott a humorérzéked, koma? ;) Kicsit azért én is aggódósra vettem ám a figurát ott vasárnap, mivel holnap kellene vinni a gépsast Salgótarjánba gépkönyvezni, és vasárnap még hozzá sem volt nyúlva... nekünk most ezen múlik a szezon. Ha nem lesz készen holnap délig a fényezéssel együtt, akkor idén mindenképpen buktuk a szezont B) Na és így még mindig van humorérzékem, remélem értékeled B) Hát eléggé savanyúra sikeredett ez a humor s ilyen lett a válasz is de nem ragzom tovább mert csapágyasak lesznek az agysejtjeim is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Tas! A tied legalább már mozog ;) mondjuk az enyém is, de hiába lett lecserélve a motor eleje, olajnyomás még mindig nincs. A következő a főtengely csapágyazás lesz B) krvára örülök, mondtahom... megint lehet szétszedni, kiszedni... ÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh ;) ahhoz képest, hogy hallottuk járni, és úgy vettük meg, hogy csak beejtjük oszt lehet haladni vele - már állóhelyben összefota magát a computer, cserélni kellett az elejét, most a főtengely... :lol: ez borzasztó... :P De mostmár leszrom, ezt még megkapja, és ha még úgy is gebasz lesz, akkor inkább belefaragunk egy háromezrest, és akkor majd az kimegy a világból... B) Ez most komoly???? :D na neked is megvan az öröm figyu az 1.9 es blokkot még tudom hozni ha kell a faragáshoz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 ja B) komoly B) csak úgy repkednek az ezresek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hát eléggé savanyúra sikeredett ez a humor s ilyen lett a válasz is de nem ragzom tovább mert csapágyasak lesznek az agysejtjeim is B) Majd legközelebb iszunk rá, az rendbehozza azokat a halódó sejteket B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 ja B) komoly B) csak úgy repkednek az ezresek :D ha tudok valamibe segiteni szoljál Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 mindenképpen B) köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2008 Érdekes dolog történt... :D Ugye villog öröké az olajlámpa. Illetve villogott. Egészen tegnap délutánig... Mondom a Sólyomnak: na, kapsz egy kis Yellow zenét, mert tudom, hogy szereted (érdekes, pont azt a zenét szereti, amit én :P) - hátha jobb lesz a kedved! ÉS JOBB LETT A KEDVE!!!!! ;) Azóta nem világit az olajlámpa! ;) Esküszöm van összefüggés! Tutira!!!!!! Ha délután sem fog villanni, akkor ezentúl csak Yellow-t hallgatok a mantába :lol: Én egyébként totálisan hiszek az autó pszichológiába. Ebben a hitemben eddig csak egyszer rendültem meg, amikor hengerfejezni kellett még évekkel ezelőtt a régit, és közölték MrMantáék, hogyha ennyire hiszek ebben, akkor kapok egy sámlit, üljek le a kocsi elé, és van rá nyolc órám, hogy megbeszéljem vele a dolgot, hogy javuljon meg... B) De ezek komoly dolgok, ezt nem lehet időkorlátok közé szorítani! Erre hivatkozva aztán inkább hagytam, hogy megcsináélják ők... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Érdekes dolog történt... ;) Ugye villog öröké az olajlámpa. Illetve villogott. Egészen tegnap délutánig... Mondom a Sólyomnak: na, kapsz egy kis Yellow zenét, mert tudom, hogy szereted (érdekes, pont azt a zenét szereti, amit én :P) - hátha jobb lesz a kedved! ÉS JOBB LETT A KEDVE!!!!! ;) Azóta nem világit az olajlámpa! :lol: Esküszöm van összefüggés! Tutira!!!!!! Ha délután sem fog villanni, akkor ezentúl csak Yellow-t hallgatok a mantába :P Én egyébként totálisan hiszek az autó pszichológiába. Ebben a hitemben eddig csak egyszer rendültem meg, amikor hengerfejezni kellett még évekkel ezelőtt a régit, és közölték MrMantáék, hogyha ennyire hiszek ebben, akkor kapok egy sámlit, üljek le a kocsi elé, és van rá nyolc órám, hogy megbeszéljem vele a dolgot, hogy javuljon meg... :D De ezek komoly dolgok, ezt nem lehet időkorlátok közé szorítani! Erre hivatkozva aztán inkább hagytam, hogy megcsináélják ők... B) Ugye mondtam,hogy van neki lelke! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2008 VAN! B) Annyira, hogy például nálam sose csinál olyat, hogy nem indul be, MrManta alatt meg ogen B) szerintem nem nagyon szereti :D vagy csak szivatja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 VAN! B) Annyira, hogy például nálam sose csinál olyat, hogy nem indul be, MrManta alatt meg ogen :D szerintem nem nagyon szereti ;) vagy csak szivatja ;) Hja én meg a Dartvödör voltam a manta mellett és nem csábitottam a sötét oldalra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hja én meg a Dartvödör voltam a manta mellett és nem csábitottam a sötét oldalra B) Én meg azt mondom neki:MÚKODJ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Na igen!! Végre van már Múkodj!!!!! Remélem hamarosan az én autómnak is lehet ezt mondani B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts