Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Kicsit elkanyarodtunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2008 Kicsit elkanyarodtunk... :D talán tényleg elkanyarodtunk egy kicsit.... ;) crazyfék -> iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -> B) visszafordul szóval hétvégén megnézzük az olajamat, mert villog az lámpám... most vagy nem vagyunk kompatibilisek, vagy tényleg nincs olajnyomás... majd meglátttyuk ;) (na? Sikerült vissztérnem, min a Jedinek a Star Wars-ban? B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Akkor addig ne borotváld a lábad a hónaljad és... szóval mást se! B) Ja, és tanuld meg artikuláltan kimondani, hogy Már kezdem is a gyakorlást, csak nehogy a sok eddzésbe belemelegedve az államvizsgán is artikuláljak B) , a bizottság nézne kicsit. Hogy magyaráznám meg? Amúgy sajna vagy hál Istennek holnap szedem szét megint a kocsit. mert megy kasztnishoz. Aztán festés!!!!!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Helyesen pedig a mondás: minden sikeres férfi mögött egy nő áll!!!!!!! Tehát erős férfiről itt szó sincs...:D még helyesebben: Minden sikeres férfi mögött ott van egy nő, akinek nincs egy gönce, amit felvegyen. (Hubert H. Humphrey) ;) Én erről nem nyitok vitát,nem véletlen kezdődik 2-essel a személyi száma a nőknek! :lol: Mindent mi,férfiak találtunk fel...mondj egy híres női mesterszakácsot vagy építészt vagy feltalálót! :P Ugye,hogy ugye? :P ;) talán tényleg elkanyarodtunk egy kicsit.... ;) crazyfék -> iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -> B) visszafordul Kézifék? Mantás sose fordul meg kézifékkel b4sszus!Teligázon elrugja és had pördüljön! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Marie Curie - rádióaktivitás Mary Anderson - Ablaktörlő 1903 B) Amanda Jones - vákum csomagolás Josephine Cochran - mosogatógép 1893 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Marie Curie - rádióaktivitás Mary Anderson - Ablaktörlő 1903 B) Amanda Jones - vákum csomagolás Josephine Cochran - mosogatógép 1893 Aha és ezt fejből nyomtad? B) Google-el én is tudok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Marie Curie - rádióaktivitás Mary Anderson - Ablaktörlő 1903 B) Amanda Jones - vákum csomagolás Josephine Cochran - mosogatógép 1893 A francba B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Josephine Cochran - mosogatógép 1893 Gondolhattam volna hogy nő találta ki. Vajon miért? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Gondolhattam volna hogy nő találta ki. Vajon miért? B) B) :D Szerintem én tudom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 :D elválok ;) B) Nyakon váglak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ez komoly. Itt vitáznak. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 B) Nyakon váglak B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Délután de sok hozzászólást teszek át az X-be! Folyton csak a munka. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2008 Délután de sok hozzászólást teszek át az X-be! Folyton csak a munka. :lol: :D Sanyi! Te olyan cuki vagy! ;) VISSZAKANYARODOK!!!!! Mikor lesz kész, melyik lesz kész, kész lesz e valaha? :P (ez a legkirályabb mondat, amit mantás valaha hallhat! Órákig tartó beszélgetést lehet vele elindítani! ;) ) Valahol megbántam, hogy a régi kasznimat elajándékoztam... B) nem volt annyira rossz, lehetett volna építeni belőle egy türhető kis mantát, ami a gyereknek jó lett volna gyakorolni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 sziasztok!!! végre én is beregisztráltam magam és hozzá tudok szólni mindenhez:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 sziasztok!!! végre én is beregisztráltam magam és hozzá tudok szólni mindenhez:) SZólj hozzá Ice Man!!!!! B) Például tőled is megkérdezném, ait Sörös Sanyitól szoktak: Mikor lesz kész, melyik lesz kész, kész lesz e valaha? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 Már megint aggódom a fogyasztásom miatt... B) úgy ment le a benzinmutatóm, mintha húznák B) Most tankoltam kattanásig, lemegyek vele x kilómétert, és majd csak azután esem kétségbe :D Ice Man! Jössz holnap olajat nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 < Most tankoltam kattanásig... Még akinek jól megy. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 Én valahogy mindig megvárom az újabb benzin áremelést B) Egy dolog vígasztal csak: a gázolaj sokkal drágább,mint a benya :D ;) ;) Egyébként utánnanéztem a benzin adótartalmának. Tippelj, mennyi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Tipp: sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nem egyszerűen sok, hanem KURV@ SOK!!!! B) A benzin adótartama Magyarországon 53% ! B) Komolyan gondolkodom azon hogy kiírom a mantára, hogy: "Ez az autó a kormány által 53% adóval súlytott üzemanyaggal közlekedik" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 sziasztok!!! végre én is beregisztráltam magam és hozzá tudok szólni mindenhez:) Na szia. ideje volt, hogy itt is tudjunk beszélgetni kicsit. Meghát ha torokgyulladást kapsz a madártejes fagyitól akkor is tudsz írni. Végre itthon a festék fele , amivel festve lesz a kocsi. B) Már csak a másik fele kell és kész az anyagi csődöm B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Ecset is megvan? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Ecset is megvan? B) Teddy henger már be van izzítva! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Teddy henger már be van izzítva! B) Olyan kis kafa, amit a szobafestők használtak régen, olyan kis virágmintás. Az mekkora lenne már!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts