mantababy Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 hali Blitz-re hogy összeraktuk Monát a fogyasztásom 9-10 liter lett :lol: ez kicsit több ,mint a 8,6 volt. semmihez sem nyúltunk, a gyujtás is vissza lett állítva a szétszedés előttihez. valami ötlet, hogy mitől változott meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 hali Blitz-re hogy összeraktuk Monát a fogyasztásom 9-10 liter lett :lol: ez kicsit több ,mint a 8,6 volt. semmihez sem nyúltunk, a gyujtás is vissza lett állítva a szétszedés előttihez. valami ötlet, hogy mitől változott meg? Talán a jobb lábad hossza nőt meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Talán a jobb lábad hossza nőt meg! :lol: sajna nem :lol: mert oké, hogy többet eszik de egy kicsivel szarabbul is megy. nade megteszek mindent, már mantásszervízbe hordom ahol álligatják :lol: de még nem lett jobb, sőt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Két nevet mondok akik tutik: Kaszkadőr Pesten (vagy környékén, nem tudom biztosra), Sexy Fehérváron. Ők fülre úgy belövik a CIH motorokat, hogy csak úgy ketyeg, mint a Doxa. Sexy Sanyi barátom Mantáján kb. 3/4-ed óra alatt a 12 literes fogyasztásból csinált 7.5-8 literest úgy, hogy még dinamikusabb is lett az autó, Hajninak pedig csodás töltést varázsolt. Kaszkadőr pedig az én padlózásnál megtorpanós motoromat piszkálta kb 20 percen át, és utánna olyan dinamikus lett a szekér, hogy az csak na. A fogyasztásról ebben az esetben inkább nem nyilatkoznék, mert én még soha nem mértem. Ja, meg injektorra, vagy kábelkötegre mintha Mr Manta Bencze Lacit mondta volna még. De erre már nem nagyon emlékszem. Bukócsövet és kipufogót szereltünk akkor. :lol: (Laci a kocsiban, én a csomagtartóban, két literes Bosodi pedig a tetőn. Erre világosan emlékszem. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 akkor a felsorolásból ne hagyjuk Mr. Mantát sem ki úgybelőtte a senator motorját hogy visszakaptam a lovaimat és 16 literből 10 lett ismét a fogyasztásom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2007 (Laci a kocsiban, én a csomagtartóban, két literes Bosodi pedig a tetőn. Erre világosan emlékszem. :lol:) mert a borsodi világos sör :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2007 visszakaptam a lovaimat és a ménes pedig ilyen boldogan rohant Gelko felé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2007 Egyébként pedig Sexy a KIRÁLY! :P :lol: és nincs fogyasztás 10 liter alatt a manta esetében :lol: milliószor mondtam, hogy ne iskeressétek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 és a ménes pedig ilyen boldogan rohant Gelko felé :lol: Gelko meg a ménes felé majd nagyboldogan belelovagolt a napba Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2007 ... Hű kisérőjével: Lacsko della mantával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Szia Berlina! Hogy halad a fordítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 A veztengely témához pontosítás: Nincs olyan első veztengelycsapágy amelyikben nút lenne, ha van nút akkor az csak a veztengelyen van. Van - ig és -tól hengerfej. Az -ig fejben a veztengely nútján keresztül jut az olajnyomás a hidrókhoz, ekkor kettő lik van a csapágyban egy alul és egy felül, ebbe kell a núttal rendelkező veztengely. A -tól fejben a csapágy csak egy likat tartalmaz ezen a likon keresztül csak a csapágy kenéséhez szükséges olaj áramlik. A hidrókhoz a csapágyperselyt kívülről megkerülve jut az olaj, a csapágy hátoldalán, előnye, hogy a csapágy kopásával egyre növekvő hézagban nem veszik el az olajnyomás akkora mértékben, mint a korábbi változatnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 hali. szétment a váltóm, nem lehet tolatni :( a motort meg kell dönteni ahhoz, hogy levegyük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 hali. szétment a váltóm, nem lehet tolatni :( a motort meg kell dönteni ahhoz, hogy levegyük? nemvalami kényelmes alulról, de simán megvan. egy kicsit igen, meg kell dönteni, különben a harang felső csavarjait elég nehéz ki illetve becsavarni. arra érdemes vigyázni, hogy a motor hátradöntésénél a leömlő és csavarjai ne repedjenek meg. tapasztalat: nagyon kell figyelni a csavarokra, mert olykor elég hirtelen tudnak menetirányt váltani... ha négyes váltód van akkor elég csak a váltót leszedni, kupplung maradhat. a váltó leszedése előtt érdemes az olajat leengedni, vagy a kardánkivezetést egy pl E Rekord kardáncsokkal "betömni", mert az olaj is olyan hogy folyik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 na sikerült leszedni.viszont az a nagy gond, hogy semmi hibát nem találtunk a tolatás fogaskerekén. nagy nehezen széthúztuk, kis anyázás után tudunk vele minden sebességbe kapcsolni, aztán mikor összeraktuk, megint nem lehetett váltani. szétszedtük, akkor megint oké, aztán összeraktuk, kb fél centis rést hagytunk a két fél között, még mindig jó volt, összecsavaroztuk erre ahol üresnek kellene lennie ott nem lehet forgatni, az első 2 sebesség is be van ragadva, és semmi sem jó.kezdünk tanácstalanok lenni. lehet az, hogy összerakásnál a villák rúdjai nem csúsznak be a helyükre és beragadnak? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 hali segítség kellene. manta izé egy ilyen kellene, pontosan 2000-es motorhoz, ami van az nem igazán jó. akárkinek van szóljon, pláne ha eladó is.köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Pótlevegő tolattyúnak hívják. Elég ritkan romlik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Pótlevegő tolattyúnak hívják. Elég ritkan romlik el. hali gondolom, hogy ritkán romlik el , de a nitrohígítós direktindítást nem jól bírja. A Blitz-re indulás előtt robbantották fel a motoromat, a kipuff is lángcsóvát lőtt, és ez a pótlevegő izé darabokra szállt. ezért ingadozott az alapjáratom végig a Blitz-en. ez a baja, sőt kaptam a robbantóstól egy ,másikat amivel 3-4 literrel megnőtt a fogyasztásom. viszont Bogie (jelenleg Sanyo) mantájából kivettük és kicseréltük egy pár napra és visszaállt a jó fogyasztásom. ezért kell másik nagyon nagyon. tuti nagyobb autóból valót kaptam. ezért kellene 2000 b mantábó vagy valami 100%kompatibilis cucc. pedig ez is hajszálra ugyanúgy néz ki mint amilyen az enyém volt robbantás előtt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2008 nekem már kellett cserélni a pótlevegő tolattyúmat... :huh: és van is itthon még pár darab valahol a sufniban. Ha nagyon kell, megkereshetjük.... :lol: de a régi vósvágenekbe, audiba meg mittom én mibe is ez van. Minden olyanban, ami régi Bosch rendszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nekem már kellett cserélni a pótlevegő tolattyúmat... :huh: és van is itthon még pár darab valahol a sufniban. Ha nagyon kell, megkereshetjük.... :D de a régi vósvágenekbe, audiba meg mittom én mibe is ez van. Minden olyanban, ami régi Bosch rendszer... Hajni!Laci bá hogy viseli a gyűrűs életet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 nekem már kellett cserélni a pótlevegő tolattyúmat... :huh: és van is itthon még pár darab valahol a sufniban. Ha nagyon kell, megkereshetjük.... :D de a régi vósvágenekbe, audiba meg mittom én mibe is ez van. Minden olyanban, ami régi Bosch rendszer... őőőő midet? :D :D szerintem van ötletem hogy nálatok az utsó találkozásunkor kinél kellet volna cserélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 őőőő midet? :D :D szerintem van ötletem hogy nálatok az utsó találkozásunkor kinél kellet volna cserélni :lol: mi van veled Tas koma ? mi lesz az omega helyett ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 mi van veled Tas koma ? mi lesz az omega helyett ? :huh: Vissza a gyökerekhez B ASCONA c20xe kompressor :D amúgy köszi jól vagyok sok a meló és kevés az idő az épitgetésre meg hideg van a mühelybe ahol van a verda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 :lol: most ebben mi volt olyan vicces...? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 :lol: most ebben mi volt olyan vicces...? :huh: nakm az esek kelek és összevariáltam a fojtó szeleppel talán nagyon nyitva volt a haverunknak de lehet hogy egyedülálló a homor érzékem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts