NeedForSpeed Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Tisztességes dolog! Féket is tessék alá tenni, hogy megálljon! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Megállni? Minek? Menjen, oszt' jól van! :lol: :) :P Ui.: Ilyen motort én is szeretnék. :lol:
tascona Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Tisztességes dolog! Féket is tessék alá tenni, hogy megálljon! ;) Remelem a 911 porsche(brembo) fekek elegsegesek lesznek B)
Stefan Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Remelem a 911 porsche(brembo) fekek elegsegesek lesznek ;) Remélem a diffi meg a hűtővíz is bírni fogja! B)
tascona Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Remélem a diffi meg a hűtővíz is bírni fogja! B) a difi az a fogos kerdes de van mäsik ;)
tascona Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Leendö donor tesztelese senator b automata 24v a bontoszökeveny megmenekül
Stefan Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Leendö donor tesztelese senator b automata 24v a bontoszökeveny megmenekül Na, ennek csak jó lesz a difije is B) Komolyat kap a gép, a füsttöl nem is látni semmit egy idő után ;)
tascona Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Na, ennek csak jó lesz a difije is B) Komolyat kap a gép, a füsttöl nem is látni semmit egy idő után ;) kicsit okositva is lessz :blush: csak a seggem befagyott a käbelköteget is höpisztolyal füztem most egy kis szünet :D värom a jobb idöt
zotya975 Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Leendö donor tesztelese senator b automata 24v a bontoszökeveny megmenekül Most biztos hülyét kérdezek, meg ilyesmi, de ilyenkor hogyan is fékezik a kocsit csak az elsőkerékkel? Mert az astrán még csak oké, hogy behúzom a kéziféket az első meg pörög, de itt mi újság? B)
NeedForSpeed Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Most biztos hülyét kérdezek, meg ilyesmi, de ilyenkor hogyan is fékezik a kocsit csak az elsőkerékkel? Mert az astrán még csak oké, hogy behúzom a kéziféket az első meg pörög, de itt mi újság? B) Ferdén tartott láb a féken és a gázon és győzzön az erősebb(mármint a fék ellen a motor)! A hátsó betétek meg kit érdekelnek! :blush: :D ;)
mackosajt Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 illetve "line lock" beépítés is segíthet az első fékek körébe. Ha jól emlékszem, Antinak a kadettben volt ilyen.
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 illetve "line lock" beépítés is segíthet az első fékek körébe. Ha jól emlékszem, Antinak a kadettben volt ilyen. Hát majdnem...a Senibe rakott ilyet Piista... nekem a Kadin simán le volt kötve a hátsó fék... B) ;)
mackosajt Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 jóvan, akkor tévedtem, de a lényeg, hogy valakinek ilyennel van megoldva. B) ;)
manta Elküldve Január7, 2009 Szerző Elküldve Január7, 2009 Most biztos hülyét kérdezek, Fiúúúúk! hisz ez a kérdés nekem szólt! :blush: hehe ;) csak elkéstem a válasszal B)
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Fiúúúúk! hisz ez a kérdés nekem szólt! :blush: hehe ;) csak elkéstem a válasszal B) Mindegy, a választ megkaptam kösz. De ezt NEM úgy értettem, mint amikor a rendőr visszakérdez, .: Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?!- Hát más nem volt a közelben. :D
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 OLLÉ :blush: Hát erről nekem egy régi vicc jut eszembe! B) -Édesem,ma spanyolosan csináljuk. -Huuu és az mit jelent? -Majd meglátod. A pasas alaposan megrakja a csajt,a végén a csaj kérdezi: -Na és mitől volt ez spanyolos? -Jah bocs...OLLÉ! ;)
kismanta Elküldve Január18, 2009 Elküldve Január18, 2009 Szevasztok!Átalakítás alatt van a kocsi,itt van pár kép róla.(egy kis ránc felvarrás B) ) Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website Visit My Website
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2009 Elküldve Január18, 2009 Ejha! Azt hiszem, ez az autó újra kupagyőztes lesz. B)
feco33 Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 Sziasztok régi mantások!!! Kellene egy kis segitség szeretnék venni egy "A" mantát tudnátok segiteni nekem???
NeedForSpeed Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Sziasztok régi mantások!!! Kellene egy kis segitség szeretnék venni egy "A" mantát tudnátok segiteni nekem??? Olcsó: http://www.hasznaltauto.hu/2362695_opel_manta_1973 Megvehető: http://www.hasznaltauto.hu/2675296_opel_manta_1973
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Hali. Segítsetek már nekem lécci kicsit, B Mantára szeretnénk hátra tárcsaféket, mi a megoldás? Persze úgy, hogy legyen kézifék is meg normálisan működjön stb. Előre is köszi.
Manta20E Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Hali. Segítsetek már nekem lécci kicsit, B Mantára szeretnénk hátra tárcsaféket, mi a megoldás? Persze úgy, hogy legyen kézifék is meg normálisan működjön stb. Előre is köszi. szeva én olvastam már olyat ezzel kapcsolatban hogy merci E 190-es hátso hid meg manta hátso hid keresztezése
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 szeva én olvastam már olyat ezzel kapcsolatban hogy merci E 190-es hátso hid meg manta hátso hid keresztezése Ez nem hangzik valami bizalomgerjesztően. :D De köszi a választ. :lol:
Recommended Posts