manta Elküldve Május8, 2008 Szerző Elküldve Május8, 2008 Kicsit elkanyarodtunk... :D talán tényleg elkanyarodtunk egy kicsit.... ;) crazyfék -> iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -> B) visszafordul szóval hétvégén megnézzük az olajamat, mert villog az lámpám... most vagy nem vagyunk kompatibilisek, vagy tényleg nincs olajnyomás... majd meglátttyuk ;) (na? Sikerült vissztérnem, min a Jedinek a Star Wars-ban? B) )
mantababy Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Akkor addig ne borotváld a lábad a hónaljad és... szóval mást se! B) Ja, és tanuld meg artikuláltan kimondani, hogy Már kezdem is a gyakorlást, csak nehogy a sok eddzésbe belemelegedve az államvizsgán is artikuláljak B) , a bizottság nézne kicsit. Hogy magyaráznám meg? Amúgy sajna vagy hál Istennek holnap szedem szét megint a kocsit. mert megy kasztnishoz. Aztán festés!!!!!!!!!!! :D
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Helyesen pedig a mondás: minden sikeres férfi mögött egy nő áll!!!!!!! Tehát erős férfiről itt szó sincs...:D még helyesebben: Minden sikeres férfi mögött ott van egy nő, akinek nincs egy gönce, amit felvegyen. (Hubert H. Humphrey) ;) Én erről nem nyitok vitát,nem véletlen kezdődik 2-essel a személyi száma a nőknek! :lol: Mindent mi,férfiak találtunk fel...mondj egy híres női mesterszakácsot vagy építészt vagy feltalálót! :P Ugye,hogy ugye? :P ;) talán tényleg elkanyarodtunk egy kicsit.... ;) crazyfék -> iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -> B) visszafordul Kézifék? Mantás sose fordul meg kézifékkel b4sszus!Teligázon elrugja és had pördüljön! B)
NeedForSpeed Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Marie Curie - rádióaktivitás Mary Anderson - Ablaktörlő 1903 B) Amanda Jones - vákum csomagolás Josephine Cochran - mosogatógép 1893
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Marie Curie - rádióaktivitás Mary Anderson - Ablaktörlő 1903 B) Amanda Jones - vákum csomagolás Josephine Cochran - mosogatógép 1893 Aha és ezt fejből nyomtad? B) Google-el én is tudok! :D
MrManta Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Marie Curie - rádióaktivitás Mary Anderson - Ablaktörlő 1903 B) Amanda Jones - vákum csomagolás Josephine Cochran - mosogatógép 1893 A francba B)
Tiv. Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Josephine Cochran - mosogatógép 1893 Gondolhattam volna hogy nő találta ki. Vajon miért? B) B) :D
MrManta Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Gondolhattam volna hogy nő találta ki. Vajon miért? B) B) :D Szerintem én tudom ;)
Sörös Sanyi Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Délután de sok hozzászólást teszek át az X-be! Folyton csak a munka. B)
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Elküldve Május9, 2008 Délután de sok hozzászólást teszek át az X-be! Folyton csak a munka. :lol: :D Sanyi! Te olyan cuki vagy! ;) VISSZAKANYARODOK!!!!! Mikor lesz kész, melyik lesz kész, kész lesz e valaha? :P (ez a legkirályabb mondat, amit mantás valaha hallhat! Órákig tartó beszélgetést lehet vele elindítani! ;) ) Valahol megbántam, hogy a régi kasznimat elajándékoztam... B) nem volt annyira rossz, lehetett volna építeni belőle egy türhető kis mantát, ami a gyereknek jó lett volna gyakorolni... B)
Ice Man Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 sziasztok!!! végre én is beregisztráltam magam és hozzá tudok szólni mindenhez:)
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Elküldve Május10, 2008 sziasztok!!! végre én is beregisztráltam magam és hozzá tudok szólni mindenhez:) SZólj hozzá Ice Man!!!!! B) Például tőled is megkérdezném, ait Sörös Sanyitól szoktak: Mikor lesz kész, melyik lesz kész, kész lesz e valaha? B)
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Elküldve Május10, 2008 Már megint aggódom a fogyasztásom miatt... B) úgy ment le a benzinmutatóm, mintha húznák B) Most tankoltam kattanásig, lemegyek vele x kilómétert, és majd csak azután esem kétségbe :D Ice Man! Jössz holnap olajat nézni?
Tiv. Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 < Most tankoltam kattanásig... Még akinek jól megy. B)
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Elküldve Május10, 2008 Én valahogy mindig megvárom az újabb benzin áremelést B) Egy dolog vígasztal csak: a gázolaj sokkal drágább,mint a benya :D ;) ;) Egyébként utánnanéztem a benzin adótartalmának. Tippelj, mennyi! B)
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Elküldve Május10, 2008 Nem egyszerűen sok, hanem KURV@ SOK!!!! B) A benzin adótartama Magyarországon 53% ! B) Komolyan gondolkodom azon hogy kiírom a mantára, hogy: "Ez az autó a kormány által 53% adóval súlytott üzemanyaggal közlekedik"
mantababy Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 sziasztok!!! végre én is beregisztráltam magam és hozzá tudok szólni mindenhez:) Na szia. ideje volt, hogy itt is tudjunk beszélgetni kicsit. Meghát ha torokgyulladást kapsz a madártejes fagyitól akkor is tudsz írni. Végre itthon a festék fele , amivel festve lesz a kocsi. B) Már csak a másik fele kell és kész az anyagi csődöm B)
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Ecset is megvan? B) Teddy henger már be van izzítva! B)
NeedForSpeed Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Teddy henger már be van izzítva! B) Olyan kis kafa, amit a szobafestők használtak régen, olyan kis virágmintás. Az mekkora lenne már!!! B)
Recommended Posts