manta Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nem! Az úgy volt, hogy fogott magának egy tök helyes csajt vele, akit el is vett feleségül. Aztán mikor jött a gyerek, akkor lecserélte egy "családi" autóra, ami ez esetben egy kabrio :lol: mekkora döntés, mi? :lol: Mi megsirattuk, amikor eladta... bosszúból meg sem ismertük a másik kocsival :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Az Ezeréves Sólymom jól megy :sowwy: de ezt már mondtam.... A mai felfedezésem pedig a következő: amikor Han Solo kapitány fénysebességre kapcsolt, hirtelen eltűnt a birodalmiak elől. Na már most: én is tudom ezt produkálni! :lol: Ma volt egy kisebb egyenes útszakasz előttem szabadon, gondoltam csinálnék egy időugrást: trepni, hülye vigyor a fejen, úgy ahogy illik, majd hátra pillantottam a tükörben, és egy kurv@ nagy füstfelhőt láttam (mint a Millenium Falcon kéken izzó hajtóműve, amikor fénysebességre kapcsol), melyből szép lassan kibontakozott az utánnam jövő autó :lol: ERGO: fénysebességre kapcsoláskor én is el tudok tűnni a birodalmiak elől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 áááá Hajni! Eddig is tudtam, hogy érdekes hasonlataid vannak, de ez kifektetett így kora reggel! :sowwy: megyek is aludni, ha már éjjel a melóé a főszerep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 megyek is aludni, ha már éjjel a melóé a főszerep. Jó éjt! :sowwy: És nyugi: más is szeret reggel meg napközben szexelni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Köszi Hajni, de tényleg meló volt ezerrel éjjel, orbitális sz@pással. Ilyen az élet. Ja és most keltem fel, de még mindig hulla vagyok, bár hogy ne legyek off, egy mantát szívesen építenék én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ...meló volt ezerrel éjjel, orbitális sz@pással. Akkor a te szexuális életed már éjjel rendeződött. :sowwy: ill. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 hehehe :lol: jaja! :lol: Tényleg Sanyi! Mikor lesz kész, melyik lesz kész - kész lesz e valaha? :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nusiék a német 2.8-as Caprival hamarosan végeznek, és akkor megy a motor felújításra. Fikusz (lakatos és üvegszálas szakember) addig nem akar nekiállni a kasztninak, amíg nincsenek meg a műanyag elemek (lámpák, első sárvédők féligkészek, az első lökös teljesen, viszont a hátsó lökösnek még most készül a sablonja). A műszerfalba a digit műszeregység ledumálva Demóval (viszont ahhoz még kellene egy olajnyomásmérő gomba), számítógép beszerelésre vár (terveim szerint lesz benne karaoke funkció is, had örülj a talikon :lol:), a távtartós biztonsági öv pedig nállatok. Tehát az eddigi sebességünkből kiindulva talán a századfordulóra alakul valami. :lol: Mikor lesz kész, melyik lesz kész - kész lesz e valaha? Már érzem, hogy ezt a mondatot ugyanúgy fogom bánni hogy leírtam, mint az Ibolyát! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Az Ezeréves Sólymom jól megy :lol: de ezt már mondtam.... A mai felfedezésem pedig a következő: amikor Han Solo kapitány fénysebességre kapcsolt, hirtelen eltűnt a birodalmiak elől. Na már most: én is tudom ezt produkálni! :lol: Ma volt egy kisebb egyenes útszakasz előttem szabadon, gondoltam csinálnék egy időugrást: trepni, hülye vigyor a fejen, úgy ahogy illik, majd hátra pillantottam a tükörben, és egy kurv@ nagy füstfelhőt láttam (mint a Millenium Falcon kéken izzó hajtóműve, amikor fénysebességre kapcsol), melyből szép lassan kibontakozott az utánnam jövő autó :lol: ERGO: fénysebességre kapcsoláskor én is el tudok tűnni a birodalmiak elől :P Hát egyszer beülnék melléd egy pár száz méterre, csakhogy érezzem a hiperhajtómű erejét. Abban az 5 percben akár Chubbacca -nak is hívhattok , ha már az anyósülésben kell üljek, :sowwy: bevállalom, csak lássam azt az időugrást!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hát egyszer beülnék melléd egy pár száz méterre, csakhogy érezzem a hiperhajtómű erejét. Abban az 5 percben akár Chubbacca -nak is hívhattok , ha már az anyósülésben kell üljek, :sowwy: bevállalom, csak lássam azt az időugrást!!! Melinda! Ha ez a vágyad, én meg is pörgetlek benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nusiék a német 2.8-as Caprival hamarosan végeznek, és akkor megy a motor felújításra. Fikusz (lakatos és üvegszálas szakember) addig nem akar nekiállni a kasztninak, amíg nincsenek meg a műanyag elemek (lámpák, első sárvédők féligkészek, az első lökös teljesen, viszont a hátsó lökösnek még most készül a sablonja). A műszerfalba a digit műszeregység ledumálva Demóval (viszont ahhoz még kellene egy olajnyomásmérő gomba), számítógép beszerelésre vár (terveim szerint lesz benne karaoke funkció is, had örülj a talikon :lol:), a távtartós biztonsági öv pedig nállatok. Tehát az eddigi sebességünkből kiindulva talán a századfordulóra alakul valami. :P Már érzem, hogy ezt a mondatot ugyanúgy fogom bánni hogy leírtam, mint az Ibolyát! :lol: IGEN! Bánni fogod, mint az Ibolyát :lol: Ne tudd meg, mennyit emlegetjük :lol: Melyik gomba kell? (annyi a biciklis, mint Szájgomba - hogy jön ide a száj gomba :lol: ) Egy vagy két csatis? Az öveket meg nagyon eltettük neked! Annyira, hogy most például fogalmunk sincs, hogy hol van :sowwy: de meg lesz az, mire neked kell :P Tényleg! Mikor is lesz kész - melyik lesz kész - kész lez e valaha? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Abban az 5 percben akár Chubbacca -nak is hívhattok... Akkor addig ne borotváld a lábad a hónaljad és... szóval mást se! :sowwy: Ja, és tanuld meg artikuláltan kimondani, hogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Melinda! Ha ez a vágyad, én meg is pörgetlek benne :lol: Engem is :sowwy: Van a gumiból 205/50R15 :lol: Igaz az csak piros lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nem! Az úgy volt, hogy fogott magának egy tök helyes csajt vele, akit el is vett feleségül. Aztán mikor jött a gyerek, akkor lecserélte egy "családi" autóra, ami ez esetben egy kabrio :lol: mekkora döntés, mi? :lol: Mi megsirattuk, amikor eladta... bosszúból meg sem ismertük a másik kocsival :sowwy: Csak nem a nő keze volt a dologban? :P Tudtam én! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Csak nem a nő keze volt a dologban? :lol: Tudtam én! :sowwy: Sose a nő "keze" van a dologban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Sose a nő "keze" van a dologban :lol: Minden "erős" férfi mögött áll egy akaratos nő! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Minden "erős" férfi mögött áll egy akaratos nő! :lol: És minden akaratos nőnek "igaza" van :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2008 :sowwy: elválok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 :sowwy: elválok :lol: Miért? Mert igazad van? Ezeknek a nőknek semmi sem jó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem. :lol: hanem azért mert a "kéz" itt nem kéz, hanem valami testrész lehet (a szájon kívül), ami a nyak és a térd között helyezkedik el :lol: Aztán meg mit irogat itt késő este????? :lol: nem tudtam, mit vihog, meg csapkod tegnap este, miközben én xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx így-úgy amúgy testhelyzet/ruhamennyiség xxxxxxxxx nyitott száj stb. vártam az ágyban!! :sowwy: Nem lesz ez így jó! Helyesen pedig a mondás: minden sikeres férfi mögött egy nő áll!!!!!!! Tehát erős férfiről itt szó sincs...:P még helyesebben: Minden sikeres férfi mögött ott van egy nő, akinek nincs egy gönce, amit felvegyen. (Hubert H. Humphrey) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2008 :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 :sowwy: :lol: xxxxxxxxx nyitott száj stb. ...igéző tekintet.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Minden sikeres férfi mögött ott van egy nő, akinek nincs egy gönce, amit felvegyen. (Hubert H. Humphrey) :lol: Én eddig azt hittem, a Manta öltöztet. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts