J0hnny Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 AHHHHHHHHHHHHOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓHHH!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHH!MENNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYIRE KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY LETTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Olyat megy, hogy fiatalodtam vagy tíz évet! :lol: BITANGOS!!!!!!! :P Nem akarom agyon ajnározni, de ami jó, az jó :sowwy: Köszönet a mestereknek!!!! Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, egyszerűáen beszarsz, olyat lép! :lol: Ha jöttök vadkertre,majd elviszlek Demó corsájával. Na az lép bitangot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Én a minap hétvgén akcióztam egy H OPC-vel. Mitmondjak. TYUTYUTYUtsziiiiiiiii! Na az igen! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 Én a minap hétvgén akcióztam egy H OPC-vel. Mitmondjak. TYUTYUTYUtsziiiiiiiii! Na az igen! :sowwy: Biztos jó,meg minden,de engem ne korlátozzon le elektronika! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május1, 2008 Hát apukám, engem semmien elektronika nem korlátoz :lol: az én vasam a leggyorsabb ócskavas már az egész galaxisban :sowwy: a hiperhajtómű rendben, szóval leszarom az birodalmi cirkálót is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2008 Megoszt Elküldve Május1, 2008 az én vasam a leggyorsabb ócskavas már az egész galaxisban Azt csak hiszed! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Biztos jó,meg minden,de engem ne korlátozzon le elektronika! :P Téged a dizel korlátoz, nem az elektrónika! :sowwy: :lol: :lol: :lol: Azért 250ig az is katapult, gyári csippel! Földkörüli pályára meg nem akarok állni vele. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Biztos jó,meg minden,de engem ne korlátozzon le elektronika! :lol: no ennek semmi akadálya. kikapcsolja azt az "OFF" gombbal, oszt már mehet is. minden OPC asztrában, meg a niki OPC korzájában is van ilyen, a többiről nem nyilatkozom :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Hello Manta! Meg szeretném kérdezni, milyen papirok kelletek a motor cseréhez és mennyibe került. Kpm-re megy idövel a kocsim, ha el készül. Megvettem a beépitendö lámpákat. A szélvédö még nincs meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Hello Manta! Meg szeretném kérdezni, milyen papirok kelletek a motor cseréhez és mennyibe került. Kpm-re megy idövel a kocsim, ha el készül. Megvettem a beépitendö lámpákat. A szélvédö még nincs meg. Szerintem a blokk maradt ugyanaz. Ezt így szokták. :sowwy: 2.0,2.2,2.4 ugyanaz a furat csak a löket más. Tehát főtengely és dugattyúk csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Nos igen, a befűzés a legtisztább megoldás. Gyorsabbról pedig nemtudunk. :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2008 Hello Manta! Meg szeretném kérdezni, milyen papirok kelletek a motor cseréhez és mennyibe került. Kpm-re megy idövel a kocsim, ha el készül. Megvettem a beépitendö lámpákat. A szélvédö még nincs meg. Ha rám gondoltál, akkor nem jót kérdezel :sowwy: Egyébként most taposunk ki egy új ösvényt a hivatalos dolgokhoz. Ha lesz belőle valami, akkor szólunk. De egyébként nem olcsó mulatság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Sziasztok köszi szépen az informáciot.azon gondolkozzok ,hogy meg furatom a motort 2.4-esre és 2.5-2.6-os fötengelyt rakatok bele ez egyenlöre csak terv.most a kasznit épitem ami idö be telik.fémig van tisztitva a kaszni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 A 2.5 2.6-osok 6 hengeresek sztem. 2.4-re pedig nem kell fúrni, csak kicserélni a főtengely, hajtókar, dugattyú triót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2008 Ha jöttök vadkertre,majd elviszlek Demó corsájával. Na az lép bitangot! :lol: Nem is vittél :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 A 2.5 2.6-osok 6 hengeresek sztem. 2.4-re pedig nem kell fúrni, csak kicserélni a főtengely, hajtókar, dugattyú triót. Azt tudom hogy 6-hengeresek de én 4-hengeresbe akarok 2.6-os fötengelyt szerezni ha lehett.vagy 6-hengeresét áz alakitani Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Nem is vittél :sowwy: Tényleg nem...na majd legközelebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Azt tudom hogy 6-hengeresek de én 4-hengeresbe akarok 2.6-os fötengelyt szerezni ha lehett.vagy 6-hengeresét áz alakitani Ezt most nemérteni... Ha a motort mindnképp szétszednéd, akkor tényleg az a jó megoldás, amit Need és Kori mondott, hogy a papíros blokkba belefűzni vagy a 2.2-t, vagy a 2.4-et. Így motorszám marad, teljesítmény nő, és fúrni nem kell, mert átmérő ugyanaz a 2.0, 2.2, 2.4 esetében. Miért jó a 2.6 főtengelye? 2.6-os négyhengeresről pedig nem tudok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 elnézést, 2.7-ig 4hengeres csak az az árva 2.5 volt sorhat. külön speckó főtengelyről én se tudok. hengerfejben, hajtókar és főtengelyben van az okosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 elnézést, 2.7-ig 4hengeres csak az az árva 2.5 volt sorhat. külön speckó főtengelyről én se tudok. hengerfejben, hajtókar és főtengelyben van az okosítás. Ez így nem pontos megfogalmazás. 2.4-ig volt szériában négyhengeres, de volt egy tuning készlet, amit asszem a mantzel csinált és az 2.7-es volt. De ott fúrni kellett blokkot és nagyon vékony lett a hengerek fal vastagsága, úgy hogy sem az ára sem a biztonsága miatt nem lett népszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Sziasztok mindenképpen 2.4-est motort akarok épiteni .Hallotam olyat is egy ismeröstől hogy a főtengely kihajtásnál lévő fogaskerék számát minimum 1-2 fogszámmal csökkentem akkor is lehet növelni a teljesitményt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Sziasztok mindenképpen 2.4-est motort akarok épiteni .Hallotam olyat is egy ismeröstől hogy a főtengely kihajtásnál lévő fogaskerék számát minimum 1-2 fogszámmal csökkentem akkor is lehet növelni a teljesitményt. Baromság! Ne piszkáld! Először mindent újíts fel rajta, hogy tuti legyen és csak utána rakd össze. Ha nem elég a teljesítmény, akkor tuningolj! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Mindenképpen elöször a karoszériát ujjitom fel .a motorhoz nem nyulok még kap uj leömlöt meg weber karburátort egyenlöre .majd ha Kpm-en átmegy utána épitem tovább Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Itt van némi kép az én volt 2.2 weberes járgányomról. Egyébként a karbik megvannak már, meg a szívó csonk? Én nem találtam hozzá senkit aki nekem beállította volna, úgyhogy haverral ketten kitanultuk és beállítottuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hogy volt szived ilyet eladni??? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 megöregedett, elengedtek a gondolkodó izmai... :sowwy: ilyesmi a magyarázat, de már erre sem emléxik... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts