Gelko Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 :lol::D most nézem! KunMadaras! :) egyébként az is a mienk vazze :) csak a H módosult az idő során K-ra... :) 4 óra alatt esett le ? ajaj :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 4 óra alatt esett le ? ajaj :) :) Ezen a lassúságon a 2.4 sem segít :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Hagyjuk már! Ez jogászhumor! :) Hajninak elismerés jár azért, hogy egyáltalán megértette! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Hagyjuk már! Ez jogászhumor! :) Hajninak elismerés jár azért, hogy egyáltalán megértette! :D Jogász a tököm, ne sértegess már :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 :) Benéztem, azt hittem Gelkó volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 :) Benéztem, azt hittem Gelkó volt. :) én sem vagyok jogász max hall(o)gató :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 én sem vagyok jogász max hall(o)gató :) Odajársz,mert jó a büféjük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Odajársz,mert jó a büféjük! :) Az nem látszik rajta. Szerintem sziplán csak meleg van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Srácok, lányok, felhívnám a figyelmet erre: Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta > Autó építés Itt vagyunk most. Inkább fáradjunk át X-be. (Nincs harag, csak egy kis moderátori hivatástudat. :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Srácok, lányok, felhívnám a figyelmet erre: Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta > Autó építés Itt vagyunk most. Inkább fáradjunk át X-be. (Nincs harag, csak egy kis moderátori hivatástudat. :lol:) :) :) :) Na szép. Pont az Offmester beszél. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 sziasztok szeretnbém meg kérdezni hogy érdemes -e Mantát homok fujatni az egész kasznit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 jajaja:) aztán nézd meg, mit fúj le a homok és mennyi marad belőle :D de ha van elég léd, akkor csináld. Aztán keres egy lakatost is, aki cinez és nem gittel. Az a tuti meló :D akkor tuti lesz még vagy 50 évre mantád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 mindent én csinálok a kocsin a lakatos munkátol kezdve mindent .fényezést kárpitozást mindent.olcson megcsinálják a homokfujást.van ismerösöm aki intézi a dolgot.volt munkahelyem mellet foglalkoznak homokfujjással is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Inkább fémig tisztitom köszörüléssel kijavitom a hibákat .csövezni akarom az egész kocsit.egyedi autot akarok épiteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Egy kicsit kötözködés ugyan, de mára már minden Manta egyedi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 A csövezésről annyit, hogy engedélyköteles. A rendőr simán lefoglalja az autódat, ha nincsenek meg a papírok. Már járt így egy klubtárs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta20E Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 ha csovezni akarom akor is kell tervező ,bukocsöröl tervrajz.lelehet vizsgáztatni csövel ugy tudom bele ütnek valami számot.meg KPM-es vizsgára megy a kocsi mejd ha kész lesz.jövö hétvégén szétszedem.és elkezdem a fémig tisztitást.Tudom bele telik egy pár napba míg fémig tisztitom.utána ki hegesztem az öszes hibát ami van rajta.lakatos /hegesztö vagyok,értek még a fényezéshez is.kárpitosnál dolgozok.nincs gond a kárpitozással se.meg segitek másnak is kocsit épiteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Bejelenthetem ,hogy a tetőmről eltüntettük a rozsdát!!!!!remélem ebbe sem köt már bele senki, hogy de csúgya hólyagos volt :D . Nem tökéletes,mert még karcolja a sibedát, belül még ütni kell rajta, meg a kárpitozás se tökéletes, de egyenes. Ki kellett cserélni 10cm szélesen a tetőt. De szép lett. Viszont még mindig nem csúszik olyan jól , mint a Bogi-é. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2008 Na, az már haladás! De szerintem nem tűntek el azok a hólyagok, hanem átjöttek hozzám :D legalábbis egy mindenképpen :D nagyon szomorú vagyok ettől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ....remélem ebbe sem köt már bele senki ... Dehogynem! A pók! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Na, az már haladás! De szerintem nem tűntek el azok a hólyagok, hanem átjöttek hozzám :D legalábbis egy mindenképpen :D nagyon szomorú vagyok ettől :D Ez nekem valahogy Deja vu! Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Sziasztok Nincs valakinek rendszámtábla tartós hátsó lököse? na meg a prizma a két lámpa közé? Jó lenne ha volna :D Ha már a fényezésről is esett szó ,nem tud valaki NORMÁLIS fényezőt? Én 1,5 éve fényeztettem a kocsit is háááát itt ott a hétköznapi ember számára nem látható helyeken kivillant a rozsda foga hogy a rohadás essen bele. Mégha két forintért fényezték volna akkor azt mondom le van szarva mert ennyiért mit vár az ember, na de így.... bosszantó a dolog eléggé. ÜDv Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nekünk asszem maradt egy betét a két lámpa közé. Holnap Bogi megnézi a maradékok közt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nekem van egy szánszálból készült, ami a gyanta alatt anyagában látszik a két hátsólámpa közé. Asszem megvan még. Van két komplett gyári fel nem használt manta küszöböm is. Akinek rohad és le kell cserélni. Hátsó lökhátítót meg tudok adni címet, aki csinál neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2008 kivillant a rozsda foga hogy a rohadás essen bele. :D vazze megátkoztad a kocsidat!!!! :D (rozsda -> rohadás :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts