tascona Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ez széria rugós autó az elképzelés -80 tól -100 az ültetés :huh: sanyi ja gazba van a szeni és társaságot csinál neki az omim Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 itt az építeni való alany Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Van 2,4-em. Bee. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 A pics@'ba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Van 2,4-em. Bee. :) mikor kezd ugatni a Manta-ba??? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 aha. :) Hát elvileg májusban kell menni vizsgázni és addigra szeretném, ha benne lenne, mert ez a fél tank benzin 50-70 kilóméteren nem igazán gazdaságos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Egyébként örülök neki nagyon, azzal is alszom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Egyébként örülök neki nagyon, azzal is alszom :D :) Biztos jó lökete van az uj alvótársnak :) nekem az ágy alatt is vannak alkatrészek :lol: Tök jó új donorszerv :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Egyébként örülök neki nagyon, azzal is alszom :) Szegény Laci :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Egyébként örülök neki nagyon, azzal is alszom :) Nem töri a derekad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem töri a derekad? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nem rajta fekszek, hanem mellette :D és ölelgetem is! :lol: És ettől a Laci még nem alszik az omega motorterében :) .. bár elférne... :) a lökete meg ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 És ettől a Laci még nem alszik az omega motorterében :D .. bár elférne... :) a lökete meg ... :) Én állat...vizuális tipus...elképzeletem Lacit,hót olajosan az omi mociterében,ahogy pityipüzve alszik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Van 2,4-em. Bee. :D mondd meg Lacinak h tegye már be neked azt a 2400ast :) :) aztán megnézzük ezzel gyorsabb leszel-e mint KunMadarason :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Szépkis valentínnapi ajándék az asszonynak! :) Asszem ennél furábbat senki nem kapott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 mondd meg Lacinak h tegye már be neked azt a 2400ast :lol: :) aztán megnézzük ezzel gyorsabb leszel-e mint KunMadarason :D :D Gelko kussoljál! :) te voltál a kiváltó ok! :) meg sem akartam mondani eredetileg, dehát nem bírtam magamban tartani az örömhírt :lol: azt terveztük az urammal, hogy csak úgy titokban beletesszük és kérünk egy visszavágót tőled idén - és akkor jól pofára esel!!!! :P :D azért megnéztem volna az arcodat :lol: meg rajta a nagy D betűt Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 Szépkis valentínnapi ajándék az asszonynak! :) Asszem ennél furábbat senki nem kapott :) Nem valantin napra katam. Csak Úgy! Mert nekem ez JÁR :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem valantin napra katam. Csak Úgy! Mert nekem ez JÁR :) Szegény Laci!El van nyomva!Felháborító!Egyenjogúságot az "igazi" férfiaknak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Gelko kussoljál! :) Így beszélni egy bíróval... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Így beszélni egy bíróval... :) :) Nem bíró, hanem Bíró a bojtár úr. :) Amúgy lassan (nagyon lassan) érdemi hozzászólást is produkálok ehhez a topikhoz. :D (még kb. 2 hét) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 érdemi hozzászólást is produkálok Me volt má erre példa valahol is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Me volt má erre példa valahol is? :) Hát öööö.... szóval izé.... Taán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 ... Amúgy lassan (nagyon lassan) érdemi hozzászólást is produkálok ehhez a topikhoz. :) (még kb. 2 hét) Na, lesznek Mantás képek. Tök jó, már várjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2008 KunMadarason :D :lol: :lol::D most nézem! KunMadaras! :) egyébként az is a mienk vazze :) csak a H módosult az idő során K-ra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 :lol::D most nézem! KunMadaras! :) egyébként az is a mienk vazze :) csak a H módosult az idő során K-ra... :D :lol: Nyomjál le gyorsan 5 fekvőtámaszt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts