Gepard Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Boccs, hogy nem tudok segíteni, de megkérdezném, a kimérés milyen műszerrel és hogyan mérted? Multiméterrel ellenállásmérés, szobahőmérsékleten a kivett gyújtókábeleken. Szvsz ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Dovi: könnyen lehet jeladó a probléma, ami miatt keveset mutat a műszered, de nekem pl. az se segített, jeladó csere után is keset mutat, Most - a termosztát csere óta - 80 fok felett van, de annyi. Kicseréltem a jeladót és akkor is. Alapjáraton felmegy, 95-nél még nem kapcsolt be a ventillátor. Olyankor a fűtés is jó. Más hiba lesz itt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Most - a termosztát csere óta - 80 fok felett van, de annyi. Kicseréltem a jeladót és akkor is. Alapjáraton felmegy, 95-nél még nem kapcsolt be a ventillátor. Olyankor a fűtés is jó. Más hiba lesz itt... Ja, hogy egyébként képes mutatni normális hőmérséklet-értékeket is, alapjáraton. Akkor lehet neked is csak el kéne takarnod a hűtő felét-kétharmadát pl. kartonpapírral, ezt ilyenkor télen sokan megcsinálják. Azt hittem olyan a helyzet, mint nálam, hogy se alapjáraton, se sehogy nem mutat még 90fokot se a mutató :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Ez így már igen érdekes, amúgy ritkán, de előfordulhat, hogy az új alkatrész (termosz) is rossz... A régi termosszal is ugyanúgy mutatott a régi jeladó, mint az új termosszal ?? És a régi jeladóval is 95 fölött kapcsolt a venti ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Ja, hogy egyébként képes mutatni normális hőmérséklet-értékeket is, alapjáraton. Akkor lehet neked is csak el kéne takarnod a hűtő felét-kétharmadát pl. kartonpapírral, ezt ilyenkor télen sokan megcsinálják.Már el van. A hűtő 2/3-a el van takarva. Azt hittem olyan a helyzet, mint nálam, hogy se alapjáraton, se sehogy nem mutat még 90fokot se a mutató :blink: Nem-nem! Alapjáraton felmegy. Én már arra gondoltam, hogy van benne valami átkötés, ami kikerüli a termosztátot, de a szerelőm azt mondja, hogy nincs. Ez így már igen érdekes, amúgy ritkán, de előfordulhat, hogy az új alkatrész (termosz) is rossz... A régi termosszal is ugyanúgy mutatott a régi jeladó, mint az új termosszal ?? És a régi jeladóval is 95 fölött kapcsolt a venti ? Nem túl régen vettem. Akkor már ilyen volt. Első dolgom volt termosztátot cserélni. Az egy utángyártott volt és ugyanezt csinálta. Most gyári van benne (made in Spain), most egy jó 5 fokkal magasabban van, de lényegileg ugyanez. Alapjáraton felmegy - ha lassan is - üzemi hőfokra, ilyenkor van rendesen fűtésem is. A hűtőn lévő venti - óra szerint - kicsivel 100 alatt kapcsol be. Már a kiegyenlítő tartály sapkáját is kicseréltem, meg tegnap a jeladó gombát is. a jelenség ugyanaz. Fogyasztásom 400Km-en, 120-130-al, végig pályán 7.5-re jött ki. (1.6-os motor) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Dovi! Érdekes jelenség... ezek szerint a műszered és a jeladó is jó, tényleg a víz nem éri el az üzemi hőfokot. Ha megtaláltad a hiba okát, majd értesíts minket, új tapasztalat lesz. :blink: Egyébként nekem az Omiban most az ilyen -2..3 foknál már csak 85 fokig megy általában a hőmérséklet menet közben, de nincs eltakarva a hűtő kicsit sem, úgyhogy nekem valszeg az lesz a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Az előbb hoztam haza a nejem a fogorvostól. Mikor megálltunk, fucsa csörgést hallottam, alapjáraton. Hallgatóztam, de nem a motortérből jön, hanem alulról. Valahonnan a katalizátortól. Lehet, hogy most esett le egy darab a kerámiarészéből és az csörög? Olyan kerámia szerű a csörgés, azért gyanakszom rá. :) Mibe fáj egy katalizátor? Ha tényleg ez a ludas( Bár szerintem valszeg, mert ott csörög... de miért csak alapon? ). :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Azért figyelj még honnét jön a zaj, lehet hogy csak kavics szorult a dob és a hővédőlemez közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Multiméterrel ellenállásmérés, szobahőmérsékleten a kivett gyújtókábeleken. Szvsz ennyi. Korábban írtam, a gyújtókábeleket most cseréltem. Az előző garnitúrából az 1-3 eredeti kábel, a 4 is gyári, de azt nyáron cseréltem. Szóval, ami ki van véve azokat megmértem: 1: 796 2: 673 3: 621 4: 554 Ezekből az 1-3 hengernél valami nem volt jó, mert a gyertyákon látszódott, hogy a benzin lemossa a korom egy részét. A 4 hengernél tiszta kormos az elektróda, az elvileg rendben volt. Ami most bent van (utángyártott), azt még nem volt lehetőségem kimérni. Majd azt is megadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Azért figyelj még honnét jön a zaj, lehet hogy csak kavics szorult a dob és a hővédőlemez közé. Majd most megyünk anyósékhoz...oda-vissza 65-70 km... ha hazajövünk megsasolom. Ha elhallgatott, akkor az volt, ha nem...akkor gáz van. Az új roppant drága muri. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Mackosajt! Az még lehet akár középdob is! Jól meg kell fülelni alulról, hogy honnét jön. Nekem van a tiedhez való bontott katalizátorom, teljesen zsír állapotban, legrosszabb esetben azt olcsón megszámítom! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Mackosajt! Az még lehet akár középdob is! Jól meg kell fülelni alulról, hogy honnét jön. Nekem van a tiedhez való bontott katalizátorom, teljesen zsír állapotban, legrosszabb esetben azt olcsón megszámítom! :blink: Ha kibírja az évnyitóig... mármint addigra nem fog nagyon brutális csörgéssé válni, akkor ott átvenném. Mert sajna ahogy hazaértünk, már az asszony is észrevette... és már nem csak alapon, hanem egy pici gázra is csörög... Ja, és a katalizátortól jön a hang. Szóval ha addig kibírja, meg én is elviselem a csörgést. Mert ugye most, ha megyek vele, akkor nem csörög, mert a gázsebesség a katalizátorban vagy lebegésben tartja a darabokat, vagy megfeszülnek. viszont ugye alapon, meg gázfröccsöknél csörög. Ez egyenlőre szerinted teljesítményre, meg fogyasztásra jótékony lehet?(mármint, amíg be nem áll egy darab a csőbe úgy, hogy lefolytja a mocit?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Mackosajt,Lacikám! A francnak kínlódsz azzal a nyüves katalizátorral dobjad róla le!Úgyis csak visszafogja a gépet,majd műszakira visszateszed! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Szevasztok! Van valakinek ötlete az alábbi jelenségre: F Astra '92-es 159000 km, nemrég vettem. Tegnap hazafelé jövet a seb mérő lakott területen gyanúsan "beállt" 50-re, holott négyesben nyomtam neki. Azután piros lámpához érve szépen lement a mutató is minimumra. Indulás után megint csak 50-ig, és azután országúton is csak ennyi, pedig fordulatszám szerint mentem vagy 100-al. Leálláskor megint visszament 20ra ahogy kell. A mutató nem remeg, a számláló megy rendesen. Lehetséges, hogy akad a mutató 50-nél? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Szevasztok! Van valakinek ötlete az alábbi jelenségre: F Astra '92-es 159000 km, nemrég vettem. Tegnap hazafelé jövet a seb mérő lakott területen gyanúsan "beállt" 50-re, holott négyesben nyomtam neki. Azután piros lámpához érve szépen lement a mutató is minimumra. Indulás után megint csak 50-ig, és azután országúton is csak ennyi, pedig fordulatszám szerint mentem vagy 100-al. Leálláskor megint visszament 20ra ahogy kell. A mutató nem remeg, a számláló megy rendesen. Lehetséges, hogy akad a mutató 50-nél? :blink: Szia! Ki kellene szedni a műszeregységet és meg kell nézni, hogy mi a helyzet. Elképzelhető, hogy le volt szedve a mutató és rosszul rakták vissza, vagy ki van kopva, szorul stb. Legrosszabb esetben bontóban lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Mackosajt,Lacikám! A francnak kínlódsz azzal a nyüves katalizátorral dobjad róla le!Úgyis csak visszafogja a gépet,majd műszakira visszateszed! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Rosszat mondtam? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Rosszat mondtam? :blink: Hát nem egy példaértékű magatartás! OFF Jó, nem egy-egy autó katalizátorán múlik a gyermekem, meg a majdani unokám egészsége, de nagyon rossz irányelvet hangoztatsz (főleg, ha komolyan is gondolod). Én is szívesen kivenném a kocsimból a katit, hogy jobban menjen, de vannak ennél fontosabb értékrendek is, úgyhogy marad! ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Azért raktam a kacsintós szmájlit,mert viccnek szántam.Én az enyémről biztos nem venném le,nem is tudnám, a múltkor már az ajtókárpitnál feladtam a hangszórócserekor a szerelést.Pedig régebben sokmindent megcsináltam az autóimon,de ezek a modern autók!A motorhoz már hozzá sem tudok szagolni!Na csá! Boldog újévet.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Azért raktam a kacsintós szmájlit,mert viccnek szántam. Ennek örülök! :) :) Gondoltam, hogy viccnek is szánhattad, de vannak olyanok (biztos a fórumozok között is), akik ezt komolyan gondolják! No, de ne offoljunk itten! :blink: Neked is BÚÉK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Katalizátor nélkül max. átmenetileg használnám, amíg fel nem kerülne egy másik. De még fülelek, reménykedek. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Szia! Ki kellene szedni a műszeregységet és meg kell nézni, hogy mi a helyzet. Elképzelhető, hogy le volt szedve a mutató és rosszul rakták vissza, vagy ki van kopva, szorul stb. Legrosszabb esetben bontóban lehet kapni. Ettől féltem, most nincs nagy kedvem csavarhúzót a kezembe venni, mert már 2,5 órát lapátoltam a havat. Marad újévre. Minden esetre köszi és Boldog Újévet kívánok! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Üdv. cartársim, és mindenkinek BUÉK! :blink: Az mennyire gáz ha csúszik a generátor szíjjam? Újkeletű a dolog, másfél éve van nálam a verda, eddig nem volt még ilyen. Kezdetleges lehet, mert csak időnként (nagy ford.sz. változásoknál) és csak hidegen csinálja. Ez még állítható kategória, vagy számoljak hamarosan egy cserével? Ezt gondolom a vezérléssel 1ütt szokás cserélni, vagy ez nem bírja addig? A vezérlésemben van még vagy 15e Km. Köszi! ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Hali. Elhagytam a Bal első irányjelző burám ezt sem hittem volna hogy el lehet de nincs ott a külső üveg. Nincs valakinek felesleges? fehér kellene csak a külső rész. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 ujjzol, egy szíj sztem nem nagy tétel, pár e. pénz, és nem is sok idő kicserélni. Én nyáron cseréltem, feleslegesen, az újjal is nyüszög, ez már vszinűleg azt jelenti, h a tárcsák sincsenek rendben. Csak akkor csinálja, amikor beindítom a mocit, ha megyek vele pár percet, akkor lecsendesedik. Más. Kartervédőt milyet lenne érdemes felapplikálni a gépre? Gyári, v. utángyártott? Vannak neki furatok, vagy barkácsolhatom fel? Elsődleges célom az, h alulról ne kapjon annyi koszt a gépsárkány, eszméletlen, h pl. a generátor szíj is mennyi koszt kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts