Gepard Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Először is nyugodj le, ha tudsz :P Aztán vidd el olyan helyre, ahol ÉRTENEK hozzá. Ennyi :DJa és futóművesnél állíttads be. Nekem állítással együtt volt 3000 a múlt héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 övfeszitő 5k www.opelbonto.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 A csepeli bontóban nem mindig a netes árakat alkalmazzák. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Egy kérdés:a rossz motortartó baktól berezonálhat a kipuff.rendszerem?Eléggé gyanús,mert csúsztatott kuplungnál néha a váltókaron is érezni a rezgést. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Nos megosztanám a tisztelt társasággal fordulatszámmérős kilométerórára átcserélős tapasztalataimat. Szia Knight, vagy aki tudna segíteni! Kilóméterórás segítségre lenne szükségem. Van egy 1.4 16V-s F Astrám. A kilóméter órájában nincs fordulatszámmérő. Szeretnék vásárolni bontott, fordulatszámmérős kilóméterórát. És beépíteni az autómba. Nem tudom, ha gyárilag nincs benne fordulatszámméró, akkor kell-e esetleg beépíteni még az autóba jeladót, vagy vmi hasonlót. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Powerup! Szerintem semmi köze hozzá. Középdob, vagy katalizátor. Szauter! Be van kábelezve, csak az órát kell cserélni, de figyelj oda hogy jót vegyél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Szauter! Be van kábelezve, csak az órát kell cserélni, de figyelj oda hogy jót vegyél! Köszi! A jó alatt a W kódot kell érteni ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Köszi! A jó alatt a W kódot kell érteni ugye? Azt igen :P Ez csak akkor nem fontos, ha át akarod rakni a mostaniból a középső részt, de arról mindent leírtam a héten. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Nem tudjátok mi lehet a hiba? Tesónék vettek egy F astra calssicot, asszem 35.000 körüli Km van benne az a baja, hogy kettesbe nagyon nehezen megy, mindegy hogy 3 ből 2be. vagy 1-2 be, pumpálsz -e a kuplungon, vagy sem. Ja és nem csak hideg, de meleg motornál is csinálja Nagy lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 töröltem volna ezt, de nem tudom már, a szerver le volt halva egy picit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Nem tudjátok mi lehet a hiba? Tesónék vettek egy F astra calssicot, asszem 35.000 körüli Km van benne az a baja, hogy kettesbe nagyon nehezen megy, mindegy hogy 3 ből 2be. vagy 1-2 be, pumpálsz -e a kuplungon, vagy sem. Ja és nem csak hideg, de meleg motornál is csinálja Nagy lehet a baj? Talán rudazat, rossz esetben szinkron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 ez drága móka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Rudazat beállítás nem az, de lehet, hogy a stift van megkopva - az sem, a szinrongyűrű cseréhez viszont szét kell szedni a váltót, szal az már komolyabb móka, de ezek csak ötletek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 köszönöm szépem. Csak én azt atrtom furának, hogy 35K az nem olyan sok hogy olyan komoly baja legyen szerinte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ha valami öreg papa használta, és nem tudott normálisan váltani, akkor legelőbb a kettes és hármas szinkront lehet így tönkrevágni... akár 1000km alatt is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 A másik meg az, hogy ki tudja, mennyire 35e km az ami benne van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Lehet hogy nem általános a problémám, de azért megosztom veletek: A hétvégén átnézettem a kocsit, és a kopogás a motortérfelől elvileg a kormánymű. Meg van kopva, de a szerelőm szerint ez nem balesetveszélyes. Mi a véleményetek, esetleg tapasztalatotok a témáról? Állítólag csak a csere segít orvosolni a problémát, de el se merte mondani, mennyibe kerül egy új kormánymű, szerinte próbálljak meg szerezni bontóban egyet. '92-es szervós az autó. Szerintetek mennyibe kerül egy új, ill. bontottan egy jó állapotú? És cseréltessem -e ki, vagy ha nem balesetveszélyes akkor hagyjam az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Lehet hogy nem általános a problémám, de azért megosztom veletek: A hétvégén átnézettem a kocsit, és a kopogás a motortérfelől elvileg a kormánymű. Meg van kopva, de a szerelőm szerint ez nem balesetveszélyes. Mi a véleményetek, esetleg tapasztalatotok a témáról? Állítólag csak a csere segít orvosolni a problémát, de el se merte mondani, mennyibe kerül egy új kormánymű, szerinte próbálljak meg szerezni bontóban egyet. '92-es szervós az autó. Szerintetek mennyibe kerül egy új, ill. bontottan egy jó állapotú? És cseréltessem -e ki, vagy ha nem balesetveszélyes akkor hagyjam az egészet? Nekem is kopog, igaz az enyém nem szervós. A szerelő azt mondta, Opel betegség, bajt nem fog okozni, csak egy kicsit zavaró, azt is mondta, hogy a szervósaké is kopog, csak az később kezd kopogni. Más: Mitől lehet az, hogy az én autóm /X14NZ/ kuplungja sokkal nehezebben nyomható ki, mint a céges 1,4 es 16V Astráé? Ugyanis a múlthéten azzal voltam pesten, és nagyságrendekkel könnyebb volt benne kinyomni a kuplungot! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Rudazat beállítás nem az, de lehet, hogy a stift van megkopva - az sem, a szinrongyűrű cseréhez viszont szét kell szedni a váltót, szal az már komolyabb móka, de ezek csak ötletek... Az a "stift" hol van, mi a szerepe és mennyire nehéz cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 "Más: Mitől lehet az, hogy az én autóm /X14NZ/ kuplungja sokkal nehezebben nyomható ki, mint a céges 1,4 es 16V Astráé? Ugyanis a múlthéten azzal voltam pesten, és nagyságrendekkel könnyebb volt benne kinyomni a kuplungot! " A bowdened nincs szétrohadva? Mármint a vége? Fújd meg WD40-el nekem sokat segített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 "Más: Mitől lehet az, hogy az én autóm /X14NZ/ kuplungja sokkal nehezebben nyomható ki, mint a céges 1,4 es 16V Astráé? Ugyanis a múlthéten azzal voltam pesten, és nagyságrendekkel könnyebb volt benne kinyomni a kuplungot! " A bowdened nincs szétrohadva? Mármint a vége? Fújd meg WD40-el nekem sokat segített. Az is lehet, hogy valamelyikben már nem a gyári kuplungszerkezet van :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Más: Mitől lehet az, hogy az én autóm /X14NZ/ kuplungja sokkal nehezebben nyomható ki, mint a céges 1,4 es 16V Astráé? Ugyanis a múlthéten azzal voltam pesten, és nagyságrendekkel könnyebb volt benne kinyomni a kuplungot! Ha nem a bowden rossz, akkor biztos, hogy a kuplungszerkezet lamellái vannak elkopva illetva elgyengülve. Nekem is ez volt a problémám, vettem bele bowdent de nem segített. Nemsokkal később megadta magát a kuplungszerkezet, vettem egyett a bontóban ami még jobb állapotú volt. Belerakattam és sokkal könyebb lett a kuplungot nyomkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Kuplungszerkezet gyártójától és típusától is függ. Pl. tigrába ugyanahhoz a motorhoz (persze ott erősebbre van hangolva az ECU-val) és ugyanahhoz a váltóhoz teljesen más kuplungszerkezet dukál, mint az astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ha nem a bowden rossz, akkor biztos, hogy a kuplungszerkezet lamellái vannak elkopva illetva elgyengülve. Nekem is ez volt a problémám, vettem bele bowdent de nem segített. Nemsokkal később megadta magát a kuplungszerkezet, vettem egyett a bontóban ami még jobb állapotú volt. Belerakattam és sokkal könyebb lett a kuplungot nyomkodni. :shock: Amíg nem lesz baja addig nem nyúlok hozzá, eddig semmi ráutaló jel nincs. Egyébként nem zavar, hogy keményebb kinyomni, csak furcsa volt a másik. Berohadva nincs, de próbáltam belejuttatni a bovden és a burkolata közé egy kis folyékony zsírt, valami OKS márkát, attól javult egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Nekem is kopog, igaz az enyém nem szervós. A szerelő azt mondta, Opel betegség, bajt nem fog okozni, csak egy kicsit zavaró, azt is mondta, hogy a szervósaké is kopog, csak az később kezd kopogni. Kössz a hozzászólást, most már egy kicsit nyugodtabb vagyok, hogy te is megerősítetted a szerelő véleményét, hogy baj nem lehet belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts