opel16v Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Motortérnél lehúzod a felső résznél levő levegőztető részt leválasztó gumicsíkot, majd le tudod emelni a műanyag burkolatot, amit a gumi fog oda. Az alatt van a szűrő. Nem ajánlom szűrő nélkül, mert tele megy dzsuvával a szellőztető rendszered, a venti is megállhat. Kb. 1000 HUF körül van egy u.gy. szűrő bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
psmac Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Köszönöm! Ugye azt jól sejtem, hogy ha a ventillátor gyengén fúj, de belső keringetésnél jobban, akkor a pollenszűrő szorul cserére? (most vettem az autót használtan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 ....Hogy kell kicserélni egy 98-as, 1,4 F astrában a pollenszűrőt? Hol van?.... http://www.opelklub.hu/index.php?option=co...id=39&Itemid=50 Link to comment Megosztás: More sharing options...
psmac Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Kartergázt is ki lehet kötni, csak bonyolultabb... Most dolgozom Én is a témán. :) ... Mintha már eccer megcsináltad volna, nem? Én még egy kis jegyzet is készítettem a képeidből, és a javaslataidból, hogy ha oda kerül a sor, én is meg tudjam csinálni. :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Semseyp! Sajnos az eredeti megoldás nem igazán bírta követni az eseményeket, vagyishogy esetemben egy-egy versenyen fél-1 lityi olaj is távozik a kartergázzal. Szal át kellett kicsit gondolni a dolgokat, és most próbálkozom más (ipari) megoldásokkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Üdv mindenkinek, megpróbálom én is az SXP féle szétszerelés, hidrotőke ki, asztallaphozcsapkodás, hidrotőke szétesés, tisztítás, tőke össze, minden vissza. Ehhez persze le kell kerüljön a szelepfedél. Fél éve került bele egy új utángyártott tömítés, szerintetek kell bele új? Milyen egyéb cuccok kellhetnek újak? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Jut is eszembe, hidrotőke=szeleptőke? A partsneten van c16nz-hez szeleptőke, az gyári vagy után gyártott? Azonosító szám: 90295215 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Jut is eszembe, hidrotőke=szeleptőke? A partsneten van c16nz-hez szeleptőke, az gyári vagy után gyártott? Azonosító szám: 90295215 de az nem jó a C20XE-hez. még kinézetre is más..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Uhuhu! De Semseyp-nek C16NZ-je van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Uhuhu! De Semseyp-nek C16NZ-je van. :) ja :oops: :shock: :? akkó bocsika... :roll: :shock: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Egyefene... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Na de még mindig nem tudom, hogy miből tudom eldönteni, hogy gyári vagy utángyártott az adott cucc :!: :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 de az nem jó a C20XE-hez. még kinézetre is más..... Valamelyest jogos a megjegyzésed, hisz nem írtam, hogy nekem kell-e vagy esetleg neked ajánlom-e. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Neki sem C20XE van. :D De asszem neki ugyanolyan hidrotőke kell az 1.8-ba, mint a C20XE-be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Bár Én még nem vettem semmit a partsneten, de elméletileg ott az alkatrész katalógusban gyári cuccok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 IQBéla ! szerintem ne szedd ki (fölöslegesen a hidrótőkéket) sajnos a tisztítás csak átmeneti max. 1-2 hónap és újból kopogni fog :) A jó hidrótőkét alap állapotban össze sem tudod nyomni amelyik kopog az már kézzel is összenyomható :D Szóval egyik ismerősöm már végigjárta ezt az utat neki 3hónapig volt jó majd ismét elkezdtek kopogni a tőkék a Calijában :D Persze próba szerencse......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Megtörtént ma de. a hidrotőketisztítás. Kikerült belőle némi alumíniumreszelék. Most egész szép hangja van a motornak, kevésbé morog. Igaz, van benne egy-két fémes ciccegés/kopogás, de az is elmúlik. Igaz, így is van némi hangja, de mostmár mind1, ezzel a szinttel megvolnék. Viszont tudni kell, hogy valami marhanagy szarok a hidrotőkéim. Egyik olyan, hogy a belső hengerecske nemhogy nem engedné magát benyomni, hanem magától kipottyan, ha lefelé fordítod... Ez volt bal felül az első (ha szembe állsz a motorral). Utána 2,3,4,5, elég szar. Kitisztított állapotban finoman megrázod, mint az ember a gyümölcsleves dobozzal szokta, oda-vissza jár benne a kis henger. A többi tanusított némi ellenállást, de azok is mind benyomhatóak voltak... Mindez érdekes, mert a kocsinak sok többihez képest nem is volt rossz hangja, menni meg tök jól ment, az 5w40-et sem eszi... Szóval a ronda hangján kívül eddig semmi gáz (kopkopkop)... Lehet, hogy beruházok két vagy három új hidrotőkét, próbált már valaki utángyártottat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Ja, mégvalami, javítsatok ki, ha hülyeséget írok, de meg szeretném tippelni, hogy hány hidrotőkém cicceg. Arra gondoltam, hogy az alapjáraton másodpercenkénti ciccegések számából megtippelem. Hányszor nyit-zár egy hidrotőke egy sec alatt, ha 900 1/min-t forog a motor alapjáraton? Tippem 900/60/2, azaz 7.5, de ez kurvakönnyen lehet elvi hibás, szóval valaki, aki okos, mondja már meg, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Ezt ha megcsinálod, akkor nagyon ügyes vagy... :) Szerintem egyébként egyben érdemes cserélni a 16-ot, főleg hogy az elmondásod alapján egyik sincs éppen új állapotban. Szal ha nem akarod félévente bontani a motort, akkor egyben... Drága, de legalább le lehet tudni ezt a problémát. u.gy. hidrotőkéről még nem sokat hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Hi Egy problémám lenne leírnám röviden hátha vam vmi jó 5let. Váltó F20. Hibajelenség a következő : Ha hátramenetbe rakom akkor iszonyatosat reccsen(inkább leállítom és ugy tolom a hátramenetbe a kart). Néha van,hogy minden gond nélkül betudom rakni hátramenetbe ahogy észrevettem attól függően,hogy hogy állok meg :shock: (Ez elég ritka) Még annyi,hogy ilyenkor az 1-est is nehezen veszi(akadósan) (Ha jól veszi a hátramenetet akkor az 1-es is jó) Mi lehet a gond? Váltó? Esetleg vmi a váltó rudazatnál? Válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Mi lehet a gond? Gondolom, nem lesz jó a válaszom, de ez a gyári könyvből (gyk: kezelési útmutató) van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Hi Egy problémám lenne leírnám röviden hátha vam vmi jó 5let. Váltó F20. Hibajelenség a következő : Ha hátramenetbe rakom akkor iszonyatosat reccsen(inkább leállítom és ugy tolom a hátramenetbe a kart). Néha van,hogy minden gond nélkül betudom rakni hátramenetbe ahogy észrevettem attól függően,hogy hogy állok meg :shock: (Ez elég ritka) Még annyi,hogy ilyenkor az 1-est is nehezen veszi(akadósan) (Ha jól veszi a hátramenetet akkor az 1-es is jó) Mi lehet a gond? Váltó? Esetleg vmi a váltó rudazatnál? Hát nem is tudom :roll: Ha érezhetően nem akarja bevenni a hátramenetet, akkor elsőként üres, 1-es, majd ezt követően ismét rüki. Nem tudom, hogy ki írta a fórumon, de nálam bevált. A mi kocsinkon már cserélve lett a váltóolaj, illetve a motortérben található, a váltót mozgató rudzat stift/stiftjei. Ha jól írom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 A hidrotőketisztításról így kétésfél hónap és 3000km tapasztalatai alapján: eddig elég jó. Hidegindítás után 10 sec kopogás, aztán OK. A 16 db. lecserélésével a következő a bajom: Két verzió van: Gyári: 16x7.500=120.000 Ft Utángy: 16x4.500=72.000 Ft Ehhez én szegény vagyok, főleg, hogy tisztítás előtt sem volt olyan nagyon sz@r hangja. Több opeles szerelő azt mondta, hogy elmegy az így még igen sokáig. Lényeg a lényeg: szerintem mielőtt valaki elrohan hidrotőkét venni, próbálkozzon meg a tisztítással... SXP, neked van valami fejlemény? Üdv UI: TUDJA VALAKI, HOGY EGY JÓ HIDROTŐKE OLAJ NÉLKÜL MENNYIRE NEHEZEN NYOMHATÓ BE UJJAL? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Váltóreccsenésről: Megállítja az ember az autót, és ha tolatás előtt azonnal egyesbe teszem, és azt könnyen veszi, utána kivétel nélkül mindig szépen beveszi a tolatást (ha az egyes és a tolatás közt NEM ENGEDEM FEL A KUPLUNGOT). Ha felengedem a kuplungot, majd újra be, akkor már egyesbe is nehéz betenni (de nem reccsen), tolatásba viszont komolyat reccsen. Ez így jó konfúz mondat volt, de az a lényeg, hogy ha nálam működik, biztos működik másnak is. Kis ügyeskedéssel havonta egyet ha reccsen a váltóm. Szóljatok találkozón, megtanítom nektek is :) . Amúgy azt nem fogom fel, hogy ami gsi astrát láttam (c20xe, c20ne), az majdnem mind szarakodik a tolatással, calibrából egyik se. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts