C5oNtkov4c5 Elküldve December25, 2016 Elküldve December25, 2016 40 perce, HaPetya írta: A menesztő tárcsát egy csap rögzíti a tengelyhez. Először szedd le a rugós biztosítás a kerületéről, majd óvatosan kocogtasd ki a csapot, de jelöld össze a tengelyt a tárcsával. Alatta egy bajonett záras rugó van, az csak benyomod, elfordítod és kijön. Utána ki tudod húzni a tengelyt a másik irányba. A mágneses jeladó ne cseréld, ha nem muszáj. A 4 ágú csillagot se húzd le. Nincs benne csapágy, a tengely egy réz perselyben forog. Huuuu ehhez én kezdő vagyok...ne haragujd de ezt egyáltalán nem vágom amit most leírtál! :D :D Nagyon nagyon egyszerű paraszt nyelven nem lehetne? :D Mi az a menesztő tárcsa? És milyen csap rögzíti ? Meg hogy lehet itt leszedni a rúgos biztosítást? A tengelyt milyen tárcsával jelöljem össze és minek? Hiszen a bevágás a vezérműtengelyen adott oda kell vissza forgatnom a tengelyt, majd ha visszarakom egészet akkor a meg hengerfejre jelölt részre kell forgatnom...egyáltalán nem értem amit leírtál.....
HaPetya Elküldve December25, 2016 Elküldve December25, 2016 (edited) 9 perce, C5oNtkov4c5 írta: Huuuu ehhez én kezdő vagyok...ne haragujd de ezt egyáltalán nem vágom amit most leírtál! :D :D Nagyon nagyon egyszerű paraszt nyelven nem lehetne? :D Mi az a menesztő tárcsa? És milyen csap rögzíti ? Meg hogy lehet itt leszedni a rúgos biztosítást? A tengelyt milyen tárcsával jelöljem össze és minek? Hiszen a bevágás a vezérműtengelyen adott oda kell vissza forgatnom a tengelyt, majd ha visszarakom egészet akkor a meg hengerfejre jelölt részre kell forgatnom...egyáltalán nem értem amit leírtál..... A szutymákos (olajsaras) részével szembenézel, amin van a két fülecske de egyik irányba eltolva, nevezzük azt tárcsának. Annak az oldalán, palástján lennie kell egy nagy átmérőjű rugónak ami kb két menet magas. Szerintem a kosztól nem látszik, de ott kell lennie. Remélem eddig megvan. Ez alatt lesz a kis csap beütve a tengelyre merőlegesen. Az rendben van, de majd ahogy konstatálni fogod, a tengelyre a tárcsát, emígyen és amúgy is fel lehet rakni, vagyis 180 fokkal odébb. Ezért jelöld össze a tárcsát a tengellyel. Innen már gyerekjáték. Módosítva December25, 2016 : HaPetya
C5oNtkov4c5 Elküldve December25, 2016 Elküldve December25, 2016 9 perce, HaPetya írta: A szutymákos (olajsaras) részével szembenézel, amin van a két fülecske de egyik irányba eltolva, nevezzük azt tárcsának. Annak az oldalán, palástján lennie kell egy nagy átmérőjű rugónak ami kb két menet magas. Szerintem a kosztól nem látszik, de ott kell lennie. Remélem eddig megvan. Ez alatt lesz a kis csap beütve a tengelyre merőlegesen. Az rendben van, de majd ahogy konstatálni fogod, a tengelyre a tárcsát, emígyen és amúgy is fel lehet rakni, vagyis 180 fokkal odébb. Ezért jelöld össze a tárcsát a tengellyel. Innen már gyerekjáték. VILÁGOSODÍK........... :D Szóval, ahogy van a két fülecskés tárcsa ami a vez.tengelyre megy rá...az alatt van egy nagy rugó azt látom az addig okés is...a csap ami merőlegesen van beütve az magába a tárcsába tehát a két fülecskés cuccba van beütve vagy alatta a nagy rugó mögött a tengelybe? És az elrakást te úgy gondolod, hogy mikor lejön ez a kétfülecskés cucc, azt lehet elrakni 180 fokkal......igaz?
HaPetya Elküldve December25, 2016 Elküldve December25, 2016 (edited) 1 órával ezelőtt, C5oNtkov4c5 írta: VILÁGOSODÍK........... :D Szóval, ahogy van a két fülecskés tárcsa ami a vez.tengelyre megy rá...az alatt van egy nagy rugó azt látom az addig okés is...a csap ami merőlegesen van beütve az magába a tárcsába tehát a két fülecskés cuccba van beütve vagy alatta a nagy rugó mögött a tengelybe? És az elrakást te úgy gondolod, hogy mikor lejön ez a kétfülecskés cucc, azt lehet elrakni 180 fokkal......igaz? A tárcsát és a tengelyt rögzíti egymáshoz a csap. Kiütöd, akkor lejön a tárcsa. Igen, azt lehet 180 fokonként felrakni. Amit látsz rugótartót és NAGY rugót ott belül, az az egész tengelyes, tárcsás lótüdőt a vez. tengelynek szorítja. SZERK: A biztosító rugót simán lefejted menetenként, úgy lejön. Módosítva December25, 2016 : HaPetya
bigband Elküldve December25, 2016 Elküldve December25, 2016 2 órája, HaPetya írta: Rendesen légtelenítve van a rendszer? Hát, nem tudom, hogy mit kell ehhez csinálni. Járt a motor levett tartálykupakkal egy ideig. Aztán megpróbáltam emelkedőre állni (ezt is olvastam valahol). Van valami speciális eljárás vagy módszer rá?
zotya975 Elküldve December25, 2016 Elküldve December25, 2016 32 perce, bigband írta: Hát, nem tudom, hogy mit kell ehhez csinálni. Járt a motor levett tartálykupakkal egy ideig. Aztán megpróbáltam emelkedőre állni (ezt is olvastam valahol). Van valami speciális eljárás vagy módszer rá? Tekerd ki az egyvezetékes vízhőfok jeladót, az 1-es henger mögött a szívócsonkban, egy kábelsarú megy rá. Ha kibuggyan a folyadék tekerd vissza. Ha nem akar kijönni akkor vedd le a kiegyenlítő sapiját. Nem kell agyontépni, mert kúpos a menet az tömít.
Bundee Elküldve December25, 2016 Elküldve December25, 2016 4 órája, HaPetya írta: A tárcsát és a tengelyt rögzíti egymáshoz a csap. Kiütöd, akkor lejön a tárcsa. Igen, azt lehet 180 fokonként felrakni. Amit látsz rugótartót és NAGY rugót ott belül, az az egész tengelyes, tárcsás lótüdőt a vez. tengelynek szorítja. SZERK: A biztosító rugót simán lefejted menetenként, úgy lejön. A csapot nem egyszerű kiütni onnan, én szenvedtem vele mire kijött, talán neked cseresznyéd lesz. A jeladótekercset énsem cserélném ha nincs baj vele, amit utángyárit láttam az borzasztó silány volt.
C5oNtkov4c5 Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 14 órája, Bundee írta: A csapot nem egyszerű kiütni onnan, én szenvedtem vele mire kijött, talán neked cseresznyéd lesz. A jeladótekercset énsem cserélném ha nincs baj vele, amit utángyárit láttam az borzasztó silány volt. Az atyaúristenért sem tudtam kiverni azt a h@lye csapot. Annyit szenvedtem vele , már ezer fajta tüskével próbáltam de semmi. Áruld el te neked hogy sikerült kiütni? Lehet hevíteni kellene? De aztán igazából mindegy is most ,mert úgy döntöttem, hogy marad a helyén és így takarítom ki, igazából takarítás miatt akartam kiszedni... de így most csak ilyen tiszta lett mint a képen. A HALL jeladó érintkezőit felcsiszoltam , a műanyag csatlakozók félig szétporladtak , így azokat levágtam , meg zsúgorcsöveztem a kábelokat a héten meg remélem megjön az új rotor meg elosztófedél.
HaPetya Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 54 perce, C5oNtkov4c5 írta: Az atyaúristenért sem tudtam kiverni azt a h@lye csapot. Annyit szenvedtem vele , már ezer fajta tüskével próbáltam de semmi. Áruld el te neked hogy sikerült kiütni? Lehet hevíteni kellene? De aztán igazából mindegy is most ,mert úgy döntöttem, hogy marad a helyén és így takarítom ki, igazából takarítás miatt akartam kiszedni... de így most csak ilyen tiszta lett mint a képen. A HALL jeladó érintkezőit felcsiszoltam , a műanyag csatlakozók félig szétporladtak , így azokat levágtam , meg zsúgorcsöveztem a kábelokat a héten meg remélem megjön az új rotor meg elosztófedél. A tárcsát kell feltámasztani, hogy legyen húzása. Majd finoman kocogtatod és megindul. Nekem így simán kijött.
bigband Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 Na, jó idő volt, először kicseréltem a hosszbordásszíj feszítőgörgőt ( mert a vezérlés cserénél derült ki, hogy az fütyült, levéve is szép hangja van, csak akkor nem volt kéznél), le kellett bontani a motortartó bakot. Utána megnéztem az általad ajánlott jeladót. Kitekertem, de nem volt semmi, így tartálykupak meglazít (ahogy mondtad), rögtön jött víz. Jeladó visszateker, motor beindít, felmelegít - majd hőfok ment 100 fölé, motor leállít. A venti nem kapcsolt. Annak mennyi a valószínűsége, hogy az új vízhűtő hőgomba gyárilag hibás?? Vagy MI A BAJ?
zotya975 Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 1 órával ezelőtt, bigband írta: Na, jó idő volt, először kicseréltem a hosszbordásszíj feszítőgörgőt ( mert a vezérlés cserénél derült ki, hogy az fütyült, levéve is szép hangja van, csak akkor nem volt kéznél), le kellett bontani a motortartó bakot. Utána megnéztem az általad ajánlott jeladót. Kitekertem, de nem volt semmi, így tartálykupak meglazít (ahogy mondtad), rögtön jött víz. Jeladó visszateker, motor beindít, felmelegít - majd hőfok ment 100 fölé, motor leállít. A venti nem kapcsolt. Annak mennyi a valószínűsége, hogy az új vízhűtő hőgomba gyárilag hibás?? Vagy MI A BAJ? A vízhűtő átmelegedett rendesen? Húzd le a vízhűtő oldaláról a hőgomba csatiját, és zárd össze a két pint egy darab dróttal. Gyújtáson el kell indulni a ventinek. Ha nem indul el, ellenőrizd a biztosítékot, vagy magát a ventit direkt táppal. Ha elindul, akkor gyanús hogy a hőgombája rossz és nem kapcsol amikor a hőfok már indokolná.
bigband Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 Vízhűtő rendesen melegszik, felül jó meleg, alul langyosabb. A venti volt próbálva, megy mint állat. Most mentem az autóval egy kört. A piros lámpánál állva motor alapjáraton, gázfröccsöt adok, akkor elkezd bugyogni a(gondolom) fűtőradiátorban a víz, gázfröccs után elhallgat, majd még egyszer ugyanez, szintúgy bugyog (?). Hazaértem (pár km), állóhelyzetben megint ment már 100-ra, kinyitottam a fűtést (bugyogásnál lezártam, hátha így bekapcsol a venti), és állóhelyzetben így ment lefelé a hőfok nagy befújással. Az előzményekhez tartozik, hogy kb. egy hónapja vettük fiamnak ezt az autót. XVII-ikből mentünk Sopronba érte, és ott derült ki, hogy szép vöröses volt a motortér, szétspriccelte a megforrt vizet. Persze ezt a telefonban nagy bölcsen elhallgatta a tulaj. Szépen hazajöttünk vele azért, késő este + belső fűtés felnyomva, így nem volt gond. A vízhűtője folyt, ezért is cseréltük ki azt is, és mi is hőgombára gyanakodtunk. Most új a hűtő is, hőgomba is, mégsem müxik.
zotya975 Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 2 perce, bigband írta: Vízhűtő rendesen melegszik, felül jó meleg, alul langyosabb. A venti volt próbálva, megy mint állat. Most mentem az autóval egy kört. A piros lámpánál állva motor alapjáraton, gázfröccsöt adok, akkor elkezd bugyogni a(gondolom) fűtőradiátorban a víz, gázfröccs után elhallgat, majd még egyszer ugyanez, szintúgy bugyog (?). Hazaértem (pár km), állóhelyzetben megint ment már 100-ra, kinyitottam a fűtést (bugyogásnál lezártam, hátha így bekapcsol a venti), és állóhelyzetben így ment lefelé a hőfok nagy befújással. Az előzményekhez tartozik, hogy kb. egy hónapja vettük fiamnak ezt az autót. XVII-ikből mentünk Sopronba érte, és ott derült ki, hogy szép vöröses volt a motortér, szétspriccelte a megforrt vizet. Persze ezt a telefonban nagy bölcsen elhallgatta a tulaj. Szépen hazajöttünk vele azért, késő este + belső fűtés felnyomva, így nem volt gond. A vízhűtője folyt, ezért is cseréltük ki azt is, és mi is hőgombára gyanakodtunk. Most új a hűtő is, hőgomba is, mégsem müxik. Hát általánosságban ha forr a víz és nem tudja lehűteni a működő venti akkor a következő lehet gond: dugulás valahol a vízhűtőben, ha ez új akkor ugye kizárva. Sérült vízpumpa például megdermedt hűtőfolyadéknál lett indítva sérültek a lapátok, nincs normális keringtetés. Hibás működő termosztát. Ha valamilyen okból ugrott egy fokot a vezérlés akkor is túlmelegszik a motor, de ugye gyengébb is. A végére hagytam a legrosszabb verziót, ha elforralták valamikor a vizet át tud égni ilyenkor a hengerfej tömítés a motor beledolgozik a vízkörbe és forralja a vizet. Ennek vannak " fokozatai" extrém esetben a motor felfújja a kőkeményre a vízcsöveket ezek el is szoktak durranni. Aztán ha már a nagyon végét járja a sérült tömítésnél a víz bejut az adott hengerbe ( leürül a kiegyenlítő állás közben)amiből induláskor kinyomja, ha szerencsés az eset, ha nem, akkor a motor vízütést kap dugattyúk is görbülhetnek, egyik fórumozó járt így nemrég. Ha gyanús a hőgomba, lehet oda tenni kapcsolót egy próbára és ha felmegy a hőfok kézzel kapcsolni. Ideiglenesen a motorháztetőnél ki lehet vezetni az ajtónál be lehet vezetni a kapcsolónak a kábelt a hőgomba csatijától.
bigband Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 A venti közvetlen áramra kapcsolva működik, lepróbáltuk, csak parancsot nem kap a működésre. Vízpumpa most a vezérlés cseréjénél szintén ki lett cserélve újra. Termosztát vélhetően működik, mivel egy idő után nyit a fűtőradiátor felé (először csak hideget fúj, majd egy idő után jön meleg levegőt is). Vezérlés rendben van. Csövek rendben vannak, nincsenek megtágulva, de markolászva még 90-100 foknál is összenyomhatóak. Állóhelyzetben nem fogyott a víz, most, hogy mentem vele azt a 3-4 km-t, nem láttam benne változást, de majd holnap jobban szemügyre veszem. Belenyúltam a kiegyenlítő tartályba, és az ujjaimat összedörzsölve kicsit sikamlós az állaga, de úgy gondolom, hogy ez fagyálló folyadéknál normális. Ezt a direktbe kapcsolást holnap megnézem, bár azt nem értem, hogy ez a hőgombát hogy befolyásolja. Azt nem belül kapcsolja egy bimetál? Amúgy nagyon köszönöm az igyekezetedet, de nem akarnék visszaélni vele... (ha terhes lenne )
zotya975 Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 43 perce, bigband írta: A venti közvetlen áramra kapcsolva működik, lepróbáltuk, csak parancsot nem kap a működésre. Vízpumpa most a vezérlés cseréjénél szintén ki lett cserélve újra. Termosztát vélhetően működik, mivel egy idő után nyit a fűtőradiátor felé (először csak hideget fúj, majd egy idő után jön meleg levegőt is). Vezérlés rendben van. Csövek rendben vannak, nincsenek megtágulva, de markolászva még 90-100 foknál is összenyomhatóak. Állóhelyzetben nem fogyott a víz, most, hogy mentem vele azt a 3-4 km-t, nem láttam benne változást, de majd holnap jobban szemügyre veszem. Belenyúltam a kiegyenlítő tartályba, és az ujjaimat összedörzsölve kicsit sikamlós az állaga, de úgy gondolom, hogy ez fagyálló folyadéknál normális. Ezt a direktbe kapcsolást holnap megnézem, bár azt nem értem, hogy ez a hőgombát hogy befolyásolja. Azt nem belül kapcsolja egy bimetál? Amúgy nagyon köszönöm az igyekezetedet, de nem akarnék visszaélni vele... (ha terhes lenne ) A hőgombát nem befolyásolja, csak átveszed a szerepét, és ha úgy normálisan lehűthető a víz, akkor ugye az a rossz. Meg ugye ha használni kell az autót addíg is amig ki nem derül a hiba, akkor nem főzöd meg a motort így.
bigband Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 Na, látod, nagy igazad van! Megpróbálok egy kapcsolót rászerkeszteni, és meglátjuk, hogy kézzel kapcsolva lehűl-e a víz. Ahogy olvastam, az alapján ki akartam venni a gombát, felforralt vízbe tartani, és hallgatni, hogy kattan-e. Most csak áll szegényke, bár a fiam már nagyon vinné , de addig nem engedem, amíg nincs megoldva a probléma! Egyébként a kiegyenlítő tartályban a kisebb visszatérőcsőből járó motornál nem kellene folyamatosan folyni a víznek?
stirlitz Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 On 2016. 12. 25. at 18:32, HaPetya írta: A menesztő tárcsát egy csap rögzíti a tengelyhez. Először szedd le a rugós biztosítás a kerületéről, majd óvatosan kocogtasd ki a csapot, de jelöld össze a tengelyt a tárcsával. Alatta egy bajonett záras rugó van, az csak benyomod, elfordítod és kijön. Utána ki tudod húzni a tengelyt a másik irányba. A mágneses jeladó ne cseréld, ha nem muszáj. A 4 ágú csillagot se húzd le. Nincs benne csapágy, a tengely egy réz perselyben forog. jah így van én is szétszedtem pár éve, nekem az a bajom, hogy átmegy az olaj a elosztó fedélbe, erre nincs vmi 5leted mit lehet vele kezdeni? Az elosztó fedél felőli részen ott ahol a tengely perselyének vége van volt vmi műanyag cucc, ami "eltűnt" ugyanúgy, mint a csatlakozók. off: most nem jut eszembe annak a 7lábú cuccnak a neve, de nekem cserélni kellet a Hella 1év+x.napot bír, azóta egy bontott van benne
Bundee Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 6 órája, C5oNtkov4c5 írta: Az atyaúristenért sem tudtam kiverni azt a h@lye csapot. Annyit szenvedtem vele , már ezer fajta tüskével próbáltam de semmi. Áruld el te neked hogy sikerült kiütni? Lehet hevíteni kellene? De aztán igazából mindegy is most ,mert úgy döntöttem, hogy marad a helyén és így takarítom ki, igazából takarítás miatt akartam kiszedni... de így most csak ilyen tiszta lett mint a képen. A HALL jeladó érintkezőit felcsiszoltam , a műanyag csatlakozók félig szétporladtak , így azokat levágtam , meg zsúgorcsöveztem a kábelokat a héten meg remélem megjön az új rotor meg elosztófedél. Satuba fogtam be, és pontozóval ütlegeltem, úgy kijött de küzdöttem vele. Ez amúgy nem HALL, hanem a csillag mágneses, a tekercs állórésze vas, gyakorlatilag olyan mint egy lemezjátszó hangszedő. Az amcsi (V)6-8 hengeres cuccokon ugyanilyen van, henger számnak megfelelő fogakkal A modul ami oda van csavarozva az csinál négyszögimpulzust a tekercs jeléből és küldi az ECU-nak, az ECU pedig küldi vissza az időzített impulzust a modulba ami meghajtja a gyújtótrafót. Azt esetleg érdemes levenni és alá bőven jóminőségű hűtőpasztát kenni, vezetékeket ahogy írtad zsugorcsövezni.
Bundee Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 45 perce, bigband írta: Na, látod, nagy igazad van! Megpróbálok egy kapcsolót rászerkeszteni, és meglátjuk, hogy kézzel kapcsolva lehűl-e a víz. Ahogy olvastam, az alapján ki akartam venni a gombát, felforralt vízbe tartani, és hallgatni, hogy kattan-e. Most csak áll szegényke, bár a fiam már nagyon vinné , de addig nem engedem, amíg nincs megoldva a probléma! Egyébként a kiegyenlítő tartályban a kisebb visszatérőcsőből járó motornál nem kellene folyamatosan folyni a víznek? Ácsi, biztos jól mér az órád? Ha elég meleg lenne a víz, az alsó gomba bekapcsolná a hűtőt időben. Amúgy kb 10fok a hiszterézise, 105-nél kapcsol be és 95-nél ki. A felső kis csövön csak akkor mozog a víz, ha tágul.
C5oNtkov4c5 Elküldve December27, 2016 Elküldve December27, 2016 9 órája, Bundee írta: Satuba fogtam be, és pontozóval ütlegeltem, úgy kijött de küzdöttem vele. Ez amúgy nem HALL, hanem a csillag mágneses, a tekercs állórésze vas, gyakorlatilag olyan mint egy lemezjátszó hangszedő. Az amcsi (V)6-8 hengeres cuccokon ugyanilyen van, henger számnak megfelelő fogakkal A modul ami oda van csavarozva az csinál négyszögimpulzust a tekercs jeléből és küldi az ECU-nak, az ECU pedig küldi vissza az időzített impulzust a modulba ami meghajtja a gyújtótrafót. Azt esetleg érdemes levenni és alá bőven jóminőségű hűtőpasztát kenni, vezetékeket ahogy írtad zsugorcsövezni. Na ez lett volna a következő kérdésem...mert kitakarítottam a modul alatt a koszos zsírt...de újat nem kentem oda...hol kapok ilyet hűtőpasztát? Számítástechnika bolt?
Bundee Elküldve December27, 2016 Elküldve December27, 2016 3 órája, C5oNtkov4c5 írta: Na ez lett volna a következő kérdésem...mert kitakarítottam a modul alatt a koszos zsírt...de újat nem kentem oda...hol kapok ilyet hűtőpasztát? Számítástechnika bolt? Számtech vagy elektrós boltban kapható hővezető paszta jó oda Lényeg, hogy alaposan takarítsd meg a felületet, ne kerüljön kosz közé.
hening Elküldve December27, 2016 Elküldve December27, 2016 13 órája, stirlitz írta: jah így van én is szétszedtem pár éve, nekem az a bajom, hogy átmegy az olaj a elosztó fedélbe, erre nincs vmi 5leted mit lehet vele kezdeni? Az elosztó fedél felőli részen ott ahol a tengely perselyének vége van volt vmi műanyag cucc, ami "eltűnt" ugyanúgy, mint a csatlakozók. off: most nem jut eszembe annak a 7lábú cuccnak a neve, de nekem cserélni kellet a Hella 1év+x.napot bír, azóta egy bontott van benne Gyujtásmodul.
hening Elküldve December27, 2016 Elküldve December27, 2016 12 órája, Bundee írta: Satuba fogtam be, és pontozóval ütlegeltem, úgy kijött de küzdöttem vele. Ez amúgy nem HALL, hanem a csillag mágneses, a tekercs állórésze vas, gyakorlatilag olyan mint egy lemezjátszó hangszedő. Az amcsi (V)6-8 hengeres cuccokon ugyanilyen van, henger számnak megfelelő fogakkal A modul ami oda van csavarozva az csinál négyszögimpulzust a tekercs jeléből és küldi az ECU-nak, az ECU pedig küldi vissza az időzített impulzust a modulba ami meghajtja a gyújtótrafót. Azt esetleg érdemes levenni és alá bőven jóminőségű hűtőpasztát kenni, vezetékeket ahogy írtad zsugorcsövezni. Indukciós jeladó.
bigband Elküldve December27, 2016 Elküldve December27, 2016 Bundee igaz, hogy egy résnyit hagytam 100 fölé menni a mutatót, de utána leállítottam, mert úgy gondoltam, hogy ott már illene neki kapcsolni. Valóban, néztem a radiátort, és felül forró volt, alul meg tapintható langymeleg. Este ezen agyaltam, hogy azon a hőfokon nem is fog bekapcsolni a gomba. Ma (most) megyek vele a nulláson 30-40 km-t, és talán látni majd, hogy fogy-e a víz a tartályból. Csak azt nem értem, hogy miért puhák a csövek? Na, megyek vele, hátha okosabb leszek!
zotya975 Elküldve December27, 2016 Elküldve December27, 2016 20 perce, bigband írta: Bundee igaz, hogy egy résnyit hagytam 100 fölé menni a mutatót, de utána leállítottam, mert úgy gondoltam, hogy ott már illene neki kapcsolni. Valóban, néztem a radiátort, és felül forró volt, alul meg tapintható langymeleg. Este ezen agyaltam, hogy azon a hőfokon nem is fog bekapcsolni a gomba. Ma (most) megyek vele a nulláson 30-40 km-t, és talán látni majd, hogy fogy-e a víz a tartályból. Csak azt nem értem, hogy miért puhák a csövek? Na, megyek vele, hátha okosabb leszek! De igazából a hűtőnek teljesen át kéne melegednie, amikor nyit a termosztát felülről elkezd forrósodni, és nagyon hamar fél perc alatt már alul is forrónak kéne lennie. Ha a gombánál sem forró, akkor nem az lesz a hibás, mert valahol 98 fok környékén kell kapcsolnia.
Recommended Posts