zotya975 Elküldve November2, 2016 Megoszt Elküldve November2, 2016 20 perce, felhasznaaloo írta: Hát ez az, augusztus vége óta így jártam vele a hétvégéig! 2 hónap zsírfürdő. A féktisztító tényleg nem bántja a gumiabroncsot? Ha ilyen sokáig ment szakadt haranggal, akkor jó lenne ha nem csak pótolva lenne, hanem rendesen kimosva a csukló. Ha ment pele por kosz az hamar kinyírja. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November3, 2016 Megoszt Elküldve November3, 2016 Sziasztok van nekem egy 1.4es astrám van egy kis nagy gondom tankoltam benzinkutnál eljöttem semmi probnléma nem volt be mentem boltba , majd kocsit elis inditottam kiakartam kanyarodni a főutra rántott egy et a kocsi majd utána már nem akart elindulni gyújtás van tekerni teker a motor de indulni nem indul szerintetek ? hiba kód nincsen:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2016 Megoszt Elküldve November3, 2016 24 perce, lombi írta: Sziasztok van nekem egy 1.4es astrám van egy kis nagy gondom tankoltam benzinkutnál eljöttem semmi probnléma nem volt be mentem boltba , majd kocsit elis inditottam kiakartam kanyarodni a főutra rántott egy et a kocsi majd utána már nem akart elindulni gyújtás van tekerni teker a motor de indulni nem indul szerintetek ? hiba kód nincsen:( Hátőőő...nincs kissé fura hangja indítózáskor? Vedd le az elosztófedelet és nézd meg forog-e a rotor indítózáskor. Ha nem, akkor vedd le a vezérlés felső burkolatát és nézz rá a szíjra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November3, 2016 Megoszt Elküldve November3, 2016 3 perce, zotya975 írta: Hátőőő...nincs kissé fura hangja indítózáskor? Vedd le az elosztófedelet és nézd meg forog-e a rotor indítózáskor. Ha nem, akkor vedd le a vezérlés felső burkolatát és nézz rá a szíjra. korábban volt egy olyan hogy egyetlenlenülj ár és kcist elforgattam az elosztó fedelet ekkor dobott egy 85-ös hiba kdot az nmég benne van nem tudom az ezzel összefüghet e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2016 Megoszt Elküldve November3, 2016 Just now, lombi írta: korábban volt egy olyan hogy egyetlenlenülj ár és kcist elforgattam az elosztó fedelet ekkor dobott egy 85-ös hiba kdot az nmég benne van nem tudom az ezzel összefüghet e? Szerintem nem....nézd meg a szíjat, ha az megvan egészben, akkor a szokásos elindulás: kap-e szikrát, benzint... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November4, 2016 Megoszt Elküldve November4, 2016 20 órája, zotya975 írta: Szerintem nem....nézd meg a szíjat, ha az megvan egészben, akkor a szokásos elindulás: kap-e szikrát, benzint... Sziasztok! na a konkluzió nincs szikra megnéztem a gyújtótrafónál ha indítózok nem ad szikrát , úgy is próbáltam hogy egyik elosztópipára ráraktam egy gyertyát de úgysem adott. kérdés a kocsim imobilizeres meg találtam a gyújtáskapcsoló alatt volt egy fekete kis tégla doboz amin volt egy csati ami kék színű lehúztam úgy is próbáltam de úgy sincs szikra https://zsu.hu/webaruhaz/htmls/autotipus__OPEL__ASTRA__ASTRA+F+CLASSIC+lépcsőshátú_s33_1998|01+++2002|08__15238/Gyújtás|izzítás__Gyújtótekercs%2C+trafó__+__.Mind.?gyakori=I&cikkkod=01-3012080003-A+*PA ezt néztem ki ez jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve November4, 2016 Megoszt Elküldve November4, 2016 34 perce, lombi írta: Sziasztok! na a konkluzió nincs szikra megnéztem a gyújtótrafónál ha indítózok nem ad szikrát , úgy is próbáltam hogy egyik elosztópipára ráraktam egy gyertyát de úgysem adott. kérdés a kocsim imobilizeres meg találtam a gyújtáskapcsoló alatt volt egy fekete kis tégla doboz amin volt egy csati ami kék színű lehúztam úgy is próbáltam de úgy sincs szikra https://zsu.hu/webaruhaz/htmls/autotipus__OPEL__ASTRA__ASTRA+F+CLASSIC+lépcsőshátú_s33_1998|01+++2002|08__15238/Gyújtás|izzítás__Gyújtótekercs%2C+trafó__+__.Mind.?gyakori=I&cikkkod=01-3012080003-A+*PA ezt néztem ki ez jó? Lehúzott immókarikával nem is fog indulni,mivel így biztosan nem láthatja az immo chipet a kulcsban.Az,hogy nincs szikra annak több oka is lehet,nem csak a trafó.Azt nézted e már,hogy az elosztóban forog e a rotor indítózáskor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November4, 2016 Megoszt Elküldve November4, 2016 1 órával ezelőtt, Szabadij írta: Lehúzott immókarikával nem is fog indulni,mivel így biztosan nem láthatja az immo chipet a kulcsban.Az,hogy nincs szikra annak több oka is lehet,nem csak a trafó.Azt nézted e már,hogy az elosztóban forog e a rotor indítózáskor? igen forog azzal nincs gond ,de már a trafóból sem jön közvetlenül szikra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2016 Megoszt Elküldve November4, 2016 24 perce, lombi írta: igen forog azzal nincs gond ,de már a trafóból sem jön közvetlenül szikra. Az immo amúgy a pumpát blokkolja nem a gyujtást ha jól tudom. Szerintem jó hozzá. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 (edited) 14 órája, zotya975 írta: Az immo amúgy a pumpát blokkolja nem a gyujtást ha jól tudom. Szerintem jó hozzá. sziasztok kiszedtem a gyújtótrafót kérdés ami közvetlen alatta van egybe építve egy fekete téglalap rajta egy fekete csatlakozó az micsoda? egyébként le tudom róla húzni külön a trafót csak nem tudom az mire szolgál találtam egy cikket gyújtásmodulnak hívják és ha az tönkre megy akkor egyáltalán nincs szikra igaz ez? köszi elöre is Módosítva November5, 2016 : lombi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 Az a gyújtásmodul, igaz amit olvastál, ha az letérdel, akkor nem jön meg az "Isteni szikra". Lehet ez sokminden, hogy nincs szikra, ahogy a fórumtársak is említették, de valahol el kell kezdeni keresni. Én a Te helyedben (nem ismerem az anyagi kereteid) vennék egy gyújtásmodult és egy trafót, de boltban, ahol vissza is veszik ha nem kell. (Mivel nemsokára zárnak a boltok, és baromi hideg is van.) Először kicserélném a gy.modult, de csak összedugnám, lecsavaroznám óvatosan, hogy ne látszódjon rajta semmi, majd próba, ha röffen, akkor leállít azonnal, és rendesen beszerelném. (Picit megpasztáznám a fix beszereléskor a hőátadó felületét, csak egy elektronika, még ha nem is proci.) Ha nem röffen beleraknám a trafót is, ugyanígy próba jelleggel először az új modul majd a régi mellé. Így lassan kiderül, hogy ki a hunyó, nem kellő alkatrészek, pedig hétfőn szép tisztán vissza a boltba, vagy anyagi vérmérséklettől függően a csomiba, mert ha az úton döglik le két fa közt a pusztában, akkor legyen mihez nyúlni. Lehet még jeladó is, és láttam olyat is, hogy a jeladóból kijövő kábel adta meg magát, egyszerűen eltűnt a szigetelés róla, a kábeleket egy multiméterrel ki tudod mérni. Akksisarut vedd le, ha szerelgetsz, és ha már úgy is leveszed nézd meg a testkábeleket is, így télvíz ideje előtt nem lesznek rosszul, ha megtakarítod őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 6 órája, Pingvin írta: Az a gyújtásmodul, igaz amit olvastál, ha az letérdel, akkor nem jön meg az "Isteni szikra". Lehet ez sokminden, hogy nincs szikra, ahogy a fórumtársak is említették, de valahol el kell kezdeni keresni. Én a Te helyedben (nem ismerem az anyagi kereteid) vennék egy gyújtásmodult és egy trafót, de boltban, ahol vissza is veszik ha nem kell. (Mivel nemsokára zárnak a boltok, és baromi hideg is van.) Először kicserélném a gy.modult, de csak összedugnám, lecsavaroznám óvatosan, hogy ne látszódjon rajta semmi, majd próba, ha röffen, akkor leállít azonnal, és rendesen beszerelném. (Picit megpasztáznám a fix beszereléskor a hőátadó felületét, csak egy elektronika, még ha nem is proci.) Ha nem röffen beleraknám a trafót is, ugyanígy próba jelleggel először az új modul majd a régi mellé. Így lassan kiderül, hogy ki a hunyó, nem kellő alkatrészek, pedig hétfőn szép tisztán vissza a boltba, vagy anyagi vérmérséklettől függően a csomiba, mert ha az úton döglik le két fa közt a pusztában, akkor legyen mihez nyúlni. Lehet még jeladó is, és láttam olyat is, hogy a jeladóból kijövő kábel adta meg magát, egyszerűen eltűnt a szigetelés róla, a kábeleket egy multiméterrel ki tudod mérni. Akksisarut vedd le, ha szerelgetsz, és ha már úgy is leveszed nézd meg a testkábeleket is, így télvíz ideje előtt nem lesznek rosszul, ha megtakarítod őket. sziasztok! anyiban változott a történet hogy a gyujtó trafóra ráraktam egy gyertyát a kábelre ott kiadót szikrát a de ha rárakom a gyújtás eloszotóra onann már nem jön ki semmi szikraű Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 2 perce, lombi írta: sziasztok! anyiban változott a történet hogy a gyujtó trafóra ráraktam egy gyertyát a kábelre ott kiadót szikrát a de ha rárakom a gyújtás eloszotóra onann már nem jön ki semmi szikraű Nézz be az elosztóba, hogy megvan-e a szén rúd középen, nincs -e megszorulva, a rugó kinyomja rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 26 perce, zotya975 írta: Nézz be az elosztóba, hogy megvan-e a szén rúd középen, nincs -e megszorulva, a rugó kinyomja rendesen? szia megnéztem azok alkatrészek szinte ujjak a rotor és az elosztó fedél is a kis szénrudat kinyomja rendesen, a gyujtás elosztótól veszik el a szikra, hmm érdekes nem tudom mi lehet trafótól még kijön utánnam ár nem megy a hengerekhez. létezik hogy a gyujtásmodul okozza de akkor szikra sem volna még a trafótól sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 Ugyanarra a kábelre dugtad a gyertyát, ami a trafóból megy az elosztóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 19 perce, Pingvin írta: Ugyanarra a kábelre dugtad a gyertyát, ami a trafóból megy az elosztóra? igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 (edited) meg kiprobáltam a többi gyertya kábelell is a tratófól és mind ad szikrát. bocsi csak így tudtam írni a válaszodra. a trafótól jövő kábellel is megpróbáltam a gyertyát azt is adott szikrát magyarul mind az 5 kábell is kiprobáltam Módosítva November5, 2016 : lombi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2016 Megoszt Elküldve November5, 2016 25 perce, lombi írta: meg kiprobáltam a többi gyertya kábelell is a tratófól és mind ad szikrát. Akkor csak a kábel maradt ami a trafótól megy az elosztóig nem? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November6, 2016 Megoszt Elküldve November6, 2016 akkor szerintetek van értelme meg venni a gyújtás modul és a gyújtó trafót? az megoldhatja a hibát? vagy gyújtó kábelt is vegyek a trafótól az élosztóig? igaz az adott szikárt. gyújtáselosztó okozhat ilyen hibát esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November6, 2016 Megoszt Elküldve November6, 2016 15 perce, lombi írta: akkor szerintetek van értelme meg venni a gyújtás modul és a gyújtó trafót? az megoldhatja a hibát? vagy gyújtó kábelt is vegyek a trafótól az élosztóig? igaz az adott szikárt. gyújtáselosztó okozhat ilyen hibát esetleg? Hát figyelj az elosztó-rotor, amúgy is kopóalaktrész abból vehetsz újat nem olyan nagy összeg talán 3 ezer a kettő. A trafótól az elosztóig vezető kábelt meg húzzd le, keress valami vastagabb sodrott villanydrótot, és valahogy kendácsold be a helyére, csupasztítsd le a végét, dugd be a lyukba a tüskék mellé, szigszalaggal rögzítsd, ha így elindul akkor cseréld ki a kábelt. Vagy keress valakit hasonló motorral, és tegyél át elosztót-rotor, kábelt trafót-modult, aztán ha elindul pakolászd vissza őket egyesével, amig le nem áll, és akkor az a hibás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November6, 2016 Megoszt Elküldve November6, 2016 2 órája, zotya975 írta: Hát figyelj az elosztó-rotor, amúgy is kopóalaktrész abból vehetsz újat nem olyan nagy összeg talán 3 ezer a kettő. A trafótól az elosztóig vezető kábelt meg húzzd le, keress valami vastagabb sodrott villanydrótot, és valahogy kendácsold be a helyére, csupasztítsd le a végét, dugd be a lyukba a tüskék mellé, szigszalaggal rögzítsd, ha így elindul akkor cseréld ki a kábelt. Vagy keress valakit hasonló motorral, és tegyél át elosztót-rotor, kábelt trafót-modult, aztán ha elindul pakolászd vissza őket egyesével, amig le nem áll, és akkor az a hibás. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November7, 2016 Megoszt Elküldve November7, 2016 sziasztok ujra itt vettem gyujtótrafót, gyujtásmodult, elosztó fedelet, rotort a rotorból olyat adtak aminek nagy a lyuka középen igy azt nem tudtam lepróbálni holnap kicseréltetem, a többit felraktam de a helyzet változatlan , trafótól a gyújtás elosztófedélig van szikra utána a hengerekbe már nincsen:( remélem lesz megoldás rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve November7, 2016 Megoszt Elküldve November7, 2016 37 perce, lombi írta: sziasztok ujra itt vettem gyujtótrafót, gyujtásmodult, elosztó fedelet, rotort a rotorból olyat adtak aminek nagy a lyuka középen igy azt nem tudtam lepróbálni holnap kicseréltetem, a többit felraktam de a helyzet változatlan , trafótól a gyújtás elosztófedélig van szikra utána a hengerekbe már nincsen:( remélem lesz megoldás rá Ha helyesek a meglátásaid ,akkor már csak maga a rotor maradt,más nincs abban a körben.Lehet,hogy megrepedt és eladja a szikrát a rotortengely felé.Egyébként nem értem, ha már behatároltad a hibát a gyújtáselosztóra,akkor miért vettél gyújtásmodult meg trafót,így pénznyelő lesz a vasból és kiábrándulsz belőle hamar... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve November7, 2016 Megoszt Elküldve November7, 2016 köszi remélem a rotor megoldja holnap kiderül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve November7, 2016 Megoszt Elküldve November7, 2016 Szerintem megoldja, de nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre. Ha az anyagi vérmérséklet megengedi, maradjanak az új alkatrészek, és a régiek menjenek a csomiba egy jól záró zacsiba, jobb azt onnan előkapni, ha baj van, de ha olyan boltban vetted, és nem látszik a beszerelés, lehet vissza is veszik. Én már ketszer voltam "menteni" ilyen miatt, egyszer a trafó halt el, egyszer a gy.modul, persze mindkettő télen sötétben, és jó messze, alkatrész nem volt, így vontattunk. Ezek megbízható és jó autók, kevesebbet látok belőlük az út szélén villogni mint a "fényes" autókból, de nem volt hülye gyerek ez a Murphy sem, hogy ami elromolhat, az el is fog romlani. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts