Att Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 19 órája, zotya975 írta: Alapból nem jellemző a beázás miatti motorleállás ennek más oka van. Hibakód nincs? Szia, Köszi az észrevételt. Délután már tudtam vele menni, de a fordulatszám váltakozott, az autó álló helyzetben finoman rángatózott, illetve fékezésnél sorlódó hangot hallottam. A hibakódot hogyan tudom megtudn? Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 1 óra, Att írta: Szia, Köszi az észrevételt. Délután már tudtam vele menni, de a fordulatszám váltakozott, az autó álló helyzetben finoman rángatózott, illetve fékezésnél sorlódó hangot hallottam. A hibakódot hogyan tudom megtudn? Köszi előre is. Ha a motorhiba lámpa világít járó motor mellett akkor tuti van hibakód, ha nem világít, de volt ,akkor az eltárolódik, és egy bizonyos számú ( talán 10) hibamentes indítás után törlődik csak, tehát ki lehet olvasni. Ehhez például itt van egy leírás:https://hu.scribd.com/doc/95984814/Opel-Astra-f-Hibakodok Két fajta diagcsati van, ezeknél itt találhatók az összekötendő pinek: Csak elektromos jellegű hibákat tud észlelni ( tehát olyan alkatrészét ami elektromosan összeköttetésben áll a motorvezérlővel) mechanikusakat nem. Az astrában egy helyre tud felcsapódni a víz komolyabb pocsolyánál ez a generátor, ilyenkor a szíj csúszik-visitt a töltés gyenge vagy megszűnik, de ez alapból nem szól bele a motor működésbe, ha csak pár pillanatig történik. Ahogy kiszárad a szíjtárcsa helyreáll a rend, ez általában pár méter után megtörténik. Másfajta beázásról a motortérben még sosem hallottam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
violino Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 (edited) Üdv! Ismerősömnek van problémája az astra classicba szerelt C14NZ 1.4-es motornak az alapjáratával. Az alapjárata az eredeti alapjárati motorral hidegindításnál 1400 ez az üzemi hőmérsékletnél is csak 1100-ra csökkent . Kicserélte, vett egy újat, ami tök ugyanezt produkálja. Le lett mérve az elektromosan is , rendben vannak az értékek. Mi lehet a gond? Módosítva Július17, 2016 : violino Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 2 órája, violino írta: Üdv! Ismerősömnek van problémája az astra classicba szerelt C14NZ 1.4-es motornak az alapjáratával. Az alapjárata az eredeti alapjárati motorral hidegindításnál 1400 ez az üzemi hőmérsékletnél is csak 1100-ra csökkent . Kicserélte, vett egy újat, ami tök ugyanezt produkálja. Le lett mérve az elektromosan is , rendben vannak az értékek. Mi lehet a gond? Általánosságban a magas alapjárat okai: hibás vagy koszos alapjárati léptető motor, kirepedt, elszakadt, lecsúszott, vagy rossz helyre rádugott vákumcső, egyéb tömítetlenség a fojtószelep háznál. Ha kicserélte, de mondjuk a fészkét nem takarította ki, a hiba megmaradhat. Sok helyen ugyanazt árulják az 1.4- és az 1.6-os motorhoz, de különböző a kettő, az 1.4-es kúpja csonka gúla, az 1.6-osé kúpos. Ha nem belevaló került bele nem zár rendesen. Meg lehet nézni hogy a gázbowden, a pillangószelep nem akad-e rendesen visszatért alapra ha vissza van engedve a gáz...a végállásnál van egy vakdugóval lezárt csavar, esetleg ezt nem fúrta ki, tekergette valaki. Motorcsere volt? Én úgy tudom classikba már nem került c14nz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
violino Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 6 órája, zotya975 írta: Általánosságban a magas alapjárat okai: hibás vagy koszos alapjárati léptető motor, kirepedt, elszakadt, lecsúszott, vagy rossz helyre rádugott vákumcső, egyéb tömítetlenség a fojtószelep háznál. Ha kicserélte, de mondjuk a fészkét nem takarította ki, a hiba megmaradhat. Sok helyen ugyanazt árulják az 1.4- és az 1.6-os motorhoz, de különböző a kettő, az 1.4-es kúpja csonka gúla, az 1.6-osé kúpos. Ha nem belevaló került bele nem zár rendesen. Meg lehet nézni hogy a gázbowden, a pillangószelep nem akad-e rendesen visszatért alapra ha vissza van engedve a gáz...a végállásnál van egy vakdugóval lezárt csavar, esetleg ezt nem fúrta ki, tekergette valaki. Motorcsere volt? Én úgy tudom classikba már nem került c14nz. Köszi a segítséget! A motorkódot csak sac/kb-ra mondta. Mondjuk ez így nem igazán tud segíteni annak, aki segíteni akar és az idejét rászánja. Bocs a pongyola információért! Holnap rákérdezek és pontosítani fogom. Üdv! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Att Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 Köszönöm szépen, Zotya! Megnézem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
violino Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 On 2016. 07. 17. at 16:51, zotya975 írta: Általánosságban a magas alapjárat okai: hibás vagy koszos alapjárati léptető motor, kirepedt, elszakadt, lecsúszott, vagy rossz helyre rádugott vákumcső, egyéb tömítetlenség a fojtószelep háznál. Ha kicserélte, de mondjuk a fészkét nem takarította ki, a hiba megmaradhat. Sok helyen ugyanazt árulják az 1.4- és az 1.6-os motorhoz, de különböző a kettő, az 1.4-es kúpja csonka gúla, az 1.6-osé kúpos. Ha nem belevaló került bele nem zár rendesen. Meg lehet nézni hogy a gázbowden, a pillangószelep nem akad-e rendesen visszatért alapra ha vissza van engedve a gáz...a végállásnál van egy vakdugóval lezárt csavar, esetleg ezt nem fúrta ki, tekergette valaki. Motorcsere volt? Én úgy tudom classikba már nem került c14nz. Üdv! A pontos motorkód:X14NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 34 perce, violino írta: Üdv! A pontos motorkód:X14NZ Igazából ez a probléma szempontjából mindegy, ugyanaz a motor, egy-két apróságtól leszámítva. Ugyanúgy is néz ki, ugyanazok a lehetséges okok. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
violino Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 2 órája, zotya975 írta: Igazából ez a probléma szempontjából mindegy, ugyanaz a motor, egy-két apróságtól leszámítva. Ugyanúgy is néz ki, ugyanazok a lehetséges okok. Kösz! Rendben, akkor a leírtak szerint leellenőrizzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 üdv urak, hidrotőkék el szoktak fáradni az Opel motoroknál? Nagyon gyanús nekem a dízel ketyerém, eleinte annak tudtam be, hogy erősebb dízel hangja van, de az előtöltés teljesen vissza lett véve, és hallatszik, hogy elmegy a dízeles csörgés, de megmarad egy másik csörgés is. elég kopott a vezérműtengely, de elvileg a hidrotőkék kiegyenlítik. Nem tudom, mi a fene lehet ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 Sajnos el szoktak fáradni, és nem mindig elég a tőkék cseréje a harkály elkergetéséhez. Nálam az összes tőke cserélve lett a szelepszár szimeringezéskor, és így is maradt egy kis hang. Most emiatt nem bontom meg, mert most viszonylag egyben van, a fogyi is jó, és szedi is a lábát ha kell, még az olajfogyi is elmegy. Ameddig ilyen "drága" hozzá minden, inkább beszerzem lassan ami kell, összerakok szép lassacskán egy felújított hengerfelyet, és ha felnőnek a harkálykölkök, akkor egy hf. csere rövidebb idő alatt megvan. Úgy vagyok vele, hogy mire beérik a következő vezérlés csere, akkora legyen meg. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 16 perce, Pingvin írta: Sajnos el szoktak fáradni, és nem mindig elég a tőkék cseréje a harkály elkergetéséhez. Nálam az összes tőke cserélve lett a szelepszár szimeringezéskor, és így is maradt egy kis hang. Most emiatt nem bontom meg, mert most viszonylag egyben van, a fogyi is jó, és szedi is a lábát ha kell, még az olajfogyi is elmegy. Ameddig ilyen "drága" hozzá minden, inkább beszerzem lassan ami kell, összerakok szép lassacskán egy felújított hengerfelyet, és ha felnőnek a harkálykölkök, akkor egy hf. csere rövidebb idő alatt megvan. Úgy vagyok vele, hogy mire beérik a következő vezérlés csere, akkora legyen meg. Hát, jópár Opelom volt, de ilyen kerregést egyik se csinált, pedig azok is elég öregek voltak már. Én inkább arra gondolok, nem jó az olajnyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 9 órája, Mikulás74 írta: Hát, jópár Opelom volt, de ilyen kerregést egyik se csinált, pedig azok is elég öregek voltak már. Én inkább arra gondolok, nem jó az olajnyomás. A dieseleket nem ismerem,de ha himbás a motor és a vezérműtengely is kopott,akkor szinte biztos,hogy a himbák is bemaródtak-bekoptak elég rendesen,na az tud kerregni.Nekem úgy kopogott egy himba,mintha hajtókarcsapágyas lett volna a motor. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Július21, 2016 Megoszt Elküldve Július21, 2016 13 órája, Szabadij írta: A dieseleket nem ismerem,de ha himbás a motor és a vezérműtengely is kopott,akkor szinte biztos,hogy a himbák is bemaródtak-bekoptak elég rendesen,na az tud kerregni.Nekem úgy kopogott egy himba,mintha hajtókarcsapágyas lett volna a motor. tök ugyanaz szerintem, csak adagoló van rajta, meg nincs égéstér. Én barom kicseréltem a kopott himbákat, na meg a szeleprátéteket, nem egy összeg, de a vez.tengely az kopott, azt raktam vissza. De az előző Opelomnak is ugyanilyen volt a vez.tengelye, szóval nem értem. Viszont a hajtókarcsapágyakat se cseréltem(spórolok, hülye vagyok...) lehet, ott megy el a nyomás. Vagy az olajpumpa, nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kimi1012 Elküldve Július25, 2016 Megoszt Elküldve Július25, 2016 (edited) Sziasztok! Olyan problémám akadt hogy most nyáron is párásodik a szélvédőm! Mi lehet a hiba? Módosítva Július25, 2016 : kimi1012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve Július25, 2016 Megoszt Elküldve Július25, 2016 24 perce, kimi1012 írta: Sziasztok! Olyan problémám akadt hogy most nyáron is párásodik a szélvédőm! Mi lehet a hiba? Beázott pollenszűrő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kimi1012 Elküldve Július25, 2016 Megoszt Elküldve Július25, 2016 26 perce, Szabadij írta: Beázott pollenszűrő? nincs benne pollenszűrő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2016 Megoszt Elküldve Július25, 2016 5 perce, kimi1012 írta: nincs benne pollenszűrő! Mondjuk a szélvédő és a levélrács között rés van, vagy állandóan be van kapcsolva a belső keringtetés, vagy lyukas a fűtőradiátor ( bár ennek szaga van és inkább csak fűtéskor nyomná be a vizet), vagy egyéb okból a szőnyeg alatti szivacs tele van vízzel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kimi1012 Elküldve Július25, 2016 Megoszt Elküldve Július25, 2016 16 perce, zotya975 írta: Mondjuk a szélvédő és a levélrács között rés van, vagy állandóan be van kapcsolva a belső keringtetés, vagy lyukas a fűtőradiátor ( bár ennek szaga van és inkább csak fűtéskor nyomná be a vizet), vagy egyéb okból a szőnyeg alatti szivacs tele van vízzel... és ezt hogyan tudnám megnézni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2016 Megoszt Elküldve Július25, 2016 Just now, kimi1012 írta: és ezt hogyan tudnám megnézni ? A szélvédő és a rács közötti rés ugye látszik, itt víz tud bejutni esőkor a szellőző rendszerbe onnan a lábtérbe. A küszöbburkolatot ha leveszed, fel lehet hajtani annyira a szőnyeget hogy benyúlj alá és ellenőrizd vizes-e a szivacs. Belső keringtetést járó motornál tudsz kapcsolni, amikor kikapcsolod és kiugrik a gomb hallani kell egy szisszenést ahogy a vákum becsukja a zsilipet. Lekapcsolt befúvó motornál is tudod kapcsolni így jobban hallani a működését ( záráskor a szisszenést)persze ekkor nem fúj semerre, de a zsalu ettől még nyilik-csukódik. Lyukas fűtőradiátornál ugye a hűtővíz fogy ( ha fagyálló van benne) "furcsa" szag érződik, alul a szivacs tele folyadékkal ami megnyalva édeskés. De ez inkább télen jön elő ha fűtesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július26, 2016 Megoszt Elküldve Július26, 2016 17 órája, zotya975 írta: A szélvédő és a rács közötti rés ugye látszik, itt víz tud bejutni esőkor a szellőző rendszerbe onnan a lábtérbe. A küszöbburkolatot ha leveszed, fel lehet hajtani annyira a szőnyeget hogy benyúlj alá és ellenőrizd vizes-e a szivacs. Belső keringtetést járó motornál tudsz kapcsolni, amikor kikapcsolod és kiugrik a gomb hallani kell egy szisszenést ahogy a vákum becsukja a zsilipet. Lekapcsolt befúvó motornál is tudod kapcsolni így jobban hallani a működését ( záráskor a szisszenést)persze ekkor nem fúj semerre, de a zsalu ettől még nyilik-csukódik. Lyukas fűtőradiátornál ugye a hűtővíz fogy ( ha fagyálló van benne) "furcsa" szag érződik, alul a szivacs tele folyadékkal ami megnyalva édeskés. De ez inkább télen jön elő ha fűtesz. A fűtőradiátorban mindig kering a hűtőfolyadék. A fűtésszabályzóval csak egy zsalut mozgat az ember, ami eltakarja a radiátort, hogy ne menjen át rajta a levegő. Kivéve a klímás talicskákat, ott van fűtéscsap. Feltéve ha jól tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Július27, 2016 Megoszt Elküldve Július27, 2016 On 2016. 07. 25. at 16:30, zotya975 írta: A szélvédő és a rács közötti rés ugye látszik, itt víz tud bejutni esőkor a szellőző rendszerbe onnan a lábtérbe. De ha nem is látszik, akkor is bemehet a víz. Lehet, hogy még épp felfekszik a gumicsík az üvegre, de már "eláll" a műanyag kötény/levélrács, és van ott annyi hézag, hogy mégis befolyik a víz. Vagy: a levélrács alatti, pollenszűrőt fedő alsó vízterelő műanyag, amit motortető felnyitása és a keresztbe futó kédergumi levétele után lehet kisakkozni szűrőcserekor, annak a hátsó éle vagy nem lett jól visszatéve a levélrács nútjába, vagy lehet hogy nincs is ott? Mert szerintem az vezeti el a vizet kétoldalra. (A GYIK-ban itt 2-es számú elemként szerepel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július27, 2016 Megoszt Elküldve Július27, 2016 On 2016. 07. 26. at 10:09, pszilaj írta: A fűtőradiátorban mindig kering a hűtőfolyadék. A fűtésszabályzóval csak egy zsalut mozgat az ember, ami eltakarja a radiátort, hogy ne menjen át rajta a levegő. Kivéve a klímás talicskákat, ott van fűtéscsap. Feltéve ha jól tudom... Tökéletesen! 2 órája, felhasznaaloo írta: De ha nem is látszik, akkor is bemehet a víz. Lehet, hogy még épp felfekszik a gumicsík az üvegre, de már "eláll" a műanyag kötény/levélrács, és van ott annyi hézag, hogy mégis befolyik a víz. Vagy: a levélrács alatti, pollenszűrőt fedő alsó vízterelő műanyag, amit motortető felnyitása és a keresztbe futó kédergumi levétele után lehet kisakkozni szűrőcserekor, annak a hátsó éle vagy nem lett jól visszatéve a levélrács nútjába, vagy lehet hogy nincs is ott? Mert szerintem az vezeti el a vizet kétoldalra. (A GYIK-ban itt 2-es számú elemként szerepel: Be kell vágni a pollenszűrő helyére egy barna kartont-papírdoboz darabot ( ezen ugye jól látszik), és akkor esőben kiderül csepeg-e ide víz. Persze ilyenkor a befújást hanyagolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Július28, 2016 Megoszt Elküldve Július28, 2016 Egyszer ezzel sz-_vtam meg. Nyaralni mentünk, előtte való napon cseréltem pollenszűröt, és a nagy sietségben rosszul raktam vissza a műanyag takaró fedelet. Másnap nem szakadt, hanem ömlött az eső egész nap. Mire leértünk Pestről Békéscsabára úgy beázott az autó, hogy ha ráléptél a szőnyegre, ott maradt a lábad nyomában a víz. Persze, hogy előtte való héten volt teljesen kikárpitozva a kocsi taposó lemezig, hát nem voltam idegbeteg. Nyaralás után újra kikárpitozás, szárítgatás...... A gumi dugók nem vezették el vizet az alján, mert az kellemesen befészkelte magát a szivacsokba, és mindenhova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
exitl0l Elküldve Július29, 2016 Megoszt Elküldve Július29, 2016 (edited) Sziasztok! Lehet nem jó helyre írom (ha tényleg akkor modi ne haragudj). A problémám az alábbi, szomszéd kisgyerek sikeresen eltörte a bal első ködfényszóróm üvegét. Rendeltem egy zsír újat, mert ugye csak üveget sehol nem találtam. A büdös életben nem csináltam még ilyet, hogyan célszerű nekiállni? mennyire kell megbontani? ha kell -e egyáltalán valamit is. Esetleg valaki képpel tudná illusztrálni? Köszönöm ui.: nemtudom hogy releváns-e de X17DTL motorkód, caravan kivitel. Módosítva Július29, 2016 : exitl0l Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts