zotya975 Elküldve Április24, 2016 Megoszt Elküldve Április24, 2016 24 perce, Imi (Astra) írta: Még egy gyors kérdés: A betét visszahelyezése az csak egyszerűen annyi, hogy bele kell tolni a betétet? Van vmi különlegesebb eljárás? Egyébként miután kiszedtem a gyújtáskapcsoló betétet, akkor látszódott, hogy vmiért több darab is le volt törve róla, illetve belül sem volt tökéletes minden. Szóval most útban van az új kormányzár, és az új gyújtáskapcsoló betét. Köszi az infókat. Úgy rémlik csak simán visszatoltam, már jó régen szereltem, meg nekem összerakáskor már le is volt véve a kormányoszlopról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 Sziasztok! opel astra f 1.4 be milyen méretű gyertyakulcs kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 Szia Zotya! Nekem sem akart összemenni, nem tudom számít-e az Bárdis volt. Azt a részt ami megakasztja óvatosan megcsiszoltam, és simán bement a helyére, cserébe ki is jön könnyen ha benyomom a stiftet szinte bármilyen állásban. Azóta stabilan a helyén van, túl vagyunk egy olajcsere perrióduson is, semmi baj vele. Ez immo nélküli betét volt, sajnos fotót nem csináltam. Ma azzal lepett meg, hogy lakáskulccsal ki tudtam nyitni az ajtót, így hamarosan megint előkerül nálam is a zárprojekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laca49 Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 23 órája, Pingvin írta: "Vezérműszíj szakadás!" Nem kócolt össze semmit? Szelepek jól érzik magukat? Nem tudni... előbb hoztam meg az új vezérműszettet. Hál istennek van egy megbízható ismerősöm.. rövidesen nekifog és kiderül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 2 órája, lombi írta: Sziasztok! opel astra f 1.4 be milyen méretű gyertyakulcs kell? Én 21-esnek mértem... 1 óra, Pingvin írta: Szia Zotya! Nekem sem akart összemenni, nem tudom számít-e az Bárdis volt. Azt a részt ami megakasztja óvatosan megcsiszoltam, és simán bement a helyére, cserébe ki is jön könnyen ha benyomom a stiftet szinte bármilyen állásban. Azóta stabilan a helyén van, túl vagyunk egy olajcsere perrióduson is, semmi baj vele. Ez immo nélküli betét volt, sajnos fotót nem csináltam. Ma azzal lepett meg, hogy lakáskulccsal ki tudtam nyitni az ajtót, így hamarosan megint előkerül nálam is a zárprojekt. Na igen panaszkodtak már többen is hogy sok után gyárit reszelni kell. 1 órával ezelőtt, Laca49 írta: Nem tudni... előbb hoztam meg az új vezérműszettet. Hál istennek van egy megbízható ismerősöm.. rövidesen nekifog és kiderül.. Azért mielőtt megpörgetitek az új szettel nézzetek be a szelepfedél alá, hogy himba nem tört-e. De én 90%-ra tippelem hogy 2-3 szelep is görbült. Az 1.4 nem szokta átvészelni a szakadást. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 (edited) szia a zsu oldalán a denso gyertyához az van írva hogy kulcsnyillás 16mm külsőmenet 14mm akkor a kulcsnyillás az nem a gyertyakulcs mérete? Módosítva Április25, 2016 : lombi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laca49 Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 (edited) 2 órája, zotya975 írta: Én 21-esnek mértem... Na igen panaszkodtak már többen is hogy sok után gyárit reszelni kell. Azért mielőtt megpörgetitek az új szettel nézzetek be a szelepfedél alá, hogy himba nem tört-e. De én 90%-ra tippelem hogy 2-3 szelep is görbült. Az 1.4 nem szokta átvészelni a szakadást. Semmi nem tört, nem görbült.. ( Szerintem iszonyatos szerencsém, hogy alapjáraton és üresben állva szakadt el a szíj, no és ,hogy kötélről nem próbáltuk indítani a vontatáskor :D) már itthon van az autó szépen ketyeg Módosítva Április25, 2016 : Laca49 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 2 órája, lombi írta: szia a zsu oldalán a denso gyertyához az van írva hogy kulcsnyillás 16mm külsőmenet 14mm akkor a kulcsnyillás az nem a gyertyakulcs mérete? A menet átmérője ami betekeredik a hengerfejbe az 14miliméter, a hatlapolás meg vagy 21milis, vagy amit találtál az meg 16 milis, tehát ilyen gyertyakulcs kell hozzá. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laca49 Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 1 órával ezelőtt, zotya975 írta: A menet átmérője ami betekeredik a hengerfejbe az 14miliméter, a hatlapolás meg vagy 21milis, vagy amit találtál az meg 16 milis, tehát ilyen gyertyakulcs kell hozzá. Enyém... astra f caravan combi... 1,4 C14-nz a gyertyakulcs 16 mm es vagyis a gyertya kulcsnyílása 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 On 2016. 04. 25. at 17:14, Laca49 írta: Enyém... astra f caravan combi... 1,4 C14-nz a gyertyakulcs 16 mm es vagyis a gyertya kulcsnyílása Attól függ milyen gyertya van benne. Általában az egypólusúakhoz 21mm-es a többpólusúakhoz 16mm-es kulcs kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május3, 2016 Megoszt Elküldve Május3, 2016 On 2016. május 1. at 20:11, Astra F Caravan írta: Attól függ milyen gyertya van benne. Általában az egypólusúakhoz 21mm-es a többpólusúakhoz 16mm-es kulcs kell. Mindkettő kapható mindkét méretben. Gusztus (és gyertyakulcs) dolga hogy melyiket választod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május3, 2016 Megoszt Elküldve Május3, 2016 8 órája, Bundee írta: Mindkettő kapható mindkét méretben. Gusztus (és gyertyakulcs) dolga hogy melyiket választod. Meg hogy van e cső a hengerfejben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve Május3, 2016 Megoszt Elküldve Május3, 2016 1 óra, wookie írta: Meg hogy van e cső a hengerfejben. :D :D Nem tudom,hogy azoknál a hengerfejeknél,ahol csőben van a gyertya egyáltalán belefér e a 21 es fejméretű gyertya a gyertyakulccsal együtt?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május3, 2016 Megoszt Elküldve Május3, 2016 Ott gyertyakulcs nélkül sem fér be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május3, 2016 Megoszt Elküldve Május3, 2016 4 órája, wookie írta: Meg hogy van e cső a hengerfejben. :D C14NZ-ből létezett olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május4, 2016 Megoszt Elküldve Május4, 2016 10 órája, Bundee írta: C14NZ-ből létezett olyan? A leírás szerint igen:http://e85astra.freewb.hu/atalakitas/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoriKimi Elküldve Május6, 2016 Megoszt Elküldve Május6, 2016 Hogyan lehet kicserélni az első ajtó zsanérjának csapszegét (felsőt-alsót)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május6, 2016 Megoszt Elküldve Május6, 2016 5 órája, KoriKimi írta: Hogyan lehet kicserélni az első ajtó zsanérjának csapszegét (felsőt-alsót)? Elkezded kiütni tüskével, ha már odafér a kombinált fogó a stift pereme alà, akkor megfogod azzal és a fogót ütöd. Képek a googléban /f astra ajtózsanér stift/ találhatók. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
vitya85 Elküldve Május7, 2016 Megoszt Elküldve Május7, 2016 Helló! szerintetek mi lehet annak az oka, hogy egyes-kettes fokozatban mikor meglódul az autó hangos, fémes csattogás jön alóla? kb egymás után 5-10 elindulásig csinálja utána vagy 100 elindulásig semmi. olyasmi hangja van, hogy először azt hittem, hogy a hőterelő lemez nekiütődik a kipufogónak, de nem ez valmi komolyabb hibának hangzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2016 Megoszt Elküldve Május7, 2016 18 perce, vitya85 írta: Helló! szerintetek mi lehet annak az oka, hogy egyes-kettes fokozatban mikor meglódul az autó hangos, fémes csattogás jön alóla? kb egymás után 5-10 elindulásig csinálja utána vagy 100 elindulásig semmi. olyasmi hangja van, hogy először azt hittem, hogy a hőterelő lemez nekiütődik a kipufogónak, de nem ez valmi komolyabb hibának hangzik. Oda kell valaki állítani az út szélére, hogy legalább nagyjából be lehessen azonosítani, hátulról-elölről jön a hang...stb aztán ott lehet keresgélni, rugó, teleszkóp, eltört stabrúd bekötés, féktárcsa-porvédő...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve Május7, 2016 Megoszt Elküldve Május7, 2016 (edited) 11 órája, vitya85 írta: Helló! szerintetek mi lehet annak az oka, hogy egyes-kettes fokozatban mikor meglódul az autó hangos, fémes csattogás jön alóla? kb egymás után 5-10 elindulásig csinálja utána vagy 100 elindulásig semmi. olyasmi hangja van, hogy először azt hittem, hogy a hőterelő lemez nekiütődik a kipufogónak, de nem ez valmi komolyabb hibának hangzik. Üdv! Első körben megpróbálnám álló helyben kéziféket kiengedve,sebességbe rakva egedül vagy segítséggel megcibálni-tologatni előre hátra.Ha elég durva hangja van,akkor általában elég könnyen reprodukálható a hiba. Módosítva Május7, 2016 : Szabadij Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Május10, 2016 Megoszt Elküldve Május10, 2016 (edited) Sziasztok! A következő lenne a problémánk: gyújtás ráadása után a műszerfalon se az olajat, se akksit, se kézifék visszajelzőt nem jelez, indítás után pedig világít a töltés lámpa, a fedélzetin pedig megjelenik egy "F" betű. Előzmény: a klímakompresszort kicseréltük tegnap, ma feltöltötték. Hazavittük a kocsit, de gondoltuk, hogy még átnézzük a biztosítéktáblát, mert a klíma továbbra sem kapcsol. Végignéztük a biztiket, majd a kocsi mellett állva hallottunk egy pukkanást, mintha elszállt volna egy biztosíték, de nem, mert mindegyik ép. A kocsi indul, jön megy, de nem jelez vissza a fedélzeti semmit, se átlagfogyasztás, semmit, egyedül a hőmérsékletet írja ki. Merre keresgéljük a hibát, mi történhetett? Módosítva Május10, 2016 : peacetrang Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2016 Megoszt Elküldve Május10, 2016 17 perce, peacetrang írta: Sziasztok! A következő lenne a problémánk: gyújtás ráadása után a műszerfalon se az olajat, se akksit, se kézifék visszajelzőt nem jelez, indítás után pedig világít a töltés lámpa, a fedélzetin pedig megjelenik egy "F" betű. Előzmény: a klímakompresszort kicseréltük tegnap, ma feltöltötték. Hazavittük a kocsit, de gondoltuk, hogy még átnézzük a biztosítéktáblát, mert a klíma továbbra sem kapcsol. Végignéztük a biztiket, majd a kocsi mellett állva hallottunk egy pukkanást, mintha elszállt volna egy biztosíték, de nem, mert mindegyik ép. A kocsi indul, jön megy, de nem jelez vissza a fedélzeti semmit, se átlagfogyasztás, semmit, egyedül a hőmérsékletet írja ki. Merre keresgéljük a hibát, mi történhetett? Én mégiscsak egy biztire tippelek elsősorban az F7-re azért cseréljétek ki, mégha szemre jónak is tűnik. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Május10, 2016 Megoszt Elküldve Május10, 2016 1 óra, zotya975 írta: Én mégiscsak egy biztire tippelek elsősorban az F7-re azért cseréljétek ki, mégha szemre jónak is tűnik. Felső 7es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2016 Megoszt Elküldve Május11, 2016 7 órája, peacetrang írta: Felső 7es? Az-az ha jól tudom az örlő? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts