zotya975 Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Ha ez megnyugtat, akkor az én hőfokműszerem az elmúlt 10 évben csak a te mutatód alatti jelig megy el. Semmit nem jelent, ha pontos hőfokra vagy kíváncsi. Ilyen vízhőfok állás mellett is mértünk már a motorban 95 fokos olajat! Egyébként is hülyeség "5 - 10 fokokon" rugózni. Nincs stabil üzem egy autóban.5-10 fokon???? :-D 1-2 fokon megy a "kinek mikor nyit" téma már napok óta...XD Én hülye meg megelégszem azzal ha van fűtés rendesen meg nem forr a víz...sose gondoltam hogy lassan tizedeket kell számolnom..:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Ma lefotóztam a mutató állását, így áll be hosszabb út megtétele közben. Érdemes cserélni a termosztátot, vagy ez így még elmegy? Köszi! Ez Vectra óra. Cserélted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 5-10 fokon???? :-D 1-2 fokon megy a "kinek mikor nyit" téma már napok óta...XD Én hülye meg megelégszem azzal ha van fűtés rendesen meg nem forr a víz...sose gondoltam hogy lassan tizedeket kell számolnom..:-DÉn meg amíg látom a termosztát nyitást és beáll a 90-es jel fölé egy picivel, addig nem aggódom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Én meg amíg látom a termosztát nyitást és beáll a 90-es jel fölé egy picivel, addig nem aggódom. :DA nyitás nekem is látni, de mivel nem cseréltem jeladót, sosem éri el az óra szerinti 90 fokot...de pont lecarom. :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schumix Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a motor alacsony fordulaton gázadásra elkezd rángatni megnéztem a vákumcsövet az rendben van lenne valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma? Hideg és meleg motornál is ez a jelenség előre is köszönöm. Ez egy 1996 1.7 td caravan Opel motoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 5-10 fokon???? :-D 1-2 fokon megy a "kinek mikor nyit" téma már napok óta...XD Én hülye meg megelégszem azzal ha van fűtés rendesen meg nem forr a víz...sose gondoltam hogy lassan tizedeket kell számolnom..:-DSzerintem nem 1-2 fokról volt szó hanem arról, hogy nyitás után a kék mezőben kóvályog a mutató... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilvand Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Ez Vectra óra. Cserélted?Nem tudok róla, de sokat nem tudok az előéletéről. Viszont az biztos, hogy az előző termosztáttal oda volt szegezve a mutató 90-re, tehát valami nem tökéletes, de amíg a kékbe nem esik, addig nem cserélem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Ez Vectra óra. Cserélted?Vagy Calibra, látni kéne a W-számát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Szerintem nem 1-2 fokról volt szó hanem arról, hogy nyitás után a kék mezőben kóvályog a mutató...Hát figyelj ha a fórum életében nem hallottam olvastam még vagy 30X hogy az enyém 92 fokon nyit a másiké meg csak 90-en mi lehet a baj akkor egyszer sem. Talán legutoljára az előző oldalon láttam...:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 1.7 tádé: Hűtőjét be tudom én tenni különösebb mókolás nélkül az 1.4 se kaszniba, c20ne motorhoz? Gondolok itt arra, hogy pl vectránál kis/nagyblokk-dízelnél más, alacsonyabb az alsó kereszttartó, ezért kisblokkosba nem megy be a nagy hűtő, meg pl hogy a vízcsőcsonkok kb hogy állnak ezen? Ha jól látom ennél a vékony vízcső átmegy a jobboldalra, ami nekem pl a bal oldalon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 1.7 tádé: Hűtőjét be tudom én tenni különösebb mókolás nélkül az 1.4 se kaszniba, c20ne motorhoz? Gondolok itt arra, hogy pl vectránál kis/nagyblokk-dízelnél más, alacsonyabb az alsó kereszttartó, ezért kisblokkosba nem megy be a nagy hűtő, meg pl hogy a vízcsőcsonkok kb hogy állnak ezen? Ha jól látom ennél a vékony vízcső átmegy a jobboldalra, ami nekem pl a bal oldalon van. EPC rajz szerint nem. (igen, két monitoros print screen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Illetve most realizáltam, hogy 1.7tádé:Ez meg a C20NE, a fenti dupla monitoros kép közül a jobbos robbantott ábra alsó része ez amúgy. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Én nem látok olyan nagy difit köztük. Amúgy csak a motor a c20ne, a jelenlegi hűtő az 1.4é :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Be tudod rakni, de kell hozza a sajat ventillatora. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Az értelemszerű. Hülye opel, ahány hűtő, annyi féle venti. Abból meg volt pár fajta, :D Amúgy a tetszik az új köszi gomb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Ha ez megnyugtat, akkor az én hőfokműszerem az elmúlt 10 évben csak a te mutatód alatti jelig megy el. Semmit nem jelent, ha pontos hőfokra vagy kíváncsi. Ilyen vízhőfok állás mellett is mértünk már a motorban 95 fokos olajat! Egyébként is hülyeség "5 - 10 fokokon" rugózni. Nincs stabil üzem egy autóban.Az enyém is ilyen. A 110-es osztású hőmérő kevesebbet mér gyárilag a valósnál, de ez gyárilag ilyen is volt. A fiatalabb évjáratoknál a 100-as osztásjelű műszer pontosabb. Engem egyáltalán nem zavar, már megszoktam. Felesleges ezen napokat vitatkozni és a pontos hőfokokon lovagolni. A lényeg szerintem, hogy mindenki a saját autóján tapasztalatból tudja meg hol szokott állni a mutató normális esetben és tudja hol nyit a termosztát és a legfontosabb milyen mutatóállásnál kell bekapcsolnia a hűtőventillátornak! Ha ez a megszokottól eltér akkor nagy eséllyel valami hibára lehet következtetni és be kell avatkozni. Ennyire egyszerű, de fontos, hogy mindenki a saját műszerén tapasztalja ki ezeket a hőmérsékleteket mert az eltérések miatt nincs értelme másnak az autójával hasonlítgatni mert az félrevezető lehet. Ahogy korábban már nagyon jól megfogalmazta valaki, ezek tájékoztató műszerek nem precíziós műszerek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Az értelemszerű. Hülye opel, ahány hűtő, annyi féle venti. Abból meg volt pár fajta, :D Amúgy a tetszik az új köszi gomb? Nekem nem tetszik. Ezzel nekem az a bajom, hogy a két szónak az én értelmezésemben teljesen eltérő egymástól független jelentéstartalma van és nem kéne összekeverni, egybemosni a kettőt. Ha már fejlesztünk akkor miért nincs két gomb külön-külön? Annak talán látnám értelmét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2015 Megoszt Elküldve November4, 2015 Az értelemszerű. Hülye opel, ahány hűtő, annyi féle venti. Abból meg volt pár fajta, :D Amúgy a tetszik az új köszi gomb? Csak 3 fajta van. :D Vagy négy. Van az a kicsi nyomi venti, ami az 1.4-eseken van, aztán van a nagy, klímás, meg van egy köztes állapot. Ja meg a dízelnek a kétsebességes nagy venti. Rajzokon is négy félét látok.Amúgy szerintem is berakható a hűtő, csak a csövezés lehet kicsit más. Az biztos, hogy az alsó bakokba mindegyik hűtő jó és rögzíteni is lehet őket. A csövezés meg remélhetőleg jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pasla09 Elküldve November4, 2015 Megoszt Elküldve November4, 2015 (edited) Ne idegeljetek már...nekem is meghalt a ventim nyáron. Csapágyas lett, szétszedni nem tudtam. Kitrappoltam a MÉH telepre, aztán egy rom Kadettből kiszedtem, 1000 pénzért. A három csavar ami a keretre rögzíti passzolt, annyi hogy ez műanyag lapátos. Mikor kell indul, ha a klímát kapcsolom nagyon megy. Bele nem ér sehova. Mi bajom lehet? Módosítva November4, 2015 : pasla09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoriKimi Elküldve November4, 2015 Megoszt Elküldve November4, 2015 (edited) Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a motor alacsony fordulaton gázadásra elkezd rángatni megnéztem a vákumcsövet az rendben van lenne valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma? Hideg és meleg motornál is ez a jelenség előre is köszönöm. Ez egy 1996 1.7 td caravan Opel motoros. A gázolajszűrők rendben vannak, tiszták? Nem levegősödik valahol az üzemanyag rendszer? Módosítva November4, 2015 : KoriKimi 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November4, 2015 Megoszt Elküldve November4, 2015 Képzeljétek, hogy megszívattam magam. Vezérműszíj csere után, a burkolat tartó csavarokat nem rögzítővel raktam be, mind kijött, egyik karistolja a főtengelyen a tárcsát másik, sztem bele eset a burkolatba, mert vmi elkezdte enni a szíj külső oldalát....hogy az a k.életbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2015 Megoszt Elküldve November4, 2015 Ne idegeljetek már...nekem is meghalt a ventim nyáron. Csapágyas lett, szétszedni nem tudtam. Kitrappoltam a MÉH telepre, aztán egy rom Kadettből kiszedtem, 1000 pénzért. A három csavar ami a keretre rögzíti passzolt, annyi hogy ez műanyag lapátos. Mikor kell indul, ha a klímát kapcsolom nagyon megy. Bele nem ér sehova. Mi bajom lehet? Semmi, keringjen benne a víz meg pörögjön a venti, ez a lényege a vízhűtésnek.Képzeljétek, hogy megszívattam magam. Vezérműszíj csere után, a burkolat tartó csavarokat nem rögzítővel raktam be, mind kijött, egyik karistolja a főtengelyen a tárcsát másik, sztem bele eset a burkolatba, mert vmi elkezdte enni a szíj külső oldalát....hogy az a k.életbe...A szíj külső sima felét szokta enni az olajteknő túl hosszú csavarja, az élét alapból semmi nem darálhatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November4, 2015 Megoszt Elküldve November4, 2015 A szíj külső sima felét szokta enni az olajteknő túl hosszú csavarja, az élét alapból semmi nem darálhatja. na hát azt eszi vmi, de nem a a teknő csavar, mert később kezdte elsajnos már láccik a drót a szíjbol, most lutrizom ki kéne még bírni 2napot (100km-et) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November4, 2015 Megoszt Elküldve November4, 2015 Nagy baj nincs ha el is szakad, a tied nem tud összeakadni. Max vigyél tarcsiba egy másik szíjat, akár régit. Csak hogy ne maradj úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November6, 2015 Megoszt Elküldve November6, 2015 On 2015. 11. 04., wookie írta: Nagy baj nincs ha el is szakad, a tied nem tud összeakadni. Max vigyél tarcsiba egy másik szíjat, akár régit. Csak hogy ne maradj úton. Idegesít mint a szar, hogy mi a tököm kezdte ki.(nem beszélve, hogy pár hónapos a szíj). Új szíj van, 7végén akartam cserélni/megnézni, de most szétbasztam a jobb kezem....bakkameg 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts