thomas0802 Elküldve Augusztus30, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2015 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2015 És ennek a tölcséres vacaknak hogy néz ki a másik oldala, olyan képed nincs? Jó lenne látni! Sajna csak erről az oldaláról fényképeztem, de ha megnézed a 4 gumi"sarok" határoló oldalait nagyjából következtethetsz arra onnan hogyan néz ki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Augusztus31, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2015 Hali,nem indul a kocsi benzint kap,szikra van. De viszont az injektor Gyujtason kettőt kattan ami szerintem eddig nem volt. Szerintetek mi lehet a gond? X16SZR Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Augusztus31, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2015 P0200 = porlasztó áramkör hiba Ez mit takar? Mit nézzek meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2015 P0200 = porlasztó áramkör hiba Ez mit takar? Mit nézzek meg? Injektor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmacsar Elküldve Szeptember4, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2015 Hali! Adott egy astra f 96'x16xel. problémám az hogy egy ideje hidegen nehezen indul de melegen is van hogy elkapja pöccre majd 1 másodperc és leáll aztán forgatni kell az öndindítót 4x-5x. Menet közben nincs baj, lekopogom egyetlen egyszer állt le alattam 1 év alatt mióta nálam van akkor is csak kifogyott a benzin... lehet valami relé v tápszivattyú? v alapjárati motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt5566 Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 Szinte mindegyi ciripel, aztán vagy megszűnik bőséges olajozásra, vagy nem. Bontottat kell bele szerezni az nem zizeg. A műszeregység mögött a szivacsban van neki fent egy kis bevágás ott kell elvezetni, ezt is érdemes megnézni, jó helyen megy-e. Illetve a fékrásegítő szervódóbnál is el tud akadni, aztán ha feszül az sem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt5566 Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 Sajnos egyre hangossaban ciripel nagyon zavaró.azt mindja szerellö lehet az oraval lesz a baj.eddig nem csinalta az az erdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 Hali! Adott egy astra f 96'x16xel. problémám az hogy egy ideje hidegen nehezen indul de melegen is van hogy elkapja pöccre majd 1 másodperc és leáll aztán forgatni kell az öndindítót 4x-5x. Menet közben nincs baj, lekopogom egyetlen egyszer állt le alattam 1 év alatt mióta nálam van akkor is csak kifogyott a benzin... lehet valami relé v tápszivattyú? v alapjárati motor? A kétvezetékes hőmérséklet jeladót kell elsőnek kimérni. A motor vezérlés felőli oldalán van, egy kunkori vízcsőnél. Valószínű, hogy meleg motort mutat vezérlőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
C5oNtkov4c5 Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 Sziasztok. Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a kuplungom nagyon nyikereg... Elsőnek azt hittem, hogy a bovden zsíroztam olajoztam mindenhol, de rájöttem mikor az asszony nyomogatta, hogy a motortérből jön a bovden vége amire csatlakozik magára arra a 10 cm acél kiemelő szerkezet alól.... Mit lehet vele tenni? Lesz ebből gebasz? A bovden gyári 23 éves... Hibátlan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 Sziasztok. Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a kuplungom nagyon nyikereg... Elsőnek azt hittem, hogy a bovden zsíroztam olajoztam mindenhol, de rájöttem mikor az asszony nyomogatta, hogy a motortérből jön a bovden vége amire csatlakozik magára arra a 10 cm acél kiemelő szerkezet alól.... Mit lehet vele tenni? Lesz ebből gebasz? A bovden gyári 23 éves... Hibátlan... nekem is nyikorgott, de nekem a pedál stiftje, miután kinyomot cseréltem, már nem gondolom nem kell akkkor erőt kifejteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 Sziasztok, szereztem egy másik folytoszelepházat injektorral meg mindennel de szerelő szerint túl sok benzint kap. Szerintetek ez mitől lehet? Szerelő szerint lehet hogy a motorvezérlő halt meg. Injektor tömítések jók,hibakód nincs. (viszont a sok benzintől és az indítózás miatt szetment a hengerfej tömítés és nincs,illetve alig mérhető a kompresszió) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HaPetya Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 (edited) Sziasztok, szereztem egy másik folytoszelepházat injektorral meg mindennel de szerelő szerint túl sok benzint kap. Szerintetek ez mitől lehet? Szerelő szerint lehet hogy a motorvezérlő halt meg. Injektor tömítések jók,hibakód nincs. (viszont a sok benzintől és az indítózás miatt szetment a hengerfej tömítés és nincs,illetve alig mérhető a kompresszió) Nem hiszem, hogy a benzintől tönkremt volna a hengerfejtömítés. Egyik hengerben sincs sűrítési végnyomás? Ha a henger tele lenne benzinnel, akkor az indítómotornak nincs akkora nyomatéka, hogy esetleg kárt okozzon a motorban, gondolok itt hajtórúd kihajlásra és társai. Vezérlés jelen van? Ha nincs, akkor szívó ütem sem nagyon van, akkor meg csak a szívócsőbe nyomja a benzint, de a hengerbe nem kerül be. Ha a blokk illetve a hengerfej nem volt síkolva, a főtengely átfordul a szelepek állásától függetlenül. Szisztematikusan kéne kizárni a dolgokat. Vezérlést ellenőrizni, sűrítési végnyomást mérni, aztán a befecskendezést megvizsgálni. Módosítva Szeptember5, 2015 : HaPetya Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 A dobfék esős idő után "surrog". Lehet ezzel kezdeni vmi? Egyáltalán hol megy/mehet bele a viz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 A dobfék esős idő után "surrog". Lehet ezzel kezdeni vmi? Egyáltalán hol megy/mehet bele a viz? Be tud csapni a dob pereme meg az alaplemez között, szerintem ugyanúgy mint ahogy elöl a tárcsánál felületi rozsda keletkezik rajta, és ez kopik le pár fékezés után. Ha jól működik az utánállító akkor alig van rés a dob meg a pofa között a rozsda meg szépen "odanő". Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoriKimi Elküldve Szeptember5, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2015 Meg lett a hiba forrása, ki is javítottam 1500Ft-os alkatrésszel és most már jó. :) Persze, hogy válogatós! Nőből van! Hisztizik is. :D Majd elfelejti a 0130 és 0170 hibakódokat. :) Mindkettő lambda ugye. Azért volt pánikhangulat hazafele. :D Emlékszel még mi volt a hiba, hogy 1500 Ft-ból meg tudtad csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 Sziasztok, szereztem egy másik folytoszelepházat injektorral meg mindennel de szerelő szerint túl sok benzint kap. Szerintetek ez mitől lehet? Szerelő szerint lehet hogy a motorvezérlő halt meg. Injektor tömítések jók,hibakód nincs. (viszont a sok benzintől és az indítózás miatt szetment a hengerfej tömítés és nincs,illetve alig mérhető a kompresszió) Ez nekem minimum úgy hangzik hogy hengerfej le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 Ez nekem minimum úgy hangzik hogy hengerfej le. Nekem meg úgy hogy keressen egy másik szerelőt..aki nem úgy kezdi hogy szerintem..hanem megcsinálja az autót. De most komolyan, egy autószerelőnél van a kocsi, és a neten kell keresgélnem mi a megoldás? Vagy oldja meg vagy mondja azt hogy nem értek hozzá vidd máshoz. Bár hívtak már úgy autóhoz hogy a szerelő nem vette észre a vezérműszíj szakadást, csak nem értette miért nincs szikra és benzin. :D Kicserélték a fél autót de az istennek sem akart elindulni. 2 dolgot néztem meg: elosztófedél le, indítózáskos rotor áll, szíjburkolat le, a szíj sem mozdul.... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmacsar Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 A kétvezetékes hőmérséklet jeladót kell elsőnek kimérni. A motor vezérlés felőli oldalán van, egy kunkori vízcsőnél. Valószínű, hogy meleg motort mutat vezérlőnek. Szia! 2 k ohm-t mértem mennyinek kel lennie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmacsar Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 Szia! 2 k ohm-t mértem mennyinek kel lennie? Ja meg a sárga helyett már fekete volt de beletettem haver 1.4xe-jébe és az pöccre indult... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 Szia! 2 k ohm-t mértem mennyinek kel lennie? 100C ~ 180 Ohm 80C ~ 320 Ohm 60C ~ 650 Ohm 40C ~ 1.18 kOhm 20C ~ 2.45 kOhm 0C ~ 5.6 kOhm -10C ~ 9.45 kOhm -20C ~ 15 kOhm (FPepe) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmacsar Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 100C ~ 180 Ohm 80C ~ 320 Ohm 60C ~ 650 Ohm 40C ~ 1.18 kOhm 20C ~ 2.45 kOhm 0C ~ 5.6 kOhm -10C ~ 9.45 kOhm -20C ~ 15 kOhm (FPepe) akkor elvileg az a szenzor jó. és mi van a hátsóval? az minek küld jelet(ecu) és milyen célból? holnap veszek 2 jeladót! megveszem az egyvezetékeset is lehet az a rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 akkor elvileg az a szenzor jó. és mi van a hátsóval? az minek küld jelet(ecu) és milyen célból? holnap veszek 2 jeladót! megveszem az egyvezetékeset is lehet az a rossz... A kétvezetékes küldi a jelet az ECU-nak innen tudja hogy milyen hideg-meleg a motor és mennyire kell dúsítania a keveréket. Régen ugye ezt a szivató csinálta. Az egyvezetékes csak az óraegységben a mutatót mozgatja, ahol látod milyen meleg a víz. Semmi mást nem csinál, a motor működését nem befolyásolja . 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmacsar Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 A kétvezetékes küldi a jelet az ECU-nak innen tudja hogy milyen hideg-meleg a motor és mennyire kell dúsítania a keveréket. Régen ugye ezt a szivató csinálta. Az egyvezetékes csak az óraegységben a mutatót mozgatja, ahol látod milyen meleg a víz. Semmi mást nem csinál, a motor működését nem befolyásolja . és a tűzfal oldali jeladó az mit csinál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gmacsar Elküldve Szeptember6, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2015 és a tűzfal oldali jeladó az mit csinál? ja és a haver kocsiját indította pöccre hideg motorral. akkor nekem mi lehet a gond hogy hidegen nehezen indul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts