daykiller Elküldve Augusztus21, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2015 Ismerős hibajelenség. Nekem motorvezérlő cserével járt a művelet. :D Igaz nekem jéghidegen járó motornál is pár mp után dobta a hibakódot és fix alapjárat volt, úgy 2000-es fordulaton. Alapjárati szabályzórendszer meghibásodás hibakódot dobott. Párszor próbált szabályozni, de aztán feladta és felvillant a check engine. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Augusztus21, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2015 Hello!X16SzR az alapjárati motort nemrégen vettem úgyhogy nemtudom.Akkor csinálja ha eléri a 95fokot és pl megállok a lámpánál akkor fél perc és dobja a sárga lámpát.. <_<Azért gondoltam egy ellenállással mondjuk 90fokot érzékeljen és úgy kipróbálni. Nem lehet az, hogy nem belevaló az alapjárati motor? Sokszor olvastam és hallottam már, hogy az eladók és a szerelők is rendszeresen össze keverik az 1,6-os és 1,4-es alapjáratit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Patesz29 Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 (edited) Nem lehet az, hogy nem belevaló az alapjárati motor? Sokszor olvastam és hallottam már, hogy az eladók és a szerelők is rendszeresen össze keverik az 1,6-os és 1,4-es alapjáratit. Hello!Elvileg belevalót vettem lassan kezdek megzavarodni ettől az autótól,hogy senki nem tudja megmondani,hogy mi a franc van vele.Az a baj,hogy így eladni se nagyon tudom....Hidegen semmi baja az autónak 95fokot eléri és akkor kezdi..Megpróbálok egy ellenállást a motorhőfokjeladóba iktani,hogy azt higgye,hogy 90fokos a víz és megnézem,hogy mit fog mutatni.Szerintetek olyan 280ohm körüli ellenállás jó lesz?? Módosítva Augusztus22, 2015 : Patesz29 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Hello!Elvileg belevalót vettem lassan kezdek megzavarodni ettől az autótól,hogy senki nem tudja megmondani,hogy mi a franc van vele.Az a baj,hogy így eladni se nagyon tudom....Hidegen semmi baja az autónak 95fokot eléri és akkor kezdi..Megpróbálok egy ellenállást a motorhőfokjeladóba iktani,hogy azt higgye,hogy 90fokos a víz és megnézem,hogy mit fog mutatni.Szerintetek olyan 280ohm körüli ellenállás jó lesz?? Az 1-6osnak hegyes a kúpja, az 1.4-esnek meg szögletes...ez 1.4-é: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Patesz29 Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 (edited) Hello!Köszi hegyes a kúpja amit vettem úgyhogy nemtudom(kiszerelem még ma és lefotózom,hogy pontosan milyen)...tanácstalan vagyok <_< <_< <_< Módosítva Augusztus22, 2015 : Patesz29 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 1.6-osomban ilyen van: :D (ez 1.8-asé) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsk Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Sziasztok! A benzinszivattyú indítózáskor nem kap áramot, nem mindig, van, amikor gond nélkül beindul, viszont van, amikor be kell tolni sajnos. Valamint e mellett 2000 fordulat alatt be-berángat gázadásnál. C14SE, 1993-ból. Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba? Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Sziasztok! A benzinszivattyú indítózáskor nem kap áramot, nem mindig, van, amikor gond nélkül beindul, viszont van, amikor be kell tolni sajnos. Valamint e mellett 2000 fordulat alatt be-berángat gázadásnál. C14SE, 1993-ból. Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba? Köszi! :) A benzinszivattyú meg a betolás között nem sok összefüggés van, nálad csak indítózáskor megy a pumpa, és elméletileg meg kell hogy tartsa a nyomást. Az injektor hídon van egy szelep, ott meg lehet nézni hogy hosszabb állás után van-e még nyomása. Továbbá az anyósoldali lábtérben a lila AC-relét ki lehet húzni a helyéről, és a 30-87-es pint összekötni egy darab dróttal. Ekkor a pumpának indulnia kell ( gyujtás nélkül is,) így is meg kell próbálni elindul-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HaPetya Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 (edited) Sziasztok! A benzinszivattyú indítózáskor nem kap áramot, nem mindig, van, amikor gond nélkül beindul, viszont van, amikor be kell tolni sajnos. Valamint e mellett 2000 fordulat alatt be-berángat gázadásnál. C14SE, 1993-ból. Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba? Köszi! :) Ha nem kap áramot, akkor azon a betolás sem segít. Ott valami más lesz. Benzin szivattyú reléjét nézzétek meg, lehet hogy kicsit beégett a behúzótekercsnél a kontaktfelület. Ha öreg a benzinpumpa, mert elfogyott a kommutátor, akkor az utolsókat rúgja. Ha a szivattyú nem szállít eleget az általábn felső ford. tartományban jelentkezik. Betolásra azért indulhat, mert az indítómotor nem vesz fel áramot, nem esik le az akku fesz, ami meg már megforgatja a pumpát. Rángatásra tipp: a fojtószelep jeladó. Azt sima digitmultimeterrel meg lehet vizsgálni gyújtás alatt. 0,5V-5V ot kell adni szépen folyamatosan, ugrás nélkül, illetve 5V-0,5V. Módosítva Augusztus25, 2015 : HaPetya Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Vagy a másik megoldás, hogy nem látja forogni a motort a motorvezérlő és akkor hülye lesz beninzt adni, illetve szikrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 (edited) Sziasztok! Ez a csövem adta be a kulcsot ma. Szerencsére megtaláltam a hibát. De azt nem tudom, hogy ez mi célt szolgál a fojtószelep alatt. A hidegindításahoz van köze, vagy az alapjárathoz? Módosítva Augusztus25, 2015 : Porter Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Sziasztok! Ez a csövem adta be a kulcsot ma. Szerencsére megtaláltam a hibát. De azt nem tudom, hogy ez mi célt szolgál a fojtószelep alatt. A hidegindításahoz van köze, vagy az alapjárathoz? Meg kell nézni a másik végén hogy hová megy ,a fojtószelepház alatt kartergázcső is szokott lenni meg a Map szenzor csöve is. Az utóbbi beleszól az alapjáratba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 Meg kell nézni a másik végén hogy hová megy ,a fojtószelepház alatt kartergázcső is szokott lenni meg a Map szenzor csöve is. Az utóbbi beleszól az alapjáratba. A cinklámen színű csatlakozós érzékelőbe megy a cső. Rajta van a képen. :-) Ez valamilyen levegő, vagy vákumcső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 A cinklámen színű csatlakozós érzékelőbe megy a cső. Rajta van a képen. :-) Ez valamilyen levegő, vagy vákumcső. Nem nagyon ismerem ezt a motor pontosabban semennyire...ha nincs benne benzin vagy víz akkor biztos vákumcső. :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 A cinklámen színű csatlakozós érzékelőbe megy a cső. Rajta van a képen. :-) Ez valamilyen levegő, vagy vákumcső. Az a tankszellőztetés vákuumcsöve. Az a ciklámen színű csatlakozó meg szerintem az elektromos szelep, amivel szabályozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus26, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2015 (edited) Az a tankszellőztetés vákuumcsöve. Az a ciklámen színű csatlakozó meg szerintem az elektromos szelep, amivel szabályozza. Beparáztam mikor szétment a cső, mert olyan hangja lett a motornak mintha kifújt volna a hengerfejnél és a kipufogó is másképp, nagyon mélyen dübörgött. De már megoldottam a dolgot. Csak egy 6 centis benzincső kellett hozzá, nyolcas belső átmérővel. Kb. 25Ft :o Márka szervizben meg lenne vagy 10 rongy.... Módosítva Augusztus26, 2015 : Porter Link to comment Megosztás: More sharing options...
belaschachinger Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 SZERETNÉK TŐLETEK SEGÍTSÉGET KÉRNI OPEL ASTRA F 1.6I MOTOROS. HIBA JELENSÉGEK A KÖVETKEZŐ: REGGEL HIDEG MOTORNÁL INDULÁS UTÁN 1500-1700 A FORDULATSZÁM, KB 5 KM MEGTÉTELE UTÁN SE NAGYON ESIK VISSZA 1300 ALÁ. HA LÁMPÁNÁL LEÁLLÍTOM ÉS UJRAINDÍTOM KB 900-1000 RE VISSZAÁLL. ALAPJÁRATI MOTOR VOLT CSERÉLVE KÖZPONTI INJEKTOR KITAKARÍTVA GÁZPEDÁL FIGYELŐ SZENZOR KICSERÉLVE. MI LEHET A HIBA? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 SZERETNÉK TŐLETEK SEGÍTSÉGET KÉRNI OPEL ASTRA F 1.6I MOTOROS. HIBA JELENSÉGEK A KÖVETKEZŐ: REGGEL HIDEG MOTORNÁL INDULÁS UTÁN 1500-1700 A FORDULATSZÁM, KB 5 KM MEGTÉTELE UTÁN SE NAGYON ESIK VISSZA 1300 ALÁ. HA LÁMPÁNÁL LEÁLLÍTOM ÉS UJRAINDÍTOM KB 900-1000 RE VISSZAÁLL. ALAPJÁRATI MOTOR VOLT CSERÉLVE KÖZPONTI INJEKTOR KITAKARÍTVA GÁZPEDÁL FIGYELŐ SZENZOR KICSERÉLVE. MI LEHET A HIBA? Kirepedt, szakadt, vákumcső pölö, de fáradj át a problémáddal például a műszaki topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
exitl0l Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 Sziasztok! Ismét hozzátok fordulok némi segítségért. Azt le kell hogy szögezzem nem autószerelő vagyok szóval laikusnak is érhetően ha lehet, köszi :P Most pedig a problémára. Linkelek egy albumot http://imgur.com/a/1yiZN (2 kép) itt látható szivárgás (~22:30-tól reggel 8-ig produkált ekkora plecsnit (a halványabb folt már ott volt)). Tegnap munkatársam (autószerelő) befeküdt alá és megnézte, nem gyanítja hogy a tartály lenne a hibás, inkább a csövekre gyanakszik. Nem volt idő+szerszám sem úgy rendelkezésünkre szóval ő csak ennyit tudott mondani. A kérdésem mégis csak annyi hogy kb mire számíthatok? Mennyire sanszos a tankcsere? Ha akna fölé állok többet lehet majd megtudni gondolom. Arra viszont max hétvégén kerülhet sor. elnézést a buta kérdésért, és előre is köszönöm a válaszokat. Ui.: ha tankcserére esne sor, tudtok ajánlani jó helyeket ahonnan be lehet szerezni (Százhalombattához közel)? Köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 Sziasztok! Ismét hozzátok fordulok némi segítségért. Azt le kell hogy szögezzem nem autószerelő vagyok szóval laikusnak is érhetően ha lehet, köszi :P Most pedig a problémára. Linkelek egy albumot http://imgur.com/a/1yiZN (2 kép) itt látható szivárgás (~22:30-tól reggel 8-ig produkált ekkora plecsnit (a halványabb folt már ott volt)). Tegnap munkatársam (autószerelő) befeküdt alá és megnézte, nem gyanítja hogy a tartály lenne a hibás, inkább a csövekre gyanakszik. Nem volt idő+szerszám sem úgy rendelkezésünkre szóval ő csak ennyit tudott mondani. A kérdésem mégis csak annyi hogy kb mire számíthatok? Mennyire sanszos a tankcsere? Ha akna fölé állok többet lehet majd megtudni gondolom. Arra viszont max hétvégén kerülhet sor. elnézést a buta kérdésért, és előre is köszönöm a válaszokat. Ui.: ha tankcserére esne sor, tudtok ajánlani jó helyeket ahonnan be lehet szerezni (Százhalombattához közel)? Köszönöm :) Lehet, hogy az AC pumpánál szivárog a tömítés. Ez caravannál előfordul, mert annak oldalt van az AC pumpája, nem felül, mint a többinél. A tank illesztése enged. Vagy a szintérzékelőnél ereszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
exitl0l Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 Lehet, hogy az AC pumpánál szivárog a tömítés. Ez caravannál előfordul, mert annak oldalt van az AC pumpája, nem felül, mint a többinél. A tank illesztése enged. Vagy a szintérzékelőnél ereszt. Ahha. Akkor aknára álláskor azokat is meg kéne nézni. Esélyesek még a csövek is nem? Ha nem lettek cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 Ahha. Akkor aknára álláskor azokat is meg kéne nézni. Esélyesek még a csövek is nem? Ha nem lettek cserélve. Lehet, hogy megsérültek, de tönkremenni nem szoktak csak az idő vasfogától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
exitl0l Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 Lehet, hogy megsérültek, de tönkremenni nem szoktak csak az idő vasfogától. A 19 év azért elég sok idő szerintem :) de mindenesetre mindent megnézünk hétvégén, Köszönöm a gyors választ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 A 19 év azért elég sok idő szerintem :) de mindenesetre mindent megnézünk hétvégén, Köszönöm a gyors választ :P Nekem is 19 éves az autó, de csak akkor folyik a benzin belőle, ha épp szűrőt cserélek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
exitl0l Elküldve Augusztus27, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2015 Nekem is 19 éves az autó, de csak akkor folyik a benzin belőle, ha épp szűrőt cserélek. :D Lehet hogy megsérültek valahogy, meg lesznek nézve. Köszönöm a gyors helpet mégegyszer :P :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts