zoli083 Elküldve Augusztus14, 2015 Elküldve Augusztus14, 2015 On 2015. 08. 14. at 12:59, zotya975 írta: A kétvezetélest a cserétől függetlenül ki lehet mérni multiméterrel, az új is lehet rossz. A tanknál meg nézd meg hogy a sárvédő alól a szénszűrőtől a tankhoz hátramenő cső átjárható-e. Amig nem derül ki a hiba oka, vegyél egy pár 100forintos univerzális tanksapkát, az szellőzik. A kimérést le tudnád írni,hogy hogy kell?Nem vagyok egy nagy multiméter guru :)
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2015 Elküldve Augusztus14, 2015 On 2015. 08. 14. at 14:09, zoli083 írta: A kimérést le tudnád írni,hogy hogy kell?Nem vagyok egy nagy multiméter guru :) Ellenállás mérésre állítod a műszert, lehúzod a csatit a jeladóról például hideg motornál, meg üzemmelegen és megméred az ellenállását. Vízhőfok Kétvezetékes jeladó ellenállása 100C ~ 180 Ohm 80C ~ 320 Ohm 60C ~ 650 Ohm 40C ~ 1.18 kOhm 20C ~ 2.45 kOhm 0C ~ 5.6 kOhm -10C ~ 9.45 kOhm -20C ~ 15 kOhm (forrás FPepe) Ha hidegen nagyon más értéket mérsz akkor lehet gyanakodni hogy rossz. Tehát a mostani 35-30 fokos hidegindításnál 1.8-2 KOhm körül kell lennie. De ha gázpedál mozdításra megjavul akkor akár a pillangószelep poti is ki lehet kopva. Nincs a közelben ilyen motoros autó hogy átted egy próbára?
zoli083 Elküldve Augusztus14, 2015 Elküldve Augusztus14, 2015 On 2015. 08. 14. at 15:10, zotya975 írta: Ellenállás mérésre állítod a műszert, lehúzod a csatit a jeladóról például hideg motornál, meg üzemmelegen és megméred az ellenállását. Vízhőfok Kétvezetékes jeladó ellenállása 100C ~ 180 Ohm 80C ~ 320 Ohm 60C ~ 650 Ohm 40C ~ 1.18 kOhm 20C ~ 2.45 kOhm 0C ~ 5.6 kOhm -10C ~ 9.45 kOhm -20C ~ 15 kOhm (forrás FPepe) Ha hidegen nagyon más értéket mérsz akkor lehet gyanakodni hogy rossz. Tehát a mostani 35-30 fokos hidegindításnál 1.8-2 KOhm körül kell lennie. De ha gázpedál mozdításra megjavul akkor akár a pillangószelep poti is ki lehet kopva. Nincs a közelben ilyen motoros autó hogy átted egy próbára? Most értem haza.Óra szerinti majdnem 90 fokos víznél 285 ohm-ot mutat a műszer.Este mérek hidegen is,szerintem 8-9-nél hamarább nem fog kihűlni.Addig is cserélek alsó talpast.Sajna nincs most a közelemben olyan,amiről át tudnám tenni próbára.
daykiller Elküldve Augusztus14, 2015 Elküldve Augusztus14, 2015 On 2015. 08. 14. at 16:45, zoli083 írta: Most értem haza.Óra szerinti majdnem 90 fokos víznél 285 ohm-ot mutat a műszer.Este mérek hidegen is,szerintem 8-9-nél hamarább nem fog kihűlni.Addig is cserélek alsó talpast.Sajna nincs most a közelemben olyan,amiről át tudnám tenni próbára. Motorháztető kinyit. Nekem így áll a garázsban most. Holnap hőgomba cserék, mert légtelenítés után sem hajlandó kapcsolni a hőgomba.
Astra F Caravan Elküldve Augusztus14, 2015 Elküldve Augusztus14, 2015 On 2015. 08. 14. at 16:45, zoli083 írta: Most értem haza.Óra szerinti majdnem 90 fokos víznél 285 ohm-ot mutat a műszer.Este mérek hidegen is,szerintem 8-9-nél hamarább nem fog kihűlni.Addig is cserélek alsó talpast.Sajna nincs most a közelemben olyan,amiről át tudnám tenni próbára. Érdemes lenne még átnézni a motor szívórészén nincs-e fals levegő szívás. Az összes levegőcsövet vákuumcsövet ami a fojtószelep házhoz csatlakozik meg kell nézni nincs-e kirepedve valamelyik. Egyébként a mostani nagy melegekben nekem se emeli meg nagyon az alapjáratot ilyenkor nem nagyon kell a dúsítás de azért fuldokolni nem kellene.
Porter Elküldve Augusztus16, 2015 Elküldve Augusztus16, 2015 Sziasztok! Astra F Caravan (benzines) üzemanyagtank levegőztető csöveit, beleértve az aktívszenes szűrőig elvezetett csöveket is. Mennyire időigényes meló kitakarítani? Mert alig nyeli a tank az anyagot... A szűrőt ki lehet iktatni?
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2015 Elküldve Augusztus16, 2015 On 2015. 08. 16. at 16:25, Porter írta: Sziasztok! Astra F Caravan (benzines) üzemanyagtank levegőztető csöveit, beleértve az aktívszenes szűrőig elvezetett csöveket is. Mennyire időigényes meló kitakarítani? Mert alig nyeli a tank az anyagot... A szűrőt ki lehet iktatni? Hát a legegyszerűbb ha fúrsz 1-2-es fúróval egy lyukat a tanksapkába a zárlyuk mellett oldalról, és elfelejted az egészet. Vagy megkeresed a sárvédő alatt az aktivszenes tartályt, megnézed hogy a tank felé menő cső átjárható-e ha igen akkor lehúzod teszel a végére egy pár 100 forintos benzinszűrőt, rögzíted egy kábelkötegelővel, ahonnan lehúztad meg ledugózod. ha nem járható átt a tank felé, akkor le kell venni a tankot, mert ugye nem lenne jó ötlet arrafelé megfújatni mert akkor a dzsuva bemegy a tankba. Szerintem némi csőcibálással meg lehet állapítani melyik megy hátra.
Porter Elküldve Augusztus16, 2015 Elküldve Augusztus16, 2015 (edited) Köszi! A tanksapkán a lyukat régebben kifúrtam, csak a levegőzéssel van a baj tankoláskor, ugyanis lassan tudom bele nyomatni. Át kell fújkálnom az összes csövet, amin lélegezhet. Legalább 5 perc kell a fél helyett amíg feltöltöm. Mindig lekattan a pisztoly... Egyébként hol futnak ezek a csövek, a küszöb mögött, vagy a padló alatt középen? Módosítva Augusztus16, 2015 : Porter
daykiller Elküldve Augusztus16, 2015 Elküldve Augusztus16, 2015 On 2015. 08. 16. at 17:42, Porter írta: Köszi! A tanksapkán a lyukat régebben kifúrtam, csak a levegőzéssel van a baj tankoláskor, ugyanis lassan tudom bele nyomatni. Át kell fújkálnom az összes csövet, amin lélegezhet. Legalább 5 perc kell a fél helyett amíg feltöltöm. Mindig lekattan a pisztoly... Egyébként hol futnak ezek a csövek, a küszöb mögött, vagy a padló alatt középen? Benzincső mellett az alján, ami a tanktól jön hátra. Pontosabban a töltőcsőre, mert onnan megy tovább a tank tetejére. Látni is lehet, hogy melyik cső jön hátulról.
pszilaj Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 On 2015. 08. 16. at 17:42, Porter írta: Köszi! A tanksapkán a lyukat régebben kifúrtam, csak a levegőzéssel van a baj tankoláskor, ugyanis lassan tudom bele nyomatni. Át kell fújkálnom az összes csövet, amin lélegezhet. Legalább 5 perc kell a fél helyett amíg feltöltöm. Mindig lekattan a pisztoly... Egyébként hol futnak ezek a csövek, a küszöb mögött, vagy a padló alatt középen? Szia! Neked inkább a tankoló cső melletti szuszogó csövet kellene megnézni, mert az dugulhatott el. A tankoláskor keletkező felhabzás nem a széntartály hibája. Ha alulról megnézed a tankolónyílást, akkor ott van egy vastagabb(befelémenő) meg egy vékonyabb(szuszogó) cső.
felhasznaaloo Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 On 2015. 08. 17. at 7:40, pszilaj írta: Szia! Neked inkább a tankoló cső melletti szuszogó csövet kellene megnézni, mert az dugulhatott el. A tankoláskor keletkező felhabzás nem a széntartály hibája. Ha alulról megnézed a tankolónyílást, akkor ott van egy vastagabb(befelémenő) meg egy vékonyabb(szuszogó) cső. ...Vagy beletörted a felső rugós csappantyút (azt ami azért van, hogy boruláskor ne folyjon ki a lé) a töltőcsőbe a pisztollyal, ahogy nekem sikerült pár éve.
felhasznaaloo Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 Sziasztok, Zotyát (975) és Stirlitzet kérdezném elsősorban, de privát helyett inkább itt, hátha másnak is érdekes a válasz. Toronygumicsere. Ha a gátlóról csavarnám le az anyát, elforog a gátló szára, még terhelés alatt is. A vége hatszögű, de ha azt fogom, nem férek hozzá az anyához hajlított csillagkulccsal a toronygumi perselye vagy mije miatt, ami 3-4cm magas. Nem szivesen fognék rá a lengéscsillapító szárára alulról, mivel az még nem cserés. Micsináljak? Másrészt ugye szabad a gátló szárát ide-oda tekergetni? Köszi.
Gergőőő Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 Miközben eltekered a kormányt a gátló szára ami végén a csavar van viszonylag fix a kasztnihoz képest, és a szár körül a gólyaláb fordul el a kerékaggyal együtt. Légkulccsal legkönnyebb leszedni azt a csavart de ha az nincs akkor 18-as csőkulcs belsejében kell az imbusszal tartani a lengéscsillapító szárát.
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 On 2015. 08. 17. at 12:33, felhasznaaloo írta: Sziasztok, Zotyát (975) és Stirlitzet kérdezném elsősorban, de privát helyett inkább itt, hátha másnak is érdekes a válasz. Toronygumicsere. Ha a gátlóról csavarnám le az anyát, elforog a gátló szára, még terhelés alatt is. A vége hatszögű, de ha azt fogom, nem férek hozzá az anyához hajlított csillagkulccsal a toronygumi perselye vagy mije miatt, ami 3-4cm magas. Nem szivesen fognék rá a lengéscsillapító szárára alulról, mivel az még nem cserés. Micsináljak? Másrészt ugye szabad a gátló szárát ide-oda tekergetni? Köszi. Hát vagy ráfogsz mégiscsak fogóval, és légkulcsal lelövöd, akkor nem pörög annyit körbe mint ha simán csak racsnissal tekernéd, vagy hosszított csillagvillás kell, egy 6-os imbusszal ellentartva, legalábbis nekem ilyen a vége. Én az első verziót játszottam, nem karcolta meg a teló szárát a fogó, mert keményebb anyagból van.
stirlitz Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 On 2015. 08. 17. at 14:02, zotya975 írta: Hát vagy ráfogsz mégiscsak fogóval, és légkulcsal lelövöd, akkor nem pörög annyit körbe mint ha simán csak racsnissal tekernéd, vagy hosszított csillagvillás kell, egy 6-os imbusszal ellentartva, legalábbis nekem ilyen a vége. Én az első verziót játszottam, nem karcolta meg a teló szárát a fogó, mert keményebb anyagból van. Én is. Azért kicsit aggodtam, hogy mögkaristolja, de nem láccot rajta semi, gondolom nem ez a "gyári" technólógia.
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 On 2015. 08. 17. at 15:56, stirlitz írta: Én is. Azért kicsit aggodtam, hogy mögkaristolja, de nem láccot rajta semi, gondolom nem ez a "gyári" technólógia. Valószinűleg nem ez, de nekem sem volt hosszított 18-as csillagvillásom, hogy az imbusszal ellentartva tekerjem le. A 18-as dugókulcsom is alig ért be a csavarig a krovaszárat nem tudtam teljesen beledugni, bővíteni kell a szerszámkészletet. :icon1:
felhasznaaloo Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 On 2015. 08. 17. at 13:33, Gergőőő írta: Miközben eltekered a kormányt a gátló szára ami végén a csavar van viszonylag fix a kasztnihoz képest, és a szár körül a gólyaláb fordul el a kerékaggyal együtt. Légkulccsal legkönnyebb leszedni azt a csavart de ha az nincs akkor 18-as csőkulcs belsejében kell az imbusszal tartani a lengéscsillapító szárát. Nekem elforog minden, a szár, a gólyaláb, pedig nem iszom. Nem imbuszos a gátló vége, hanem "hatlapfejű". Csőkulccsal nem tudom hogy kéne. On 2015. 08. 17. at 14:02, zotya975 írta: Hát vagy ráfogsz mégiscsak fogóval, és légkulcsal lelövöd, akkor nem pörög annyit körbe mint ha simán csak racsnissal tekernéd, vagy hosszított csillagvillás kell, egy 6-os imbusszal ellentartva, legalábbis nekem ilyen a vége. Én az első verziót játszottam, nem karcolta meg a teló szárát a fogó, mert keményebb anyagból van. Nagyon szar csillagkulcsom lehet, mert nem értem el vele az anyát. On 2015. 08. 17. at 15:56, stirlitz írta: Én is. Azért kicsit aggodtam, hogy mögkaristolja, de nem láccot rajta semi, gondolom nem ez a "gyári" technólógia. Sajnos csak ez a ráfogós verzió marad! A gyári megoldás az angol nyelvű könyvem szerint az, hogy "unscrew the piston rod nut", de huncutul hallgat arról, hogy mivel. :icon1: Köszönöm mindenkinek a segítséget!
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 On 2015. 08. 17. at 14:02, zotya975 írta: Hát vagy ráfogsz mégiscsak fogóval, és légkulcsal lelövöd, akkor nem pörög annyit körbe mint ha simán csak racsnissal tekernéd, vagy hosszított csillagvillás kell, egy 6-os imbusszal ellentartva, legalábbis nekem ilyen a vége. Én az első verziót játszottam, nem karcolta meg a teló szárát a fogó, mert keményebb anyagból van. On 2015. 08. 17. at 16:35, felhasznaaloo írta: Nekem elforog minden, a szár, a gólyaláb, pedig nem iszom. Nem imbuszos a gátló vége, hanem "hatlapfejű". Csőkulccsal nem tudom hogy kéne. Nagyon szar csillagkulcsom lehet, mert nem értem el vele az anyát. Sajnos csak ez a ráfogós verzió marad! A gyári megoldás az angol nyelvű könyvem szerint az, hogy "unscrew the piston rod nut", de huncutul hallgat arról, hogy mivel. :icon1: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Nem normál csillagvillás kell, van olyan aminek hosszabb a nyaka, nem tudom milyen mert élőben még nem találkoztam vele...vagy esetleg a régi fajta csőkulcs. A gátló vége szerintem márkafüggő hogy milyen. Az én könyvemben az van írva hogy oldjuk a dugattyúrúd anyáját mélyen behajlított csillagkulcsal, ez lehet a "hosszúnyakú". De például nekem 18-as kulcs kell hozzá, valaki ha jól rémlik 17-eset vagy 19-eset írt, ezért nem hiszem hogy van értelme beszereznem pont ehhez spéci kulcsot. Most is egy 19-essel lőttem le, nem sarkazta le szerencsére.
Porter Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 On 2015. 08. 17. at 8:23, felhasznaaloo írta: ...Vagy beletörted a felső rugós csappantyút (azt ami azért van, hogy boruláskor ne folyjon ki a lé) a töltőcsőbe a pisztollyal, ahogy nekem sikerült pár éve. Az lesz a hibás, amit Zotya említett. A tartályon belüli tölcséres harangszerű visszacsapás gátló.
aholy Elküldve Augusztus17, 2015 Elküldve Augusztus17, 2015 létetik hozzá spec. fogó, ha amennyire csak lehet fent fogod meg, nem lehet nagy baj, az a rész úgysem megy le addig hogy olajat hordjon ki, vagy összebacca a szimmeringet
felhasznaaloo Elküldve Augusztus18, 2015 Elküldve Augusztus18, 2015 On 2015. 08. 17. at 20:26, aholy írta: létetik hozzá spec. fogó, ha amennyire csak lehet fent fogod meg, nem lehet nagy baj, az a rész úgysem megy le addig hogy olajat hordjon ki, vagy összebacca a szimmeringet Az lesz, köszi! On 2015. 08. 17. at 18:02, zotya975 írta: Nem normál csillagvillás kell, van olyan aminek hosszabb a nyaka, nem tudom milyen mert élőben még nem találkoztam vele...vagy esetleg a régi fajta csőkulcs. A gátló vége szerintem márkafüggő hogy milyen. Az én könyvemben az van írva hogy oldjuk a dugattyúrúd anyáját mélyen behajlított csillagkulcsal, ez lehet a "hosszúnyakú". De például nekem 18-as kulcs kell hozzá, valaki ha jól rémlik 17-eset vagy 19-eset írt, ezért nem hiszem hogy van értelme beszereznem pont ehhez spéci kulcsot. Most is egy 19-essel lőttem le, nem sarkazta le szerencsére. Hát olyat én sem láttam. Nekem is 18-as amúgy. Egyébként a tanácsod alapján a héten beszerzett kulcskészlet dugókulcsával pont rá tudok fogni felülről, mert éppen van annyira hosszú a dugója (hogy rendesen rá is nyúlik az anyára). :icon13: Köszi!
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2015 Elküldve Augusztus18, 2015 On 2015. 08. 18. at 8:35, felhasznaaloo írta: Az lesz, köszi! Hát olyat én sem láttam. Nekem is 18-as amúgy. Egyébként a tanácsod alapján a héten beszerzett kulcskészlet dugókulcsával pont rá tudok fogni felülről, mert éppen van annyira hosszú a dugója (hogy rendesen rá is nyúlik az anyára). :icon13: Köszi! Amúgy az imbuszos teleszkóp véggel vigyázni kell, mert nekem kissé megnyílt egy kilazítás közben. Majdnem elfordult benne az imbuszkulcs. És mivel a vége megnyílt, így az anya jól rászorult. Szerencsére a toronyszillent miatt kellet szétszedni, így azt nemes egyszerűséggel leflexeltük, majd a teló végét picit megköszörülve jött le az anya... Hülye egy rész az...
Patesz29 Elküldve Augusztus21, 2015 Elküldve Augusztus21, 2015 (edited) Hello!szerintetek az milyen megoldás lenne ha a kétvezetékes hőfokmérőt lehuznám és közé iktatnék egy olyan értékű ellenállást am 90fokos vízhőmérsékleten van.Azért szeretném ezt kipróbálni mert azt vettem észre,hogy csak akkor dob hibakódot ha kb.95fok körül van a vízhőfok.(alapjárati motor hibakódot dob+ingadozik az alapjárat ilyenkor)Ki lehetne így próbálni?? Módosítva Augusztus21, 2015 : Patesz29
HaPetya Elküldve Augusztus21, 2015 Elküldve Augusztus21, 2015 (edited) On 2015. 08. 21. at 10:41, Patesz29 írta: Hello!szerintetek az milyen megoldás lenne ha a kétvezetékes hőfokmérőt lehuznám és közé iktatnék egy olyan értékű ellenállást am 90fokos vízhőmérsékleten van.Azért szeretném ezt kipróbálni mert azt vettem észre,hogy csak akkor dob hibakódot ha kb.95fok körül van a vízhőfok.(alapjárati motor hibakódot dob+ingadozik az alapjárat ilyenkor)Ki lehetne így próbálni?? Milyen motorod van? Ha lehúzod a csatlakozót 50 mp után vészüzembe áll és 80 fokos hűtővíz hőmérsékletnek megfelelő lesz a keverék. Inkább az lehet, hogy melegebb motornál nem tud tovább szegényíteni a keveréken, húzná vissza az alapjárati motor tengelyét de nincs rá hatással. Nem akad a motor tengelye? Módosítva Augusztus21, 2015 : HaPetya
Patesz29 Elküldve Augusztus21, 2015 Elküldve Augusztus21, 2015 (edited) Hello!X16SzR az alapjárati motort nemrégen vettem úgyhogy nemtudom.Akkor csinálja ha eléri a 95fokot és pl megállok a lámpánál akkor fél perc és dobja a sárga lámpát.. <_<Azért gondoltam egy ellenállással mondjuk 90fokot érzékeljen és úgy kipróbálni. Módosítva Augusztus21, 2015 : Patesz29
Recommended Posts