Fityusz Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 http://mullerautowebshop.hu/izzok/335-izzo-muszerfalba-foglalatos2w.html De igazából ha sima rizsszem izzót veszel, azt is bele lehet tenni a foglalatba. Kiveszed a régit, az újnak a lábait oldalra hajlítod és szépen beleszorul. köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fityusz Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 (edited) Kék ledes izzók megrendelve . :D :D A km spirálom eléggé csörög. Olajoztam , zsíroztam , jól összenyomta de még mindig. Szerintetek ha veszek bele egy új spirált jó lesz? https://alkatreszek.hu/astra_f_km_spiral_850mm_automega/kmsp335_i x14nz amúgy Módosítva Június19, 2015 : Fityusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 Nem lesz jó, zörögni fog, bontottat vegyél. A műszerfal a kék ledekkel meg foltos lesz. Ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 Nem lesz jó, zörögni fog, bontottat vegyél. A műszerfal a kék ledekkel meg foltos lesz. Ennyi :) Mindíg ezek a negatívumok...a ledekkel nem biztos hogy foltos lesz, de valószinű, az új spirál viszont ugrálni-kattogni fog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fityusz Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 Jól belenyúltam itt mindenbe, Az a lesz ha foltos lesz. egyébként ilyet rendeltem http://www.ebay.com/itm/281691861679?_trksid=p2060353.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ma azért még egyszer rámentem a spirálla. Teflonszalaggal körbetekertem úgy nyomtam bele, de kb. 10 próba kör után feladtam mert egy vedér tengerit ledarált volna úgy zörgött . Szóval marad a bontó Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 Jól belenyúltam itt mindenbe, Az ######a lesz ha foltos lesz. egyébként ilyet rendeltem http://www.ebay.com/itm/281691861679?_trksid=p2060353.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ma azért még egyszer rámentem a spirálla. Teflonszalaggal körbetekertem úgy nyomtam bele, de kb. 10 próba kör után feladtam mert egy vedér tengerit ledarált volna úgy zörgött . Szóval marad a bontó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 http://mullerautowebshop.hu/izzok/335-izzo-muszerfalba-foglalatos2w.html De igazából ha sima rizsszem izzót veszel, azt is bele lehet tenni a foglalatba. Kiveszed a régit, az újnak a lábait oldalra hajlítod és szépen beleszorul. A rizsszem izzónak sokkal rövidebb az élettartama mint a foglalatos Osram-nak. Hosszabb távon szerintem nem éri meg mókolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 A rizsszem izzónak sokkal rövidebb az élettartama mint a foglalatos Osram-nak. Hosszabb távon szerintem nem éri meg mókolni. Tessék...Osram rizsszem izzó, és ugyanaz az izzó foglalatban...gondolod hogy a műanyag foglalat nélkül kevésbé tartós? Nekem van olyan foglalatom amiből gyárilag ki lehet húzni az izzót mint például a töltésjelző gerjesztő izzóját. https://www.vilagitas.eu/muszerfal_izzo :icon1: De amúgy nem tudom milyen az élettartamuk, mert nem sokáig használtam izzót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Én meg visszaállítom a húgysárgát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 higgyétek el jo az a sima zöldre festett izzo, ami nekem van látni, nyugtatja a szemet, nemfoltos, szabályzással sincs gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Tessék...Osram rizsszem izzó, és ugyanaz az izzó foglalatban...gondolod hogy a műanyag foglalat nélkül kevésbé tartós? Nekem van olyan foglalatom amiből gyárilag ki lehet húzni az izzót mint például a töltésjelző gerjesztő izzóját. https://www.vilagitas.eu/muszerfal_izzo :icon1: De amúgy nem tudom milyen az élettartamuk, mert nem sokáig használtam izzót. Hát ha tök ugyanaz akkor talán nem, de ránézésre csak a formáját látod és megállapítod, hogy ez ugyanaz, de a belseje lehet teljesen más minőség izzó-izzó és LED-LED között is van hatalmas különbség gyártón belül is, míg a középkonzolban már többször cseréltünk izzókat addig a műszeregységben és a középkijelzőben még egyszer sem kellett ill. talán egyszer, tehát a tapasztalat azt mutatja, hogy a gyárilag foglalatos sokkal tartósabb. Ez csak egy jó tanács azoknak akik most nem akarnak led-ezni mert nem mindenki akar led-ezni. Nálam is ez a legutolsó amivel foglalkoznék, de ettől függetlenül jónak tartom csak drágállom ezeket a foglalatos led-eket és nem tudom mennyire megbízhatóak, tartósak, megérik-e az árukat. Voltak negatív tapasztalataim a led-ekkel kapcsolatban de nem az autónál hanem az itthoni világításban ezért kissé bizalmatlan vagyok a led-ekkel kapcsolatban, megéri -e a nem kevés felárát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 higgyétek el jo az a sima zöldre festett izzo, ami nekem van látni, nyugtatja a szemet, nemfoltos, szabályzással sincs gond Van ilyen izzó gyárilag vagy te festetted le vagy ez az a zöld fóliás történet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 De macerás eltérő számlap-mutató színt létrehozni vele :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 higgyétek el jo az a sima zöldre festett izzo, ami nekem van látni, nyugtatja a szemet, nemfoltos, szabályzással sincs gond Hát ha tök ugyanaz akkor talán nem, de ránézésre csak a formáját látod és megállapítod, hogy ez ugyanaz, de a belseje lehet teljesen más minőség izzó-izzó és LED-LED között is van hatalmas különbség gyártón belül is, míg a középkonzolban már többször cseréltünk izzókat addig a műszeregységben és a középkijelzőben még egyszer sem kellett ill. talán egyszer, tehát a tapasztalat azt mutatja, hogy a gyárilag foglalatos sokkal tartósabb. Ez csak egy jó tanács azoknak akik most nem akarnak led-ezni mert nem mindenki akar led-ezni. Nálam is ez a legutolsó amivel foglalkoznék, de ettől függetlenül jónak tartom csak drágállom ezeket a foglalatos led-eket és nem tudom mennyire megbízhatóak, tartósak, megérik-e az árukat. Voltak negatív tapasztalataim a led-ekkel kapcsolatban de nem az autónál hanem az itthoni világításban ezért kissé bizalmatlan vagyok a led-ekkel kapcsolatban, megéri -e a nem kevés felárát? Nem tudom milyen gyártmányuakat vettem, de befeketedtek pár hónap alatt, aztán ha már vettem 5 méter led-szalagot, akkor körbetekertem vele az autót. 2500Forint volt az 5 méter, a műszeregység ledezése, pontosan 100forintba került, igazából nem homogén, de most nincs kedvem tovább foglalkozni vele, van más munka is az autót. Kilyukadt a középső dob, apró kormos likakat látok a dob végén a perem mellett. még nem tudom hogy hegesztem vagy csak kenek oda Bosal pasztát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Nem tudom milyen gyártmányuakat vettem, de befeketedtek pár hónap alatt, aztán ha már vettem 5 méter led-szalagot, akkor körbetekertem vele az autót. 2500Forint volt az 5 méter, a műszeregység ledezése, pontosan 100forintba került, igazából nem homogén, de most nincs kedvem tovább foglalkozni vele, van más munka is az autót. Kilyukadt a középső dob, apró kormos likakat látok a dob végén a perem mellett. még nem tudom hogy hegesztem vagy csak kenek oda Bosal pasztát.... Én új dobra gyűjtök vagy egy bontott jó állapotú komplett kipufogórendszerre, mert nálam is több helyen vannak ilyen tünetek, csak nekem nincs hegesztőm. Most éppen vákuumcsöveket cserélek mert észre vettem, hogy több helyen repedt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Én új dobra gyűjtök vagy egy bontott jó állapotú komplett kipufogórendszerre, mert nálam is több helyen vannak ilyen tünetek, csak nekem nincs hegesztőm. Most éppen vákuumcsöveket cserélek mert észre vettem, hogy több helyen repedt. Nekem katalizárot kell majd vennem, valszeg univerzális kerül bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pasla09 Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Sziasztok! X14XE-ből hol kell leengedni a hűtőfolyadékot? Mert ami csonkok vannak rajta, a lejjebb lévő is kb. a közepén van Akkor hogyan folyik ki teljesen? Meg akkor már ki is venném, ha más nem, slaggal átmosnám, + a tartályt és a csöveket is. Ja, klímahűtő is van, annak ugye semmi köze hozzá? Gondolom, hogy semmi, de rákérdezek, biztos ami tuti. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Sziasztok! X14XE-ből hol kell leengedni a hűtőfolyadékot? Mert ami csonkok vannak rajta, a lejjebb lévő is kb. a közepén van Akkor hogyan folyik ki teljesen? Meg akkor már ki is venném, ha más nem, slaggal átmosnám, + a tartályt és a csöveket is. Ja, klímahűtő is van, annak ugye semmi köze hozzá? Gondolom, hogy semmi, de rákérdezek, biztos ami tuti. :-) Fűtőradiátor a legalsóbb pont. A klímahűtő külön rendszer. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pasla09 Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Fűtőradiátor a legalsóbb pont. A klímahűtő külön rendszer. Az jó..de ott engedjem ki? Az nem bent van az utastérbe már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Az jó..de ott engedjem ki? Az nem bent van az utastérbe már? A rácsatlakozó vízcsövek a motortérben vannak, alul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Az jó..de ott engedjem ki? Az nem bent van az utastérbe már? Nem, a radiátor két lába kinyúlik a motortérbe, ott van összehozva a gumicsővel vagy gyári vagy más bilincsel. Két sárga nyíl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Van ilyen izzó gyárilag vagy te festetted le vagy ez az a zöld fóliás történet? gyári izzo + izzó festék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 gyári izzo + izzó festék Izzó festék? Hogy mik vannak. Szimpatikus megoldás egyébként ha tényleg jó eredményt ad. Nem pereg le idővel az izzóról? Nem csökken számottevően a fényerő festés után? Ez gondolom valami speciális festék. Hol kapható? Még nem láttam ilyet, eddigi pályafutásom alatt nem volt ilyen festékre szükség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június21, 2015 Megoszt Elküldve Június21, 2015 Izzó festék? Hogy mik vannak. Szimpatikus megoldás egyébként ha tényleg jó eredményt ad. Nem pereg le idővel az izzóról? Nem csökken számottevően a fényerő festés után? Ez gondolom valami speciális festék. Hol kapható? Még nem láttam ilyet, eddigi pályafutásom alatt nem volt ilyen festékre szükség. Helyesebben: "Izzó lámpa lakk" http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=727563 nem pereg le, nem is töredezik, nem fakul, attól függ hányszor fested át, annál sötétebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
danyipeter Elküldve Június21, 2015 Megoszt Elküldve Június21, 2015 Sziasztok. Néha előfordul hogy kis gáz adással inul be az autóm. Ha kereszteződéshez érek és vissza akarok váltani fékezés után kuplung be le akar fulladni minden lámpa világítani kezd mint miko a gyujtást ráadom. Utána adok gázt és észhez tér. Mi lehet ennek az oka? Valakivel előfordult már? Az aksira gyanakodtam de ha már jár a motor az nem lehet a baja. Talán a generátor? Vagy az alapjárati motor? Milyen alkatrész cseréjével orvosolható a dolog? Opel astra f classic 1993. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts