pasla09 Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 (edited) Sziasztok, Egy kuplungszettnek hány km-t kellene bírnia? Pesti használat, dugótól az elkerülőig vegyesen minden. A bajom az, hogy induláskor csúnyán ráz a kuplung, rázza a motort, a kipufogót, a váltókar kileng, zörög a doboz, elég randa jelenség. Ilyenkor alig adok gázt, 1000-es fordulat körül indulnék el. Ez baj? Ha nagyobb gázzal indulok, 1500-2000 között, akkor vagy nem, vagy csak kicsit csinálja. A lábamban, vagy a kuplungban lehet a hiba? Megéghetett a kuplung? ('96 X14XE) Nekem is XE van, 284 ezernél halt meg a gyári kuplungcucc benne. De rafinált volt egyemmeg..eleinte csak a csapágy nyiszorgott, ha alátartottam a pedálnak elhallgatott, aztán nehezen vette a fokozatokat..spanoltam a bowdenen mig lehetett..a legvégén már a kis négyzet alakú anya a bowden végén úgy volt keresztbe fordítva, hogy az is tartson még egy kis távot. A pedált egy milliméterre felengedve már lódult is a bódé. Szerelő vakarózott mikor nézte, de szétkapta, és látta, hogy a csapágy szépen beleszakadt a lamellákba, de a súrlódó réteg még igy se volt vészes. Majd háromszázezer azért szerintem nem rossz teljesítmény. :-) Módosítva Június10, 2015 : pasla09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Lehet ~160nál nem is kéne kicserélnem? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pasla09 Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Én nem tudom, annyi, hogy szinte csak városba használom, sokat kuplungozok, meg csúsztatom. Igaz kb. 250 ezer volt benne mikor vettem, ki tudja hogy használták előtte. Meg ha annyi volt valójában benne. :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy lehet kíméletesen szétbontani egy fejtámlát? Kiszedném a 2 rúdját, ráültetném a hátsó ülésre középre valami "szoftveres" megoldással. A 2 oldalsó hátsót korrektül tettem be, ezt most nemkorrektül gondolnám. Más: Ha a motortartó bak szar, és azért rázkódik a motor kuplungcsúsztatáskor, azt álló helyzetben (hidegen) úgy ellenőrzöm, hogy belekapaszkodok a motorba és megrángatom? Megint más: Nincs valakinek fotója arról hol / hogy van kivezetve a klíma hőcserélő edénye alul? Vagy csak szövegesen, hogy hogy néz ki... Meg kéne piszkálnom, tartok tőle eltömődött. Köszi! Fotóm szerintem nincs, de amúgy a tűzfalt nézve látni, hogy hova mennek a klímacsövek és annak a közelében van a kondenzvíz elvezetés is. Egy kis L alakú gumicsöcs. Nekem is XE van, 284 ezernél halt meg a gyári kuplungcucc benne. De rafinált volt egyemmeg..eleinte csak a csapágy nyiszorgott, ha alátartottam a pedálnak elhallgatott, aztán nehezen vette a fokozatokat..spanoltam a bowdenen mig lehetett..a legvégén már a kis négyzet alakú anya a bowden végén úgy volt keresztbe fordítva, hogy az is tartson még egy kis távot. A pedált egy milliméterre felengedve már lódult is a bódé. Szerelő vakarózott mikor nézte, de szétkapta, és látta, hogy a csapágy szépen beleszakadt a lamellákba, de a súrlódó réteg még igy se volt vészes. Majd háromszázezer azért szerintem nem rossz teljesítmény. :-) Enyém félmillió km után halt meg. Illetve még jó volt, csak már volt hangja a kinyomónak és volt fölös pénzem és kicseréltettem, ha már ment vezérlés cserére. Így a váltó oldalon lévő főtengely szimering is cserélve lett, meg a váltón az összes és új váltóolaj. Gyári Luk kuplungot kapott megint. Ja és már majdnem szegecsig kopott. Pár tized mm kellett hozzá. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Köszönöm a válaszokat! Nekem 2 éve, óraállás szerint 255ezernél volt kuplungszett cserélve, szintén LUK szettre. De ez egy olaszból behozott, azóta 2x gazdát cserélt, tehát "tuti nem tekergetett" órájú autó... :-) És most "van" benne 276ezer. Szóval Zotya... Te hogy csináltad a purdényakvédőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Zotya csinált ilyet, mert sok a purdéja :D :D De én bent hagytam a fejtámlákban a rudakat, a háttámlába hekkeltem be a helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 :D De én bent hagytam a fejtámlákban a rudakat, a háttámlába hekkeltem be a helyét. Köszi! Nekem a "fullextrás" középen kisablakos/kartámaszos hátsó ülés van, ezért gondolkodom alternatív megoldáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Köszi! Nekem a "fullextrás" középen kisablakos/kartámaszos hátsó ülés van, ezért gondolkodom alternatív megoldáson. Mekkora hely van ott a kartámasz felett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Mekkora hely van ott a kartámasz felett? Az ablak fölött 10-11 cm husa van a háttámlának, és az ablak szélessége 1-2 centivel kisebb a fejtámlarudak tengelytávolságának. Na megfogalmaztam. Én valami hevederrel vagy huzallal belehorgonyoznám a fejtámlát a hátrészbe. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Az ablak fölött 10-11 cm husa van a háttámlának, és az ablak szélessége 1-2 centivel kisebb a fejtámlarudak tengelytávolságának. Na megfogalmaztam. Én valami hevederrel vagy huzallal belehorgonyoznám a fejtámlát a hátrészbe. ? Hát ha keskenyebb akkor végülis beférne a két rúdtartó nem? Azért csináltam a gyári befogatást, mert ugye biztonságtechnikai elem, és az volt a cél hogy ugyanolyan stabilan álljon mint a többi. Hát passz..csak a szövet vagy a szivacs nem fogná meg, ha meg a fém támlához akarod fogatni akkor meg már úgyis bontani kell, és mehetne bele a gyári megoldás. Csak úgye én egy első ülésnek a szerkezetét éptettem bele, van egy kis szögeltérés, de a fejtámla döntésével kompenzálható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Hát ha keskenyebb akkor végülis beférne a két rúdtartó nem? Azért csináltam a gyári befogatást, mert ugye biztonságtechnikai elem, és az volt a cél hogy ugyanolyan stabilan álljon mint a többi. Hát passz..csak a szövet vagy a szivacs nem fogná meg, ha meg a fém támlához akarod fogatni akkor meg már úgyis bontani kell, és mehetne bele a gyári megoldás. Csak úgye én egy első ülésnek a szerkezetét éptettem bele, van egy kis szögeltérés, de a fejtámla döntésével kompenzálható. Jogos! Talán befér. A hátlap fémlemeze elég erős, hogy ahhoz fogasd, jól értem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Jogos! Talán befér. A hátlap fémlemeze elég erős, hogy ahhoz fogasd, jól értem? Igen az eredeti is ide van fogatva, csak hátul egy üreges idom van amibe belemennek a műanyag aljzatok, elől meg két cső egymás alatt. Ezeket a csöveket vágtam ki, és hegesztettem hátra. De végülis bármi jó amiben elfér, mert két sima lyuk van csak neki fúrva abba pattan bele. A szivacsból meg snicerrel ki lett vágva a felesleg. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június11, 2015 Megoszt Elküldve Június11, 2015 ...vagy probaljatok ki bvectra kozepso fejtamlat. Asszem szelesebb a palcatavolsag igy konyoklo elfer kozotte. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Üdv Márkatársak! Rég jártam erre, szerencsére nem volt említésre méltó gond az autóval. Viszont mostanában valami nem gömbölyű. Nem túl gyakori a probléma, viszont zavaró. Erősebb gázadásra (főleg 3-as, 4-es fokozatban) meg-megtorpan az autó. Torpan egyet aztán megy tovább mintha mi se történt volna. Üzemanyag szűrőre gyanakodtam, kicseréltem, nem történt változás. Kb 20e Km van a gyújtókábelekben, nemrég lettek cserélve. Most lesz gyertya csere (azok sem régiek, de az ártani nem árthet), így nem tudom még az e a gond, de félek, hogy nem. Motor diagnosztikai lámpa indítás után nem világít, szóval hibát nem jelez. Mi lehet még a hiba oka? Előre is köszönöm!! C14SE '94. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Üdv Márkatársak! Rég jártam erre, szerencsére nem volt említésre méltó gond az autóval. Viszont mostanában valami nem gömbölyű. Nem túl gyakori a probléma, viszont zavaró. Erősebb gázadásra (főleg 3-as, 4-es fokozatban) meg-megtorpan az autó. Torpan egyet aztán megy tovább mintha mi se történt volna. Üzemanyag szűrőre gyanakodtam, kicseréltem, nem történt változás. Kb 20e Km van a gyújtókábelekben, nemrég lettek cserélve. Most lesz gyertya csere (azok sem régiek, de az ártani nem árthet), így nem tudom még az e a gond, de félek, hogy nem. Motor diagnosztikai lámpa indítás után nem világít, szóval hibát nem jelez. Mi lehet még a hiba oka? Előre is köszönöm!! C14SE '94. Több minden is lehet, üanyag nyomást is lehet mérni , c14nz-nél gyujtásmodul okozott ilyen problémát pölö, nem tudom itt van-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macilaci38 Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Sziaztok köszönöm az eddigi válaszokat. Új probléma:95 f astra gl x17dtl motorkód szerelés közben valahonnan leesett ez a zéger gyűrű és nem tudom honnan.Tudna valaki segíteni? Köszönöm Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Sziaztok köszönöm az eddigi válaszokat. Új probléma:95 f astra gl x17dtl motorkód szerelés közben valahonnan leesett ez a zéger gyűrű és nem tudom honnan.Tudna valaki segíteni? Köszönöm Laci Szerintem az a hátsó fékdobban van, és a kézifék gégecsövet tartja a helyén. Báááár annak mintha nagyobb lenne a lyuk a közepén. Aadagolónál gázbodennél is van ilyen rögzítés nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macilaci38 Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Szerintem az a hátsó fékdobban van, és a kézifék gégecsövet tartja a helyén. Báááár annak mintha nagyobb lenne a lyuk a közepén. Aadagolónál gázbodennél is van ilyen rögzítés nem? Valószínű gázbovden lesz. Köszönöm a választ. Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Sziaztok köszönöm az eddigi válaszokat. Új probléma:95 f astra gl x17dtl motorkód szerelés közben valahonnan leesett ez a zéger gyűrű és nem tudom honnan.Tudna valaki segíteni? Köszönöm Laci kuplung bowden biztosítása (is) ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macilaci38 Elküldve Június18, 2015 Megoszt Elküldve Június18, 2015 Köszi akkor megvan pont azt állítottam amikor leesett Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június18, 2015 Megoszt Elküldve Június18, 2015 Köszi akkor megvan pont azt állítottam amikor leesett van a laposvas ami a kuplungé, aztán egyikoldalról a müanyag van a meneten, másikrol meg ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macilaci38 Elküldve Június18, 2015 Megoszt Elküldve Június18, 2015 Köazi a választ sokat segítettél Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június18, 2015 Megoszt Elküldve Június18, 2015 Üdv Márkatársak! Rég jártam erre, szerencsére nem volt említésre méltó gond az autóval. Viszont mostanában valami nem gömbölyű. Nem túl gyakori a probléma, viszont zavaró. Erősebb gázadásra (főleg 3-as, 4-es fokozatban) meg-megtorpan az autó. Torpan egyet aztán megy tovább mintha mi se történt volna. Üzemanyag szűrőre gyanakodtam, kicseréltem, nem történt változás. Kb 20e Km van a gyújtókábelekben, nemrég lettek cserélve. Most lesz gyertya csere (azok sem régiek, de az ártani nem árthet), így nem tudom még az e a gond, de félek, hogy nem. Motor diagnosztikai lámpa indítás után nem világít, szóval hibát nem jelez. Mi lehet még a hiba oka? Előre is köszönöm!! C14SE '94. Én öntenék a teli tank benzinbe egy adag injektor tisztítót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fityusz Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 Sziasztok. azt tapasztaltam hogy a km óra háttér világításom egy részen elég gyenge, véleményem szerint az egységben lévő izzó kiéget. Nem tudja valaki , hogy milyen foglalatú izzó kell bele pontosan?? Régebben már vettem ki az egységet de akkor nem az izzót nézegettem. Köszönöm a válaszotok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 Sziasztok. azt tapasztaltam hogy a km óra háttér világításom egy részen elég gyenge, véleményem szerint az egységben lévő izzó kiéget. Nem tudja valaki , hogy milyen foglalatú izzó kell bele pontosan?? Régebben már vettem ki az egységet de akkor nem az izzót nézegettem. Köszönöm a válaszotok. http://mullerautowebshop.hu/izzok/335-izzo-muszerfalba-foglalatos2w.html De igazából ha sima rizsszem izzót veszel, azt is bele lehet tenni a foglalatba. Kiveszed a régit, az újnak a lábait oldalra hajlítod és szépen beleszorul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts