FPepe Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Gábor, azért gondolom, hogy a kormánymű csinálja, mert ha megnyomom a kormányt lefelé tengelyirányba, akkor abbahagyja. A rajz szerint van a tengelyen egy horony, amibe egy csap megy, gondolom a tengely kicsúszása ellen. Nem lehet, hogy az a csap nyikorog ott a horonyban? :roll: Persze aztán a végén még kiderülhet, hogy valami műanyag szivat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Leftwitch Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Problémám volt a gyújtásmodullal és most egy corsáéra lett kicserélve bontóból.Nem tudom mennyire jó az ötlet,a motorkód ugyanaz,C14NZ.Látszólag semmi különbség a működésben,csak annyi hogy megszűntek a leállások,vagyis jónak tűnik.De azért aggaszt hogy egy corsából kiszedett cucc van benne,még akkor is ha ugyanolyan motor volt benne...Gond ez?Vagy feleslegesen parázok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Amúgy van egy igen egyszerű teszt: Korán reggel (azért ilyenkor már nincs tool meleg) indulás után 1-2 kilométerrel már meleget (langyosat) kell fújjon a fűtés maxra tekerve !!! Ha nem akkor valszeg termosztát. No, kipróbáltam ezt most hajnalban melóból hazafele jövet. Valóban 1-2km után már jó meleget fújt a fűtés, miközben a hőfokjelző még a kék alján volt. Mire hazaértem (kb 5-6km út) nem is nagyon ment feljebb (max a kék tetejéig), de a fűtés már "forró" volt. Akkor lehet, hogy csak a jeladóm szaraxik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem a műszerem mutat hülyeséget, a 90-es osztást még sosem érte el városi araszolgatásban sem, miközben a venti már javában ment. Általában hosszabb utakon épphogy középtájt jár a 90-hez képest. Pedig a termosztátot már megnézettem, semmi gond vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem a műszerem mutat hülyeséget, a 90-es osztást még sosem érte el városi araszolgatásban sem, miközben a venti már javában ment. Általában hosszabb utakon épphogy középtájt jár a 90-hez képest. Pedig a termosztátot már megnézettem, semmi gond vele. Akkor tök ugyanaz a helyzet nálad, mint nálam. Ahogy nézem az évjárat is passzol. Lehet, hogy ezek a '93-asok ilyenek? :( Na csak azért, mert már számtalan hasonló korú Astránál találkoztam ezzel, hogy 80 fok körül mutatja... lehet, hogy mégiscsak így normális? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Problémám volt a gyújtásmodullal és most egy corsáéra lett kicserélve bontóból.Nem tudom mennyire jó az ötlet,a motorkód ugyanaz,C14NZ.Látszólag semmi különbség a működésben,csak annyi hogy megszűntek a leállások,vagyis jónak tűnik.De azért aggaszt hogy egy corsából kiszedett cucc van benne,még akkor is ha ugyanolyan motor volt benne...Gond ez?Vagy feleslegesen parázok? Szerintem nagy baj nem lehet, ha ugyanaz a motorkód, de a legjobb az, ha a modulon lévő bosch számot megnézed. Ha az is ugyanaz, akkor szerintem tökéletesen nyugodt lehetsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 a mb elnöknek: olvastam, azért is kérdeztem úgy, ahogy. Köszi. redline: nem tudom, hova megy a másik végük. Majd nézem, ha nincsenek bekötve, mi nem műxik. - ha 1általán rájövök. Egyelőre még úgyis más lenne az asztmán orvosolandó. pl küszöbcsere.. "HI-FI" nincs a kocsiban?(a gyárin kivűl) Mondjuk egy erősítő a csomitérben, vagy valahol? az szokott pl így pluszban ráküldve lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 A 80 fok nem normális, de valószínű hogy a műszeretek vagy a jeladótok szarakodik, azért nem mutat jó értéket. :D Loree! "Szerintem a termosztátod, a műszered és a vízfok jeladód is jó a példák alapján." Pont azt taglaljuk itt két oldalon keresztül, hogy nem normális ha 80-at mutat a műszer a hosszabb úton... átgondoltad? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 ymel! A sok kábel a + sarun teljesen természetes. Ugyanis egy vastagnak le kell mennie az önindítóhoz, egy vékonyabb pedig megy az autó elektromos rendszeréhez. Több típusnál láttam, hogy a generátor töltés is külön van odahozva, és ha még van valami utólag szerelt dolog az autóban, azt is külön teszik rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Akkor tök ugyanaz a helyzet nálad, mint nálam. Ahogy nézem az évjárat is passzol. Lehet, hogy ezek a '93-asok ilyenek? :( Na csak azért, mert már számtalan hasonló korú Astránál találkoztam ezzel, hogy 80 fok körül mutatja... lehet, hogy mégiscsak így normális? :D Nem, nem normális :!: Ezek a jeladók öregszenek ennyi, nem kell itt misztifikálni :wink: Nekem 98-as a verda és mégis cserélnem kellett tavaly a vízhőfokjeladót. Kemény 1000 Ft körül volt a Csergőben kedvezménnyel az identikus (a gyári majdnem 5e) és eddig jól működik ez is, remélem így is marad egy jó darabig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem egyébként az egész műszerfalam ilyen: a vízhőmérőről most volt szó, a tankszintmutatóm is csal (még azt mutatja, van egy kevés, de az autó már leáll), a kilométerórám 50-es sebességnél 60-at mutat (BC beszerelésénél derült ki) :D Sztem egy komplett műszerfalcsere kellene, amit egyébként is terveztem fordulatszámmérősre átalakítás végett, csak az aggaszt, hogy akkor valszeg újra kell kalibrálni a BC-t is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem egyébként az egész műszerfalam ilyen: a vízhőmérőről most volt szó, a tankszintmutatóm is csal (még azt mutatja, van egy kevés, de az autó már leáll), a kilométerórám 50-es sebességnél 60-at mutat (BC beszerelésénél derült ki) :D Sztem egy komplett műszerfalcsere kellene, amit egyébként is terveztem fordulatszámmérősre átalakítás végett, csak az aggaszt, hogy akkor valszeg újra kell kalibrálni a BC-t is... :( A sebességmérő mindenkinek csal, a vízhőfokmérődnél majdnem 100%, hogy a jeladó rossz és nem a műszer, s ez könnyen elképzelhető a benzinszint mutató esetében is... (amúgy meg annyi, hogy inkább előbb elmész tankolni és kész) Szóval fel a fejjel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Thx knight, azért még nem megyek a falnak :( Kezdem már kiismerni a műszereket, csak azért kicsit zavaró, na... :evil: Egyébként még nem is olyan biztos, hogy a jeladók rosszak, múltkoriban mértem azt a 12V-os stabilizátort, ami a műszerfal hátulján van, és a műszereknek adná a stabil 12V-ot, nálam ez csak 10,5V, úgyhogy ez is lehet a hiba forrása, bár nemtudom, másnál mennyit lehetne mérni rajta... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Na, ha már szóba jött, én is akartam már kérdezni műszerfal csere ügyben: ha az én kocsimban gyárilag nem fordszám mérős óra van, és ha kicserélem fordszám mérősre, akkor működni fog? Magyarul, jön az enyémben kábel az órához? Mert szeretném én is kicserélni az egészet. Egyáltalán a fizikai méret passzol a mostani helyére? Illetve legjobban annak örülnék, ha egy sima fordszám mérőt betudnék szerelni, mert a műszerfalam teteje sajnos sérült, oda szeretnék rakni egy pici mérőt, így a sérülés el lenne takarva, és a műszerfalat sem kellene megbontani. Csak nemtudom, hogy egyáltalán lehetséges ez e, hogy van e kábel, vagy mi kell hozzá...?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nagyon sokszor volt már téma a fordulatszámmérős óra, leginkább az elektronyos topicot plvasgasd vissza. De röviden. A 98 előtti F Astra gyakorlatilag minden darabja be van vezetékelve a gyújtásmodultól az óráig, annyi a dolgod, hogy szerzel egy fordulatszámmérős órát és kicseréled, a vezetékkötegek dugója kompatibilis és simán működni fog. A 98 utáni lengyel Classic állítólag nincsen gyárilag mindegyik levezetékelve, ott be kell kötni az óráig egy plusz vezetéket a gyújtásmodultól. Fizikailag ugyanaz a két óra, arra kell még figyelni, hogy a km számláló bal sarkában lévő "W" szám stimmeljen a régivel, mert különben többet fog csalni az óra. Nekem ugyan Dízel a vas, (X17DTL) és a fordulatszámmérő a generátorról kapja a jelet, de nekem is csak annyi volt a dolgom hogy kicseréltem a két órát, összeszereltem és működik frankón. Nagyon minimális műszaki érzékkel otthon két csavarhúzóval ki lehet cserélni simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 G astra órája F-be ? Próbálta már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 FPepe! Teljesen normális a mért értéked, ugyanis az egy 10V-os stabilizátor. :( Tóbiás! Teljesen más a dimenziója a G műszerfalnak, nem hiszem hogy szépen bele lehetne faragni. Amúgy meg a sebességet is elektronikusan méri, azt is meg kellene oldani (főleg a további illesztését az ECU felé, ugyanis az F-nél a műszeregység állít elő egy teljesen más sebességjelet, mint amiről a G műszeregység működik). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Teljesen más a dimenziója a G műszerfalnak... Akkor ez felejtős.(csak képen láttam G órát kiszedve,formára úgy tünt ugyan olyan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Szerintem nagy baj nem lehet, ha ugyanaz a motorkód, de a legjobb az, ha a modulon lévő bosch számot megnézed. Ha az is ugyanaz, akkor szerintem tökéletesen nyugodt lehetsz! Ha ez a 4-pólusos csatlakozós, abban 3-féle gyártmány volt a C14NZ motorhoz. Ezekből a legszarabb, legmegbízhatatlanabb a Bosch volt. De csereszabatos mindegyik. Mivel a Corsában ua. a motor volt, teljesen mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nagyon sokszor volt már téma a fordulatszámmérős óra, leginkább az elektronyos topicot plvasgasd vissza. De röviden. A 98 előtti F Astra gyakorlatilag minden darabja be van vezetékelve a gyújtásmodultól az óráig, annyi a dolgod, hogy szerzel egy fordulatszámmérős órát és kicseréled, a vezetékkötegek dugója kompatibilis és simán működni fog. A 98 utáni lengyel Classic állítólag nincsen gyárilag mindegyik levezetékelve, ott be kell kötni az óráig egy plusz vezetéket a gyújtásmodultól. Fizikailag ugyanaz a két óra, arra kell még figyelni, hogy a km számláló bal sarkában lévő "W" szám stimmeljen a régivel, mert különben többet fog csalni az óra. Nekem ugyan Dízel a vas, (X17DTL) és a fordulatszámmérő a generátorról kapja a jelet, de nekem is csak annyi volt a dolgom hogy kicseréltem a két órát, összeszereltem és működik frankón. Nagyon minimális műszaki érzékkel otthon két csavarhúzóval ki lehet cserélni simán. Köszi szépen! Ez bíztató. Akkor elballagok majd a közeli bontóba, szerzek fordszám mérős komplett órát. Nemtudod, milyen árban szokták dobálni ezeket? Sima órát (mint ami most nekem van bent) 3000ért adják az opelbonto.hu szerint. Persze nálunk vidéken ennek a duplájáról indul... :( Gondolom a fordszámos még drágább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Köszi szépen! Ez bíztató. Akkor elballagok majd a közeli bontóba, szerzek fordszám mérős komplett órát. Nemtudod, milyen árban szokták dobálni ezeket? Sima órát (mint ami most nekem van bent) 3000ért adják az opelbonto.hu szerint. Persze nálunk vidéken ennek a duplájáról indul... :( Gondolom a fordszámos még drágább is. 5000 körül szokott lenni asszem. Még arra figyelj hogy 2 fajta óra van tudomásom szerint (Delco és VDO talán), ráadásul valamelyik nem megy be a másik helyére egyből. Nem bizti hogy így van, de rémlik valami, gondoltam inkább szólok, max. nem lesz igazam... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Delco VDO eltérés csak akkor lényeges, ha a sebességmérőt akarod áttenni. Viszont a W számnak jó lenne egyeznie. Meg sokféle óra van a végsebesség, tankméret, és benzin-dízel függvényében is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ma vettem észre hogy amikor tekerem a kormányt mintha valami nyikorogna ... Vajh mi lehet az ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ma vettem észre hogy amikor tekerem a kormányt mintha valami nyikorogna ... Vajh mi lehet az ? :( Nem a könyököd? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nem a könyököd? :twisted: :laughing2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts