zotya975 Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Kimértem, Ugye GND / JEL / +5V, na a test és az +5 volt oké, motor járása közben alapjáraton 1.34v körül ugrál az érték, hol leesik 0.99-re hol 2-3v, attól függően, hogy a fordulatszám hogy ugrál. Ha jóltudom a jelnek 1v-nak kell lennie stabilan nem? üdv Na hát igazából fogalmam sincs... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiscobiii Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Na hát igazából fogalmam sincs... :icon1: Youtube tele van ilyen kimérős videóval, abból merítettem erőt :) pl.: Csak egy ref. érték kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Youtube tele van ilyen kimérős videóval, abból merítettem erőt :) Csak egy ref. érték kellene. Délután rámérek, ha hazajöttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Sziasztok! Opel aAtra F 97' ben a bal hátsó ajrón ha fel van húzva az ablak becsöpög a víz, kocsi mosásnál vettem észre, pedig nem fölfelé irányítottam a sugarat. Mit kéne csetélni és mi a neve? Előte is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Kimértem, Ugye GND / JEL / +5V, na a test és az +5 volt oké, motor járása közben alapjáraton 1.34v körül ugrál az érték, hol leesik 0.99-re hol 2-3v, attól függően, hogy a fordulatszám hogy ugrál. Ha jóltudom a jelnek 1v-nak kell lennie stabilan nem? üdv Ha stabilan 1 Volt lenne a jel, akkor nem látszódna, hogy mennyit változik a vákuum. ;) A vezérlő a jel változásából tudja, hogy mekkora a vákuum a szívótorokban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Sziasztok! Opel aAtra F 97' ben a bal hátsó ajrón ha fel van húzva az ablak becsöpög a víz, kocsi mosásnál vettem észre, pedig nem fölfelé irányítottam a sugarat. Mit kéne csetélni és mi a neve? Előte is köszönöm. Nekem is ezt csinálja.... mer' a gyerek sose tekeri fel végig az ablakot, csak addig amíg az üveg éle eltűnik a kéderben. Büdös kölök... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Nekem is ezt csinálja.... mer' a gyerek sose tekeri fel végig az ablakot, csak addig amíg az üveg éle eltűnik a kéderben. Büdös kölök... ? Ha nem lefelé áll zárt állapotban a kkézitekerő az is le tud rázkódni, nekem is beázik a bal hátsó de csak irányított vízsugárnál, esőnél nem szóval nem piszkálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 (edited) Sziasztok az mitől lehet hogy indítani akarok kivillan a sárga lámpa és elmegy az áram?? az immobilizálás az beleszólhat. mer ott van 1 fekete vezeték ami lóg köszi Gabi C14Nz 1.48v Módosítva Szeptember9, 2014 : Oponel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Sziasztok az mitől lehet hogy indítani akarok kivillan a sárga lámpa és elmegy az áram?? az immobilizálás az beleszólhat. mer ott van 1 fekete vezeték ami lóg köszi Gabi C14Nz 1.48v Igen, valószínű, hogy az immo tiltja a rendszert, chip megvan a kulcsban? Pótkulccsal próbáltad már indítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Youtube tele van ilyen kimérős videóval, abból merítettem erőt :) Csak egy ref. érték kellene. Hogyan mérted? Mert nekem lehúzott MAP-csatival csak fuldoklott és dobta a hibalámpát. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Még jó, hiszen elsődleges információ a motorvezérlőnek :D Hogyan mérted? Mert nekem lehúzott MAP-csatival csak fuldoklott és dobta a hibalámpát. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Még jó, hiszen elsődleges információ a motorvezérlőnek :D Ehhez képes az Nz-met anno nem nagyon hatotta meg, haver azonos motorú astrája meg egyenesen jobban ment, ha lehúztuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Olyankor vészprogramozik, viszont ha a csövet húzod le, akkor egy darabig szenved, vagy le is fullad. Legalábbis alapjáraton. Ehhez képes az Nz-met anno nem nagyon hatotta meg, haver azonos motorú astrája meg egyenesen jobban ment, ha lehúztuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Ehhez képes az Nz-met anno nem nagyon hatotta meg, haver azonos motorú astrája meg egyenesen jobban ment, ha lehúztuk. Kíváncsi lennék, hogy ment "egyébként" :evilgrin: Én amikor a korm.összekötőt vettem le és levertem a csövét a injektorházról, hát nem akart az menni dobta a hibákat és lefulladt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Még jó, hiszen elsődleges információ a motorvezérlőnek :D Ja végülis nem tudom mit vártam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 (edited) Igen, valószínű, hogy az immo tiltja a rendszert, chip megvan a kulcsban? Pótkulccsal próbáltad már indítani? Értem nem még azzal nem próbáltam!a A chip meg van a kulcsban az imobol 1 fekete vezeték lóg ki akkor az lehet a baj? Módosítva Szeptember9, 2014 : Oponel Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Értem nem még azzal nem próbáltam!a A chip meg van a kulcsban az imobol 1 fekete vezeték lóg ki akkor az lehet a baj? Mivel az immo az csak egy RFID chip olvasó és a motorvezérlőben vannak tárolva a kulcs kódjai, így esélyes, hogy ha egy vezeték lóg ki, a motorvezérlő nem kap arról infót, hogy a jó chippel akarják indítani és ezért nem is indul be. Az más tészta, hogy az önindító ilyen esetben pörgeti a motort, csak a motorvezérlő nem hagyja beindítani a gépjármű belsőégésű motorját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiscobiii Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Hogyan mérted? Mert nekem lehúzott MAP-csatival csak fuldoklott és dobta a hibalámpát. :icon1: Van a map szenzor csati, gyújtás le, húzd le majd keresd meg a testet. Ha megvan gyújtás vissza és az ellenkező oldal pedig +5v, ha oké, akkor dugd vissza a stekit a szenzorra és röffensd be a kocsit. Én pl. tűs végü multi.-val mértem ki, hogy kicsit megszúrtam a középső kábelt. Mivel anyire be van csomagolva, hogy márként nem fértem hozzá. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pipic Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 (edited) Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyen járok-e, szeretném a segítségeteket kérni. Elromlott az Astrám (F-es 1994-es kombi) bal első ablakemelője. Bontottat, utángyártottat is találtam a neten, DE a képeken különböző emelőkarok vannak, mármint formára nem egyeznek! Tudtok nekem képet feltenni egy ablakemelőről, ami az én autómba jó? Mert nem szeretnék rosszat venni! Köszönöm Módosítva Szeptember10, 2014 : Pipic Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyen járok-e, szeretném a segítségeteket kérni. Elromlott az Astrám (F-es 1994-es kombi) bal első ablakemelője. Bontottat, utángyártottat is találtam a neten, DE a képeken különböző emelőkarok vannak, mármint formára nem egyeznek! Tudtok nekem képet feltenni egy ablakemelőről, ami az én autómba jó? Mert nem szeretnék rosszat venni! Köszönöm Éva Üdv, elektromos...kézitekerő? A képen egy elektromosat látsz: Ha kézietekerős arról is tudok képet csinálni, valahol lent van nekem a pincében a régi. Amúgy mi baja van neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Arra azért figyelni kell, hogy a 3 ajtósba való emelő és az 5 ajtósé nem egyezik meg a különböző ajtóhosszúság miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyen járok-e, szeretném a segítségeteket kérni. Elromlott az Astrám (F-es 1994-es kombi) bal első ablakemelője. Bontottat, utángyártottat is találtam a neten, DE a képeken különböző emelőkarok vannak, mármint formára nem egyeznek! Tudtok nekem képet feltenni egy ablakemelőről, ami az én autómba jó? Mert nem szeretnék rosszat venni! Köszönöm sztem ebböl nem sok fajta van 3 v 5 ajtós, kézi v villanyos(mondjuk itt van több fajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Villanyosból eleve több van, igen. Egyébiránt kéziből van egy garnitúra elsőm, ötajtósból, lent Somogyban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pipic Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 (edited) Mindenkinek! :-) Mechanikus kellene 5 ajtósra, kombi a drágaságom. Már eddig is nehezen járt, hétfőn letekertem, vissza már csak félig ment... "félre" emelte az üveget. Így az üveget óvatosan cm-cm-re felhúztam közben alátekertem a "tartót". És így most fix... csakhát félek hogy egy nagy döcc és ha nincs a helyén az üveg akkor potty...:-/ Ja igen, nem én szerelném meg, de a szerelőm látatlanban azt mondta vegyek emelőt! :) Módosítva Szeptember11, 2014 : Pipic Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Mindenkinek! :-) Mechanikus kellene 5 ajtósra, kombi a drágaságom. Már eddig is nehezen járt, hétfőn letekertem, vissza már csak félig ment... "félre" emelte az üveget. Így az üveget óvatosan cm-cm-re felhúztam közben alátekertem a "tartót". És így most fix... csakhát félek hogy egy nagy döcc és ha nincs a helyén az üveg akkor potty...:-/ Ja igen, nem én szerelném meg, de a szerelőm látatlanban azt mondta vegyek emelőt! :) akkor az mind efforma, az mind1, hogy sedan, hackback vagy CARAVAN (3 ajtósnál más az ajtó mérete) és egyébként a Caravan az 4 ajtós nem? mint a sedan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts