zotya975 Elküldve Augusztus26, 2014 Elküldve Augusztus26, 2014 Hát ezt akkor megfogom nézni bár, a hirtelen alapjárat eséshez nem tudom mennyire kapcsolodhat :) Ahhoz nem hiszem, ott az alapjárati motor takarítással lehet kezdeni.
felhasznaaloo Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Caravanban az összesnak van fényvetője, de nem foncsoros csak szürke műanyag. Nálam (Caravan) a legalsó ráadásul még foncsoros is, van benne egy plusz műanyag betét. Nem tudjátok, a Caravan hátsó lámpát magát szét lehet szedni, hogy hozzáférjek a fényvetőkhöz, vagy ragasztott? Ragasztottnak néz ki. (Persze egy rongyikával és egy ujjacskámmal bele tudok kotorni, és a por nagyja kijön.) Köszi, Csaba
spzoli Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Nem ragasztott, hanem olvasztott. Tehát a szürke műanyag megolvadt és abba rakták bele a plexi búrát. Nem tudod szétszedni szépen. 1
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Nálam (Caravan) a legalsó ráadásul még foncsoros is, van benne egy plusz műanyag betét. Nem tudjátok, a Caravan hátsó lámpát magát szét lehet szedni, hogy hozzáférjek a fényvetőkhöz, vagy ragasztott? Ragasztottnak néz ki. (Persze egy rongyikával és egy ujjacskámmal bele tudok kotorni, és a por nagyja kijön.) Köszi, Csaba Én elmosogattam fürdőkádban, zsíroldó plussz erős vízsugár egész szépen kihozta a port. 1
FPepe Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Lenne egy kérdésem a cartársakhoz: cserélt már vki benzincsövet a kocsijában? Nekem időszerű lenne kicserélni az előremenő kemény cső és az injektorház közötti gumicsövet, mert egyszer már kilyukadt, el van öregedve. Viszont nem találok 7mm-es benzincsövet, mivel a gyári ilyen, csak néhol 8-ast. Valaki tud beszerzési forrást eredeti méretű csőre nem horror áron? Külföldi oldalakon nem olyan ritka, de onnan rendelni elég költséges lenne.
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Lenne egy kérdésem a cartársakhoz: cserélt már vki benzincsövet a kocsijában? Nekem időszerű lenne kicserélni az előremenő kemény cső és az injektorház közötti gumicsövet, mert egyszer már kilyukadt, el van öregedve. Viszont nem találok 7mm-es benzincsövet, mivel a gyári ilyen, csak néhol 8-ast. Valaki tud beszerzési forrást eredeti méretű csőre nem horror áron? Külföldi oldalakon nem olyan ritka, de onnan rendelni elég költséges lenne. Nem nyomja össze a csöbilincs annyira? Ott olyan roppantóbilincses az átmenet ha jól emlékszem, de ha rá van tolva 5 centit a kék műanyagra a gumi és kap 2 bilincset szeritem megbírja az 1bar nyomást. Nekem sem ártana cserélni. De szerintem ne awab bilincset vegyél, mert azt ilyen kis átmérőben nem egyszerű meghúzni hanem ilyet: http://www.magnesszelep.hu/kepek/y/13296_GBS_bilincs_kicsi_10x10.jpg Bár amikor én akartam venni nem találtam ilyen kis méretben de elméletileg létezik.
wookie Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Lenne egy kérdésem a cartársakhoz: cserélt már vki benzincsövet a kocsijában? Nekem időszerű lenne kicserélni az előremenő kemény cső és az injektorház közötti gumicsövet, mert egyszer már kilyukadt, el van öregedve. Viszont nem találok 7mm-es benzincsövet, mivel a gyári ilyen, csak néhol 8-ast. Valaki tud beszerzési forrást eredeti méretű csőre nem horror áron? Külföldi oldalakon nem olyan ritka, de onnan rendelni elég költséges lenne. Igaz hogy nekem vectrám van, de ezen 8-as a cső. Ezt a hetest nem is értem, nem szabvány méret. Nekem is ki kellett cserélni, met kirepedt, és folyt a benzin a forró kipufogóra... :unsure:
felhasznaaloo Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Lenne egy kérdésem a cartársakhoz: cserélt már vki benzincsövet a kocsijában? Nekem időszerű lenne kicserélni az előremenő kemény cső és az injektorház közötti gumicsövet, mert egyszer már kilyukadt, el van öregedve. Viszont nem találok 7mm-es benzincsövet, mivel a gyári ilyen, csak néhol 8-ast. Valaki tud beszerzési forrást eredeti méretű csőre nem horror áron? Külföldi oldalakon nem olyan ritka, de onnan rendelni elég költséges lenne. Én itt vettem, az ecseri piactól / autópiactól nem messze, van sokféle csövük amiből vágnak de csak min. 1 métert. "gumi üzemanyagtömlő 08/15mm 1,0Mpa" br. 852 Ft. http://www.powerbelt.hu/search-hose/
FPepe Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Igaz hogy nekem vectrám van, de ezen 8-as a cső. Ezt a hetest nem is értem, nem szabvány méret. Nekem is ki kellett cserélni, met kirepedt, és folyt a benzin a forró kipufogóra... :unsure: Én is pont így jártam, szerencse, hogy nem gyulladt meg. Ez csak nálunk tűnik szabványtalannak, collos rendszerben szabványos (9/32) :icon1:
stirlitz Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 Én is pont így jártam, szerencse, hogy nem gyulladt meg. Ez csak nálunk tűnik szabványtalannak, collos rendszerben szabványos (9/32) :icon1: Igaz hogy nekem vectrám van, de ezen 8-as a cső. Ezt a hetest nem is értem, nem szabvány méret. Nekem is ki kellett cserélni, met kirepedt, és folyt a benzin a forró kipufogóra... :unsure: de hol, de hol likadt ki?
FPepe Elküldve Augusztus27, 2014 Elküldve Augusztus27, 2014 de hol, de hol likadt ki? Ott, ahol az injektorház csonkjára van ráhúzva, a bilincs előtt kb. 1cm-rel. Gondolom mert ott van kicsit megfeszülve a kanyar miatt. Egy kis injekciós tűnyi lyukon spriccelt a benya, pont a kipuffcsőre folyt rá a motor alatt. Közben találtam: http://zsu.hu/webaruhaz/htmls/cikkszam?km=0&cikkkod=3225-10056+*CS&keres=3225-10056+*CS
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2014 Elküldve Augusztus28, 2014 Ott, ahol az injektorház csonkjára van ráhúzva, a bilincs előtt kb. 1cm-rel. Gondolom mert ott van kicsit megfeszülve a kanyar miatt. Egy kis injekciós tűnyi lyukon spriccelt a benya, pont a kipuffcsőre folyt rá a motor alatt. Közben találtam: http://zsu.hu/webaruhaz/htmls/cikkszam?km=0&cikkkod=3225-10056+*CS&keres=3225-10056+*CS Hogyan tervezed összehozni a kék csővel? :rolleyes:
FPepe Elküldve Augusztus28, 2014 Elküldve Augusztus28, 2014 Hogyan tervezed összehozni a kék csővel? :rolleyes: Nem értem a kérdést. Régi gumicsövet lehúzom a kék csőről, újat ráhúzom új bilinccsel, és kész.
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2014 Elküldve Augusztus29, 2014 Nem értem a kérdést. Régi gumicsövet lehúzom a kék csőről, újat ráhúzom új bilinccsel, és kész. Jó csak nekem olyan roppantóbilincses az átmenet, nézd..piros karika:
FPepe Elküldve Augusztus29, 2014 Elküldve Augusztus29, 2014 Jó csak nekem olyan roppantóbilincses az átmenet, nézd..piros karika: Nekem is olyan, azt csak el kell fűrészelni hosszában, és lefeszíteni egy csavarhúzóval. Anno a dieselünkön is ilyen csövet kellett cserélnem, nem nagy dolog.
akos75 Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni. Astra f 2002 classic vagy mi a tipus 1.4 motor. Az auto kb 3 hónapja került hozzám a km óra szerint 144ekm, olvasom a fórumot már hetek óta, de nem igazan jövök rá. Első időben mikor hozzámerült az auto, motorféknél lejtmenetben dobott sárga lámpát ezt betudtam a zörgő kilométer spirálnak. Gondoltam lassan kicserélem, ezután teletankolás, 30 km alatt fél tank, kiszállás erős csöpögő benzin hátul, irány szerviz felemel, megállapították hogy a tank cső és a tank közti gumi csődarab a bilincsnél elrepedt, (ki tudja mikor ugye az előző gazda sose tankolt teli) mivel 9k egy ilyen 15 centis cső darab és csak rendelésre van a szerelő kicsit jobban rátolta bilincs meghúz, nm jön belőle. 2 napig semmi gond, majd reggel indítózás motor elindul de valami iszonyat rázkódással, gyakorlatilag mint valami régi orosz traktor ugy pöfögött csak (ezt a fordulatszámra értem nem hangra) gázadásra nincs reakció, 5-7 mp leáll, 3-4 hasonló inditozás után elindul és végre normál hangon jár. Ez egyre gyakrabban, van hogy 15-20 indítózás... Menet közbe befullad gázadásnál, kuplung kinyomásra leáll. Irány szerelő (hogy érzékeltessem a szerencsémet: akit ajánlottak egy idős úr aki 10 évig német opelnél, 10 évig a szekszárdi opelnél volt már nyugdíjas, szóval megbeszéltük mikor viszem, odaérek látom mentő a ház előtt szegények a szíve miatt kórház...) Sebaj másik szerelő, elviszem, 1 nap hív kész, alapjárati motort tisztított meg az egyik vákuumcsövet cserélte+ mivel a km óra spirál már megvolt azt is cserélte. Hazafelé se sárga lámpa se fulladás se semmi, öröm boldogság... 1 hét jelenség hasonló, bár az inditási probléma 1x jelentkezett ,ellenben a gázadásra fulladás azóta is, mondom sebaj itt a fórumon okulva, alapjárati motor le, féktisztító, alapos tisztítás (jelzem rendesen kormos volt vagy egy órát takarítottam, fényes szép) visszatesz, super minden bár gázadásra 1 nap után megint befullad... Tanácsot kérnék:( Vásárlás után (olajszűrő, olaj csere megvolt, benzinszűrő is) (adalék, mondom nem ég a sárga lámpa biztos kiégett,kiveszem a műszerfalat, hát csodák csodája rájöttem miért nem világít..: a "profi" kivette az izzót belőle.
pszilaj Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 Ki kellene olvasni azokat a hibakódokat. Hátha mutat valamit. Jó lenne tudni egy motorkódot is.
akos75 Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 (edited) Ki kellene olvasni azokat a hibakódokat. Hátha mutat valamit. Jó lenne tudni egy motorkódot is. Kiolvastam, sebesség jeladó hiba (gondolom a kióméterspirál miatt). X14Nz szerk: villogtattam ismét frissen: (3x12 ha jól tudom ez a start) majd 3x 35 és 3x 24 ezt kaptam. ha jó listát nézek akkor: 35 Alapjárati vezérlõszelep 24 Sebesség érzékelõ Módosítva Augusztus30, 2014 : akos75
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 Nekem is olyan, azt csak el kell fűrészelni hosszában, és lefeszíteni egy csavarhúzóval. Anno a dieselünkön is ilyen csövet kellett cserélnem, nem nagy dolog. Akkor majd én is kicserélem, kösz. Kiolvastam, sebesség jeladó hiba (gondolom a kióméterspirál miatt). X14Nz szerk: villogtattam ismét frissen: (3x12 ha jól tudom ez a start) majd 3x 35 és 3x 24 ezt kaptam. ha jó listát nézek akkor: 35 Alapjárati vezérlõszelep 24 Sebesség érzékelõ Nem tünnek el azonnal a hibakódok csak az X-edik (10 vagy 20) hibamentes indításra. A sebesség érzékelő hibakódja úgy gondolom a spirál berakásakor megszűnt már. Alapjárati motornál meg kellene nézni, mert az 1.4-1.6-osé más, de sokan azt hiszik egyforma, pár üzlet is így hozza. 1.4-nél szögletesebb a kúp 1.6-nél gömbölyűbb. Az izzó kiszedésre, inkább nem mondok semmit, van egy videó ahol a kezét vágják le valakinek baltával, de túl csúnya ahhoz hogy belinkeljem. <_<
spzoli Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 Akkor majd én is kicserélem, kösz. Nem tünnek el azonnal a hibakódok csak az X-edik (10 vagy 20) hibamentes indításra. A sebesség érzékelő hibakódja úgy gondolom a spirál berakásakor megszűnt már. Alapjárati motornál meg kellene nézni, mert az 1.4-1.6-osé más, de sokan azt hiszik egyforma, pár üzlet is így hozza. 1.4-nél szögletesebb a kúp 1.6-nél gömbölyűbb. Inkább úgy mondd, hogy 1.4nek nem hegyes a kúp, 1,6nak meg hegyes :)
akos75 Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 (edited) Akkor majd én is kicserélem, kösz. Nem tünnek el azonnal a hibakódok csak az X-edik (10 vagy 20) hibamentes indításra. A sebesség érzékelő hibakódja úgy gondolom a spirál berakásakor megszűnt már. Alapjárati motornál meg kellene nézni, mert az 1.4-1.6-osé más, de sokan azt hiszik egyforma, pár üzlet is így hozza. 1.4-nél szögletesebb a kúp 1.6-nél gömbölyűbb. Az izzó kiszedésre, inkább nem mondok semmit, van egy videó ahol a kezét vágják le valakinek baltával, de túl csúnya ahhoz hogy belinkeljem. <_< Hát a spirál berakása után lehet megszünt de mióta izzot cseréltem (ezt a műszerfalt szerintem alieneknek vagy E.T.-nek tervezték lehuztam, és azóta megint zörög. Tervben van ismételten kivenni a műszerfalat. Az alpjárati motor az eredeti ami benne van nem lett cserélve, csak tisztítva. Kérdés, lambda szonda nem okoz ilyet? Tudom valahogy tesztelni, mit tudom én széthúzom a csatlakozót stb. Az kimaradt, hogy elindítom, jár normálisan, alapjárat, pöfög vagy 3 percig (kapu kinyit stb) egyszerűen leáll, és utána megint a nehezen indul és majd szétesik effekt van. (erősen gondolkodom egy fordulatszámérő egységen, de nem igen találok :S) Módosítva Augusztus30, 2014 : akos75
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 Hát a spirál berakása után lehet megszünt de mióta izzot cseréltem (ezt a műszerfalt szerintem alieneknek vagy E.T.-nek tervezték lehuztam, és azóta megint zörög. Tervben van ismételten kivenni a műszerfalat. Az alpjárati motor az eredeti ami benne van nem lett cserélve, csak tisztítva. Kérdés, lambda szonda nem okoz ilyet? Tudom valahogy tesztelni, mit tudom én széthúzom a csatlakozót stb. (erősen gondolkodom egy fordulatszámérő egységen, de nem igen találok :S) Lambda szonda hiba eleinte fogyasztás növekedést szokott okozni, de arra is szokott dobni hibakódot , bár már csak akkor ha a mért érték (keverék túl dús vagy túl szegény) kimegy a jó intervallumból. Sajna ezt otthon nem nagyon lehet mérni, szkoppal szokták vagy zöld kártya méréskor. Ha mostanában volt műszaki akkor valószinűleg jó. De ennél a motornál hidegen még nem figyeli a lambda szondát ad neki egy értéket és úgy megy a motor tehát ha indulás után is produkálja a hibát az első pár kilóméteren akkor ezt ki lehet zárni.
akos75 Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 (edited) Igen jellemző, indítás indulás, kb 1 km és van egy hegy , ott 3-4 be simán fel szokott menni, de mostanában 3 ba simán fullad majdnem megáll padló gázon is. Vissza kettőbe és pörgetni kell hogy ne fulladozzon, konkrétan olyan mintha menet közbe levenném a gyújtást.(nem mindig csinálja ezt sem) A legszebb mikor kuplung és leáll, aztán kuplung ki és gyakorlatilag betolom. Sajnos a környékbeli szervizekkel nagyon rossz tapasztalatom van. lásd előző szerelő produkciója. Másikba (Bátaszék) A srácot kérdezem mennyiért takarítaná ki az alapjáratit, közölte 25k... mondom nem kicserélni kell, csak takarítani. Akkor még nem mertem nekilátni, most már tudom hogy levenni max 5 perc, takarítás, felrakni se több. Széthuzott lambda csatlakozó? bár ha jól sejtem ilyenkor valami szervíz modba fogja rakni, tehát itt sem fogok értlemes dolgot kapni. Alpajáratit lehet tesztelni valahogy? (hozzáteszem miután a szerelő után le vettem gyakorlatilag kézzel tekertem a torxot, mármint simán két ujjal. Módosítva Augusztus30, 2014 : akos75
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 Igen jellemző, indítás indulás, kb 1 km és van egy hegy , ott 3-4 be simán fel szokott menni, de mostanában 3 ba simán fullad majdnem megáll padló gázon is. Vissza kettőbe és pörgetni kell hogy ne fulladozzon, konkrétan olyan mintha menet közbe levenném a gyújtást.(nem mindig csinálja ezt sem) A legszebb mikor kuplung és leáll, aztán kuplung ki és gyakorlatilag betolom. Sajnos a környékbeli szervizekkel nagyon rossz tapasztalatom van. lásd előző szerelő produkciója. Másikba (Bátaszék) A srácot kérdezem mennyiért takarítaná ki az alapjáratit, közölte 25k... mondom nem kicserélni kell, csak takarítani. Akkor még nem mertem nekilátni, most már tudom hogy levenni max 5 perc, takarítás, felrakni se több. Széthuzott lambda csatlakozó? bár ha jól sejtem ilyenkor valami szervíz modba fogja rakni, tehát itt sem fogok értlemes dolgot kapni. Alpajáratit lehet tesztelni valahogy? (hozzáteszem miután a szerelő után le vettem gyakorlatilag kézzel tekertem a torxot, mármint simán két ujjal. Igen lehet tesztelni az alapjáratit ki kell szedni, rajta kell hagyni a csatlakozón, majd mintha hibakódot olvasnál, összekötöd a diagnosztikai csatiban a két lábat és gyujtást adsz. Ekkor akadásmentesen kell mozogni a kúpnak. De igazából az alapjárati léptetőmotor mást nem nagyon csinál, csak ami a nevében van, alapjáraton szabályozza a fordulatszámot a kúppal több vagy kevesebb levegőt adsz menet közben már nagy jelentősége nincs, hiszen akkor a pillangószelep nyitásával-zárásával adagolod a levegőt a motornak. De azért megnézheted: Az a baj hogy több alkatrész is szóbajöhet, ezért vagy az "öreget" kellene megvárni reméljük komoly baja nincs vagy keresni kell egy ugyanilyan motorral szerelt astrát és átpakolni próbára egy-két alkatrészt. Mondjuk akár halódó benzinpumpa is lehet ha nem szállítt eleget (vagy a nyomás már nem elég) akkor nagy terhelésnél magas fordulatszámon visszafullad a motor.
wookie Elküldve Augusztus30, 2014 Elküldve Augusztus30, 2014 Bakker nézzünk már egy gyertyaképet, hogy egyáltalán a keverékképzés rendben-e van!
Recommended Posts