wookie Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 A lamellázást simán át lehet tenni, de elég lehet akár az egész zárhengert egyben áttenni az új házba. Km óra meg szétszedős, türelemjáték, de nem biztos hogy javítható. Ha szétszeded kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Sziasztok! A héten tönkrement a családi F Astra indítózárának a háza (letört az öntvényen belül a kormányzár kiugró pöckét tartó öntvénydarab). Elhatároztam, hogy veszek új német gyártmányú gyújtáskapcsoló házat és bele egy új betétet. (Febi gyártmány lesz.) Azt szeretném megoldani, hogy a régi zárbetétből a kis lamellákat átrakva az új zárbetétbe a régi kulccsal működjön az új zárbetét. Szerintetek működni fog? Képen (nem opel zárbetét, de példának jó) A zárbetétben lévő kis "fogakat" raknám át az új betétbe: A szerelő a régi indítózár biztonsági csavarjának leszedésekor (leütötte a fejet pontozóval) valamit elcseszett a kilométerórában, ugyanis a tízes-százas osztás nem akar átfordulni! Hogyan javítható meg? azt meg hogy csinálhatta??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Sziasztok! A héten tönkrement a családi F Astra indítózárának a háza (letört az öntvényen belül a kormányzár kiugró pöckét tartó öntvénydarab). Elhatároztam, hogy veszek új német gyártmányú gyújtáskapcsoló házat és bele egy új betétet. (Febi gyártmány lesz.) Azt szeretném megoldani, hogy a régi zárbetétből a kis lamellákat átrakva az új zárbetétbe a régi kulccsal működjön az új zárbetét. Szerintetek működni fog? Képen (nem opel zárbetét, de példának jó) A zárbetétben lévő kis "fogakat" raknám át az új betétbe: A szerelő a régi indítózár biztonsági csavarjának leszedésekor (leütötte a fejet pontozóval) valamit elcseszett a kilométerórában, ugyanis a tízes-százas osztás nem akar átfordulni! Hogyan javítható meg? Én ilyet még nem csináltam, de amikor én is új eredeti gyújtáskapcsolót vettem az Opel Csergőnél, az eladó helyből felajánlotta, hogy átlamellázza a régi kulcsomhoz. Azonnal és ingyen.... Azóta is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 azt meg hogy csinálhatta??? Na ez egy jó kérdés. :D Átt lehet lamellázni szerintem is. Kikapod a bélést, elhozod Sóskútra és 4000-ért megjavítják. :D Van itt minden, szerelő, lakatos, fényező (több is) és még gépműhely is van a közelben Tárnokon (5 km). Ezért (is) jó kis faluban élni. (Mondom én, aki 55 évig éltem a főfaluban..... :hiya: ) Vissza akarom rakni azt a műbőrt ami most van rajta, igazából majd valami jó ragasztó kell. De amúgy nem egyszerűbb, ha odamegyek a kocsival, és ott veszem ki? Mert ha itt kiszedem hogyan viszem el? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 Hi Jelezném, hogy a facelift utáni kuplung pedál nem jó az előttibe. Illetve lehet jó, de a bovden befogatása nekem naon másnak tűnik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 Hi Jelezném, hogy a facelift utáni kuplung pedál nem jó az előttibe. Illetve lehet jó, de a bovden befogatása nekem naon másnak tűnik.... Kösz, akartam Karácsonyra egy facelift utáni kuplungpedált kérni, de ezek után más ajándékot kell kérnem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május9, 2014 Megoszt Elküldve Május9, 2014 Kösz, akartam Karácsonyra egy facelift utáni kuplungpedált kérni, de ezek után más ajándékot kell kérnem. :D A tengely lehet, hogy csereszabatos, de maga a pedál nem, más a teteje. Közben néztem, hogy van a pedálban egy beütés(nekem talán TX) az újban meg más, gondolom erre kellet volna figyelnem :omg: nekem ilyen kampós a vége: http://zsu.hu/cikkkepek/0206/K22960.jpg ebbe meg mintha ilyen kéne: http://zsu.hu/cikkkepek/0206/K25690.jpg http://zsu.hu/cikkkepek/0161/GCC1817.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május9, 2014 Megoszt Elküldve Május9, 2014 Nekem a classicban az utolsó képeden levő van,ez tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ecology Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Hali! Az mitől lehet, hogy a bal első ablakemelő elég darabosan működik. Tekerem, de néha néha megakad, nem pedig szépen folyamatosan mozog. Volt olyan pl, hogy konkrétan le sem bírtam húzni az ablakot. Aztán szétszedtem, de még korábban be lett zsírozva az emelő szerkezet. Majd fújtam szilikont a tekerő rúdjába vagy mi az :) és egyből simábban megy. Lötyög is a tekerője... Hozzáférni meg nem tudtam, hogy jobban szétszedjem, meg nem is mertem nulla tudással. Köszi előre is a választ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Hali! Az mitől lehet, hogy a bal első ablakemelő elég darabosan működik. Tekerem, de néha néha megakad, nem pedig szépen folyamatosan mozog. Volt olyan pl, hogy konkrétan le sem bírtam húzni az ablakot. Aztán szétszedtem, de még korábban be lett zsírozva az emelő szerkezet. Majd fújtam szilikont a tekerő rúdjába vagy mi az :) és egyből simábban megy. Lötyög is a tekerője... Hozzáférni meg nem tudtam, hogy jobban szétszedjem, meg nem is mertem nulla tudással. Köszi előre is a választ! :) A két oldalán van sín, nem ott van valami kosz, és azért darabos? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ecology Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Szerintem nem, vagyis nem hiszem, mert a tekerőnél kotyog. Nem lehet, hogy ott vmi fogaskerék elkopott? Azt lehet cserérlni egyaltalan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Szerintem nem, vagyis nem hiszem, mert a tekerőnél kotyog. Nem lehet, hogy ott vmi fogaskerék elkopott? Azt lehet cserérlni egyaltalan? Szerintem nem érdemes cserélni, mert bontottan elég olcsón mennek a komplett manuális emelők. Ami nekem volt azt is neki ajándékoztam valakinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Szerintem nem, vagyis nem hiszem, mert a tekerőnél kotyog. Nem lehet, hogy ott vmi fogaskerék elkopott? Azt lehet cserérlni egyaltalan? Lehet, ha szeretsz orálisan kielégíteni férfiakat :) inkább kompletten szerezz egy másikat bele, lehet akkor pár fogaskerék kitört. Mondanám hogy adok, de messze vagy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Sziasztok, és előre is bocs :blush: Benzintank és AC pumpa témában kérnék segítséget. Caravan ('96-os X14XE) tankjában a pumpa és a végén a filter tud mozogni föl-le a benzin mennyiségétől függően, vagy fixen állnak egy szögben? Tehát hogy milyen "mélyről" veszi a benyát a pumpa, függ-e attól, mennyi van a tankban? Azért kérdezem, mert amióta nálam van az autó, a negyedik AC pumpa van benne. 1. Tönkremehet-e a pumpa attól (is), hogy 4-6 liter van a tankban mielőtt rátankolok, és akkor is felszedi a koszt? 2. Évekig orral a járdára parkoltam (most már próbálok máshová állni). Ha a kocsi orra 15-20 centivel van feljebb, ez kb 5 fok emelkedőt jelent. Ilyenkor a pár liter maradék benzin a tank "végében" van. Ekkor indításnál észrevehető, hogy többet kell indítózni, amíg "megjön" a benya. Emiatt kaphat koszt a pumpa? 3. Pár éve egy OMV kútnál (M1) rövid volt a pisztoly csöve (a kutas szerint le kellett venniük belőle valami szabály miatt), jobbról álltam a kúthoz (csak úgy volt szabad kút) és bal módon beletörtem a tankba azt a kis rugós flepnit, ami a töltőcsőben van/volt. Talán a benzinpárolgás gátlása volt a funkciója, nem tudom. Szerintetek (a masszív környezetszennyezéstől eltekintve, amit fájlalok) okozhat nekem gondot, hogy az nincs ott a helyén? (A törmeléket az egyik AC pumpa cserekor kihalászták nekem a tankból.) Lehet ennek is köze, hogy megeszi a pumpáit az ótó? Köszi, Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
userXY Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Na ez egy jó kérdés. :D Átt lehet lamellázni szerintem is. Vissza akarom rakni azt a műbőrt ami most van rajta, igazából majd valami jó ragasztó kell. De amúgy nem egyszerűbb, ha odamegyek a kocsival, és ott veszem ki? Mert ha itt kiszedem hogyan viszem el? :D A km óra helyreállt, kis ütögetés, főldút helyrerázta... Más: Ez a kis fül a zárbetétben javítható - szerelő lezúzva adta vissza - (ez tartja a perselyben) - A lenti képen jelöltem a törött fülecskét. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Sziasztok, és előre is bocs :blush: Benzintank és AC pumpa témában kérnék segítséget. Caravan ('96-os X14XE) tankjában a pumpa és a végén a filter tud mozogni föl-le a benzin mennyiségétől függően, vagy fixen állnak egy szögben? Tehát hogy milyen "mélyről" veszi a benyát a pumpa, függ-e attól, mennyi van a tankban? Azért kérdezem, mert amióta nálam van az autó, a negyedik AC pumpa van benne. 1. Tönkremehet-e a pumpa attól (is), hogy 4-6 liter van a tankban mielőtt rátankolok, és akkor is felszedi a koszt? 2. Évekig orral a járdára parkoltam (most már próbálok máshová állni). Ha a kocsi orra 15-20 centivel van feljebb, ez kb 5 fok emelkedőt jelent. Ilyenkor a pár liter maradék benzin a tank "végében" van. Ekkor indításnál észrevehető, hogy többet kell indítózni, amíg "megjön" a benya. Emiatt kaphat koszt a pumpa? 3. Pár éve egy OMV kútnál (M1) rövid volt a pisztoly csöve (a kutas szerint le kellett venniük belőle valami szabály miatt), jobbról álltam a kúthoz (csak úgy volt szabad kút) és bal###### módon beletörtem a tankba azt a kis rugós flepnit, ami a töltőcsőben van/volt. Talán a benzinpárolgás gátlása volt a funkciója, nem tudom. Szerintetek (a masszív környezetszennyezéstől eltekintve, amit fájlalok) okozhat nekem gondot, hogy az nincs ott a helyén? (A törmeléket az egyik AC pumpa cserekor kihalászták nekem a tankból.) Lehet ennek is köze, hogy megeszi a pumpáit az ótó? Köszi, Csaba A pumpa mindíg a tank legaljáról szívja a benzint mindegy mennyi van benne. Egy dobozkában található, ezt a visszafolyó ág tölti, tehát he megállsz , vagy emelkedőn parkolsz akkor sem folyik el a pumpa alól, a dobozban marad 1-2 liter benzinnel is lehet üzembiztosan indítani a motort. Az a kis zöld csapóajtó a csőben arra is való ha fejreállsz akkor ne tudjon kijutni a benzin a tankból. van belőle mégegy a cső végén szóval szerintem nem olyan gáz ha ez nincs meg. A sokáig állás utáni hosszabb indítózás attól is lehet hogy elengedi a rendszer a nyomást. Ha jól tudom neked 3 baros pumpád van ami egyben van építve egy visszacsapó szeleppel. Meg kellene nézni mi lett a bajuk a rossz pumpáknak. Elektromos gondjuk volt, vagy esetleg a kerék kopott el bennük? A km óra helyreállt, kis ütögetés, főldút helyrerázta... Más: Ez a kis fül a zárbetétben javítható - szerelő lezúzva adta vissza - (ez tartja a perselyben) - A lenti képen jelöltem a törött fülecskét. Üdv Hát ha ki tudod ütni azt a kis stiftet akkor reszelhetsz bele másikat. Vagy egy picit megfúrod, a lyukba meg fúrsz menetet , behajtasz egy pici csavart ( mondjuk az ajtókilincseket rögzítő hernyócsavart kúpos véggel) és így rögzíted a betétet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Széll Zsolt Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Üdv! Egy 1993-as, 8 szelepes benzines, 100 Le-s masinához szeretnék segítséget kérni. A tünet az, hogy indítás után brutális alapjárat lesz, néha még fél óra utazás után is csinálja, néha meg 50 másodperc után "észhez tér". Mostanában a motorhiba visszajelző is világít, van úgy, hogy akár fél órán át is, néha csak pár percig az indítás után. Kivillogtatva a " folytószelep potenciométer feszültség magas és a folytószelep potenciométer feszültség alacsony -számomra kicsit ellentmondó-" hibákat adja csak. Már láttam, több helyen is itt a fórumon, hogy esetleg a folytószelepet kéne pucolni, lehetőleg leszerelve a folytószelep házat. Ezért szeretnék pontosabb segítséget kérni a "pucolható" dolgok elhelyezkedéséről és a tisztítás miben létéről. Azt hiszem, folytószelepet, EGR szelepet és alapjárat állító motort láttam, amit írtatok, és talán köze lehet a dologhoz. De semmi pontosabbat nem találok, mert a pdf file-ra pl. error 404 jön ki. Így meg nem merek belevágni, mert annyira nem értek a lovakho'. Úgyhogy minden segítségnek örülnék. Tisztelettel és köszönettel: Széll Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Üdv! Egy 1993-as, 8 szelepes benzines, 100 Le-s masinához szeretnék segítséget kérni. A tünet az, hogy indítás után brutális alapjárat lesz, néha még fél óra utazás után is csinálja, néha meg 50 másodperc után "észhez tér". Mostanában a motorhiba visszajelző is világít, van úgy, hogy akár fél órán át is, néha csak pár percig az indítás után. Kivillogtatva a " folytószelep potenciométer feszültség magas és a folytószelep potenciométer feszültség alacsony -számomra kicsit ellentmondó-" hibákat adja csak. Már láttam, több helyen is itt a fórumon, hogy esetleg a folytószelepet kéne pucolni, lehetőleg leszerelve a folytószelep házat. Ezért szeretnék pontosabb segítséget kérni a "pucolható" dolgok elhelyezkedéséről és a tisztítás miben létéről. Azt hiszem, folytószelepet, EGR szelepet és alapjárat állító motort láttam, amit írtatok, és talán köze lehet a dologhoz. De semmi pontosabbat nem találok, mert a pdf file-ra pl. error 404 jön ki. Így meg nem merek belevágni, mert annyira nem értek a lovakho'. Úgyhogy minden segítségnek örülnék. Tisztelettel és köszönettel: Széll Zsolt Üdv, c16se a motorkódod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Már láttam, több helyen is itt a fórumon, hogy esetleg a folytószelepet kéne pucolni, lehetőleg leszerelve a folytószelep házat. Ezért szeretnék pontosabb segítséget kérni a "pucolható" dolgok elhelyezkedéséről és a tisztítás miben létéről. Azt hiszem, folytószelepet, EGR szelepet és alapjárat állító motort láttam, amit írtatok, és talán köze lehet a dologhoz. De semmi pontosabbat nem találok, mert a pdf file-ra pl. error 404 jön ki. Így meg nem merek belevágni, mert annyira nem értek a lovakho'. Úgyhogy minden segítségnek örülnék. Tisztelettel és köszönettel: Széll Zsolt 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Már láttam, több helyen is itt a fórumon, hogy esetleg a folytószelepet kéne pucolni, lehetőleg leszerelve a folytószelep házat. Ezért szeretnék pontosabb segítséget kérni a "pucolható" dolgok elhelyezkedéséről és a tisztítás miben létéről. Azt hiszem, folytószelepet, EGR szelepet és alapjárat állító motort láttam, amit írtatok, és talán köze lehet a dologhoz. De semmi pontosabbat nem találok, mert a pdf file-ra pl. error 404 jön ki. Így meg nem merek belevágni, mert annyira nem értek a lovakho'. Úgyhogy minden segítségnek örülnék. Tisztelettel és köszönettel: Széll Zsolt Ha 1.6 100 le 8szelep, akkor abban nincs egr szelep. Javalsolnék egy alapjárati motor pucolást, illetve egy folytószelep poti cserét,filléres tétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 A 75 lovas központisban van Egr, az SE be már nem tették bele? Vagy ez nem az? Az 1.6-os se-ben nincsen http://index.hu/tudomany/2014/05/02/miert_jar_a_prezi-vezer_15_eves_kocsival/ Ahogy a c14nz-ben sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Az 1.6-os se-ben nincsen http://index.hu/tudomany/2014/05/02/miert_jar_a_prezi-vezer_15_eves_kocsival/ Ahogy a c14nz-ben sincs. Ez sem teljesen igaz, volt a későbbi NZ szériában olyan motor 1.4 és 1.6 is amiben volt EGR, kizárólag csak F Astra-ban úgy tudom. Ezekben még nem az elektromos EGR volt hanem a kezdetleges vákuumos, a lényeg ugyan az volt, csak a vákuum szabályozta. Maga a kütyü úgy nézett ki mint egy UFO űrhajó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Az 1.6-os se-ben nincsen http://index.hu/tudomany/2014/05/02/miert_jar_a_prezi-vezer_15_eves_kocsival/ Ahogy a c14nz-ben sincs. Biztos hogy ezt akartad belinkelni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 (edited) Ez sem teljesen igaz, volt a későbbi NZ szériában olyan motor 1.4 és 1.6 is amiben volt EGR, kizárólag csak F Astra-ban úgy tudom. Ezekben még nem az elektromos EGR volt hanem a kezdetleges vákuumos, a lényeg ugyan az volt, csak a vákuum szabályozta. Maga a kütyü úgy nézett ki mint egy UFO űrhajó.C16nz/c18nz ben volt vákuumos, x16sz ben elektromos, meg az összes x-es motorban, c14nz ben c16se ben viszont nem. C16sei ben volt, de az meg nem multec vezérlős. Konkrét motorkòdtol függ hogy volt e rajta, nem csak hogy nz vagy sem . Biztos hogy ezt akartad belinkelni? :D Hát nem, csak az okostelokat nem nekem találták ki :)http://i10.photobucket.com/albums/a102/muckingfuppet/Astra%20Duo/566671c9.jpg Módosítva Május11, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Széll Zsolt Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Üdv, c16se a motorkódod? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts