zotya975 Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Ja ez a szenzor közvetlenül megy az ecu ra vagy megvan járatva valamin a vezetéke? Nem tudom kibogarászni a rajzokból, de szerintem az ECU-hoz megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaklárma Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 Sziasztok ! X14XE ecotec motoros az én kis járművem. Nem tudok hozzá szerezni egy bizonyos alkatrészt. Szóval eltört egy levegőcső, pontosabban, ami a levegőszűrő-ház és az injektor között van. Közvetlenül az injektornál a lefogató bilincs felett az egyik fele elvált. Ebben van a légtömeg mennyiségmérő, és a kartegáz cső is ebbe megy bele. Ennek a csonkja is el van törve. Kb 6 opelbontóval beszéltem , de nem is hallottak ilyenről. Annyit megtudtam, hogy nem gyártják. Egy képet találtam a neten, amin jól látható, hogy miről van szó. Ha esetleg tudtok valahol ilyet azt nagyon megköszönném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 (edited) Sziasztok ! X14XE ecotec motoros az én kis járművem. Nem tudok hozzá szerezni egy bizonyos alkatrészt. Szóval eltört egy levegőcső, pontosabban, ami a levegőszűrő-ház és az injektor között van. Közvetlenül az injektornál a lefogató bilincs felett az egyik fele elvált. Ebben van a légtömeg mennyiségmérő, és a kartegáz cső is ebbe megy bele. Ennek a csonkja is el van törve. Kb 6 opelbontóval beszéltem , de nem is hallottak ilyenről. Annyit megtudtam, hogy nem gyártják. Egy képet találtam a neten, amin jól látható, hogy miről van szó. Ha esetleg tudtok valahol ilyet azt nagyon megköszönném... Szerintem itt kapsz: http://www.csergoe.hu/ Módosítva Április22, 2014 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaklárma Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 A cromax és néhány bontós is beszélt Velük.azt a választ kapták, hogy nem gyártják. beszélek Velük azért én is. Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 Ugye jól gondolom, hogy facelift után a kuplung pedál nem változott meg? nyikorog mint a szar és találtam 96osből Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 Nem hiszem. De én bezsíroztam, azóta nem nyikorog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 Nem hiszem. De én bezsíroztam, azóta nem nyikorog :) én is, de kiszáradt vagy tök tudja, de újra nyikesz van :icon7: persze lehet a bontott is kopott, meg hogy több km van benne, de ako legalább lesz 1 kezembe, hogy kitaláljam mit kezdjek vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 Én grafitos spray-es zsírt használtam, az bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 Én grafitos spray-es zsírt használtam, az bevált. volt már olyan is, meg "sima" zsír is eccer már szétszedtem ki van kopva a tengelye(vagy a persely), majd ha lesz csere megnézem hátha jó bele vmi tengely féle Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 volt már olyan is, meg "sima" zsír is eccer már szétszedtem ki van kopva a tengelye(vagy a persely), majd ha lesz csere megnézem hátha jó bele vmi tengely féle Nekem is megint nyikorogni kezdett, utoljára sima zsírt kapott a tengely, szerintem most kipróbálom a rézpasztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 szerintetek is a tengely nyikorog a perselyben ugye? (nem mondjuk a bowden vagy a rugó) me ugye kivéve ne hallom, mikor meg bedugtam a fejem a tök hallotta pontosan :icon1: mondjuk nempont értem hogy miért így úgy van megoldva, hogy nem átmenő tengelye van Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 Meg kell perselyezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 szerintetek is a tengely nyikorog a perselyben ugye? (nem mondjuk a bowden vagy a rugó) me ugye kivéve ne hallom, mikor meg bedugtam a fejem a tök hallotta pontosan :icon1: mondjuk nempont értem hogy miért így úgy van megoldva, hogy nem átmenő tengelye van Lehet hogy a bowden végén nyikorog a gömb a beakasztásnál, vagy a rugó vége nyikorog szintén ott ahol be van akasztva. De úgy rémlik kúpos a tengely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Április29, 2014 Megoszt Elküldve Április29, 2014 Na ezt Én is kikapom és megnézem. Calin is oválisra volt kopva, de abból volt csere darab. Perselyezés jó ötlet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május1, 2014 Megoszt Elküldve Május1, 2014 szerintetek is a tengely nyikorog a perselyben ugye? (nem mondjuk a bowden vagy a rugó) me ugye kivéve ne hallom, mikor meg bedugtam a fejem a tök hallotta pontosan :icon1: mondjuk nempont értem hogy miért így úgy van megoldva, hogy nem átmenő tengelye van Nekem inkább a rugó nyikorgott.. Csak ráfújtam, azóta kussol Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2014 Megoszt Elküldve Május1, 2014 Nekem inkább a rugó nyikorgott.. Csak ráfújtam, azóta kussol Megpróbálom én is mielőtt kibontom, hátha, legutóbb nem úsztam meg ennyivel.Az anyósoldali kp-zármotor sem akarja nyitni az ajtót, lehet az átvezetőben tört meg a kábel, majd kibontom ebben a 4 napban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyongykristof Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Sziasztok! Egy olyan problémával forudlok hozzátok hogy nem tudom kinyitni a bal hátsó ajtómat. A kpzár mindent nyit de azt nem hiába próbálom felhúzni a gombot nem jön fel. Mi lehet a hiba és mi a teendő a kárpitot le kell venni mindenképpen? Ha igen csukott ajtónál az megoldható e? Segítségeteket előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Sziasztok! Egy olyan problémával forudlok hozzátok hogy nem tudom kinyitni a bal hátsó ajtómat. A kpzár mindent nyit de azt nem hiába próbálom felhúzni a gombot nem jön fel. Mi lehet a hiba és mi a teendő a kárpitot le kell venni mindenképpen? Ha igen csukott ajtónál az megoldható e? Segítségeteket előre is köszi Valami megszorult. Vagy a zár, vagy ha van központizár. Le kellene venni a kárpitot, és le tudod zárt ajtó esetén is! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyongykristof Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Valami megszorult. Vagy a zár, vagy ha van központizár. Le kellene venni a kárpitot, és le tudod zárt ajtó esetén is! Rendben akkor majd nekifogok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Rendben akkor majd nekifogok Gyerekzár esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 Gyerekzár esetleg? Annál kivülről kilincsel nyílna nem? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 Annál kivülről kilincsel nyílna nem? :icon1: Igen és a gombot is fel lehet húzni mellette. Gyakorlatilag a belső kilincs van csak kiiktatva vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 Ha gyári központi akkor szerintem reteszelve maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május5, 2014 Megoszt Elküldve Május5, 2014 Annál kivülről kilincsel nyílna nem? :icon1: De, csak figyelmetlenül olvastam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
userXY Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 Sziasztok! A héten tönkrement a családi F Astra indítózárának a háza (letört az öntvényen belül a kormányzár kiugró pöckét tartó öntvénydarab). Elhatároztam, hogy veszek új német gyártmányú gyújtáskapcsoló házat és bele egy új betétet. (Febi gyártmány lesz.) Azt szeretném megoldani, hogy a régi zárbetétből a kis lamellákat átrakva az új zárbetétbe a régi kulccsal működjön az új zárbetét. Szerintetek működni fog? Képen (nem opel zárbetét, de példának jó) A zárbetétben lévő kis "fogakat" raknám át az új betétbe: A szerelő a régi indítózár biztonsági csavarjának leszedésekor (leütötte a fejet pontozóval) valamit elcseszett a kilométerórában, ugyanis a tízes-százas osztás nem akar átfordulni! Hogyan javítható meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts