Rindi Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Szerintem a hőfok jeladó a rossz, ha indítás után kicsivel így felment... Nekem pl azért igen sokáig kéne egy helyben járatni hogy felmenjen ventikapcsolásig Én is arra gondoltam mert felmegy a hőfok százig, aztán lassan kúszik tovább. Abból gondolom, hogy igazából akkor melegszik amikor csak araszol. Egyébként tízpercet ha járt egy helyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Sziasztok! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy ma vezérműszíj és a hozzátartozó cuccok ki lettek cserélve(X16SZR) beleértve a termosztátot is meg a hőfok jeladód mert a műszerfalon nem volt visszajelzés. Indítás után kicsivel a vízhőfok majdnem felkúszott százra amibe az a érdekes, hogy a vízcsöveket és a hűtőt kézzel meglehetett fogni, meleg volt de nem égetett. A vízcsöveket megnyomkodtam, hogy kimenjenek a légbuborékok, de a hőfok nem ment lentebb és a ventilátor se indult be. Valahol ragadhatott még egy légbuborék vagy a termosztáttal van valami? a jeladó környékét fogdoztad? lehúztad? akkor mit csnál? egyébként azon keresztül kell elméletben légteleníteni régi jeladó megvan-e? ellenállása az újnak mekkora? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rindi Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 a jeladó környékét fogdoztad? lehúztad? akkor mit csnál? egyébként azon keresztül kell elméletben légteleníteni régi jeladó megvan-e? ellenállása az újnak mekkora? Megmozgattam a csatlakozót, érintkezett rendesen. A légtelenítés elmaradt, legalábbis én úgy csináltam, hogy feltöltöttem fagyállóval, beindítottam megvártam még nyit a termosztát aztán után töltöttem. Azon keresztül, hogy légtelenítek? Kitekerem, aztán megvárom még nem jön buborék mentes fagyálló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sk80 Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Megmozgattam a csatlakozót, érintkezett rendesen. A légtelenítés elmaradt, legalábbis én úgy csináltam, hogy feltöltöttem fagyállóval, beindítottam megvártam még nyit a termosztát aztán után töltöttem. Azon keresztül, hogy légtelenítek? Kitekerem, aztán megvárom még nem jön buborék mentes fagyálló? Igen 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssas Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 Sziasztok! A napokban le szereltem a hátsó ki pufogó dobod,volt rajta egy kis be foltozni való,de indításkor be rázkódik,és bele ér valahová.Az lenne a kérdésem hogy mindegy hogy a gumi függesztők hová lettek vissza rakva,vagy van valami jelölés rajta hogy hová kell rakni,mert szerintem azok össze lettek keverve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Sziasztok! A napokban le szereltem a hátsó ki pufogó dobod,volt rajta egy kis be foltozni való,de indításkor be rázkódik,és bele ér valahová.Az lenne a kérdésem hogy mindegy hogy a gumi függesztők hová lettek vissza rakva,vagy van valami jelölés rajta hogy hová kell rakni,mert szerintem azok össze lettek keverve. Az én hátsó dobomon csak egy függesztő van ezen kettö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssas Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Az én hátsó dobomon csak egy függesztő van ezen kettö? Enyémen 3 van egy a dob előtt meg kettő hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 A hátsó dobon összesen 3db van egy a bejövő cső mellett a másik kettő pedig a dob hátsó ívéhez heggesztve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Bár nem astra, hanem B corsa, de c14nz :) Lassan mindent kicserélek már rajta, alakul is a gépsárkány, jönnek meg a pacik :) Egy gondom van még vele, az pedig a hidegindítás. Mindig "relatív" sokáig kell tekertetni olyankor, hogy induljon. Szerintetek a fojtószelep poti bejátszhat ebbe a dologba? (Eddig cserélt dolgok, csak újra, nem gagyira: gyertyák, elosztófedél, rotor, lambda szonda, hőmérséklet érzékelő, olajgomba, alapjárati motor, ecu- ez bontott, néhány cső, termosztát). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssas Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 A hátsó dobon összesen 3db van egy a bejövő cső mellett a másik kettő pedig a dob hátsó ívéhez heggesztve. Engem az érdekelne hogy mindegy hogy melyik gumi hová lett vissza rakva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Azok egyformák,még a középső dobot is ugyanolyan tartja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Bár nem astra, hanem B corsa, de c14nz :) Lassan mindent kicserélek már rajta, alakul is a gépsárkány, jönnek meg a pacik :) Egy gondom van még vele, az pedig a hidegindítás. Mindig "relatív" sokáig kell tekertetni olyankor, hogy induljon. Szerintetek a fojtószelep poti bejátszhat ebbe a dologba? (Eddig cserélt dolgok, csak újra, nem gagyira: gyertyák, elosztófedél, rotor, lambda szonda, hőmérséklet érzékelő, olajgomba, alapjárati motor, ecu- ez bontott, néhány cső, termosztát). Szerintem nem. mert indításkor nem nyomod a gázt, a folytószelep zárva , így a potméter sincs "működésben". Milyen sokat kell tekerni? Ennyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Szerintem nem. mert indításkor nem nyomod a gázt, a folytószelep zárva , így a potméter sincs "működésben". Na igen, de ha szar a poti, és mást érzékel az ECU mint alapállást, akkor tud hülyeségeket csinálni. Én is jártam már így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Na igen, de ha szar a poti, és mást érzékel az ECU mint alapállást, akkor tud hülyeségeket csinálni. Én is jártam már így. Hmmm...diag üzemmódban nem figyeli az érzékelőket, meg kell próbálni úgy indítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 Szerintem nem. mert indításkor nem nyomod a gázt, a folytószelep zárva , így a potméter sincs "működésben". Milyen sokat kell tekerni? Ennyit? Ennyit biztosan, kicsit fura, mert a dezsőm az pöccre indult ma is reggel, pedig -7,5 oC volt felénk és csillag garázs volt most :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 Ennyit biztosan, kicsit fura, mert a dezsőm az pöccre indult ma is reggel, pedig -7,5 oC volt felénk és csillag garázs volt most :) Hát passz, amikor a videó készült etanollal jártam felesben, azért tekert ilyen sokat és azért fulladt le egyből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya183 Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Hello! Nagy problémám adódott az éjjel! Elmentem barátnőmért hajnalba (-10fok) és vártam mig kijön (melegítéssel stb 15p) majd észrevettem hogy melegre állítva is jéghideget fúj be a ventillátor , ránéztem a hőfokmérőre ami 110fokon volt......gyors leállítottam, mert mondom ez lehetetlen, felnyitottam a motorháztetőt le akartam tekerni a kiegy.tartály kupakját és spriccelt a forróvíz , a tartály pupra volt vízzel (nem én töltöttem ennyit bele) a hűtő is jég hideg volt de (leállítot motornál) egy 5p után már kezdett átmelegedni.....be a kocsiba, gyorsan haza, akkor már csak 90fokon volt, nem tudtam megnézni mi volt a baja , de mindennapi használatra kell nekem a kocsi.....mi lehet a baja ? Elfagyott valami? Lehet nem elég fagyállódús a lé??? Akinek van ötlete az irjon, holnap délelött még talán meg tudom csinálni! Köszi Petya Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Hello! Nagy problémám adódott az éjjel! Elmentem barátnőmért hajnalba (-10fok) és vártam mig kijön (melegítéssel stb 15p) majd észrevettem hogy melegre állítva is jéghideget fúj be a ventillátor , ránéztem a hőfokmérőre ami 110fokon volt......gyors leállítottam, mert mondom ez lehetetlen, felnyitottam a motorháztetőt le akartam tekerni a kiegy.tartály kupakját és spriccelt a forróvíz , a tartály pupra volt vízzel (nem én töltöttem ennyit bele) a hűtő is jég hideg volt de (leállítot motornál) egy 5p után már kezdett átmelegedni.....be a kocsiba, gyorsan haza, akkor már csak 90fokon volt, nem tudtam megnézni mi volt a baja , de mindennapi használatra kell nekem a kocsi.....mi lehet a baja ? Elfagyott valami? Lehet nem elég fagyállódús a lé??? Akinek van ötlete az irjon, holnap délelött még talán meg tudom csinálni! Köszi Petya Könnyen lehet hogy megdermedt a hűtőfolyadék , ha szerencséd van akkor csak a külső csövekben, vízhűtőben, és a vízpumpa tudott forogni, és még épek a lapátjai. Ellenőrizd a folyadékot..ha szerencséd volt megúsztad kár nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Hello! Nagy problémám adódott az éjjel! Elmentem barátnőmért hajnalba (-10fok) és vártam mig kijön (melegítéssel stb 15p) majd észrevettem hogy melegre állítva is jéghideget fúj be a ventillátor , ránéztem a hőfokmérőre ami 110fokon volt......gyors leállítottam, mert mondom ez lehetetlen, felnyitottam a motorháztetőt le akartam tekerni a kiegy.tartály kupakját és spriccelt a forróvíz , a tartály pupra volt vízzel (nem én töltöttem ennyit bele) a hűtő is jég hideg volt de (leállítot motornál) egy 5p után már kezdett átmelegedni.....be a kocsiba, gyorsan haza, akkor már csak 90fokon volt, nem tudtam megnézni mi volt a baja , de mindennapi használatra kell nekem a kocsi.....mi lehet a baja ? Elfagyott valami? Lehet nem elég fagyállódús a lé??? Akinek van ötlete az irjon, holnap délelött még talán meg tudom csinálni! Köszi Petya Bemész az első benzinkútra, és megmérik neked hány fokos a fagyállód. Ha az jó, akkor én inkább termosztát gondra tippelnék. Bár a fűtőradiátor a kis körön van, tehát ez nem magyarázza a nemfűtést. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Bemész az első benzinkútra, és megmérik neked hány fokos a fagyállód. Ha az jó, akkor én inkább termosztát gondra tippelnék. Bár a fűtőradiátor a kis körön van, tehát ez nem magyarázza a nemfűtést. :S Sőt akkor inkább túl meleget kellett volna befújnia...de ahogy írja kábé 15-perc volt, ilyen hidegben akkor talán még nem is nyitna a termosztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Sőt akkor inkább túl meleget kellett volna befújnia...de ahogy írja kábé 15-perc volt, ilyen hidegben akkor talán még nem is nyitna a termosztát. Bekasasodott a hutoviz, vagy befagyott! Mint ahogy Zotya irta fagyallot kell ellenorizni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolek73 Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Sziasztok! Én olyan problémára keresek megoldást amiről nem nagyon olvastam.Astra f ,isuzu 1,7TD.Izzítás alatt a motortérben a 60A-os késes biztosítékot valami levágja és nem tudok rájönii,hogy mi is a hiba oka. Zárlatos vezetéket nem találtam,vezérlő lehet a probléma? Másra nem tudok gondolni. Izzítás nélkül nagyon nehezen indul ami természetes. Köszi , Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Sziasztok! Én olyan problémára keresek megoldást amiről nem nagyon olvastam.Astra f ,isuzu 1,7TD.Izzítás alatt a motortérben a 60A-os késes biztosítékot valami levágja és nem tudok rájönii,hogy mi is a hiba oka. Zárlatos vezetéket nem találtam,vezérlő lehet a probléma? Másra nem tudok gondolni. Izzítás nélkül nagyon nehezen indul ami természetes. Köszi , Zsolt Talán valamelyik izzítógyertya a ludas...kösd le őket egyenként és próbáld úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolek73 Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Talán valamelyik izzítógyertya a ludas...kösd le őket egyenként és próbáld úgy. Teljesen szereljem ki vagy elég ha megszikráztatom direktbe? Mert ha jól tudom akkor rossz az izzító ha +12V rátéve direktbe szikrázik. Egyébént köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Teljesen szereljem ki vagy elég ha megszikráztatom direktbe? Mert ha jól tudom akkor rossz az izzító ha +12V rátéve direktbe szikrázik. Egyébént köszi. Ha zárlatos akkor igen, szikrázik....de azzal azért óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts