zotya975 Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Sziasztok! Most már majdnem biztos, hogy kontaktos volt, mert a 12V megvolt mindenhol. Rövidre zárva a relénél, a pumpához is eljutott, viszont a dugója úgy néz ki már nem a régi, mert amikor mozgattam, elindult és megállt a pumpa. Ezt megoldottam és visszaraktam a relét, viszont az aksi közben lemerült a tekergetésben, úgyhogy majd holnap próba megint. :unsure: Ha így sem megy akkor viszont csak a relé lehet a bibi igaz? :confused: A relét a két láb áthidalásával lehet kiszűrni az aljzatában. Kontaktos pumpa csatim nekem is volt kissé meghajtottam a tüskéket, azóta jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Sziasztok, Az Astrafizika tudományának mai állása szerint / azaz Szerintetek: -ha téli időben egy héten 3x csak annyit megyek az autóval, hogy 20-30 perc reggel, 20-30 perc este (hidegen) akkor érdemes néha 95-ösnél jobb benzint tankolni kokszolódás(?) elkerülése érdekében? Telitankot, vagy keverve? -érdemes-e fogyasztás szempontjából pár ezer Ft-ért szabályos nappali menetfényre beruházni, hogy ne égjen nappal feleslegesen a 2x55W? Köszi, Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Sziasztok, Az Astrafizika tudományának mai állása szerint / azaz Szerintetek: -ha téli időben egy héten 3x csak annyit megyek az autóval, hogy 20-30 perc reggel, 20-30 perc este (hidegen) akkor érdemes néha 95-ösnél jobb benzint tankolni kokszolódás(?) elkerülése érdekében? Telitankot, vagy keverve? -érdemes-e fogyasztás szempontjából pár ezer Ft-ért szabályos nappali menetfényre beruházni, hogy ne égjen nappal feleslegesen a 2x55W? Köszi, Csaba A benzin szerintem maradhat a menetfénnyel biztos kevesebbet eszik, de szerintem max pár decit spórolsz meg vele. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boczus Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Sziasztok! 1995-ös F Astram van. Pár hete vettem észre, hogy a ventillátor (fűtésszabályozó) csak 3-as és 4-es állásban működik, 1-es, 2-es állásban nem csinál semmit. Ez elég zavaró, mert a fűtés 3-ason sokszor sok.... Segítsetek, mi lehet, a teljes motor (?) cserélendő, avagy van valami lehetőség javítani? Ki tudom én is szerelni? köszi előre is! üdv, Boczus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Előtét ellenállás csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Sziasztok, Az Astrafizika tudományának mai állása szerint / azaz Szerintetek: -ha téli időben egy héten 3x csak annyit megyek az autóval, hogy 20-30 perc reggel, 20-30 perc este (hidegen) akkor érdemes néha 95-ösnél jobb benzint tankolni kokszolódás(?) elkerülése érdekében? Telitankot, vagy keverve? -érdemes-e fogyasztás szempontjából pár ezer Ft-ért szabályos nappali menetfényre beruházni, hogy ne égjen nappal feleslegesen a 2x55W? Köszi, Csaba Ez un. "nehéz üzemnek" felel meg, mint pl a taxi. Semmi értelme a benzinnel variálni. A nappali fény meg szerintem annyit tesz mint halottnak a csók... Kidobott pénz. Ilyen üzemben én inkább sűrűbben cserélnék olajat, pl 7500 km-ként, vagy 1 év. Azt meghálálja. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Ez un. "nehéz üzemnek" felel meg, mint pl a taxi. Semmi értelme a benzinnel variálni. A nappali fény meg szerintem annyit tesz mint halottnak a csók... Kidobott pénz. Ilyen üzemben én inkább sűrűbben cserélnék olajat, pl 7500 km-ként, vagy 1 év. Azt meghálálja. Amikor behozták a nappal is kötelező tompított világítást (először lakott területen kívül) ugye sokan felzúdultak mert hogy többet eszik a kocsi jobban használódik a generátor izzó stb. Akkor még a Kisalföld újságban ment a cikkezés , legalábbis nekünk az járt. Valami autóvillamossági technikus-mérnök kiszámolta hogy egy Lada 10literes fogyasztását alapul véve olyan 3-4 decivel dobja meg a tompított fényszóró használata. Ez jó régen volt, lehet pontatlanul emlékszem . Naszóval elméletileg jobb a menetfény a fogyasztásnak, de én tuti nem csúfitanám el vele a kocsi orrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Naszóval elméletileg jobb a menetfény a fogyasztásnak, de én tuti nem csúfitanám el vele a kocsi orrát. Köszi Zotya! Egy vérbeli Astra-rajongó válasza csakis így zárulhat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Sziasztok, Megint kérdeznék. Volt egy bal első defektem, lemezcsavarba kormányoztam az ótót. Betömte a gumis a lyukat (1800péz), és ha jól néztem, a végén a futófelülettel vágta szintbe amit belenyomott, nem variált vele sokat. Azóta(?) kb. 20-30km/h körül, ha finoman húzom balra vagy jobbra a kormányt, akkor ütemesen "áll ellen". Ha áll az autó, akkor tekergetésre semmi csúnyát nem csinál, nagyobb sebességnél sem érzek semmit. Üthet ennyit egy ilyen kis foltozás, vagy másra gyanakodjak? Köszi, Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Amikor behozták a nappal is kötelező tompított világítást (először lakott területen kívül) ugye sokan felzúdultak mert hogy többet eszik a kocsi jobban használódik a generátor izzó stb. Akkor még a Kisalföld újságban ment a cikkezés , legalábbis nekünk az járt. Valami autóvillamossági technikus-mérnök kiszámolta hogy egy Lada 10literes fogyasztását alapul véve olyan 3-4 decivel dobja meg a tompított fényszóró használata. Ez jó régen volt, lehet pontatlanul emlékszem . Naszóval elméletileg jobb a menetfény a fogyasztásnak, de én tuti nem csúfitanám el vele a kocsi orrát. Elméletileg. Gyakorlatilag meg egy telitalpas kigyorsításnál el is veszett az az észrevehetetlen kis különbség. Én beraktam a gyári DRL-t, így nekem mindig minden körülmények között megy a tompított és hátul is a helyzetjelzők. Életet menthet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Sziasztok, Megint kérdeznék. Volt egy bal első defektem, lemezcsavarba kormányoztam az ótót. Betömte a gumis a lyukat (1800péz), és ha jól néztem, a végén a futófelülettel vágta szintbe amit belenyomott, nem variált vele sokat. Azóta(?) kb. 20-30km/h körül, ha finoman húzom balra vagy jobbra a kormányt, akkor ütemesen "áll ellen". Ha áll az autó, akkor tekergetésre semmi csúnyát nem csinál, nagyobb sebességnél sem érzek semmit. Üthet ennyit egy ilyen kis foltozás, vagy másra gyanakodjak? Köszi, Csaba A gumisnak elmékletileg meg kelett volna pörgetni a kereket hogy kell-e rá plussz (vagy más helyre kell mint eddíg volt) súly, ha ez elmaradt érdemes megnézetni. Elméletileg. Gyakorlatilag meg egy telitalpas kigyorsításnál el is veszett az az észrevehetetlen kis különbség. Én beraktam a gyári DRL-t, így nekem mindig minden körülmények között megy a tompított és hátul is a helyzetjelzők. Életet menthet. Én is motorindítás után egyből kapcsolom a tompítottat minden körülmények között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gozlaszlo Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Sziasztok! Van egy Astra F-em 98 X17DTL-es, dízel. Vettem bele egy ford.mérős óracsoportot, eredetileg nem az volt benne. Azt vettem észre, hogy a ford mérő siet. Vajon az óra rossz, vagy a generátor nem rá való? ugyanis nem volt rajta ford. mérő kivezetés, villamoság szerelő vezetett ki egy vezetéket, és mondta, hogy valószínű nem astraF dízel generátor, mert azokon mindegyiken van, hanem Kadett generátor. Most mit tegyek? vegyek másik generátort, vagy az óra nem bele való? ugyanis az enyém W1102-es, és amit vettem az w1111-es. a sebesség mérőt átraktam, de az elektronika az ugyanaz lehet, nem? Vagy tévedek? Aki tud segítsen!!! Hálás Köszönetem!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Sziasztok! Van egy Astra F-em 98 X17DTL-es, dízel. Vettem bele egy ford.mérős óracsoportot, eredetileg nem az volt benne. Azt vettem észre, hogy a ford mérő siet. Vajon az óra rossz, vagy a generátor nem rá való? ugyanis nem volt rajta ford. mérő kivezetés, villamoság szerelő vezetett ki egy vezetéket, és mondta, hogy valószínű nem astraF dízel generátor, mert azokon mindegyiken van, hanem Kadett generátor. Most mit tegyek? vegyek másik generátort, vagy az óra nem bele való? ugyanis az enyém W1102-es, és amit vettem az w1111-es. a sebesség mérőt átraktam, de az elektronika az ugyanaz lehet, nem? Vagy tévedek? Aki tud segítsen!!! Hálás Köszönetem!!!! Meddig van skálázva a fordulatszámmérőd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 A gumisnak elmékletileg meg kelett volna pörgetni a kereket hogy kell-e rá plussz (vagy más helyre kell mint eddíg volt) súly, ha ez elmaradt érdemes megnézetni. Én is motorindítás után egyből kapcsolom a tompítottat minden körülmények között. Nem pörgette meg. Nagyon nem értek rá, "nyári-téli-csere-szezon" volt épp. Így hogy ketten is írjátok az állandó tompítottat, meg apám is mindig úgy jár, újra elgondolkodtam rajta. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Sziasztok! Van egy Astra F-em 98 X17DTL-es, dízel. Vettem bele egy ford.mérős óracsoportot, eredetileg nem az volt benne. Azt vettem észre, hogy a ford mérő siet. Vajon az óra rossz, vagy a generátor nem rá való? ugyanis nem volt rajta ford. mérő kivezetés, villamoság szerelő vezetett ki egy vezetéket, és mondta, hogy valószínű nem astraF dízel generátor, mert azokon mindegyiken van, hanem Kadett generátor. Most mit tegyek? vegyek másik generátort, vagy az óra nem bele való? ugyanis az enyém W1102-es, és amit vettem az w1111-es. a sebesség mérőt átraktam, de az elektronika az ugyanaz lehet, nem? Vagy tévedek? Aki tud segítsen!!! Hálás Köszönetem!!!! Ugyanaz a W számú kellene bele mint ami előtte benne volt. Nem pörgette meg. Nagyon nem értek rá, "nyári-téli-csere-szezon" volt épp. Így hogy ketten is írjátok az állandó tompítottat, meg apám is mindig úgy jár, újra elgondolkodtam rajta. Köszi. nekem is el kell mennem majd gumihoz ha lefut a cserebere őrület, mert a jobb elsőn oldalt van egy vágás ami nyugtalanít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Sziasztok! Van egy Astra F-em 98 X17DTL-es, dízel. Vettem bele egy ford.mérős óracsoportot, eredetileg nem az volt benne. Azt vettem észre, hogy a ford mérő siet. Vajon az óra rossz, vagy a generátor nem rá való? ugyanis nem volt rajta ford. mérő kivezetés, villamoság szerelő vezetett ki egy vezetéket, és mondta, hogy valószínű nem astraF dízel generátor, mert azokon mindegyiken van, hanem Kadett generátor. Most mit tegyek? vegyek másik generátort, vagy az óra nem bele való? ugyanis az enyém W1102-es, és amit vettem az w1111-es. a sebesség mérőt átraktam, de az elektronika az ugyanaz lehet, nem? Vagy tévedek? Aki tud segítsen!!! Hálás Köszönetem!!!! A W szám az nem befolyásolja a fordulatszámmérőt tudtommal, tehát a hibát a szíjtárcsák átmérőiben kell keresni. Ja és igen, a dízel fordulatszámmérők 6k-ig vannak skálázva, a benzinesek 7-8ig. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Nem pörgette meg. Nagyon nem értek rá, "nyári-téli-csere-szezon" volt épp. Így hogy ketten is írjátok az állandó tompítottat, meg apám is mindig úgy jár, újra elgondolkodtam rajta. Köszi. Még egy kis adalék a meggyőzéshez: Mondjuk ezek nem a legjobban demonstrálják a különbséget, majd készítek saját képeket. Gumi leszedése után pedig mindig centírozni kell. nekem is el kell mennem majd gumihoz ha lefut a cserebere őrület, mert a jobb elsőn oldalt van egy vágás ami nyugtalanít. Oldalfalat nem lehet javítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Oldalfalat nem lehet javítani. 2008-ban a Karcsitól vettem használt téli gumikat, (6-7 milis minta) igazából 3-at mert a 4.oldalfala sérült volt azért nem kért pénzt. Elvittem Opelosfaterhez (akkor még gumizott) és szépen megfoltozta. Olyan 50 ezer kilómétert mentem velük aztán 2-3-mili alá koptak így leszedtem őket és odaadtam ingyen egy másik opelosnak aki tudtommal még használta őket. Nyári gumin volt olyan defektem hogy alul ment be a szög oldalt jött ki, azt is megcsinálták bár maradt egy dudor rajta , ha nagyon keresem megtalálom még most is hogy hol. Ezzel azóta talán 40-50 ezret mentem, most a 2 éves télinek az oldalfalán láttam egy vágást nem ereszt a szövet nincs kint, de én azért megpróbálnám megnézetni/javítatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Még egy kis adalék a meggyőzéshez: Mondjuk ezek nem a legjobban demonstrálják a különbséget, majd készítek saját képeket. Ugye-ugye, nem Opel, és nem is látszik!!! :D bezzeg az én vakító-hófehér Caravanom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Ugye-ugye, nem Opel, és nem is látszik!!! :D bezzeg az én vakító-hófehér Caravanom... Én már annak is örülnék ha este mindenki bekapcsolná a tompítottat, itt Győrben képesek átmenni a fél városon lámpa nélkül este és kibacottul nem értik miért villogat nekik mindenki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Én már annak is örülnék ha este mindenki bekapcsolná a tompítottat, itt Győrben képesek átmenni a fél városon lámpa nélkül este és kibacottul nem értik miért villogat nekik mindenki. Ne is mond, esős időben éjszaka én nem egyszer nem vettem észre hogy nincs felkapcsolva a tompított, mert ha fel van ha nincs, olyankor nem lát vele többet az ember városban. Még szerencse hogy a miénk is fehér kombi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Amikor behozták a nappal is kötelező tompított világítást (először lakott területen kívül) ugye sokan felzúdultak mert hogy többet eszik a kocsi jobban használódik a generátor izzó stb. Akkor még a Kisalföld újságban ment a cikkezés , legalábbis nekünk az járt. Valami autóvillamossági technikus-mérnök kiszámolta hogy egy Lada 10literes fogyasztását alapul véve olyan 3-4 decivel dobja meg a tompított fényszóró használata. Ez jó régen volt, lehet pontatlanul emlékszem . Naszóval elméletileg jobb a menetfény a fogyasztásnak, de én tuti nem csúfitanám el vele a kocsi orrát. Zotya, ez egyszerűen lehetetlen. Erről már elmélkedtünk valamikor korábban. 2x55W hol mérhető ez össze a motor teljesítményével? A fogyasztásnövekedés nem lehet több 1-2 centiliternél... Az meg mit számít?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Mi köze a motor teljesítményének ahhoz,hogy a generátor egy adott fogyasztó bekapcsolása esetén mennyivel fojtja le a motort? Alapjáraton ketyegő motornál lehet érezni akár a tompított vagy a hátsó ablak fűtésének a bekapcsolása esetén is,hogy leesik a fordulat majd rákorigál az alapjárat állító.Ebből következik,hogy ugyanúgy növeli a fogyasztást akár a klíma max nem olyan mértékben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Annyi köze van hozzá, hogy az a teljesítmény amit felemészt a generátor a töltésre, vagy a klímakompresszor a hűtésre, az mind levonódik a motor teljesítményéből, ergo kevesebb marad a hajtásra. Vagy ugyanolyan hajtóteljesítmény eléréséhez több üzemanyagra lesz szüksége. Nyilván egy erős motornál kevésbé venni észre, de mondjuk egy 1.2 - 1.4-es motort elég rendesen meg tud fogni a klíma. Ugyanígy fogja a generátor is, csak sokkal kisebb mértékben -> sokkal kisebb a túlfogyasztás. Mi köze a motor teljesítményének ahhoz,hogy a generátor egy adott fogyasztó bekapcsolása esetén mennyivel fojtja le a motort? Alapjáraton ketyegő motornál lehet érezni akár a tompított vagy a hátsó ablak fűtésének a bekapcsolása esetén is,hogy leesik a fordulat majd rákorigál az alapjárat állító.Ebből következik,hogy ugyanúgy növeli a fogyasztást akár a klíma max nem olyan mértékben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Ezek szerint csak félig volt érthető, amit írtam. Mi köze a motor teljesítményének ahhoz,hogy a generátor egy adott fogyasztó bekapcsolása esetén mennyivel fojtja le a motort? Annyi, hogy az elektromos fogyasztók teljesítményét wattokban számoljuk, a motorét meg kilowattokban. Egy laza 1000-es szorzó van köztük. Vagyis a motor sokkal erősebb annál, hogy számítson pár watt elektromos terhelés a generátoron keresztül. Alapjáraton ketyegő motornál lehet érezni akár a tompított vagy a hátsó ablak fűtésének a bekapcsolása esetén is,hogy leesik a fordulat majd rákorigál az alapjárat állító. Egy ilyet videózz majd le és oszd meg, hogy végre én is lássak ilyet... :) Ebből következik,hogy ugyanúgy növeli a fogyasztást akár a klíma max nem olyan mértékben. Ez az. Erről beszélek, bár a nem olyan mértékű helyett, az elhanyagolható mértékűt használnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts