Tóbiás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 opel16v! Ahogy a leírásodat olvasom úgy tűnik te IAT-ként emlegeted azt a mérőegységet amit én fűtött platinaszálas légtömegmérőként. Az én leírásaim szerint e mellé raktak sima léghőmérsékletmérőt is(NTC). Persze nekem szervíz tapasztalatom nincs,főleg nem opellel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Igazat adok, az IAT szenzort tényleg NTC eszközként emlegetik néhány szakirodalomban, csak nem úgy működik, mint pl. a hűtővízmérő "sima" NTC mérőfej. Ebben ahogy mondtam, egy szál van előmelegítve (ezek szerint hasonló ellenállásszál, mint a "sima" NTC-kben), így gyorsabban tudja követni a hőmérsékletváltozásokat (míg a normál NTC eszköznek kell jópár mp, hogy pár fok eltéréshez igazodjon). Találtam egy jó leírást a MAF szenzorról, így nevezik a szakirodalomban a fűtött szálas légtömegmérőt. ;) http://www.opel16v.hu/kepek/2005/temp/maf.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 opel16v ! Az álltalad belinkelt lapon az IAT = Intake Air Temperature = szívócsonk levegő hőmérséklet (csak,hogy tiszta legyen azoknak akit érdekel) Viszont a légtömegmérőknek teljesen más a neve/röviditése,nyilván mert japcsali autóké(VAF - csappantyús;KVAF platina szál helyett titánium fűtőelemmel) Ha időm lesz szétszedem az enyémet,mert már nagyon izgat,hogy mi van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Nah.. kezdem érteni, de mostmár nagyon érdekel a dolog ;) Holnap csinálok képeket, hogy nekem hogy smint van. Illetve ha gondolod, van egy rossz forrófilmes légtömegmérőm is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Ismeret bővítésre jó a rossz is,mármint a képek róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Szedjük szét! ;) Tóbiás! A linkelt doksiban arról a fűtött szálas légtömegmérőről van leírás, amiről éppen témázunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Igen láttam,onnan vettem az IAT teljes nevét. A MAF=Mass Air Flow = tőmeg levegő áramlás (szó szerint) Szétszedést(persze csak a gumicsövet szedném le róla és belefigyelnék) azért gondoltam ,hogy tudjam az enyémben melyik variáció van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Arra gondoltam, hogy a rosszat megboncolhatnánk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Felőlem..- ha Laci4-nek ez nem gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Lenne egy kérdésem tetőcsomagtartóval kapcsolatosan: a súlyt a kis sín teteje vagy a mélyebben lévő tetőlemez hordozza? Mivel lenne ingyen két tartó gerendám, ami biztos nem F-Astrához való, mert a lábai hosszabbak, mint az eltolható ablak nyílása. De ha méretre vágnám, akkor a tetőlemezre feküdne fel, a kis sín csak a rögzítésről gondoskodna. Bocs, a nyakatekert megfogalmazásért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Meg kell nézni egy erre megkonstruált megoldásnál, hogy fexik fel. Sztem egyébként a tetőlemezre kell feküdnie a talpnak a sín csak a rögzítés miatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nálam a thule tetőcsomagtartó az az esőcsatornában lévő T sínbe kapaszkodik és rögzít. A tetőlemezre NEM fekszik fel! A lábnak van ugyan egy gumiszoknyája ami a szélzajt csökkenti az hozzáér a tetőlemezhez de semmiképpen nem a terhelés támaszkodik a tetőlemezre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Az lesz a legjobb, ha megnézek egy gyári tartót. Szerintem az nem T sín, hanem egy fejreállított L sín. A tetőlemez alatt pedig az elcsúztatható ablak alatti vízszintes lemezfelületet értettem, nem a klasszikus értelembe vett tetőlemezt. Mindenesetre az ingyen tartósínek nem érnek annyit, hogy megsérüljön a kaszni vagy valami elröpüljön tetőről. Köszönöm segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nálam a thule tetőcsomagtartó az az esőcsatornában lévő T sínbe kapaszkodik és rögzít. A tetőlemezre NEM fekszik fel! A lábnak van ugyan egy gumiszoknyája ami a szélzajt csökkenti az hozzáér a tetőlemezhez de semmiképpen nem a terhelés támaszkodik a tetőlemezre. Nekem is pont ilyen a 3000ft-os tacskos csomitartom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Azt letárgyaltuk, hogy a gyertyakábel Opelspecifikus, de azt szeretném kérdezni, hogy eltérő tipusu motrok gyertyakábele egymásközt cserélhető ? (pl c14nz és c16nz). Természetesen az ellenállását kimérném elötte... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
yuza Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Hi! Mivel a fogyasztás topicban nem találtam semmit erröl, itt kérdeznék. A hétvégén kétszer is furcsamód leállt az autóm (x16xel caravan), elég kellemetlen helyzetekben. És eszembe nem jutott volna, hogy azért, mert kifogyott a benzin. A müszer szerint még kb 15l volt benne. De miután mindkét esetben megoldotta a problémát egy kanna benzin, nagyon gyanús lett nekem az üzemanyag szintjelzö (vagy a tankban az úszó) Van erröl valakinek tapasztalata? Sztem a tankban lesz az úszóval a gáz. Azzal mit/hogyan kell tenni? (eddig megbizhatóan müködött az óra, bátran mentem, amig pirosba nem fordult) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Hi! Mivel a fogyasztás topicban nem találtam semmit erröl, itt kérdeznék. A hétvégén kétszer is furcsamód leállt az autóm (x16xel caravan), elég kellemetlen helyzetekben. És eszembe nem jutott volna, hogy azért, mert kifogyott a benzin. A müszer szerint még kb 15l volt benne. De miután mindkét esetben megoldotta a problémát egy kanna benzin, nagyon gyanús lett nekem az üzemanyag szintjelzö (vagy a tankban az úszó) Van erröl valakinek tapasztalata? Sztem a tankban lesz az úszóval a gáz. Azzal mit/hogyan kell tenni? (eddig megbizhatóan müködött az óra, bátran mentem, amig pirosba nem fordult) Célszerű nemhinni a mutatónak, én pl. inkább a napi számlálót szoktam szemmel tartani, mert úgy nagyjából tisztában vagyok az autó fogyijával, ill. hogy mennyit tudok elmenni adott esetben egy tank benyával.Hozzátenném, normál körülmények között.Nekem is volt, hogy a szintjelző még vígan mutatta, hogy mehetek, miközben már gyanusan sok km-t mentem a számláló adatai szerint.Elmentem tankolni, és láss csodát, 46L-t tankoltam.Az 53L? tankba.Egyébként a lámpicsek nem világított a műszerben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Azért ha jó a műszer és a szintmérő, akkor elég jól mutatja. ;) Asszem a karavánnak pont nincs a hátsó űlés alatt szerelőnyílása a szintmérő felé, de azért érdemes megnézni (kb. 12 cm átmérőjű műanyag fedlap). Továbbá érdemes lenne tesztelni, nincs-e összeszívva a tank (szellőző dugulás esetén az AC képes akár felére is összehomorítani a tankot). Ezt egy kb. üres állapotban teli tankolással könnyen el lehet dönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatibi1 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 [glow=red:db0387a4d2]hozzászólás tartalma törölve... -uhuhu[/glow:db0387a4d2] Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 fatibi! a keresésedre itt a válasz: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=983 Link to comment Megosztás: More sharing options...
silverdome Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 szia! nemrég találtam az oldalt és regisztráltam magam.gyújtáskapcsoló-záras témában volna egy kérdésem.Nekem egy F Astram van, viszont a gyújtáskapcsoló-zár szerkezet (tehát nem a gyujtáskapcsoló betét, hanem a mechanikus zár megadta magát.pontosabban az a tengely tör el ami a zárból jön ki és forgatja a gyujtáskapcsoló betétet.remélem érted mire gondolok... :-).ezt zárat még sohasem szereltem.hogy lehet ezt szétszedne.egyrészt maga a zár a kormány oszlophoz van csavarozva aminek nincsen feje mindenféle biztonsági okokból gondolom...viszont magát a zárat hogy lehet szétszedni? a kulcs nyílás felől a nyílás körüli gyűrűn van két bevágás elképzelhető valami célszerszám számára.szóval magát a zárbetétet szeretném szétszedni ha lehet.mi a módja ennek, mit merre kell fordítani, stb... ha tudod légyszi válaszolj fontos lenne. nem nagyon szeretnék egyben zárat cserélni, mert valahogy a két kulcsos megoldásért nem rajongok, légyszi írj majd vissza, vagy továbbítsd a levelet annak aki tud ebben segíteni, szerelt már ilyet. ide is írhatsz privát, vagy a silverdome@freemail.hu ra segítségedért előre is köszi üdv tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Az Opelnél van vagy kismillió féle légtömeg és légmennyiség mérő, Megnéztem ,az enyémben "forrófilmes" van,igaz 130 e-nél volt cserélve. A léghőmérsékletmérő vége sem olyan mint a 109-es oldalon belinkelt. A képek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Éppen most hétvégén volt a kezemben egy ilyen. :D És hallottam rá egy olyan verziót is, hogy ultrahangos elven működik. Mindenesetre érdekes témakör. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Mi a véleményetek? Metabond a váltóba? Javítana kapcsolhatóságon? Tegnap néztem. Csavar szintig van töltve a váltó olajjal. Nekem nem 20mm-el alatta kellene a szintnek állni? Valami finom rózsaszín (v. pirosas) olaj van benne. Ez a gyári lehet még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ha rossz a szinkrongyűrű, vagy kopott a váltórudazat, akkor nem fog javítani. Ha jó műszaki állapotban van minden, akkor sem fog egetverő különbséget hozni, inkább arra való, hogy kevesebb mechanikai veszteség legyen a hajtásban, és megnövelje az élettartamot. A piros olaj lehet gyári, de ez nem biztos (Castrol is olyan). Csavar alatt kb. 2 centi a szint, azaz ha kiveszed a féltengelyt, éppen egy picinek szabad csak kicsurognia (max. fél deci). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts