zotya975 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 értem köszönöm, igazából nem értek hozzá, mivel nem rég vettem. :) de házilag megoldható? mivel takaritsam ki? és pontosan hol van a motortérbe? ismerőstől vettem felhivtam és aztmondja 5 évig nála volt és nemlett takaritva. Azt a nagy fekete kupakot leszeded az injketorházról a piros pöttyel jelölt alkatrész az alapjárati motor. két csavar fogja egy csati megy rá. Kiszeded majd például benzines rongyal óvatosan megtörölgeted és a fészkét is ki kell pucolni. Alatta gumikarika van nem illik elveszteni. Ha koszos akkor ilyet látsz: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi4242 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Azt a nagy fekete kupakot leszeded az injketorházról a piros pöttyel jelölt alkatrész az alapjárati motor. két csavar fogja egy csati megy rá. Kiszeded majd például benzines rongyal óvatosan megtörölgeted és a fészkét is ki kell pucolni. Alatta gumikarika van nem illik elveszteni. Ha koszos akkor ilyet látsz: Köszönöm :) 1000 hála érte:) akkor ezt teljesen tisztára kell megpuculni és úgy visszatenii? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Köszönöm :) 1000 hála érte:) akkor ezt teljesen tisztára kell megpuculni és úgy visszatenii? Igen, de a kúpot nem szabad csavargatni, ki-be tologatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macsek Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Üdv! Termosztát csere előtt állok. Kérdésem, hogy az X14NZ 1,4-es 8v-s, 44kw-os motoron meg lehet oldani vezérlés bontás nélkül a termosztát ki-be szerelését? Esetleg van valakinek a műveletről képei, videói? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Meg lehet, csak dolgozó lány macerás, sok türelmet igényel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Üdv! Termosztát csere előtt állok. Kérdésem, hogy az X14NZ 1,4-es 8v-s, 44kw-os motoron meg lehet oldani vezérlés bontás nélkül a termosztát ki-be szerelését? Esetleg van valakinek a műveletről képei, videói? Elméletileg meg lehet, konkrétan a vezérlést nem kell bontani de mivel a tárcsát le kell venni úgyis fellazul a szíj. Összejelöltem a szíjat és a tárcsát, majd megfogattam a szíjat hogy ne essen le és lent ne másszon el. Az alsó burkolat 2 csavarját kivettem ezután félre lehet annyira húzni hogy le tudd venni a termosztát házat. Azért a beindítás után nem árt körbeforgatni a motort hogy tuti jelen van-e a vezérlés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macsek Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 A vizet ugye nem kell leengedni? Eléggé magasan van a termosztát, gondolom csak kis mennyiség folyik ki. Elméletileg meg lehet, konkrétan a vezérlést nem kell bontani de mivel a tárcsát le kell venni úgyis fellazul a szíj. Összejelöltem a szíjat és a tárcsát, majd megfogattam a szíjat hogy ne essen le és lent ne másszon el. Az alsó burkolat 2 csavarját kivettem ezután félre lehet annyira húzni hogy le tudd venni a termosztát házat. Azért a beindítás után nem árt körbeforgatni a motort hogy tuti jelen van-e a vezérlés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Elméletileg meg lehet, konkrétan a vezérlést nem kell bontani de mivel a tárcsát le kell venni úgyis fellazul a szíj. Összejelöltem a szíjat és a tárcsát, majd megfogattam a szíjat hogy ne essen le és lent ne másszon el. Az alsó burkolat 2 csavarját kivettem ezután félre lehet annyira húzni hogy le tudd venni a termosztát házat. Azért a beindítás után nem árt körbeforgatni a motort hogy tuti jelen van-e a vezérlés. Magyarul már meg is bontottad a vezérlést. De én nem vettem le a tárcsát. Főleg hogy a vezérlés se szereti, hogy ha már egyszer meghúzták, és utána fellazítják, plusz ha leveszi az ember a szíjkereket, akkor oda is új csavar kell, ugyanúgy mint a hengerfejhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Magyarul már meg is bontottad a vezérlést. De én nem vettem le a tárcsát. Főleg hogy a vezérlés se szereti, hogy ha már egyszer meghúzták, és utána fellazítják, plusz ha leveszi az ember a szíjkereket, akkor oda is új csavar kell, ugyanúgy mint a hengerfejhez. Úgy tudom csak akkor kell új csavar ha a rövidebb fajta van. vagy lehet azt a főtengelyre írták...én a Hf-et is visszaraktam (pontosabban Hening Mester rakta vissza :icon1: ) a régi csavarral azóta 80 ezer kilóméter ment bele , eddíg bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macsek Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Magyarul már meg is bontottad a vezérlést. De én nem vettem le a tárcsát. Főleg hogy a vezérlés se szereti, hogy ha már egyszer meghúzták, és utána fellazítják, plusz ha leveszi az ember a szíjkereket, akkor oda is új csavar kell, ugyanúgy mint a hengerfejhez. Van valami trükkje a kivételnek? Ahogy nézem nem sok hely van a burkolat alatt, kb 1mm. Vizet nem engedted le ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Van valami trükkje a kivételnek? Ahogy nézem nem sok hely van a burkolat alatt, kb 1mm. Vizet nem engedted le ugye? Hát víz az lejön vagy egy liter biztos. Én csak kiszedtem az összes, müanyag burkolatot tartó csavart, amihez hozzáférni, aztán szépen villáskulccsal kitekertem a termosztátház csavarjait, majd a müanyag házat félretolva, kicsit feszegetve, de mindenféle kártevés nélkül ki lehetett húzni a házat, és a termosztátot is a helyéről. Visszafele ugyanez. Már vagy 3x megcsináltam így. Mondjuk ez volt 25+ fokban, 10 fok alatt már valszeg kevésbé toleráns a müanyag ezzel szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagydavid Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Hellosztok a következő lenne a problémám:angel eyesnál miért van az hogy a tompított és a távolsági fényszóró egyszerre világít?kiégett a jobb oladali távolsági biztosítéka miután kicseréltem egyszerre kezdett világítani ,esetleg relé okozhatja? köszi a helpeket!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Macsek Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Hát víz az lejön vagy egy liter biztos. Én csak kiszedtem az összes, müanyag burkolatot tartó csavart, amihez hozzáférni, aztán szépen villáskulccsal kitekertem a termosztátház csavarjait, majd a müanyag házat félretolva, kicsit feszegetve, de mindenféle kártevés nélkül ki lehetett húzni a házat, és a termosztátot is a helyéről. Visszafele ugyanez. Már vagy 3x megcsináltam így. Mondjuk ez volt 25+ fokban, 10 fok alatt már valszeg kevésbé toleráns a müanyag ezzel szemben. Sikerült kicserélni a meglazításos módszerrel. :) Köszi! Vizet a kiengyenlítőből leszívtam, bár így utólag felesleges volt. 2-3deci folyt el a többit edénybe tudtam rakni. Leírom a tapasztalatomat, hátha segít másnak is. Torx bitet készítsünk elő! :) Én a vezérlés burkolat felső részét vettem le és az alsó részének a két felső csavarját lazítottam ki(a vezérlés felső tárcsája pont úgy állt és szerencsére lyukacsos, hogy hozzáfértem egyszerre a 2 csavarhoz), hogy kotyogjon a burkolat. Így kb egy fél óra alatt ki lehet fordigatni, feszegetni a burkolat alól. Ja és a termosztátházra menő vastag gumi csövet én levettem róla. Visszafele könnyebb volt a termosztátra ráhúzni a házát. Szétszedésnél lefele irányba érdemes leemelni a termosztátról a házat, mert ott a legvékonyabb az anyag(magyar a ház tetején). Összerakásnál pedig alulról ráhúzni a termosztátra a házat, szintén az anyagvastagság miatt. (kisebb távot kell leküzdeni) :) Most az óra(100-as) szerint 92 és 96 fok közötti hőmérsékleteken mozog a mutató. Eddig max 91-ig ment fel.(bár a fogyasztása jó volt, nyáron 5-6 között, télen max 6,9) Ahogy elnézem még a gyári termosztát lehetett benne, mert 0202-es évjárat van beleütve. Meglepődtem, mert Wahler gyártmányú jött ki belőle. Ez lenne a gyárija is? Most is az ment vissza bele. A kocsi 2002/10. havi, 1,4 x14nz 8v 44kw. Köszi a segítséget mindkettőtöknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrakombi Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék: Már hosszabb ideje küzdök időszakos alapjárati problémákkal. Először trafót cseréltem, majd szervizben hibakód olvasás után főtengely, és vezérmű jeladót cseréltek. A hiba melegben ezek után is jelentkezett időnként. Próbálkoztam alapjárati motor tisztítással is, és a hőmérséklet jeladókat is cseréltem, de az sem segített.Egyenletes alapjáratból, vagy gázlevétel után elejtette a fordulatot, és leállt. Tegnap óta végleg elveszett az alapjárat, csak hidegen, az első 3-4 km-en van.Készültem alapjárati motort vásárolni, de előtte megnéztem milyen hibakódot villog. Hibakódolvasásra 73-as kódot ír "Légtömeg / légmennyiség mérõ – feszültség túl alacsony" . Ha ez igaz, nem segít az alapjárati motor csere, de lehet hogy légtömegmérő csere sem. Találkozott már valaki ezzel a hibakóddal, vagy hasonló alapjárati problémával? Nem szeretnék találomra újabb alkatrészeket vásárolni... 1.8 16v XEL motorról van szó. Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
frici87 Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Sziasztok a segítségeteket kérném nekem van egy classic astrám x16szr motor van benne és 5 év alatt a harmadik egr szelep van benne amit szervíz cserélt de most is ugyan az a tünete hogy alacsony tartományban rángat ingadozik az alapjárat és 2000-ig mintha gyengus lenne de utána hejre jön ti mit javasolnátok le kéne vakolni esetleg ? előre is köszönöm a segítségetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy vezérműszíj csere és hosszbordásszíj csere alkalmával milyen tömítéseket illetve szimeringeket szoktak cserélni? Termosztátot kell-e cserélni? Az első fékeket is szeretném lecserélni, és a fékolajat is. Mennyi a fékolaj mennyiség ami kellene? Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy vezérműszíj csere és hosszbordásszíj csere alkalmával milyen tömítéseket illetve szimeringeket szoktak cserélni? Termosztátot kell-e cserélni? Az első fékeket is szeretném lecserélni, és a fékolajat is. Mennyi a fékolaj mennyiség ami kellene? Köszönöm a válaszokat. Üdv, a vezérműtengely és a főtengely szimeringet lehet ilyenkor cserélni, de úgyis látni fogod hogy eresztenek-e az olajfolyásnyomok egyértelműek. A termosztátot is lehet cserélni ha már bontva van mondjuk wahler mehet bele. Meg persze vízpumpa-feszítőgörgő alap... A fékfolyadék cserénél úgy rémlik fél liter elég volt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Sziasztok! X14XE-hez keresek szívócsövet a légszűrőház és a szívócsonk közé, ugyanis az enyém a bilincsnél körberepedt. Akinek lenne elfekvőben kérem jelezze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Üdv, a vezérműtengely és a főtengely szimeringet lehet ilyenkor cserélni, de úgyis látni fogod hogy eresztenek-e az olajfolyásnyomok egyértelműek. A termosztátot is lehet cserélni ha már bontva van mondjuk wahler mehet bele. Meg persze vízpumpa-feszítőgörgő alap... A fékfolyadék cserénél úgy rémlik fél liter elég volt. Köszönöm a választ. Annyit még, hogy hűtővizet is cserélnék akkor, és abból mennyi kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Köszönöm a választ. Annyit még, hogy hűtővizet is cserélnék akkor, és abból mennyi kellene? Hát úgy emlékszem 3 liter töményet vettem és aztán deszt vízzel pótoltam ki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Hát úgy emlékszem 3 liter töményet vettem és aztán deszt vízzel pótoltam ki. Köszi. Akkor 4 liter tömény + desszt. víz elég lesz. Az gondolom nem baj ha nem -35, hanem -40 vagy esetleg egy kicsit több? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Köszi. Akkor 4 liter tömény + desszt. víz elég lesz. Az gondolom nem baj ha nem -35, hanem -40 vagy esetleg egy kicsit több? Hát a tömény -72 fokos ha jól emlékszem ha ugyanannyi vízzel higítod akkor lesz 36-fokos ami szerintem bőven elég. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Hát a tömény -72 fokos ha jól emlékszem ha ugyanannyi vízzel higítod akkor lesz 36-fokos ami szerintem bőven elég. De ha mégis több lesz mint 36 az sem baj, igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 De ha mégis több lesz mint 36 az sem baj, igaz? Nem baj, csak az már felesleges. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Nem baj, csak az már felesleges. Rendben, értem :blink: "mert csak" :blink: Köszi a választ. Csak még annyit, hogy a hosszbordásszíj cserénél ezt a feszítőkart is kellene cserélni? http://alkatresz.forensis.hu/webaruhaz/htmls/autotipus/opel/astra/astra_f_classic_ferdehatu_1998_01_2002_08/15230/szijhajtas/feszitokar/-/mind?gyakori= Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts