dzsonz Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Elnézést kérek , Győr Moson környékén nem tudna nekem valaki segíteni kipróbálni a rádiómat vagy egy másikat beletenni a kocsimba? Az a bajom hogy az egyik oldalon halkabban szólnak a hangszórók és nem tudom most vegyek-e egy másik fejegységet vagy mi lenne a megoldás?? A hangszórókat már megnéztem azokkal nincsen gond.
zotya975 Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Elnézést kérek , Győr Moson környékén nem tudna nekem valaki segíteni kipróbálni a rádiómat vagy egy másikat beletenni a kocsimba? Az a bajom hogy az egyik oldalon halkabban szólnak a hangszórók és nem tudom most vegyek-e egy másik fejegységet vagy mi lenne a megoldás?? A hangszórókat már megnéztem azokkal nincsen gond. Ki tudod szedni a sajátot, van hozzá kiemelőd?
stirlitz Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Ki tudom venni. De kiemelőm az nincs :D a legrosszabb válasz...
dzsonz Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Már vettem ki egy párszor. Mindenféle erőfeszítés nélkül... Nem lett semmi baja.
stirlitz Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Már vettem ki egy párszor. Mindenféle erőfeszítés nélkül... Nem lett semmi baja. ha gyári és minden a helyén van akkor sztem erőfeszítés nélkül nem jön az ki membrán szakadás lehet oka a gyér hangerőnek egyébként, he lepattintod a rácsot a hangsz elöl megtod lesni
dzsonz Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Másik hangszóróval is próbáltam már de nem jó sajnos :/
zotya975 Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Ki tudom venni. De kiemelőm az nincs :D Csak mert én Győri vagyok, nekem viszont totális bontással jön csak ki...de mivel úgyis ledezni akarom , kivehetem oszt próba.
dzsonz Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Csak mert én Győri vagyok, nekem viszont totális bontással jön csak ki...de mivel úgyis ledezni akarom , kivehetem oszt próba. Okés már csak azt kell megbeszélni mikor? Amúgy a ledezés is érdekel.
zotya975 Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Okés már csak azt kell megbeszélni mikor? Amúgy a ledezés is érdekel. Elméletileg szerdán nem dolgozom, pontosabbat holnap tudok mondani.
Gregory33 Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Kedves Opeles társaim, az mitől van, hogy a fűtésem hőfokát nem tudom szabályozni? Amint eléri a motor az üzemi hőfokot kellemesen bedurrant, h kisgatyában is ömlik rólam a víz. Ez akkor is úgy van, ha maxon van és ha teljesen letekerem (bowden a helyén van). Erre szokták azt mondani, h "jóból is megárt a sok".
zotya975 Elküldve Október22, 2013 Elküldve Október22, 2013 Kedves Opeles társaim, az mitől van, hogy a fűtésem hőfokát nem tudom szabályozni? Amint eléri a motor az üzemi hőfokot kellemesen bedurrant, h kisgatyában is ömlik rólam a víz. Ez akkor is úgy van, ha maxon van és ha teljesen letekerem (bowden a helyén van). Erre szokták azt mondani, h "jóból is megárt a sok". Mindegyik végét nézted a bowdennek vagy csak a tekerők mögött?
Laliiii Elküldve Október22, 2013 Elküldve Október22, 2013 Hello, Ha a tankszellőztető szelep elromlott akkor annak mi(k) a hiba jelenségei? Köszi.
Dáwid Elküldve Október22, 2013 Elküldve Október22, 2013 Hello, Ha a tankszellőztető szelep elromlott akkor annak mi(k) a hiba jelenségei? Köszi. megálláskor ha leveszed a tanksapit, szisszen. Rosszabb esetben a tankot is képes összeszívni.
Gregory33 Elküldve Október22, 2013 Elküldve Október22, 2013 Mindegyik végét nézted a bowdennek vagy csak a tekerők mögött? Igen, de a biztonság kedvéért az utas lábánál található reteszt kézzel is ki-be csukogattam. De a hiba nem ott lesz. A vezeteőoldali fűtőrácson ömlik be a motor hője, míg középen szinte hideg, huzatos levegő szivárog be, amikor az elülső és alsó csatornákra van állítva a gomb. Ha a belső keringető be van kapcsolva akkor ez a kevés friss levegő is megszűnik. A vezető oldalon minden eetben, minden álláson ömlik a meleg.
pantomimes Elküldve Október22, 2013 Elküldve Október22, 2013 Sziasztok! Sajnálatos módon a benzin tankom levegőztető csövé "elszabadult" és hozzáért a kerékhez, ami szépen forgácsolta, lyukas is lett. Most arrébb rögzítettem, éppen elutaztunk. Otthon szeretném megoldani, az járható út, hogy veszek egy rövid csődarabot és két toldalékot és kivágom a szakadt részt, majd betoldom az újat? Ha igen mi annak a csőnek a neve és szerintetek hol lehet kapni?
zotya975 Elküldve Október23, 2013 Elküldve Október23, 2013 Sziasztok! Sajnálatos módon a benzin tankom levegőztető csövé "elszabadult" és hozzáért a kerékhez, ami szépen forgácsolta, lyukas is lett. Most arrébb rögzítettem, éppen elutaztunk. Otthon szeretném megoldani, az járható út, hogy veszek egy rövid csődarabot és két toldalékot és kivágom a szakadt részt, majd betoldom az újat? Ha igen mi annak a csőnek a neve és szerintetek hol lehet kapni? Szerintem az benzincső...mivel benzingőz is közlekedhet benne a toldásnak is bírni kell ezt.
Gregory33 Elküldve Október23, 2013 Elküldve Október23, 2013 Kedves Opeles társaim, az mitől van, hogy a fűtésem hőfokát nem tudom szabályozni? Amint eléri a motor az üzemi hőfokot kellemesen bedurrant, h kisgatyában is ömlik rólam a víz. Ez akkor is úgy van, ha maxon van és ha teljesen letekerem (bowden a helyén van). Erre szokták azt mondani, h "jóból is megárt a sok". Mindegyik végét nézted a bowdennek vagy csak a tekerők mögött? Igen, de a biztonság kedvéért az utas lábánál található reteszt kézzel is ki-be csukogattam. De a hiba nem ott lesz. A vezeteőoldali fűtőrácson ömlik be a motor hője, míg középen szinte hideg, huzatos levegő szivárog be, amikor az elülső és alsó csatornákra van állítva a gomb. Ha a belső keringető be van kapcsolva akkor ez a kevés friss levegő is megszűnik. A vezető oldalon minden eetben, minden álláson ömlik a meleg. Mi lehet a gond, szerintem a Műszerfal héj mögött nagyon össze vannak kuszálva a dolgok. De vajon mi a gáz?
zotya975 Elküldve Október23, 2013 Elküldve Október23, 2013 Mi lehet a gond, szerintem a Műszerfal héj mögött nagyon össze vannak kuszálva a dolgok. De vajon mi a gáz? Hát a tekerőkre a bowdeneket csak egyfélképpen lehet beakasztani, meg kell nézni hogy egyáltalán mozgatja-e a mechanikát.
Gregory33 Elküldve Október23, 2013 Elküldve Október23, 2013 Hát a tekerőkre a bowdeneket csak egyfélképpen lehet beakasztani, meg kell nézni hogy egyáltalán mozgatja-e a mechanikát. mozgatja, de azt írtam, hogy biztos, ami biztos kézzel is rásegítettem, Hallatszik is, hogy lezár, de még is csak a forró levegő ömlik.
zotya975 Elküldve Október23, 2013 Elküldve Október23, 2013 mozgatja, de azt írtam, hogy biztos, ami biztos kézzel is rásegítettem, Hallatszik is, hogy lezár, de még is csak a forró levegő ömlik. Hát akkor nincs más bontani kell és meg kell nézni mi az oka. Ha a kardánboxot kiveszed már elég jól látszik a fűtésbox.
wookie Elküldve Október23, 2013 Elküldve Október23, 2013 Astra fűtésboxát még nem szedtem szét, de a vectránál a két oldal leffentyűit egy kis rúd köti össze. Ha az szétakad, az a tekerőn nem érződik, ellenben csak az egyik oldalt tudjuk nyitni-zárni. Nem lehet hogy itt is ez a probléma?
Gregory33 Elküldve Október23, 2013 Elküldve Október23, 2013 Astra fűtésboxát még nem szedtem szét, de a vectránál a két oldal leffentyűit egy kis rúd köti össze. Ha az szétakad, az a tekerőn nem érződik, ellenben csak az egyik oldalt tudjuk nyitni-zárni. Nem lehet hogy itt is ez a probléma? Hát, fűtés az van ezerrel, tehát a télen nem lesz gond. Tavasszal szét lesz kapva a műszerfal úgy is, mert az előző tulaj nem ismerte a pollenszűrő cseréjének mibenlétét és hát, vastagon áll ott a cucc. Mikor cseréltem a szűrőt, 3 darabban szedtem ki a tokjából. :blink:
Pajzs89 Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 Hali, klímás astránál melybe X16SZR motor van mire dobja a 0481-es hibakódot? Megnéztük, valami "hűtőventillátor 2 ellenállás hiba". Ezt merre keressük? ill mi a szerepe? Van még egy olyan hiba is hogy nem indul el magától a hűtőventillátor,ezért nyomógombbal van megoldva. Ez mitől lehet? A műszerfalon a hőmérsékletet mutatja. Előre is köszi
zotya975 Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 Hali, klímás astránál melybe X16SZR motor van mire dobja a 0481-es hibakódot? Megnéztük, valami "hűtőventillátor 2 ellenállás hiba". Ezt merre keressük? ill mi a szerepe? Van még egy olyan hiba is hogy nem indul el magától a hűtőventillátor,ezért nyomógombbal van megoldva. Ez mitől lehet? A műszerfalon a hőmérsékletet mutatja. Előre is köszi Húzd le a hőgomba csatiját a hűtő vezérlés felöli oldalán majdnem lent van a csati két kábát zárd rövidre ha elindul a venti a gomba kuka.Persze gyujtáson.
Recommended Posts