riki Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Kell Neked válasz egyáltalán? :rolleyes: Egyszer már tartottunk itt, akkor nem ez volt a hiba. :icon1: EGR-t le lehet falazni, de előtte ki kell tisztítani, hogy működjön. Ha nem működőképes, akkor lesz sárga lámpa, mert időnként ellenőrződik a működése. Amelyik azt is ellenőrzi, hogy működéskor változik-e a kipufogógáz összetétele, az fog jelezni hibát falazás után is, de általában ritkán, hosszú motorféknél. Azért érdemes lefalazni, hogy a tengelye többet ne rakódjon fel korommal. Szét kell szedni, kipucolni és megnézni működik-e. Ha működik, lefalazni és kész, ha nem működik, akkor a bontott, de azt is kitisztítani és érdemes lefalazni. Van olyan fajta is, ahol az EGR belenyit a tömítő felületbe, ott egy vastagabb alátétet lehet betenni, hogy tudjon nyitni falazás után is. Szénszűrőről megy vezeték a tankba, igen, ezt kell kifúvatni. Érdemes betenni egy sima átlátszó műanyag benzinszűrőt a motortérbe, ahol a szénszűrőből megy vissza a tank felé, így nem tud a szén bejutni, de látod, hogy kilyukadt-e a szénszűrő. Köszönöm a választ! Először megpróbálom kitakarítani a szelep, és használni, ha megint hamar elkoszolódik, akkor levakolom.
zotya975 Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Próbáld meg kimérni, kap-e áramot, esetleg. Vagy adj fix tápot a ventinek, megy-e. A hűtőről is le lehet húzni a hőgomba csatiját majd a kábelköteg végén rövidrezárni a két pint ha gyujtáson elindul akkor a venti jó.
Gergőőő Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 szerintem a SAL szar, de a 300hoz még sok is....https://www.sal.hu/sal-2-utas-autohangszoro-par/specifikacio/4527.aspx"zenei telj.: 150 W (2 x 75 W max.)" :D beszarásennyi erővel írhatnák, hogy:"zenei telj.: 300 W (egyszer)" egyébként ami a lényeg: "Beépítési mélység: 53 mm" ez neccesen elférNekem is ilyen szemét van az első ajtómban, épp elfér tőle az üveg, a hangzását nem mondanám szépnek, épp csak kicsit tisztább a gyárinál. Idén cserélem is egy komponens szettre aminek a csipogóját berakom a tükörburkolatba...
TomH Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Sziasztok! A probléma nem általános de eléggé nagynak tűnik. 1.6 16 szelepes G Astrám úgy döntött, h az olaj az nem a deknibe való, hanem az autó egyébb részeire. Ausztriába volt egy 1000 km-es utam ebbe a batár melegbe 2db hatalmas dugó ácsorgással. Hallottam egy fura hangot menetközben, olyan volt, mintha eresztene az egyik kerék. Ahogy gyorsultam úgy gyorsult az is és visszafelé. Leálltam egy pihenőbe azzal a tudattal, h akkor kerékcsere hajrá. A kerekek jók voltak nagy öröm, de akkor mi volt ez. Benéztem az autó alá és a deknitől a hátsó hídig minden olaj volt. Úgy nem folyott csak a dekni legalsó pontjánál, ahol egy motortartó is csatlakozik hozzá, ott csöpögött lefelé (Gondolom mert ez a legalsó pontja a motornak azt dolgozott a gravitáció) és minden úszott az olajban a motortérben is ami mögötte volt. Igazából itt volt a lgetöbb, mert a kaszni amit tudott felfogott (kormány rudazatok, kábelek ami csak van). Gondolom a menetszél nyomta hátra. Beindítottam a gépet hátha meglátok valamit de semmi. Hibakód, kicsi világító olajkanna még nincs, nivó szerint olajhiány van. Kérdésem, h mit nézzek meg, honnan jöhetett ki. Előfordulhat, h a nagy melegben meg az ezer km-ben felforrósodott valami és eldurrant aztán a nyomás meg kinyomta a nedűt? Köszönöm az ötleteket, itt nem vinném szerelőhöz ha nem muszáj mert baromi drága :P Ha lehet várni vele augusztusig akkor otthon csináltatnám inkább, de a csináld magad is belefér, csak tudjam, h mizu :) Köszönöm az ötleteket.
zsolesz24 Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 hello urak! adott egy 93-as astra c16nz motorkódos tehát a 75 lovas változat. Fent akad a fordulatszámom 1500 körül. De van amikor leesik, alapjárati motor takarítás?
zotya975 Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 Sziasztok! A probléma nem általános de eléggé nagynak tűnik. 1.6 16 szelepes G Astrám úgy döntött, h az olaj az nem a deknibe való, hanem az autó egyébb részeire. Ausztriába volt egy 1000 km-es utam ebbe a batár melegbe 2db hatalmas dugó ácsorgással. Hallottam egy fura hangot menetközben, olyan volt, mintha eresztene az egyik kerék. Ahogy gyorsultam úgy gyorsult az is és visszafelé. Leálltam egy pihenőbe azzal a tudattal, h akkor kerékcsere hajrá. A kerekek jók voltak nagy öröm, de akkor mi volt ez. Benéztem az autó alá és a deknitől a hátsó hídig minden olaj volt. Úgy nem folyott csak a dekni legalsó pontjánál, ahol egy motortartó is csatlakozik hozzá, ott csöpögött lefelé (Gondolom mert ez a legalsó pontja a motornak azt dolgozott a gravitáció) és minden úszott az olajban a motortérben is ami mögötte volt. Igazából itt volt a lgetöbb, mert a kaszni amit tudott felfogott (kormány rudazatok, kábelek ami csak van). Gondolom a menetszél nyomta hátra. Beindítottam a gépet hátha meglátok valamit de semmi. Hibakód, kicsi világító olajkanna még nincs, nivó szerint olajhiány van. Kérdésem, h mit nézzek meg, honnan jöhetett ki. Előfordulhat, h a nagy melegben meg az ezer km-ben felforrósodott valami és eldurrant aztán a nyomás meg kinyomta a nedűt? Köszönöm az ötleteket, itt nem vinném szerelőhöz ha nem muszáj mert baromi drága :P Ha lehet várni vele augusztusig akkor otthon csináltatnám inkább, de a csináld magad is belefér, csak tudjam, h mizu :) Köszönöm az ötleteket. Meg lehetne nézni például a kartergáz visszavezető gumicsövét ( ha ezen még az van) a HF, és a karter között. Ezen kívül a karter és szelepfedél tömítések gyenge pontok esetleg valamelyik főtengely szimering. Vagy egyszerűen önteni kell bele tescós olajat járatni és megnézni honnan follyik. hello urak! adott egy 93-as astra c16nz motorkódos tehát a 75 lovas változat. Fent akad a fordulatszámom 1500 körül. De van amikor leesik, alapjárati motor takarítás? Például. 1
Gabibácsi Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 hello urak! adott egy 93-as astra c16nz motorkódos tehát a 75 lovas változat. Fent akad a fordulatszámom 1500 körül. De van amikor leesik, alapjárati motor takarítás? vagy fojtószelep poti vagy map szenzor vagy vákuumcsőcsere :)
TomH Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 Uh, most látom csak, h F Astrás fórumba írtam :) Bocs. Ma végig vizslattam a teknőt, szerintem valahol megadta magát a tömítés. Veszek olajat, után töltöm aztán meglátjuk. Meg azért felnyomom a G Astrás részre is. :) Köszönöm a válaszod :) Meg lehetne nézni például a kartergáz visszavezető gumicsövét ( ha ezen még az van) a HF, és a karter között. Ezen kívül a karter és szelepfedél tömítések gyenge pontok esetleg valamelyik főtengely szimering. Vagy egyszerűen önteni kell bele tescós olajat járatni és megnézni honnan follyik. Például.
petiii Elküldve Június20, 2013 Elküldve Június20, 2013 Nekem is ilyen szemét van az első ajtómban, épp elfér tőle az üveg, a hangzását nem mondanám szépnek, épp csak kicsit tisztább a gyárinál. Idén cserélem is egy komponens szettre aminek a csipogóját berakom a tükörburkolatba... Hello! Egyébként ma megvettem a hangszórópárt. 4000 Ft volt egy pár belőle. Annyit szerintem megért. Megtudnád mondani milyen szetten gondolkozol és mennyiért? Milyen márkákat ajánlanak a hozzáértők?
Gergőőő Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Valójában két kiszemeltem volt, http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=termek&S=3&FKAT=2&AKAT=44&TID=13631&TN=Hertz DSK 170, dsk170.3, dsk-170.3, dsk 170.3, dieci, hertz, dieci Szett - 16cm - Autos Hangszoro és http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=termek&S=3&FKAT=2&AKAT=44&TID=13368&TN=Kicker DS65.2, DS652, DS-65 2, DS 652, DS 65.2 Szett - 16cm - Autos Hangszoro a beépítési mélység eléggé bekorlátozza a mozgásteret. Ezek még talán nem annyival drágábbak mint amennyivel szebben szólnak. :) Mikor még nézegettem, hogy mit kellene venni akkor még 18 rugó volt a kicker szett. Az én kritériumom volt, hogy külön legyen hangváltó és ne a csipogó vezetékén legyen egy szűrőkondi mert az a megoldás nálam nem bírt sokat.
nagydavid Elküldve Június24, 2013 Elküldve Június24, 2013 Hellosztok légtömegmérő hiba milyen tünetekkel jár 1.6 16v motornál?okozhat magas alapjáratot,?
hetyke Elküldve Június24, 2013 Elküldve Június24, 2013 Hellosztok légtömegmérő hiba milyen tünetekkel jár 1.6 16v motornál?okozhat magas alapjáratot,? Légtömegmérő hiba X16XEl-nél semmilyen hibát nem okoz... Mivel, hogy nincsen! Magas alapjárat okai: - Alapjárati motor szorul, mert tiszta dzsuva... - Falsot szív a pillangószelepnél... - Gázbowden akad... - Mapszenzor esetleges hibája... - Sebesség szenzor hiba... 1
nagydavid Elküldve Június26, 2013 Elküldve Június26, 2013 Légtömegmérő hiba X16XEl-nél semmilyen hibát nem okoz... Mivel, hogy nincsen! Magas alapjárat okai: - Alapjárati motor szorul, mert tiszta dzsuva... - Falsot szív a pillangószelepnél... - Gázbowden akad... - Mapszenzor esetleges hibája... - Sebesség szenzor hiba... És az az érzékelő mi ami a légszűrőház után van a szívócsőben? az hittem az a légtömegmérő :(és a sebesség szenzort merre találom?
zotya975 Elküldve Június26, 2013 Elküldve Június26, 2013 És az az érzékelő mi ami a légszűrőház után van a szívócsőben? az hittem az a légtömegmérő :(és a sebesség szenzort merre találom? Ha egyre gondolunk akkor az óraegység hátuljában. 1
hetyke Elküldve Június26, 2013 Elküldve Június26, 2013 És az az érzékelő mi ami a légszűrőház után van a szívócsőben? az hittem az a légtömegmérő :(és a sebesség szenzort merre találom? Az a beáramló levegő hőmérséklet érzékelő szenzora. Igazából egy önmagát fűtő ellenállás. Az a lényeg, hogy az ellenállás melegszik a ráengedett áramtól. Ettől nő tovább az ellenállása, majd mikor a levegő elkezdi hűteni, akkor ugye csökkenni fog az ellenállás értéke. Minél nagyobb az áramlás, annál jobban hűti le az ellenállást, így nő az átmenő áram, amit a motorvezérlős érzékel, és az alapján, illetve a lambda jel segíti a befecskendezés szabályozását. Ehhez jön még egy rahedli érzékelő... 99%, hogy az a kis ellenállás nem ment tönkre! Egyébként olyan 8-10000 ft-ért láttam, de alig lehet belőle kapni. Szinte csak gyári van, mert ritkán hibásodik meg. Egy tisztogatás nem árt.
djhalasi Elküldve Június27, 2013 Elküldve Június27, 2013 Na végre dobott hibát a vas. Délután első indításra nem akart beindulni, másodikra beindult és világított a hibalámpa, majd 4-5 mp múlva kialudt. Megpróbáltam kivillogtatni, de nem igazán sikerült értelmezni, ebben kérném a segítségeteket. 1 villogás, 5 villogás, 10 villogás, 3 villogás. Közte értelem szerűen szünet, majd ugyan ez ismétlődik előröl.
FPepe Elküldve Június27, 2013 Elküldve Június27, 2013 Na végre dobott hibát a vas. Délután első indításra nem akart beindulni, másodikra beindult és világított a hibalámpa, majd 4-5 mp múlva kialudt. Megpróbáltam kivillogtatni, de nem igazán sikerült értelmezni, ebben kérném a segítségeteket. 1 villogás, 5 villogás, 10 villogás, 3 villogás. Közte értelem szerűen szünet, majd ugyan ez ismétlődik előröl. 1503: Immobiliser Control Unit
djhalasi Elküldve Június27, 2013 Elküldve Június27, 2013 1503: Immobiliser Control Unit Köszi! Akkor ez gondolom a bicskakulcs miatt van, valószínűleg nem látta rendesen az immo chipet. Már kezdtem örülni, hogy kidob pl egy főtengely jeladó hibát, vagy valamit, de sajnos úgy látszik nem. Nem úszom meg a vezérlés lebontást, ott lesz valami bibi. Vagy átugrott egy fogat, vagy ahogy már valaki itt említette kikopott a főtengelyen lévő fogaskerék ékje, picit el van mozdulva és ezért püfög, dadog.
hetyke Elküldve Június27, 2013 Elküldve Június27, 2013 Köszi! Akkor ez gondolom a bicskakulcs miatt van, valószínűleg nem látta rendesen az immo chipet. Már kezdtem örülni, hogy kidob pl egy főtengely jeladó hibát, vagy valamit, de sajnos úgy látszik nem. Nem úszom meg a vezérlés lebontást, ott lesz valami bibi. Vagy átugrott egy fogat, vagy ahogy már valaki itt említette kikopott a főtengelyen lévő fogaskerék ékje, picit el van mozdulva és ezért püfög, dadog. Hát szerintem... :)
nagydavid Elküldve Június28, 2013 Elküldve Június28, 2013 Alapjárati motorról hogyan lehet meggyőződni hogy megfelelően működik-e?
zotya975 Elküldve Június29, 2013 Elküldve Június29, 2013 Alapjárati motorról hogyan lehet meggyőződni hogy megfelelően működik-e? Mondjuk kiszereled, és diagnosztikai üzemmódban így kell járnia akadás nélkül: Kiszerelés nélkül meg ha nagyjából állandó az alapjárai fordulatszám, nincs felpörgés , gázelvételre hamar elejti , akkor jó. 1
nagydavid Elküldve Június29, 2013 Elküldve Június29, 2013 Sikerült megjavítani fojtószelep potméter volt a hibás.Köszönöm segítségeteket!
wookie Elküldve Július2, 2013 Elküldve Július2, 2013 A gyújtáskapcsoló zárhengert hogy lehet kiszedni? Annó valahol megtaláltam, de most az istenért se.
Recommended Posts