J_Gab Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Hali! Az ablakemelő szerkezeten lehet állítani valamit amitól nem megy le az ablak ha 2-3x becsukom az ajtót nem vészesen megy le csak ha nem veszem észre lehetnek belőle gondok pl.: eső Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Hali! Az ablakemelő szerkezeten lehet állítani valamit amitól nem megy le az ablak ha 2-3x becsukom az ajtót nem vészesen megy le csak ha nem veszem észre lehetnek belőle gondok pl.: eső Tudtom szerint nem igazán lehet egyiken sem (kézi, elektromos), szerintem hiányzik 1-1 fog a szerkezetből, amikor felhúzod pont határon van, becsukod az ajtót a rázkódástól pedig az fog nélküli helyre ugrik és lecsúszik az ablak. Persze ez csak feltételezés, én a helyedben lebontanám az ajtóborítást és szemügyre venném a szerkezetet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Tudtom szerint nem igazán lehet egyiken sem (kézi, elektromos), szerintem hiányzik 1-1 fog a szerkezetből, amikor felhúzod pont határon van, becsukod az ajtót a rázkódástól pedig az fog nélküli helyre ugrik és lecsúszik az ablak. Persze ez csak feltételezés, én a helyedben lebontanám az ajtóborítást és szemügyre venném a szerkezetet. Már néztem semmi nemlátszik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Már néztem semmi nemlátszik.. Elektromos vagy manuális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Elektromos vagy manuális? manuális Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 manuális A tekerő túloldalán lévő fogaskerékből sem hiányoznak a fogak? Nézd meg a tartószerkezetet is, nem-e lazult ki valahol, vagy eltörött valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Nem hiányos... viszont ha az üvere szoritom a kezem simán letolom az ablakot kívülről nagobb erölködés nélkül... jelenleg ki van támasztva a kurbli emiatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
waybill Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 Sziasztok, x16xel Astra F 16v, problémám a következő lenne. Menet közben gyorsítás után gáz visszavesz, motorfékkel gurulok. Kigyullad a check engine lámpa, kuplung benyom az auto leáll, kuplung felenged motor beindul pár másodperc múlva CE lámpa kialszik és minden megy rendben tovább, a következő ilyen manővernél ugyanez a probléma. Ti találkoztatok már ilyen jelenséggel?? Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 Sziasztok, x16xel Astra F 16v, problémám a következő lenne. Menet közben gyorsítás után gáz visszavesz, motorfékkel gurulok. Kigyullad a check engine lámpa, kuplung benyom az auto leáll, kuplung felenged motor beindul pár másodperc múlva CE lámpa kialszik és minden megy rendben tovább, a következő ilyen manővernél ugyanez a probléma. Ti találkoztatok már ilyen jelenséggel?? Üdv, EGR szelep vagy koszos, vagy már lefalaztad és nem tetszik neki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
waybill Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 EGR szelep vagy koszos, vagy már lefalaztad és nem tetszik neki. Köszi, Most vettem a vasat, akkor holnap ránézek! Kösz +1X !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 sziasztok valaki megtudná mondani hogy az alapjárati motor ahol van van még rajta a szén szűrő, meg van még egy alkatrész amit nem tudok 3 kábeles csatlakozó van rádugva, olyan mint az alapjárati motor csak a csatlakozója más. azért kérdem mert még mindig nem sikerül a hibát beazonosítani. hogy mitől nem megy a kocsi 1es,2es-be ,3-4-5be pedig semmi baja,csak akkor csinálja amikor gázt adok, lehet az üzemanyag rendszerrel lesz valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 üdv! nekem is volt hasonló még a télen, egyszer pont vasúti átjáróba állt le a motor de szerencsére le tudtam gurulni róla :D én nem cseréltem benne ki semmit, csak átnézegettem és nekem a gyújtómodul nem kapott rendesen testet, a trafó meg a modul alatt a kerékdob ahova rögzítve van rozsdás volt, és csavaron keresztül kaphatja a testet, az egyik csavarra húztam egy vezetéket akku negatívtól ,és azóta nekem hibátlanul működik (astra, c14nz 1995) ha ettől csinálja nekem is hogy erőtlen a motor,meg néha szaggat induláskor,akkor biztos megmarom magam:),, most megnéztem nekem nincsen a gyújtástrafón semmi féle test kábel, ha rákötöm egyik lábára a kábelt és az aksi negativjára a másikat ,ha jól olvasom akkor elvileg megszűnik a hiba??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Üdv! Újra segítségeteket szeretném kérni! Ma mentem egy laza 80km-t a városban, és estére minden előjel nélkül nem tudtam elindítani az autót. Hallani, indulna de nem kapja el, viszont egyből benzinszag van. egy jó másfél óra állás után már nem is pöffent semmit, még annyit sem mint meleg motorral. Nem szivárog sehol az üza. rendszer azt megnéztem. Gyertyák újak. Mi lehet a probléma??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Üdv! Újra segítségeteket szeretném kérni! Ma mentem egy laza 80km-t a városban, és estére minden előjel nélkül nem tudtam elindítani az autót. Hallani, indulna de nem kapja el, viszont egyből benzinszag van. egy jó másfél óra állás után már nem is pöffent semmit, még annyit sem mint meleg motorral. Nem szivárog sehol az üza. rendszer azt megnéztem. Gyertyák újak. Mi lehet a probléma??? Ha benzint kap akkor a gyujtásoldalt kell megnézni. Elosztóba belenézni megvan-e középrn a kis pöcök, csatikat átnézni, megmozgatni, trafó, gyujtásmodul, Hall-jeladó, most így hirtelen. Tekerj ki egy gyertyát dugd a pipára testeld le a végét valaki indítozzon szikra van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Ha benzint kap akkor a gyujtásoldalt kell megnézni. Elosztóba belenézni megvan-e középrn a kis pöcök, csatikat átnézni, megmozgatni, trafó, gyujtásmodul, Hall-jeladó, most így hirtelen. Tekerj ki egy gyertyát dugd a pipára testeld le a végét valaki indítozzon szikra van? Na lent voltam megnéztem a dolgokat... Minden ok testkábeleket kb 1 hete pucoltam. Most még csak nem is pöffen egyet sem... Benyát hogyan tudom megnézni hogy kap-e??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Na lent voltam megnéztem a dolgokat... Minden ok testkábeleket kb 1 hete pucoltam. Most még csak nem is pöffen egyet sem... Benyát hogyan tudom megnézni hogy kap-e??? Leszed azt a bazi nagy fekete kupakot az injektorházról öntesz a pillangószelepre egy "korty" benzint, ha beröffen akkor benzin gondja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Leszed azt a bazi nagy fekete kupakot az injektorházról öntesz a pillangószelepre egy "korty" benzint, ha beröffen akkor benzin gondja van. ok köszi :) Ez már holnapra marad... remélem nem lesz nagy baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Katalizátor összeomlás nem tudja így megfogni??? Ha igen mitől tud összeomlani???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Hali ! A gondom a következő lenne : 1 hete van meg a kocsi ( f caravan 1.6 16v x16xel ) Ma kétszer is leállt a motor menetközben :( Motorféknél produkálta a hibát, sárga lámpa nem világított csak az olajos meg a töltéses lámpa. Kuplung kinyom indítottam és ment is tovább. A másik gond hogy hideg motornál alapjáraton néha dadog picit. Előre is köszönöm a válaszokat , ötleteket ! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Katalizátor összeomlás nem tudja így megfogni??? Ha igen mitől tud összeomlani???? De, olyan is volt már itt a fórumon hogy olyan szinten össze volt szakadva hogy nem indult az autó, de ez szerintem nagyon ritka. Egyszerűen elég, összetörik és fojtja a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 De, olyan is volt már itt a fórumon hogy olyan szinten össze volt szakadva hogy nem indult az autó, de ez szerintem nagyon ritka. Egyszerűen elég, összetörik és fojtja a motort. Na átnéztem mindent. Nagyon úgy néz ki h ac pumpa. (benzin beöntésre indult) Kérdés hogyan működik a cseréje? van e valami amire figyeljek??? Zoli esetleg képed van-e ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Na átnéztem mindent. Nagyon úgy néz ki h ac pumpa. (benzin beöntésre indult) Kérdés hogyan működik a cseréje? van e valami amire figyeljek??? Zoli esetleg képed van-e ?? :) Van képem, de csak caravanról azzal sokra nem mész mert neked teljesen máshol van. Nálad a hátsó ülés alatta van egy fedél ahol hozzáférni a pumpához. Azért mielőtt pumpát cserélsz ki kell szűrni a relé, kábel csatlakozó indításgátló hibákat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Ac pumpa csere után miért lett magas az alapjáratom ha addig jó volt???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Ac pumpa csere után miért lett magas az alapjáratom ha addig jó volt???? Érdekes, mert egyáltalán nem szól bele...mennyi az a magas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Üdv! Vízhőfok 100 km alatt sem ment 70 fok fölè.... termosztát csere meggyógyítja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts