h.adam92 Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Megoldódott a probléma. A gyári Ac-t visszatettem, és ezzel tökéletes. Persze egy nagyon minimális torpanás maradt. De az azért van mert alig köszörül már szegény AC :\ Walbro GSS340 AC volt benn, és mindig felpörgött(valahogy levegőt szívott) és nem volt anyag, azért fulladt be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Remélem itt többen tudnak segíteni, mint a Vectra A -ba, ezért ide is leírnám a hibát amire nem bírok rájönni, és neten sem találok magyarázatot. X20XEV motor. Azt produkálja, hogy elindulás után 1-2 perccel elkezd rángatni egyre jobban, és gázadásra nem pörög fel, csak puffog, és fullad. A végén a motor is leáll. Gyújtás le-vissza, újraindítom, és mint ha semmi nem történt volna, megy tovább teljesen jól, de csak pár percig. Ezek után pörgetni sem nagyon lehet, mert 3ezertől teljesen halott. Ezek a jelek utalhatnak a "gyújtáskocka" hibájára? Cseréltem már ac-t, üzemanyag szűrőt, üzemanyag csöveket, komplett benzinhidat nyomásszabályzóval, gyertyákat, gyújtókábelokat. Gyújtáskocka csatlakozója teljesen tiszta(nincsen oxidálódás, vagy ilyesmi). Ha jól működik az autó, őzbarnák a gyertyák, rángatózás és paffogás után pedig kormosak. Köszi előre is a segítséget! :) Nekem ugyan ez a bajom, de az enyém ha bemelegszik akkor megjavul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Ha jól rémlik trakinál elágazás is van benne oda csatlakozik be a kartergáz cső. Csak az X17DTL-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Csak az X17DTL-nél. Aha értem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy az X16XEL motoron hol találom az alapjárati motort?Kép esetleg?Nincs bajom az alapjárattal csak gondoltam kitakarítom.Ártani nem árthat neki. Előre is köszi. zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy az X16XEL motoron hol találom az alapjárati motort?Kép esetleg?Nincs bajom az alapjárattal csak gondoltam kitakarítom.Ártani nem árthat neki. Előre is köszi. zozo Szerintem a 8-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Szerintem a 8-es. Szerintem is az lesz. Akkor azon a tájékon elkezdek keresgélni. Szerinted érdemes csak ugy kiszedni és megpucolni?Még ha nincs is baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Szerintem is az lesz. Akkor azon a tájékon elkezdek keresgélni. Szerinted érdemes csak ugy kiszedni és megpucolni?Még ha nincs is baja? Szerintem érdemes ártani nem árthat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Szerintem érdemes ártani nem árthat. Oké köszi. Megpróbálom majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palcsifej Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Egy kérdés: 1993-as csepp hátsós Astrám van. Az első ajtónál a tömítőgumi (ami az ajtónál levő rést szigeteli és ami valamilyen anyaggal fel van ragasztva a kasznihoz) kezd elválni. Mivel korábbi kocsimjaimnál ilyennel még nem találkoztam, ezért érdeklődnék, hogy milyen ragasztóval lehetne az a helyére ragasztani? Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Egy kérdés: 1993-as csepp hátsós Astrám van. Az első ajtónál a tömítőgumi (ami az ajtónál levő rést szigeteli és ami valamilyen anyaggal fel van ragasztva a kasznihoz) kezd elválni. Mivel korábbi kocsimjaimnál ilyennel még nem találkoztam, ezért érdeklődnék, hogy milyen ragasztóval lehetne az a helyére ragasztani? Előre is köszönöm a segítséget. Tapasztalatom nincs benne, de szilikonragasztóval tenném fel, az rugalmas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Üdv Jóemberek! Létezik olyan, hogy lehessen kapni üzemanyagtartály tartó pántot? Kombi Astrához kellene, az a fele, ami alatt a gumi bak van. A gumibaknál elrohadt, lakatos komám hegesztett rá ugyan egy lemezcsíkot, de közölte, hogy a gumibak alatt valószínű el van rohadva a tank, mert tiszta gázolaj az alja... Na erre szereztem egy tankot, ma leszedtem az autóról, kiderült, mégsem lukas, valószínű a szintjelző alatti tömítés alatt szivárog. Ilyet vajon lehet kapni bótban? Mondjuk nem tudom hogy varázsolom ki azt a pántot a helyéről, a két végén egy lemez rá van hajlítva a csapra, de meglehetősen be van rohadva a csap, próbáltam kloffolni, de meg se mozdul, mondjuk ritka szar helyen van. köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Üdv Jóemberek! Létezik olyan, hogy lehessen kapni üzemanyagtartály tartó pántot? Kombi Astrához kellene, az a fele, ami alatt a gumi bak van. A gumibaknál elrohadt, lakatos komám hegesztett rá ugyan egy lemezcsíkot, de közölte, hogy a gumibak alatt valószínű el van rohadva a tank, mert tiszta gázolaj az alja... Na erre szereztem egy tankot, ma leszedtem az autóról, kiderült, mégsem lukas, valószínű a szintjelző alatti tömítés alatt szivárog. Ilyet vajon lehet kapni bótban? Mondjuk nem tudom hogy varázsolom ki azt a pántot a helyéről, a két végén egy lemez rá van hajlítva a csapra, de meglehetősen be van rohadva a csap, próbáltam kloffolni, de meg se mozdul, mondjuk ritka szar helyen van. köszi :) Azok a pántok szinte leszedhetetlenek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Azok a pántok szinte leszedhetetlenek... :) Kivéve ha van hangos fűrészed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Hát igen, elég ratyi módon oldotta meg ezt az Opel, nem gond, ha leszedhetetlen, csak ne rohadna el...akkor marad a hegesztés. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Üdv Jóemberek! Létezik olyan, hogy lehessen kapni üzemanyagtartály tartó pántot? Kombi Astrához kellene, az a fele, ami alatt a gumi bak van. A gumibaknál elrohadt, lakatos komám hegesztett rá ugyan egy lemezcsíkot, de közölte, hogy a gumibak alatt valószínű el van rohadva a tank, mert tiszta gázolaj az alja... Na erre szereztem egy tankot, ma leszedtem az autóról, kiderült, mégsem lukas, valószínű a szintjelző alatti tömítés alatt szivárog. Ilyet vajon lehet kapni bótban? Mondjuk nem tudom hogy varázsolom ki azt a pántot a helyéről, a két végén egy lemez rá van hajlítva a csapra, de meglehetősen be van rohadva a csap, próbáltam kloffolni, de meg se mozdul, mondjuk ritka szar helyen van. köszi :) Az AC alá kapható tömítés, akkor ide is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Hát igen, elég ratyi módon oldotta meg ezt az Opel, nem gond, ha leszedhetetlen, csak ne rohadna el...akkor marad a hegesztés. :( Jah! :S Amikor alvázvédelmet csináltam azok a stiftek voltak amiket nem tudtam leszedni... később rájöttem, hogy hogyan lehetett volna, de már semmi kedvem nincsen azt szétkapni... Egyébként az a rész az egyetlen, ahova drótkoronggal sem tudtam igazán bejutni, így kb 1 liter rozsdamaróval próbáltam elérni megfelelő fémtiszta felületet... eredmény egész jó! :) Már nem rohadnak azok a merevítő tányérok sem. A pántokat végül ledrótkorongoztam, aztán szépen lekezeltem... Azóta is jó a helyzet. Nálam a tank lyukadt ki... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Jah! :S Amikor alvázvédelmet csináltam azok a stiftek voltak amiket nem tudtam leszedni... később rájöttem, hogy hogyan lehetett volna, de már semmi kedvem nincsen azt szétkapni... Egyébként az a rész az egyetlen, ahova drótkoronggal sem tudtam igazán bejutni, így kb 1 liter rozsdamaróval próbáltam elérni megfelelő fémtiszta felületet... eredmény egész jó! :) Már nem rohadnak azok a merevítő tányérok sem. A pántokat végül ledrótkorongoztam, aztán szépen lekezeltem... Azóta is jó a helyzet. Nálam a tank lyukadt ki... :S Merevítő tányérok? Amire a rugó felfekszik? Valaki nem emlékszik, mennyire feszül az a pánt, ami a tankot tartja, mégpedig az a fele, ami alatt a gumibak van? Meghegesztettem a pántot, de az új tanknál nagyon feszül, amikor csavarozom össze, egész lapos lesz az a gumibak. Attól félek a hegesztés elfárad... Pedig ugyanolyan tank, nem tudom ez miért feszül annyira...lehet, valamit elb...tam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Merevítő tányérok? Amire a rugó felfekszik? Valaki nem emlékszik, mennyire feszül az a pánt, ami a tankot tartja, mégpedig az a fele, ami alatt a gumibak van? Meghegesztettem a pántot, de az új tanknál nagyon feszül, amikor csavarozom össze, egész lapos lesz az a gumibak. Attól félek a hegesztés elfárad... Pedig ugyanolyan tank, nem tudom ez miért feszül annyira...lehet, valamit elb...tam. :) Nem! Azok nem is rohadtak... Azok amiket alul a lemezre raktak, hogy a pántokat azokba akasszák, illetve a biztonsági öveket legyen mihez rögzítsék. Az merevíti a lemezt. A pántok nálam eléggé feszülnek. A tank nem roppant össze, de nem lehet megmozdítani. Én a gumi alatt is kifújtam alvázvédővel, no meg az a része volt a tanknak lukas, amit lekezeltem tank tömítő gyurmával. Egész jó lett. :) Az egész tankot rozsdátlanítottam, és újra festettem... ez volt a gond! :S A szivacsossá vált lemezből ömlött ki a benzin. most viszont szerintem örökre letudva a tank rohadása! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocsiga Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Üdv! Segítséget kérnék! Olyan gondom van,hogy a vízhőmérsékletet jelző mutatója,gyújtás ráadása után szaladgál le-föl.Majd később mikor bemelegszik a motor beáll egy pontra.Ez a pont az üzemi hőfok felett van jóval,bár probléma még nem volt.(forrás)A műszer rossz vagy a hőgomba?Vagy nemtom...minden más jónak tűnik. Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 Üdv! Segítséget kérnék! Olyan gondom van,hogy a vízhőmérsékletet jelző mutatója,gyújtás ráadása után szaladgál le-föl.Majd később mikor bemelegszik a motor beáll egy pontra.Ez a pont az üzemi hőfok felett van jóval,bár probléma még nem volt.(forrás)A műszer rossz vagy a hőgomba?Vagy nemtom...minden más jónak tűnik. Előre is köszi a segítséget! Kontakthiba is lehet vedd le a csatit a hőgombáról kissé nyomd össze a sarut és tedd vissza, hátha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Üdv! Mitől lehet, hogy ha a gázról leszállva motorfék üzemmódban gondol egyet a motor és mintha felduplázódna a motorfék ereje. Van hogy gáz nélkül is berángat, ha odalépek neki gond nélkül megy??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Üdv! Mitől lehet, hogy ha a gázról leszállva motorfék üzemmódban gondol egyet a motor és mintha felduplázódna a motorfék ereje. Van hogy gáz nélkül is berángat, ha odalépek neki gond nélkül megy??? Inkább ez úgy lehet, hogy nem felduplázódik, hanem akkor kezd el igazán motorfékezni a kocsi, addig valamiért dolgozik a motorral, tehát üzemanyagot fecskendez be az ECU. Ez lehet attól is, hogy nincs elegendő vákuum a vákuumrendszerben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Inkább ez úgy lehet, hogy nem felduplázódik, hanem akkor kezd el igazán motorfékezni a kocsi, addig valamiért dolgozik a motorral, tehát üzemanyagot fecskendez be az ECU. Ez lehet attól is, hogy nincs elegendő vákuum a vákuumrendszerben. Vagy a gázbowden nem megy vissza alaphelyzetbe, mert szorul, vagy túl feszesre van állítva. Esetleg a fojtószelep poti kh-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 sziasztok az mitől lehet hogy azt vettem észre amikor kevés benya van a kocsiba/ nem pirosba van a mutató !/ akkor alig akar menni pl elindulok egyesbe olyan mintha nem kapna benzint amikor benyomom a kuplungot kicsit akkor elkezd kicsit húzni, kettesbe ugyan ez, hármasba négyesbe viszont már semmi baja, meg amit még tapasztaltam hogy ha tankolok bele benzint akkor semmi baja:) létezik hogy az üzemanyagszűröm van eltömődve és amikor több a benzin akkor jobban átfolyik rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts