daykiller Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Az óra kijelzőjénél, és 95 volt a hibakód. Akkor nem a motorral van gond, hanem a kijelzővel. Továbbra sem írja ki a kijelző a motorvezérlő hibakódjait, bármennyire is elterjedt tévhit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Akkor nem a motorral van gond, hanem a kijelzővel. Továbbra sem írja ki a kijelző a motorvezérlő hibakódjait, bármennyire is elterjedt tévhit. Ha jól tudom a 95-az óránál azt jelenti hogy nem kommunikál a rádióval, gondolom mert már nem a gyári van benne. A céges traki is ezt villogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Ha jól tudom a 95-az óránál azt jelenti hogy nem kommunikál a rádióval, gondolom mert már nem a gyári van benne. A céges traki is ezt villogja. Nem a gyári van benne. Viszont az alapjárat folyamatosan magas. Lehúztam járó motornál az alapjárati motor csatiját és a fordulat nem változott se fel se le. Ezután motor leállít csati vissza, de semmi nem változott. Alapjárati motor 2 napja pucolva alaposan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Nem a gyári van benne. Viszont az alapjárat folyamatosan magas. Lehúztam járó motornál az alapjárati motor csatiját és a fordulat nem változott se fel se le. Ezután motor leállít csati vissza, de semmi nem változott. Alapjárati motor 2 napja pucolva alaposan. Fals levegő is okozhat magas vagy ingadozó alapjáratot. Át kell nézni a motortérben a vákumcsöveket. A belső keringtető működik rendesen? Azt is vákum működteti, járó motornál hallani kell egy szisszenést majd a zsalu csapódását amikor kikapcsolod. Ha csak sziszeg akkor ott szív falsot. Járó motornál végig lehet fújogatni a gyanús helyeket féktisztítóval, ha a motorhang változik, felpörög akkor ott a rés a pajzson. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 C20NE Fastra kérdés: mi a légtömegmérő értékei? van két darab kibakódom, miszerint a régi légtömegmérő magas feszültséget dob, az új pedig alacsonyat. Szeretném megtudni annak a 4szál vezetéknek az értékeit amik onnan indulnak ki, vagy ha valaki leírná a kimérés menetét azt is megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Fals levegő is okozhat magas vagy ingadozó alapjáratot. Át kell nézni a motortérben a vákumcsöveket. A belső keringtető működik rendesen? Azt is vákum működteti, járó motornál hallani kell egy szisszenést majd a zsalu csapódását amikor kikapcsolod. Ha csak sziszeg akkor ott szív falsot. Járó motornál végig lehet fújogatni a gyanús helyeket féktisztítóval, ha a motorhang változik, felpörög akkor ott a rés a pajzson. Vákuumcsövek átnézve, azok jók a zsalu mozgatásánál is szisszen. jöhet a fals levegő ellenőrzése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Vákuumcsövek átnézve, azok jók a zsalu mozgatásánál is szisszen. jöhet a fals levegő ellenőrzése... Falsot nem szív... de az alapjárat is beállt a helyére. A hibát mi okozta azt nem tudom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Falsot nem szív... de az alapjárat is beállt a helyére. A hibát mi okozta azt nem tudom... :) Én cseréltem alapjárati mocit ugyanezért de néha még felpörög, és dobja az alapjárati léptető motor hibát...ez ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vega Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Sziasztok Opelosok! :hiya: Pár hete írtam ide autó vásárlás ügyben és elfelejtettem megköszönni a rengeteg segítséget , sikerült vennem egy vagány kis Astra F Caravant , a 250.000,- átlaghoz képest rendkívül jó állapotban. Kb 2 hete használom az autót és volna néhány problémám , ha tudnátok segíteni azt megköszönném. Az auto egy 96' 1,6si 8v. A legégetőbbel kezdeném: 1,)Önindító Vs. Immo 2napja az önindító indítás után kb 2 mp.alatt elhalkuló és meg is szűnő surlódó hangot ad. Nem minden indítás után hanem kb. minden 2. után. Ma ez odáig ment ,hogy nem indult a kocsi. Az autóban van távirányítós centrálzár immobilájzerrel. A kulcs fordítása után az összes szokásos kontrollámpa világított de tovább se kép se hang. Be kellett tolni , ami rettentő könnyedén ment. Ami furcsa,hogy automatikusan az ajtó nyitásától számított 20mp mulva az immo automatikusan ismét működésbe lép de ettől függetlenül az auto tolásra simán indult. Hazajöttem vele és azóta se az önindító rossz hangját se produkálja és hibátlanul indul is. Attól félek,hogy elviszem a szervízbe és nem fogja produkálni a problémát, így hibajelenség hiányában nem tudnak vele majd mit kezdeni.... 2.) Alapjárat Picit alacsonynak tűnik az auto alapjárata. Az óra szerint 900... Ez a normál ? Nem fullad le de picit rezeg tőle ilyenkor az egész autó. Nem vészesen csak szokatlan. Ez így normális ? 3.) Párásodás Embertelenül párásodik a kocsi beltere járó motornál. Ilyenkor hűthetem , fűthetem , kintről is szívhatja és bentről is , kb 15 percig a közlekedés csak folyamatos szélvédő törölgetéssel működik.... Tipp ? 4.) Váltó 1-2-es Szépen veszi a fokozatokat , mondhatni olyan mint a vaj. Ami furcsa,hogy pl. egy bevásárló központ parkolójában kell "totyogni" akkor vannak olyan szituációk amikor a 2-est csak rettentő hosszan csúsztatott kuplunggal veszi be , 1est meg csak szinte az autó fizikai megállításakor veszi be. Ez nálatok is így van ? Köszönöm előre is a tippeket és az ötleteket, A legégetőbb probléma az 1.)-es lenne. Ki lehet kötni házilag az immót ? jah és míg el nem felejtem : 4+1,) Vezérműszíj. Laikusként úgy tűnik mintha rosszul lenne felrakva. A szervo szívattyúról nem a feszítőgörgőre megy ( vagy mi az a motor teteje fele) hanem a vezérműtengelyre és így a vezérműszíjon belülre került egy konzolszerű valami ami a motort köti össze a kasztnival. Tehát órajárásával megegyezően ez most így néz ki : -generátor -szervó -vezérmű -feszítő -generátor Köszönöm előre is a segítséget és ha valahogy viszonozni tudom szóljatok bátran :) Esetleg ha valaki telefonos segítséget tudna nyújtani immo ügyben az ha megcsörget vissza hívom :) 30/2010-536 és köszi előre is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Sziasztok Opelosok! :hiya: Pár hete írtam ide autó vásárlás ügyben és elfelejtettem megköszönni a rengeteg segítséget , sikerült vennem egy vagány kis Astra F Caravant , a 250.000,- átlaghoz képest rendkívül jó állapotban. Kb 2 hete használom az autót és volna néhány problémám , ha tudnátok segíteni azt megköszönném. Az auto egy 96' 1,6si 8v. A legégetőbbel kezdeném: ... Szia! Gratulálok az autódhoz! Az első és legégetőbb problémád az immo. Nos nem tudom, hogy te mit tudsz a működéséről, de ezt az ajtó nyitása után 20mp-el az immo ismét működésbe lép nem értem. Dafuq? Az immo indításgátló. Ha a kulcsban nincs benne a transzponder vagy nem jó, akkor nem fog beindulni a kocsi, csak tekeri az önindító és közben villog a check engine lámpa az immo hiba miatt. Kikötni nem lehet, az autó biztonsági rendszerének része. Ezt a távirányítós centrálzár immobilájzerrel-t sem értem. A központizárnak semmi köze az immohoz. 900 az alapjárat? Elég magas. :D Nekem 750-800 szokott lenni és igen, ez normális. A párásodás megszüntetéséhez először meg kell nézni, hogy nem e ázik be a kocsi. A szélvédő alján rá tud folyni a víz a pollenszűrőre és emiatt párásodik. Szokás kinyomni szilóval az alsó műanyagot és a szélvédő közti részt, de én egyszerűen tettem a pollenszűrő fölé egy műpadló lapot és nem tud ráfolyni az esővíz. A másik, hogy a szélvédőket belül rendszeresen takarítani kell. A váltó az egyes fokozatot szinte csak álló helyzetben fogja venni. Ennek is így kell működnie. A kettes nehézsége viszont nem rendeltetésszerű. Amit te írsz, az nem a vezérműszíj és jól van az kötve és igen, felül az a szervó szivattyú. A vezérlés a fekete burkolaton belül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vega Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Szia! Gratulálok az autódhoz! Az első és legégetőbb problémád az immo. Nos nem tudom, hogy te mit tudsz a működéséről, de ezt az ajtó nyitása után 20mp-el az immo ismét működésbe lép nem értem. Dafuq? Az immo indításgátló. Ha a kulcsban nincs benne a transzponder vagy nem jó, akkor nem fog beindulni a kocsi, csak tekeri az önindító és közben villog a check engine lámpa az immo hiba miatt. Kikötni nem lehet, az autó biztonsági rendszerének része. Ezt a távirányítós centrálzár immobilájzerrel-t sem értem. A központizárnak semmi köze az immohoz. 900 az alapjárat? Elég magas. :D Nekem 750-800 szokott lenni és igen, ez normális. A párásodás megszüntetéséhez először meg kell nézni, hogy nem e ázik be a kocsi. A szélvédő alján rá tud folyni a víz a pollenszűrőre és emiatt párásodik. Szokás kinyomni szilóval az alsó műanyagot és a szélvédő közti részt, de én egyszerűen tettem a pollenszűrő fölé egy műpadló lapot és nem tud ráfolyni az esővíz. A másik, hogy a szélvédőket belül rendszeresen takarítani kell. A váltó az egyes fokozatot szinte csak álló helyzetben fogja venni. Ennek is így kell működnie. A kettes nehézsége viszont nem rendeltetésszerű. Amit te írsz, az nem a vezérműszíj és jól van az kötve és igen, felül az a szervó szivattyú. A vezérlés a fekete burkolaton belül van. Szervusz! Tetőfedő vagyok , nézd a el a laikusságom :) Tehát-> távirányítóval ajtó nyit és innentől ha 20mp múlva kb nem indítod a motort akkor automatikusan bezár megint az immo. Tehát mondjuk megállsz tankolni , végeztél és visszaülsz akkor távirányítóval zárni-nyitni kell ismét a kocsit,hogy indítani tudd. Engem ez a " nem indul, se kép se hang " probléma aggaszt a legjobban. És az ,hogy az immo lámpa világítása mellett simán be lehetett tolni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vega Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Jah és ilyenkor meg se nyikkan az önindító.(mikor az immo blokkolja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Szervusz! Tetőfedő vagyok , nézd a el a laikusságom :) Tehát-> távirányítóval ajtó nyit és innentől ha 20mp múlva kb nem indítod a motort akkor automatikusan bezár megint az immo. Tehát mondjuk megállsz tankolni , végeztél és visszaülsz akkor távirányítóval zárni-nyitni kell ismét a kocsit,hogy indítani tudd. Engem ez a " nem indul, se kép se hang " probléma aggaszt a legjobban. És az ,hogy az immo lámpa világítása mellett simán be lehetett tolni.... Melyik az az immo lámpa, mire gondolsz? Az önindítót sztem csak szét kéne szedni, kipucolni, jól megzsírozva összerakni, erre utal a furcsa hangja is. Ezt az automata visszazárás funkciót sok riasztó csinálja, meg kéne keresni, milyen riasztó van benne (általában valamelyik lábtérburkolat alatt, vagy a motortérben van), hátha ki lehet kapcsolni ezt a funkciót. A párásodással kapcsolatban: nincs véletlenül állandóan benyomva a belső levegőkeringetés? Attól tud erősen párásodni az utastér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vega Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Melyik az az immo lámpa, mire gondolsz? Az önindítót sztem csak szét kéne szedni, kipucolni, jól megzsírozva összerakni, erre utal a furcsa hangja is. Ezt az automata visszazárás funkciót sok riasztó csinálja, meg kéne keresni, milyen riasztó van benne (általában valamelyik lábtérburkolat alatt, vagy a motortérben van), hátha ki lehet kapcsolni ezt a funkciót. A párásodással kapcsolatban: nincs véletlenül állandóan benyomva a belső levegőkeringetés? Attól tud erősen párásodni az utastér. Szervusz! Erre a lámpára gondolok -> És ma vettem észre,hogy ha becsukott ajtónál telik el ez a 30mp kb akkor automatikusan le zárja az ajtókat is... Kiakaszt komolyan. A "doboza" pedig a motortérben van . Ő az -> Van rajta egy kulcs nyílás (amihez van kulcsom is :) ) és 2 állás: egyiknél csipogva nyit a centrál, a másiknál némán... Egyelőre más különbséget nem fedeztem fel. Amúgy az önindító a motor mögött legalul helyezkedik el valahol ? Erre fele?-> Csak mert 2 napja kb sikerült belevágódnom egy bokáig érő tócsába nagy sebességgel, az elképzelhető,hogy megázott ? Köszi az ötleteket előre is : ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Ez egy utólagos riogató szerintem. Igen ott allul van az önindító, de annyira zárt hogy nem tud beázni. Esetleg lelazult egy kábele, vagy koszos (bellül), és nehezen húz be a behúzótekercs. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 az a gázbowden elég el van használódva, nem? egyébként mennyi km-ert hazudik az órája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vega Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 az a gázbowden elég el van használódva, nem? egyébként mennyi km-ert hazudik az órája? Szervusz! 211.000km-t hazudik de ennél több van benne mert nem megy a kilométer számláló. Amúgy mielőtt megvettem megnéztem kb. 20-25db 8 szelepest a 150.000,- - 300.000,-os kategóriában és ez vitte magasan a pálmát. Olyan "autókat" láttam aminek a felébe bele se ültem mert féltem,hogy a retektől bele ragadok. A használtauto.hu-ra photoshoppolt kocsikról meg ne is beszéljünk. 130+ km utazás után láttam meg a képeken makulátlan állapotú vasat amin a helyszinre érve tenyérnyi rohadásfoltok és lukak keletkeztek. Ha nem féltem volna,hogy a helybeliek kapával agyonütnek akkor tán még most is ott szitkozódnék :D Amúgy 5évesen honosították magyarországon és onnantól és vidéki kántor tulajdonát képezte. Ez a beltéren meg is látszik. Bár a váltó szoknya kopott és a kormány bőr is viseltes az autó belseje magáért beszél. Valószínüleg nemrég lehetett 100%ban újra kárpitozva mert makulátlan benne az összes ülés, ajtók borítása, a tetőkárpit, az alja és a csomagtér is. Beleültem és egyszerűen off... A km számlálót leszámítva működik minden. (Lehet igazi Opel fanoknak ez nem nagy dolog de aki látta azokat az astrákat amiket én azoknak ez igen nagy dolog ) Külseje is kultúrált viszont itt van 2 rozsdafolt. Bal hátsó kerékív kezd fáradni és jobb oldalt a tanksapka alatt. Ezt leszámítva se egy karc, se egy húzás a lökhárítón, semmi nincs. Nem akarok ódákat zengeni mert kitudja,hogy erre az önindítóra mennyit fogok költeni de ebben a 2 hétben nagyon megszerettem . 1,6si 8v nem egy versenyautó de meglepően jól húz, a termetéhez és a formájához képest nagyon barátian fekszik bele a kanyarokba. Egyszerűen bejött ... Remélem .... Majd hétfőn a szerelő elmondja hány százezerbe fog kerülni ,hogy többet ne makacskodjon az indítás és majd kiderül,hogy változik-e a véleményem :) Amúgy annak a bowdennek csak a külső burkolata kezd fáradni , maga a bowden tökéletes. De ez legyen a legkevesebb, a többi kocsimba az ilyenek 1-2.000,-os mutatványok voltak, csak nem lesz ennél sem sokkal több. Az önindítós téma jobban aggaszt .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Szervusz! ....... Az önindítós téma jobban aggaszt .... Ha csak takarítani kell annak igazából nincs anyagköltsége, egy bontott önindító 8 ezer forint. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Szervusz! Tetőfedő vagyok , nézd a el a laikusságom :) Tehát-> távirányítóval ajtó nyit és innentől ha 20mp múlva kb nem indítod a motort akkor automatikusan bezár megint az immo. Tehát mondjuk megállsz tankolni , végeztél és visszaülsz akkor távirányítóval zárni-nyitni kell ismét a kocsit,hogy indítani tudd. Engem ez a " nem indul, se kép se hang " probléma aggaszt a legjobban. És az ,hogy az immo lámpa világítása mellett simán be lehetett tolni.... Ismét jelzem, hogy az immo-nak semmi köze a központi zárhoz. Az immobiliser indítást gátol és úgy, hogy a benzinpumpát letiltja, tehát benzint nem fog kapni a kocsi, de az önindító működni fog és az nem immo lámpa, hanem riasztó. :) Az önindítót meg én saját kezűleg raktam helyre, új bronzkefékkel és hőállónak hazudott zsírral összeraktam. Azóta nincs probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Szervusz! Tetőfedő vagyok , nézd a el a laikusságom :) Tehát-> távirányítóval ajtó nyit és innentől ha 20mp múlva kb nem indítod a motort akkor automatikusan bezár megint az immo. Tehát mondjuk megállsz tankolni , végeztél és visszaülsz akkor távirányítóval zárni-nyitni kell ismét a kocsit,hogy indítani tudd. Engem ez a " nem indul, se kép se hang " probléma aggaszt a legjobban. És az ,hogy az immo lámpa világítása mellett simán be lehetett tolni.... Nem véletlenül Autowatch van a távirányítóra írva? Ha igen, akkor ha vissza kapcsol az indításgátló fordítsd gyújtásig a kulcsot, majd nyomd meg a gombot. Ezért a ki-be zárogatás miatt egyszer ki akartam vetetni az egészet. Csak mikor a villamoságisnál voltam a fejére csapott, és elmesélte,hogy igazából hogy működik az az "ízé". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Helló Mindenki! Az lenne a kérdésem, hogy a gyújtáselosztóban lévő rotort hogyan kell kicserélni? Csak simán le kell húzni a tengelyről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Helló Mindenki! Az lenne a kérdésem, hogy a gyújtáselosztóban lévő rotort hogyan kell kicserélni? Csak simán le kell húzni a tengelyről? Igen. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kavicsos Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Sziasztok olyan gondom lenne hogy melegszik a vizem az olajban nincs viz de a kiegyenlitő tartájba vissza dolgozik.Hengerfej tömitést kicseréltük de akkor is kinyomja a vizet a tartályból. opel astra f 1.6 8 szelepes 75 lóerős Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kavicsos Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 1.6 opel f astra 8 szelepes 75 lóerős Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 1.6 opel f astra 8 szelepes 75 lóerős Akkor a hengerfejnél szakadtak át a járatok vagy magánál a blokknál. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts