zotya975 Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Dettó, van hogy normálisan jár a motor hidegen-melegen, de olyan is előfordult már, hogy hideg motor alapjáraton magától lefulladt. Senki nem tudja miért csinálja... Azért ezek már nem mai autók, nem lehet tőlük 100%-ot elvárni. Legyen használható, feleljen meg a műszaki követelményeknek, egy-két kisebb hiba elnézhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Jimmy* Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 A buffanással én nem törődnék. Volt 1,4-esem 9 évig, csinálta, de ment mint a mérgezett egér. Igaz sosem használtam alacsony fordulaton. Nem tudni milyen motorod van -tedd be az aláírásodba- de gyanítom, hogy c14nz, és akkor ne erőltesd alacsony fordulaton! Amikor 47km/ó sebességet mutat az óra, az esetek 99%-ában a tényleges sebesség csak 37. 37-el menni negyedikben motorgyilkosság! Köszi mindenkinek a válaszokat! :) Akkor jó, ezt elkönyvelem én is "együtt élhető hibának" :) Ja és amúgy 1,6os a kicsike :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Nekem is buffallóskodik, néha...én azt vettem észre hogy benzin ""minőség"" függő, hol melyiktől éppen buffog, éppen ingadozik az alapjárat....ez ilyen bicikli :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 tudja vki, hogy az ülés döntő tekerő hogy jön le a helyéről? az enyim is eltört....nyavalyás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 tudja vki, hogy az ülés döntő tekerő hogy jön le a helyéről? az enyim is eltört....nyavalyás.... Szerintem simán csak le kell húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Úgy emlékszem, hogy a közepét kell kipattintani és ott van a felfogatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 elég érdekesen, de elválasztottam az ülőlapot a tetejétől, úgy hogy azt nem kellet levenni pont ott fáradt el, hogy az egészet szét kell szednem és nincs itthon 52 TORXom, bakka meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
!MegaStorm Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Sziasztok! Megvan a probléma oka (előzmény itt: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=252&st=15040&gopid=926844&#entry926844, #15045-ös hozzászólás). Az autónak - ahogy sejtettem is -, semmilyen gyújtás problémája nincs, továbbá egyik hengerrel sincsen mechanikai probléma. A benzinnyomás veszik el, és érdekes módon nem is épül fel indítózás közben sem. Ha ráadom a gyújtást, szépen pumpál, majd kikapcsol pár másodperc múlva. Ha ezt megismétlem néhányszor, rögtön indul is. Ha nem teszem, akkor nem is indul, csak teker a végtelenségig. Hol mehet el a nyomás? ui.: ha minden nap, vagy másnaponta használom a kocsit, semmi probléma nincs vele, pöccre indul, szépen megy. Amikor viszont többszöri pumpálásra indul (4-5 nap állás után), akor dadogós, erőtlen 5-6km megtételéig. Erre varrjatok gombot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Sziasztok! Megvan a probléma oka (előzmény itt: http://www.opelforum...44, #15045-ös hozzászólás). Az autónak - ahogy sejtettem is -, semmilyen gyújtás problémája nincs, továbbá egyik hengerrel sincsen mechanikai probléma. A benzinnyomás veszik el, és érdekes módon nem is épül fel indítózás közben sem. Ha ráadom a gyújtást, szépen pumpál, majd kikapcsol pár másodperc múlva. Ha ezt megismétlem néhányszor, rögtön indul is. Ha nem teszem, akkor nem is indul, csak teker a végtelenségig. Hol mehet el a nyomás? ui.: ha minden nap, vagy másnaponta használom a kocsit, semmi probléma nincs vele, pöccre indul, szépen megy. Amikor viszont többszöri pumpálásra indul (4-5 nap állás után), akor dadogós, erőtlen 5-6km megtételéig. Erre varrjatok gombot! Cserélj AC pumpát! Illetve benzinszűrőt először, aztán ha azzal se javul, akkor a pumpa döglött meg, illetve döglik. A benzinnyomás sehol sem tud elveszni, csak ha már gyenge az AC pumpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Cserélj AC pumpát! Illetve benzinszűrőt először, aztán ha azzal se javul, akkor a pumpa döglött meg, illetve döglik. A benzinnyomás sehol sem tud elveszni, csak ha már gyenge az AC pumpa. Az lehetséges hogy nem kapja meg teljesen a 12v ot és lassan, ill gyengén nyom! alias vezeték részleges szakadás, kontakt, relé érintkező koksz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Az lehetséges hogy nem kapja meg a 12v ot és lassan, ill gyengén nyom! alias vezeték részleges szakadás, kontakt, relé érintkező koksz?? Általában, ami nem kapja meg a tápfeszültségét az konkrétan nem is üzemel. Részleges szakadás? Mint a térdszalag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Általában, ami nem kapja meg a tápfeszültségét az konkrétan nem is üzemel. Részleges szakadás? Mint a térdszalag? Mongyuk.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Általában, ami nem kapja meg a tápfeszültségét az konkrétan nem is üzemel. Részleges szakadás? Mint a térdszalag? Kimaradt egy szó "teljesen" --> javítottam Pl ilyesmi, ami a 20 szálból kb 2 ha marad! Át megy még az áram de ha amper kell..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Kimaradt egy szó "teljesen" --> javítottam Pl ilyesmi, ami a 20 szálból kb 2 ha marad! Át megy még az áram de ha amper kell..... Amper == Áram, Áram == amper. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Amper == Áram, Áram == amper. Vagyis azt akarod nekem mondani hogy egy 0.25 ös vezetékkel is menne egy Diesel Opel önindítója?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Ededebedezodoroztadmagad Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Vagyis azt akarod nekem mondani hogy egy 0.25 ös vezetékkel is menne egy Diesel Opel önindítója?? (Hjaj Istenem, miért büntetsz engem?) Szerinted mi az áramerősség mértékegysége? Amperb+. Nem tudom mit értesz te áram alatt, de van egy érzésem, hogy (ahogy sok nem hozzáértő) a feszültséggel kevered össze, de nagyon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Az lehetséges hogy nem kapja meg teljesen a 12v ot és lassan, ill gyengén nyom! alias vezeték részleges szakadás, kontakt, relé érintkező koksz?? Igen, egész könnyen lehet, én már jártam így. Egy rejtett lopásgátló kapcsoló okozta, amit nagyon ügyesen az AC hátramenő vezetékébe kötöttek be, csak kicsit gyenge volt a feladathoz. A kocsi először lassulni kezdett, majd rángatni, kivillant a motorkontroll lámpa (később kivillogtatva a lambda panaszkodott szegény keverékre), és leállt a motor. Kb. 5 perc várakozás után gond nélkül beindult (gondolom mikor a kapcsoló kontaktjai visszahűltek), majd 10km múlva ismét előadta. Miután kikötöttem a kapcsolót, a hiba megszűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 (Hjaj Istenem, miért büntetsz engem?) Szerinted mi az áramerősség mértékegysége? Amperb+. Nem tudom mit értesz te áram alatt, de van egy érzésem, hogy (ahogy sok nem hozzáértő) a feszültséggel kevered össze, de nagyon.... Köztük vagyok én is, ezért kérdem!!! Én fával dolgozom nem ményküvel! Viszont láttam már olyant hogy egy "vezető" pl akár egy ellenállás annyira felmelegedett, hogy "nem állt ellen" és simán nem ment át áram.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Igen, egész könnyen lehet, én már jártam így. Egy rejtett lopásgátló kapcsoló okozta, amit nagyon ügyesen az AC hátramenő vezetékébe kötöttek be, csak kicsit gyenge volt a feladathoz. A kocsi először lassulni kezdett, majd rángatni, kivillant a motorkontroll lámpa (később kivillogtatva a lambda panaszkodott szegény keverékre), és leállt a motor. Kb. 5 perc várakozás után gond nélkül beindult (gondolom mikor a kapcsoló kontaktjai visszahűltek), majd 10km múlva ismét előadta. Miután kikötöttem a kapcsolót, a hiba megszűnt. Csökken a keresztmetszet, nő az ellenállás... :) Nagyobb ellenállás esetén melegedés, ebből kifolyólag áramesés következik... Tehát lehet, hogy az amper már nem jut át... Nálam a klíma kuplungja volt úgy, hogy néha ment, néha nem... Lehúztam a csatit... a test kábele el volt törve félbe. Kontaktus megvolt, csak mikor átmelegedett leállt a kuplung. Visszahűlt és ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Csökken a keresztmetszet, nő az ellenállás... :) Nagyobb ellenállás esetén melegedés, ebből kifolyólag áramesés következik... Tehát lehet, hogy az amper már nem jut át... Nálam a klíma kuplungja volt úgy, hogy néha ment, néha nem... Lehúztam a csatit... a test kábele el volt törve félbe. Kontaktus megvolt, csak mikor átmelegedett leállt a kuplung. Visszahűlt és ment. Valójában feszültségcsökkenés és feszültségosztóként működik ilyenkor egy hibás kötés, rossz kontakt. Ugye az áramot a feszültség hozza létre, ha a feszültség két pontja között fogyasztó van... Mivel sorba van kötve a hibás kötés a fogyasztóval, így az áramerősség fix akar lenni, ezért melegszik a csökkent keresztmetszet és megnövekedett ellenállás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Szervusztok! Létezik az hogy egy AC pumpa kb 300km megtétele útán beadja az unalmast??Mert most nagyon úgy néz ki így jártam... :unsure: A gyári Boss 21 évig muzsikált az autóba,(vagy legalábbis úgy láttam még nem volt cserélve)és nemrég halt meg! Rendeltem 6500 ft-ért egy új AC-t,Automega márkanévre hallgat,elméletileg német utángyártott,de szerintem kínai :angry2: Mentem vele ezt a kb 300-at,és behalt,beletettünk egy kölcsönbe kapottat azóta semmi baja az autónak...Nem csinált elég nyomást,mert a hibakód a 44-es volt,"keverék túl szegény"...Most egyenlőre a kölcsönnel járok,de azt nyílván vissza kell adnom..Ilyen kínai sz..rt meg nem akarok venni mégegyszer...Nincs gond,mert 1 év gari van rá,cserélik-levásárolom-vagy visszafizetik az árát..Szerintetek milyet érdemes venni ami épp nem 65000ft,mint a Boss,és nem is kínai???Mert már lassan az AC drágább mint az egész autóm :D Segítséget előre is köszi! Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Szervusztok! Létezik az hogy egy AC pumpa kb 300km megtétele útán beadja az unalmast??Mert most nagyon úgy néz ki így jártam... :unsure: A gyári Boss 21 évig muzsikált az autóba,(vagy legalábbis úgy láttam még nem volt cserélve)és nemrég halt meg! Rendeltem 6500 ft-ért egy új AC-t,Automega márkanévre hallgat,elméletileg német utángyártott,de szerintem kínai :angry2: Mentem vele ezt a kb 300-at,és behalt,beletettünk egy kölcsönbe kapottat azóta semmi baja az autónak...Nem csinált elég nyomást,mert a hibakód a 44-es volt,"keverék túl szegény"...Most egyenlőre a kölcsönnel járok,de azt nyílván vissza kell adnom..Ilyen kínai sz..rt meg nem akarok venni mégegyszer...Nincs gond,mert 1 év gari van rá,cserélik-levásárolom-vagy visszafizetik az árát..Szerintetek milyet érdemes venni ami épp nem 65000ft,mint a Boss,és nem is kínai???Mert már lassan az AC drágább mint az egész autóm :D Segítséget előre is köszi! Zoli Hát a fene se tudja valamit középárban 15-20 ezer körül. Nekem egy 8-ezres szintén kínai van benne már úgy 50 ezer kilóméter óta de azért a csomagtartóban ott a pót bontott gyári Bosch. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester.p Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 üdv. tudja valaki hol van a központizár vezérlője? azt csinálja hogy ahogy kinyitom, eltelik 5-30mp és lezár magától, de ha gyujtáson van akkor nem. de olyant is csinál hogy amikor nyitva van vezető ajtó és így magától zár le, ahogy becsukom az ajtót egy pillanatra kinyit és újra bezár. az ajtó nyitás érzékelőt szétszedtem de teljesen jól működik. ha valaki találkozott már ilyennel segíthet :D köszönöm. egyébként 96os x17dtl Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 üdv. tudja valaki hol van a központizár vezérlője? azt csinálja hogy ahogy kinyitom, eltelik 5-30mp és lezár magától, de ha gyujtáson van akkor nem. de olyant is csinál hogy amikor nyitva van vezető ajtó és így magától zár le, ahogy becsukom az ajtót egy pillanatra kinyit és újra bezár. az ajtó nyitás érzékelőt szétszedtem de teljesen jól működik. ha valaki találkozott már ilyennel segíthet :D köszönöm. egyébként 96os x17dtl A gyári akkor az anyósoldali küszöbburkolat alatt közvetlenül az ajtó előtt ha jól tudom az ECU (már akinek van) alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts