Morpheus Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 az a kép a csomagtartó ajtó rozsda- illusztráció volt ;) Ahha.. képben vagyok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
W0L0 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Üdv....először is ki kell deríteni,hogy üanyag gondja van-e vagy gyujtás. Ha kap benzint akkor a sikertelen indítási kísérlet után a kipuf erősen benzinszagú.Leveheted az injektor fedelét is és egy kevéske benzint önthetsz a pillangószelepre,ha beröffen akkor űanyag ellátási gond. Ha kiveszed az egyik gyertyát ,rádugod a pipára a végét letesteled,akkor szikrázni kell neki amikor indítózik egy segítő. Ha ezeken végigmentél tovább léphetünk. Köszi hétvégén megnézek, amit tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
W0L0 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Szerintem az benzinpumpád döglött meg. Enyém is totál ugyanezt csinálta, mikor kezdett meghalni. Köszi, ez is felmerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 üdv! érdeklődnék hogy a két első zár mennyire kompatibilisek egymással? vagyis az a része amibe a kulcs megy fel kellene cserélni a két betétet mert a bal oldali kezd makrancoskodni, ráadásul a rugója is el van törve szóval nem húzza vissza a kulcsot függőleges helyzetbe köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 üdv! érdeklődnék hogy a két első zár mennyire kompatibilisek egymással? vagyis az a része amibe a kulcs megy fel kellene cserélni a két betétet mert a bal oldali kezd makrancoskodni, ráadásul a rugója is el van törve szóval nem húzza vissza a kulcsot függőleges helyzetbe köszi! A betétet átt tudod rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 na a segitő irásoknak köszönhetöen ugy megy a paripa ahogy kell! sikerült jobban kihuznom a benzin csővet, ráment az ac-re ugy ahogy kell és az ac kipucolása után mintha kicsit joban reagálna a gázadásra! végre siker :D viszont most olyan kérdésem lenne hogy az olajszűrő cseréje az bonyolult házilag mert nincs kedvem fizetni érte töb ezret! F astra c14nz 93' benzin Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 na a segitő irásoknak köszönhetöen ugy megy a paripa ahogy kell! sikerült jobban kihuznom a benzin csővet, ráment az ac-re ugy ahogy kell és az ac kipucolása után mintha kicsit joban reagálna a gázadásra! végre siker :D viszont most olyan kérdésem lenne hogy az olajszűrő cseréje az bonyolult házilag mert nincs kedvem fizetni érte töb ezret! F astra c14nz 93' benzin Nem nehéz, pillanatok alatt megvan. Ha nagyon rá van gyógyulva, nem árt célszerszám a letekeréséhez, de van, aki egyszerűen átbök rajta egy nagyobb csavarhúzót, és azzal tekeri le. Az újat mielőtt felrakod, a tömítőkarikáját olajozd meg, és elég annyira megúzni, amennyire kézzel bírod. Aztán betöltöd a motorba az új olajat a nívón a max-ig, majd pár perc járatás után ellenőrzöd megint az olajszintet, és feltöltöd a min és a max jel közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 és kb mere helyezkedik el a szűrő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 és kb mere helyezkedik el a szűrő? Fehér henger alaku.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balboa011 Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 oké! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 sziasztok olyannal tálalakoztatók már hogy, ha hideg a motor úgy húz a kocsi mint állat, de amikor bemelegszik akkor még kettesből is alig indul meg.ez mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 sziasztok olyannal tálalakoztatók már hogy, ha hideg a motor úgy húz a kocsi mint állat, de amikor bemelegszik akkor még kettesből is alig indul meg.ez mitől lehet? Kétvezetékes hőfokjeladó például okozhat ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Kétvezetékes hőfokjeladó például okozhat ilyet. az merre található? és ez csinálhat ilyen hibát na erre nem gondoltam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 az merre található? Egy motorkód jól jönne így kezdésnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Egy motorkód jól jönne így kezdésnek... X14nz Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 X14nz Szívótorok alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Szívótorok alatt. Piros karika. Ki lehet mérni multiméterrel: 0 fok : 4.8-6.6 Kohm 20 fok : 2.2-2.8 Kohm 40 fok : 1.0-1.4 Kohm 80 fok : 270-380 ohm Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Piros karika. Ki lehet mérni multiméterrel: 0 fok : 4.8-6.6 Kohm 20 fok : 2.2-2.8 Kohm 40 fok : 1.0-1.4 Kohm 80 fok : 270-380 ohm köszi egyébként az unixban olyat találtam hogy hőmérséklet érzékelő gondolom akkor azaz. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 köszi egyébként az unixban olyat találtam hogy hőmérséklet érzékelő gondolom akkor azaz. köszi Az lehet de figyelj,mert két fajta van,a másik a műszeregységhez kell,annak csak egy drótja van. Azért mérd ki mielőtt kicseréled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Az lehet de figyelj,mert két fajta van,a másik a műszeregységhez kell,annak csak egy drótja van. Azért mérd ki mielőtt kicseréled. ok köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Sziasztok! A képen jelölt helyen fel lehet tölteni a váltót olajjal? http://kepfeltoltes.hu/view/130203/1404599653_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Sziasztok! A képen jelölt helyen fel lehet tölteni a váltót olajjal? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Köszi igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Szerintetek ez milyen minőségű lehet? http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/motorikus_alkatresz/kipufogo_katalizator/opel_astra_f_kipufogok_hatso_kozep_1704381185.html 7végén leszakadt a hátsó dobot tartó pánt(elrohadt) vetem bótba meg tartó gumit is hozzá, na gumi(Febi) még hagyján, de az a rohadt pánt (pedig nem egy rohadt bonyolult cucc) annyira nem hasonlít az eredetire, ha egy kicsit balra csúszik a dob, akkor kopog az alvázon annyira fent tartja :icon7: mondjuk occsó vot meg gyorsan meg is lett (1órán belül meghozták, szombaton) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Szerintetek ez milyen minőségű lehet? http://auto-motor.va...1704381185.html 7végén leszakadt a hátsó dobot tartó pánt(elrohadt) vetem bótba meg tartó gumit is hozzá, na gumi(Febi) még hagyján, de az a rohadt pánt (pedig nem egy rohadt bonyolult cucc) annyira nem hasonlít az eredetire, ha egy kicsit balra csúszik a dob, akkor kopog az alvázon annyira fent tartja :icon7: mondjuk occsó vot meg gyorsan meg is lett (1órán belül meghozták, szombaton) Nekem akkor kopogott az új hátsó dobom amikor meglazult a bilincs ami a csőre rögzíti. A dob elfordult a súlya miatt és verte alulról a padlót. Ugyanez előfordult amikor a középső dobot cseréltettem. Ellenőrizd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Szervusztok. Ide is leírom a kérdésem feleségem Corsájával kapcsolatosan. (szóvali kicsit offolok) Az autónak komoly olajfogyasztása van, de találtam egy remény szálat, hogy az olaj fogyasztásom lehet nem komoly problémát takar: http://totalcar.hu/m...hiba_gyere_elo/ A kompresszió mérést megcsináltam. Eredmények: 15; 15; 14,2; 14,9bar A hármasnál van valami, de nekem mindegyik henger kormos és ami érdekes, hogy a pillangó felől benézve elég rendesen olajos a szívósor is belülről. Szóval az olaj vélhetően a kertergázzal kerül a motorba. Alapjáraton viszont szinte semmi kartergázom nincs. Szóval a konklúzió: vélhetően ez a kartergáz szelep (PCV) szart be és pl motorféknél a szívósorban lévő vákuum és a hibás nem záró PCV szelep miatt intenzíven átszellőztetei a karter teret ezzel olajat is magával hozva. Kérdésem már csak az, hogy van-e valakinek fotója a szelepfedélről de alulról (belülről) amin látszódhat hogy hol van a z12xe esetén ez a szelep? Még érdekes írások a témában: http://www.annazsofi...to/elmelet.html http://autotechnika....03/02/26-29.pdf -------Off vége----------------------- ON! Az F Astra x16xel motoránál is van ilyen PCV szelep valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts