Laci4 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 háát..ez nem tünt vmi szakszerü válasznak :) és vhogy nem is vigasztal :? ma asszem én is megnézem a szürö környékét :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Másnak is párásodik az Astrája ha eesik az eső? az enyén nagyon..., pedig uj a pollen, és nem nedvesedik. a tököm kivan ezzel... Hideg levegot fujatsz a szelvedore meg bentre, es meg is oldodik a problema. Legalabbis nalam. Viszont a belso keringetest ne hasznald esos idoben, mert az 0 a parasodas ellen. Nalam legalabbis igy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június12, 2004 Megoszt Elküldve Június12, 2004 Haj Mindenki! A köv. bosszantó érdekesség ütötte fel a fejét nálam. 1800-1900-as fordulaton be-berángat a motor, folyamatos gázon, nem nagyokat, de idegesítôen... Nemrég volt fojtószelepház és alapjárati-motor pucolás, azóta marhastabil az alapjárat, de ez a rágatódzás megmaradt... Plusz, ha leveszem a gázról a lában, a motorfék is rángatós, hidegen-melegen egyaránt... Van valakinek 5lete, hol kezdjem? TEC nem mondott semmit... Thx, Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Haj Mindenki! A köv. bosszantó érdekesség ütötte fel a fejét nálam. 1800-1900-as fordulaton be-berángat a motor, folyamatos gázon, nem nagyokat, de idegesítôen... Nemrég volt fojtószelepház és alapjárati-motor pucolás, azóta marhastabil az alapjárat, de ez a rágatódzás megmaradt... Plusz, ha leveszem a gázról a lában, a motorfék is rángatós, hidegen-melegen egyaránt... Van valakinek 5lete, hol kezdjem? TEC nem mondott semmit... Thx, nekem a gyertyakábel hibája okozott ugyanilyíen tüneteket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 nekem a gyertyakábel hibája okozott ugyanilyíen tüneteket... Üdv! Nekem is a kábelcsere hozta a megváltást!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Helo! A '97-es (1.4) F Astrában nekem is recsegett a rüki. A megoldás: be kell rakni elsőbe, és utána hátramenetbe. Én már úgy megszoktam, hogy néha még az új kocsin is így váltok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Üdv! Nekem is a kábelcsere hozta a megváltást!! Köszönöm Fijjug! Körülnézek a... pénztárcámban... :? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Ma felgyulladt a sárga lámpa egy percre a műszerfalon, legjobb tudomásom szerint a kocsi életében először. :) Nyugtasson meg valaki hogy nem kell komolyabb jelentőséget tulajdonítani neki. Vagy mégis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Ma felgyulladt a sárga lámpa egy percre a műszerfalon, legjobb tudomásom szerint a kocsi életében először. :) Nyugtasson meg valaki hogy nem kell komolyabb jelentőséget tulajdonítani neki. Vagy mégis? Biztos nem véletlenül villant fel az említett lámpa, a hibajelenség oka a computerben el van tárolva, amit majdan illendő lenne kiolvastatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Hüm-hüm. Mindig tanul az ember :roll: A Cali kezelési könyve szerint : "Az ellenőrző lámpa, egyszeri, ismétlődés nélküli felvillanásának nincs jelentősége" Akkor ne világítson többet, mert akkor nincs probléma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Ma felgyulladt a sárga lámpa egy percre a műszerfalon, legjobb tudomásom szerint a kocsi életében először. :) Nyugtasson meg valaki hogy nem kell komolyabb jelentőséget tulajdonítani neki. Vagy mégis? Lehet egy sima elkoszolódás valamelyik érzékelőn. Nekem is egyszer volt ilyen, azóta sem... :roll: knock, knock :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 knock, knock :) Hangjából ítélve ez nem fa volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Köszi. Ha csinálja még akkor utánajárok. De nem tudjátok milyen hibákat jelezhet? Amit én sejtek hogy a lambdaszondát azt itt jelzi ha rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 ....De nem tudjátok milyen hibákat jelezhet?.... Én passzolom ez a kérdést :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
thethunder Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Hogyan kell kiszedni a gyári Grundig car 200 -as rádiót a kocsiból?? Nem akarom szétbarmolni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Hogyan kell kiszedni a gyári Grundig car 200 -as rádiót a kocsiból?? Nem akarom szétbarmolni! :) no akkor ahhoz kell két kihúzó... kicsavarod a négy imbuszt, majd betolod a két kihúzót és azzal... szal ha nincs kérj v.kitől kölcsön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 no akkor ahhoz kell két kihúzó... kicsavarod a négy imbuszt, majd betolod a két kihúzót és azzal... szal ha nincs kérj v.kitől kölcsön... Ehhez csak annyit tennék hozzá hogy néha nem árt hátulról segíteni neki. Ekkor viszont 2emberes a munka. Ha nagyon nem férsz hozzá szedd ki a kesztyűtartót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Sárga pilács! Ehez a témához nekem is lenne kérdésem. Kb. 1 hónapja nekem is csinálta hogy felvillant...elaludt..aztán kis idü múlva fel, és ugy is maradt :? Gondoltam hátha vmi kontkat. Kontaktok átnéz...sprézz.. aksi le(lehet nem kellett volna) vissza. Azota jo volt. Tegnap viszont megint felvillant, igaz csak max 1-2 másodpercre. azota megint semmi. Ha csak ilyen rövid idöre villan. 1: probléma? 2: eltárolja hogy miért strobizott? hogy mik lehetnek az okai, szerintem kismillio...ha jol sejtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Sárga pilács! Ehez a témához nekem is lenne kérdésem. Kb. 1 hónapja nekem is csinálta hogy felvillant...elaludt..aztán kis idü múlva fel, és ugy is maradt :? Gondoltam hátha vmi kontkat. Kontaktok átnéz...sprézz.. aksi le(lehet nem kellett volna) vissza. Azota jo volt. Tegnap viszont megint felvillant, igaz csak max 1-2 másodpercre. azota megint semmi. Ha csak ilyen rövid idöre villan. 1: probléma? 2: eltárolja hogy miért strobizott? hogy mik lehetnek az okai, szerintem kismillio...ha jol sejtem... ha nem vetted volna le, akkor meg lehetett volna nézni, mer 30secnél tovább világít akkor tárol, s azt Tech el vagy "kivillogtatással" meg lehet nézni.. szal ha legközelebb sokáig ég ne szedd le, s akkor valszeg meglesz a bűnös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 jaja..igy utólag már én is bánom..de bizakodtam(om) hogy csak vmi kontak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 jaja..igy utólag már én is bánom..de bizakodtam(om) hogy csak vmi kontak..... ha csak kis időre villan, az elvileg könyv szerint se gond, ha meg esetleg fog újra hosszabban akkor úgyis kiderül mjajd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
thethunder Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
psmac Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Sziasztok! Egy hete egy '98-as 1,4-es astra tulajdonosa lettem. Az autó kifogástalanul működik, de csodálkozom, hogy a vízhőmérséklet majnem 100 fok. Kb. 2 milliméterrel van a mutató 100 alatt. Feljebb nem megy, és fel se forr a víz (tegnap másfél órát álltam dugóban, akkor se), és a ventillátor is bekapcsol. Szóval ezzel most törödni kell, vagy nem? Ez a normál hőmérséklet? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Hát ahogy én tudom ezzel nem kell foglalkozni, mert ha minden igaz kétállású a ventillátorkapcsoló, az egyik valahogy 80 körül kapcsol, a másik meg 98-foknál. Ha csak egy az is 98-nál kapcsol. Nem kell agódni a forrás miatt, mert a fagyállónak magasabb a forráspontja.... :roll: De majd a szakik megmondják! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Nincs két állása a ventinek... Annyi a dolog lényege, hogy a gyári termosztát 92 foknál engedi ki a motorból a vizet a hűtő felé, ahol asszem 96 foknál kapcsol a ventillátor hőgombája. A műszer pedig kisebb eltérésekkel adja vissza a valóságot. Ha nem kúszik jóval 100 fölé, akkor nincs gond. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts