Fishbone Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 a benyaszűrő csere: http://www.kep.tar.hu/laci4/50068635#2 és én a csergőben 1 463 Ft-ért vettem. Köszi! Még egy kérdésem lenne, hogy csak az egyik oldalát mutatja a képen hogy el kell szorítani a csövet, és a másik felét? onnan nem fog benzin folyni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fishbone Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 ja igen, arra viszont nem írtatok hogy mi lehet annak az oka hogy nem nagyon akar húzni a kocsi, és kicsit késik a gázadás! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Sajnos a hibára nincs lövésem. A csipesz.. ennél erősebb vmi kell. mondjuk egy párhuzamszorító vagy papagályfogó ami öszenyomja totál, mert különben tuti fröcsi lesz. nem vészes, de jön ki belőle. Arra azért vigyázz,hogy ne sértsd meg a csövet! az a motorfelőli oldal.. nekem onnan jött a több. A másik oldalról is jön, de ott egyrészt míg nem veszed le, a szűrő picit megfogja.. de épphogy. Utána viszont onnan is jöhet egy kevés.. de nem annyi mint elölről. Jah és magában a szűrőben is akad némi lónyál! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Jah és ha esetleg tipust, motorkódot tudnál írni, akkor talán jobban tudnak segíteni a srácok(vagy csak én néztem el valahol és már írtad) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Egy kicsit folyni fog, de semmi több.Elsőre a motor felöli részt húzd le, és rögtön told rá az új szűrőt úgy, hogy a benyatank felöli részen rajta marad a zárókupak.Akkor elkerülhető a tocsogás! :wink: (nekem még a könyököm is benyás lett először) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Egy kicsit folyni fog, de semmi több.Elsőre a motor felöli részt húzd le, és rögtön told rá az új szűrőt úgy, hogy a benyatank felöli részen rajta marad a zárókupak.Akkor elkerülhető a tocsogás! :wink: (nekem még a könyököm is benyás lett először) Ez is megoldás, de amíg rádugja.. pláne elsőre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fishbone Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Hát elsőre biztos nagyott fog élvezni a kocsi! :( A kocsi motorszáma pedig C16NZ Köszike a tanácsokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Agggyjonisten bort búzát békességet, és olcsó benzint, gazoilt.:-) Hogy kell leszedni a kombiról a hátsó lökhárítót ? Tudja valaki ? Nekem kicsit eláll a jobb oldalán, ahogy előre nyúlik. Meg kellene néznem az okát. :( :smt020 Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Agggyjonisten bort búzát békességet, és olcsó benzint, gazoilt.:-) Hogy kell leszedni a kombiról a hátsó lökhárítót ? Tudja valaki ? Nekem kicsit eláll a jobb oldalán, ahogy előre nyúlik. Meg kellene néznem az okát. :( :smt020 Tom utólagos engedelmével ezt nézd meg, benne van: http://foxtrot.uw.hu/opelastraf.zip Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Egyébként valszeg belemehettek és elment a műanyag bakja a felfogatásnál... szvsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Egyébként valszeg belemehettek és elment a műanyag bakja a felfogatásnál... szvsz Ha elment az a bizonyos műanyag bak, mit lehet csinálni ? Érdemes műanyaghegesztőt keresni, vagy menjek bontóba lökösért ? Mennyi annak az ára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Ha elment az a bizonyos műanyag bak, mit lehet csinálni ? Érdemes műanyaghegesztőt keresni, vagy menjek bontóba lökösért ? Mennyi annak az ára ? Hát még az is legez, hogy mindenféle hegesztés nélkül vissza lehet kicsit egyengetni, vagy kitámasztani valamivel (vastag gumi, stb) Ezt úgyis akkor látod, ha leszedted. A hegesztés sem drága, oan 3 forint körül mozog, de van olcsóbb is. Kolleganőm minden télen letépi a lökösét a corsa-ról legalább 2x, és mindíg meghegesztik neki 2-3 forintért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július9, 2005 Megoszt Elküldve Július9, 2005 Mi a francert lazulhat le mindig a szervo szija kb 3 homaponkent pedig jol meg lett huzva ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Mi a francert lazulhat le mindig a szervo szija kb 3 homaponkent pedig jol meg lett huzva ... A kontra anyát megszoktad húzni, az enyém sosem lazultmég meg, elég gány helyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 A kontra anyát megszoktad húzni, az enyém sosem lazultmég meg, elég gány helyen van. Meg de lehet nem eléggé(?) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Meg de lehet nem eléggé(?) ... Heggeszd oda!!! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Heggeszd oda!!! :( :lol: :lol: És ha szakad/elörexik a szíj ? :lol: Flex :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 És ha szakad/elörexik a szíj ? :lol: Flex :lol: Shimán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Sziasztok.:-) Azt olvasom az Astra F kezelési könyvben, van olyan, hogy kocsimagasságállító szabályozó. És ez valahol hátul a csomagtér jobb oldalán van. Melyik típusokon van ez ? Látott már valaki ilyet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Sziasztok.:-) Azt olvasom az Astra F kezelési könyvben, van olyan, hogy kocsimagasságállító szabályozó. És ez valahol hátul a csomagtér jobb oldalán van. Melyik típusokon van ez ? Látott már valaki ilyet ? Csak a caravanokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Csak a caravanokon. És asszem abból sem mindegyiken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Az enyém az Caraván.:-) Pont ezért kérdeztem. Honnan lehetne ezt tudni, hogy van-e benne ? Mit keressek rajta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nazsi Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 sziasztok! Töröt opelt vettem és 2 év után a hátsó elem rozsdás, tudtok valakit ajánlani aki profi a rozsda kezeléssel. Jó lenne mert szeretem az opelt, sose kopel:) ja és ha valakinek van muszaki leirás az opel astra F.ról ezt is megkoszonném 10 perc alatt lemásolom mert nekem nincs:( Üdv. mindenkinek Nazsi 06 20 80 60 060 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Az enyém az Caraván.:-) Pont ezért kérdeztem. Honnan lehetne ezt tudni, hogy van-e benne ? Mit keressek rajta ? Fölnyitod a csomagtartót és a jobb hátsó sarokban alul találsz egy ugyanolyan szelepet, mint a keréken. A kárpiton és a szigetelő szivacson van egy kis lyuk, ott a szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Nazsi 06 20 80 60 060 szeretnéd hogy felhivjalak??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts