free0228 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Vagy csak le van akadva az óra hátuljából, és nem ér bele. Amikor kézzel pörgetted lehet annyit nyomtál rajta hogy már beleért. Az órában benne volt rendesen, kivetem azt is megnéztem hátha ot van a bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Hali mindenki! Olyan problémám lenne,ha km ora nem mér és nem is számol! A váltóbol kivetem a spirált, megtekergetem akkor mutato meg mozdult, ugyhogy sztem spirál az jo. Összeraktam ujra, de ezután sem számolt és mért. Lehet h a váltoban lévö csatlakozoban van a hiba? Azt lehet cserélni vagy ilyesmi?Cikkszám vagy esetleg valami neve van? A motorkod x17dtl Válaszotokat elöre is köszi! Két dolgot tudok elképzelni: - letört a négyszögletes vége a spirálnak és ezért nem hajtja. Hogy néz ki a váltó felöli vége a spirálnak? szépen lekerekített végű négyszög keresztmetszetű vagy inkább törött felület? nincs egy darab a spirálból az ellendarabban? - tönkrement a kihajtás ami egy műanyag fogaskerekes alkatrész (erre tekered a bovden váltó felöli végét). Egy darab M6-os csavar rögzíti a váltóhoz. Ha azt kitekered utána felfelé kihúzható az egész a váltóból. Lehet a fogaskerekek koptak el, de lehet a négyszöges rész ment tönkre ami a spirált hajtaná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Két dolgot tudok elképzelni: - letört a négyszögletes vége a spirálnak és ezért nem hajtja. Hogy néz ki a váltó felöli vége a spirálnak? szépen lekerekített végű négyszög keresztmetszetű vagy inkább törött felület? nincs egy darab a spirálból az ellendarabban? - tönkrement a kihajtás ami egy műanyag fogaskerekes alkatrész (erre tekered a bovden váltó felöli végét). Egy darab M6-os csavar rögzíti a váltóhoz. Ha azt kitekered utána felfelé kihúzható az egész a váltóból. Lehet a fogaskerekek koptak el, de lehet a négyszöges rész ment tönkre ami a spirált hajtaná. [/q Hali! Valoszinü akkor a kihajtással lesz a gond,, mert a spirál vége nem törött csak kopottas. Kibányászom akkor és megnézem közelebröl. Gondolom ez olyan dolog ami minden autosboltban kapható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Hali! Valoszinü akkor a kihajtással lesz a gond,, mert a spirál vége nem törött csak kopottas. Kibányászom akkor és megnézem közelebröl. Gondolom ez olyan dolog ami minden autosboltban kapható? Rendelésre biztos ott van max 1 nap alatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Két dolgot tudok elképzelni: - letört a négyszögletes vége a spirálnak és ezért nem hajtja. Hogy néz ki a váltó felöli vége a spirálnak? szépen lekerekített végű négyszög keresztmetszetű vagy inkább törött felület? nincs egy darab a spirálból az ellendarabban? - tönkrement a kihajtás ami egy műanyag fogaskerekes alkatrész (erre tekered a bovden váltó felöli végét). Egy darab M6-os csavar rögzíti a váltóhoz. Ha azt kitekered utána felfelé kihúzható az egész a váltóból. Lehet a fogaskerekek koptak el, de lehet a négyszöges rész ment tönkre ami a spirált hajtaná. a kihajtás a rossz,kivan kopva rendesen a müanyag. viszont a csavart kivéve megsem tudom mozditani a kihajtást,probáltam csavarhúzoval aláfesziteni,de megse mozdult. valami ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 a kihajtás a rossz,kivan kopva rendesen a müanyag. viszont a csavart kivéve megsem tudom mozditani a kihajtást,probáltam csavarhúzoval aláfesziteni,de megse mozdult. valami ötlet? Nem tudom mi lehet, nekem szépen kijött két újjal ki tudtam húzni. Vigyázz a feszegetéssel, nehogy szétessen és beleessenek a darabjai a váltóba. Esetleg a csavarhúzós feszegetésen túl meg lehetne próbálni forgatni, mert ami a váltóba megy az hengeres. Hátha attól megmozdul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hali! Van egy olyan észrevételem, hogy amikor indítok és elindul a kocsi ilyen tankhorpadásos hangja an egy pillanatra aztán megszűnik aálltalában van hogy csak több napi állás után hallom megint első indulásra és mikor negyon meleg van. Gyanakodtam a rosz szellőzésre, ma megnéztem a tanksapkát nem sziv nem fúj mikor leveszem... inditózok egyet indul megy szépen... gondoltam abból gond nem lehet megnézem a hátsó ülés sor alatt lévő cuccot ami a tankbamegy aztán észrevettem az egyik kis csavar fején álla a benzin letöröltem, visszatettem a műanyag kupakot lecsuktam az üléseket. indítozok beröffen és lefullad.... na innen jöttek a problémák megint beröffen leakar fulladni rárugtama gázra jó... aztán addig szórakoztam vele amig üzemmeleg lett szinte akkor már jól indul... pedíg nemnyultam semmihez csak egy zsepivel letöröltem a csavarról a benzint. na ekkor kíváncsiságbol felnyitottam megint és viszajött a csavarfejre az anyag, mgint letöröltem járó motornál néztem szép lassan visszaszivárog a csavarfejre a benzin.... hogy honnan a p!($@ߤŁ azt nemtudom megmondani(de így hogy nem szigeteli semmi hangosan fütyült az ac). aztán van hogy kövér gázra felpörög a motor és szépen utánna ahogy esik a fordulat meg is áll lefullad.... ilyennel találkozott már valaki? Jah és egyszer nem akart elindulni hiába indítoztam gyujtás le aztán aztán viszakapcsolva szintén elindult.... szerintem szikra van, mert gondolom ha nincs szikra akkor gázadásra nem indulna jobban. Vagy nemértem csak akkor megy a kocsi ha a csavar fején benzin van.....? És még az x-aktálat mondták rejtélyesnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hali! Van egy olyan észrevételem, hogy amikor indítok és elindul a kocsi ilyen tankhorpadásos hangja an egy pillanatra aztán megszűnik aálltalában van hogy csak több napi állás után hallom megint első indulásra és mikor negyon meleg van. Gyanakodtam a rosz szellőzésre, ma megnéztem a tanksapkát nem sziv nem fúj mikor leveszem... inditózok egyet indul megy szépen... gondoltam abból gond nem lehet megnézem a hátsó ülés sor alatt lévő cuccot ami a tankbamegy aztán észrevettem az egyik kis csavar fején álla a benzin letöröltem, visszatettem a műanyag kupakot lecsuktam az üléseket. indítozok beröffen és lefullad.... na innen jöttek a problémák megint beröffen leakar fulladni rárugtama gázra jó... aztán addig szórakoztam vele amig üzemmeleg lett szinte akkor már jól indul... pedíg nemnyultam semmihez csak egy zsepivel letöröltem a csavarról a benzint. na ekkor kíváncsiságbol felnyitottam megint és viszajött a csavarfejre az anyag, mgint letöröltem járó motornál néztem szép lassan visszaszivárog a csavarfejre a benzin.... hogy honnan a p!($@ߤŁ azt nemtudom megmondani(de így hogy nem szigeteli semmi hangosan fütyült az ac). aztán van hogy kövér gázra felpörög a motor és szépen utánna ahogy esik a fordulat meg is áll lefullad.... ilyennel találkozott már valaki? Jah és egyszer nem akart elindulni hiába indítoztam gyujtás le aztán aztán viszakapcsolva szintén elindult.... szerintem szikra van, mert gondolom ha nincs szikra akkor gázadásra nem indulna jobban. Vagy nemértem csak akkor megy a kocsi ha a csavar fején benzin van.....? És még az x-aktálat mondták rejtélyesnek... Nem tudom van-e összefüggés, ugye ott a csavarok alatt van egy tömítés, azt lehet cserélni. A gyári AC-k halkak, az utángyári gagyik hangosak, neked milyen van? Ha gyári akkor lehet halódik és ez lehet a lefulladás oka. Benzinszűrő volt mostanában cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Nem tudom van-e összefüggés, ugye ott a csavarok alatt van egy tömítés, azt lehet cserélni. A gyári AC-k halkak, az utángyári gagyik hangosak, neked milyen van? Ha gyári akkor lehet halódik és ez lehet a lefulladás oka. Benzinszűrő volt mostanában cserélve? Nemtudom milyen van benne szerintem nem gyári mivel az előző tulaj aztmondta egyszer kellett cserélni nemtudom mi van benne... Szűrő kb 6000km -t ment 1éve és 1 hónapja mert kb akkor vettem :lol: egész addig nemcsinált ilyet amig fel nem emeltem azt a műanyag kupakot... de szerintem azzal nemcsináltam semmi gebaszt. Egyszer volt nálam hogy nem indult de akkor szikra gondja volt... akkor megcsiszotlam a sarukat ami lejön a trafóról és megjavult.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Nemtudom milyen van benne szerintem nem gyári mivel az előző tulaj aztmondta egyszer kellett cserélni nemtudom mi van benne... Szűrő kb 6000km -t ment 1éve és 1 hónapja mert kb akkor vettem :lol: egész addig nemcsinált ilyet amig fel nem emeltem azt a műanyag kupakot... de szerintem azzal nemcsináltam semmi gebaszt. Egyszer volt nálam hogy nem indult de akkor szikra gondja volt... akkor megcsiszotlam a sarukat ami lejön a trafóról és megjavult.. A műanyag kupaknak semmi jelentősége, csak a lyukat fedi be. Húzd le az AC-ről a csatit, húzd ki a pineket belőle, és hajlítsd meg úgy, hogy jobban részoruljon a két tüskére. Nekem volt ilyen gondom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 A műanyag kupaknak semmi jelentősége, csak a lyukat fedi be. Húzd le az AC-ről a csatit, húzd ki a pineket belőle, és hajlítsd meg úgy, hogy jobban részoruljon a két tüskére. Nekem volt ilyen gondom vele. és a csatit hol találom? Értem ha kicsit meghajlitom a tüskéket akkor tuti hozzáér az aljzat széléhez (tehát kontaktjavitás) És ott fent mivan a műanyag kupak alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 és a csatit hol találom? Értem ha kicsit meghajlitom a tüskéket akkor tuti hozzáér az aljzat széléhez (tehát kontaktjavitás) És ott fent mivan a műanyag kupak alatt? Most a hátó üléssor alatti műanyag kupakról beszélünk nem? Alatta van az AC-meg a csatija... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Most a hátó üléssor alatti műanyag kupakról beszélünk nem? Alatta van az AC-meg a csatija... az az ac amiből egy csöcs jön ki (rajta gondolom akkor a benzincső) és egy csati volt található. Mert valahol olvastam hogy a benzinszivattyú (ac) a tank elején van és lekell hozzá venni a tankot cseréléshez... akkor ha ac csere van nem kell leszedni a tankot se? Akkor hamár itt tartunk az úszó (benzinszintjelzőre gondolok) az merre van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 az az ac amiből egy csöcs jön ki (rajta gondolom akkor a benzincső) és egy csati volt található. Mert valahol olvastam hogy a benzinszivattyú (ac) a tank elején van és lekell hozzá venni a tankot cseréléshez... akkor ha ac csere van nem kell leszedni a tankot se? Akkor hamár itt tartunk az úszó (benzinszintjelzőre gondolok) az merre van? Dehogy kell! 2 perc alatt kint van az ac az autóból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 az az ac amiből egy csöcs jön ki (rajta gondolom akkor a benzincső) és egy csati volt található. Mert valahol olvastam hogy a benzinszivattyú (ac) a tank elején van és lekell hozzá venni a tankot cseréléshez... akkor ha ac csere van nem kell leszedni a tankot se? Akkor hamár itt tartunk az úszó (benzinszintjelzőre gondolok) az merre van? Az meg egy műanyag fedeles bajonettzáras. Ha nem feltétlenül fontos ne vedd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Jah és még annyi hogy egy ideje észrevettem néha olyat is produkál, hogy hirtelen gázadásra ottartásra megtorpan és utánna kezd el felpörögni a motor de csak egy pillanatra és nemmindíg csinálja... gondolom ez inkább modulhibának felel meg nem? Hisz a szállítás az mindig annyi mármint állandó a nyomás nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Az meg egy műanyag fedeles bajonettzáras. Ha nem feltétlenül fontos ne vedd ki. De a képen látható pumpa a tank oldalán van... mostmár télleg nemértem (bocs de ehez télleg elég hüle vagyok) Most akkor az ahova a pumpa felirat mutat az hogy kerül a hátsóülés alá? Bocs a gáz kérdésekért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Jah és még annyi hogy egy ideje észrevettem néha olyat is produkál, hogy hirtelen gázadásra ottartásra megtorpan és utánna kezd el felpörögni a motor de csak egy pillanatra és nemmindíg csinálja... gondolom ez inkább modulhibának felel meg nem? Hisz a szállítás az mindig annyi mármint állandó a nyomás nem? Elméletileg állandó, de akadozó AC, eldugult pumpa, okozhat szállítási mnnyiség, nyomás gondokat. A modul nálam nehéz indítást, másnál torpanást okozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 De a képen látható pumpa a tank oldalán van... mostmár télleg nemértem (bocs de ehez télleg elég hüle vagyok) Most akkor az ahova a pumpa felirat mutat az hogy kerül a hátsóülés alá? Bocs a gáz kérdésekért... Azért mert nekem carvanom van, azon máshol van minden nekem nincs is ablak a pumpa felé a hátsó ülés alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Azért mert nekem carvanom van, azon máshol van minden nekem nincs is ablak a pumpa felé a hátsó ülés alatt. Aha oks köszi a választ!! Torpanás az van hirtelen gázadásnál néhanéha írtam feljebb... a pumpát tudom valahogy ellenőrizni? Mert a modul gondolom csak cseréléssel próbálható, gondolom méréssel annyira nemtudom ellenőrizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Aha oks köszi a választ!! Torpanás az van hirtelen gázadásnál néhanéha írtam feljebb... a pumpát tudom valahogy ellenőrizni? Mert a modul gondolom csak cseréléssel próbálható, gondolom méréssel annyira nemtudom ellenőrizni. A pumpánál tudsz szállított mennyiséget mérni asszem 2Liter/perc. Nyomást is kellene de ahhoz ugye műszer kell. A modult szerintem nem lehet mérni, főleg nem időszakos hibánál, bár mintha valaki mondott volna valami ledes megoldást...de erre nem emlékszem pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 A pumpánál tudsz szállított mennyiséget mérni asszem 2Liter/perc. Nyomást is kellene de ahhoz ugye műszer kell. A modult szerintem nem lehet mérni, főleg nem időszakos hibánál, bár mintha valaki mondott volna valami ledes megoldást...de erre nem emlékszem pontosan. Értem, a képen mi az amit ott a cső végén bekarikáztál? Akkor nekem ac cserét akár telitanknál is meglehet oldani? Csak lecsavarom azt a pár csavart és kihuzom? Nézegettem képeken ac-t valami műanyagházas hengeralaku cucc gondolom akkor az lesz a "bele" nézegettem elég húzos az ára... bontóba nemnagyon érdemes venni mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Értem, a képen mi az amit ott a cső végén bekarikáztál? Akkor nekem ac cserét akár telitanknál is meglehet oldani? Csak lecsavarom azt a pár csavart és kihuzom? Nézegettem képeken ac-t valami műanyagházas hengeralaku cucc gondolom akkor az lesz a "bele" nézegettem elég húzos az ára... bontóba nemnagyon érdemes venni mi? ja ma reggel szépen indult nem volt hibajelenség... érdekes. De a balhátsó keréknél éreztem benzinszagot mikor elmentem mellette... azt a tömitést hogy kell kicserélni? Ha az ac a gond akkor az folyamatosan csinálja a gondot nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 ja ma reggel szépen indult nem volt hibajelenség... érdekes. De a balhátsó keréknél éreztem benzinszagot mikor elmentem mellette... azt a tömitést hogy kell kicserélni? Ha az ac a gond akkor az folyamatosan csinálja a gondot nem? Járó motornál nézzél szét a kocsi alatt, hogy nem spriccel-e valahol a benzin, a benzincső elérése miatt. Nekem egyszer úgy el volt érve a gumicső ami a tanktól jött a benzinszűrőig, hogy a benzin spriccelt ki, és mosta az alvázat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi- Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 1. 19 éves F Astrámon a tető borításának ragasztása az első szélvédőnél elengedett, ezért a vezető oldalon és az utasoldalon is egy darabon eláll a tető szigetelésétől. Mivel lehetne ezt visszaragasztani? 2. az utasoldali napellenzőm tartója eltört, ezért csak a jobb oldali "pánt" tartja. Hogyan lehetne oda új rögzítőt varázsolni? Csavart nem láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts