leslie Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Kézifék, váltó szoknya cserénél az alatta levő műanyagot gondolom érdemes kiszedni, és csak azután cserélni a szoknyát? Egyáltalán mi fogja oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Kézifék, váltó szoknya cserénél az alatta levő műanyagot gondolom érdemes kiszedni, és csak azután cserélni a szoknyát? Egyáltalán mi fogja oda? Ki kell szedni, mert hozzá van tűzve tűzőgéppel a szoknya alja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 [ Ki kell szedni, mert hozzá van tűzve tűzőgéppel a szoknya alja. "Profi" megoldás... Thx! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Szivesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Mörfi: azért nem, mert csak úgy lehet kiszedni, hogy abból többet vízpumpa nem lesz, nekem meg másnap kellett a gép. Mindez este 18 óra körül volt; nemtom, te próbltál-e már vidéken este új vízpumpát szerezni... hát enyhén reménytelen, a helyi autósboltba meghozzák, ha időben megrendelem, de helyben nincs nekik... :( Viszont a régivel sikerült a hétvégén megtennem közel 200km-t gond nélkül, úgyhogy rászolgált a hírnevére az autó :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 azért megoldható lett volna a probléma, ha a vezérléssel együtt előre megrendeled a vízpumpát is ;-) ugyanis azt illik együtt cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Igazad van bazs, most már ezt is tudom :oops: A feszítőgörgőt kicseréltük, de a vízpumpára nem gondoltam, hogy cserélni kéne, amíg jó :roll: Esőben jöttem hazafelé vele, és erősen párásodott, úgyhogy az lesz a következő, amit meg kell oldanom :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 pollenszürő csere segit a párásodásban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Esőben jöttem hazafelé vele, és erősen párásodott, úgyhogy az lesz a következő, amit meg kell oldanom :x pollenszűrő csere...mondjuk nekem egy zsiruj van benne mégis párás volt mint az állat....de az előző kocsiban működött a megoldás Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 a lényeg, hogy nem lett komolyabb gáz :wink: a párásodás lehet pollenszűrő, vagy csak egyszerűen nagyon koszos ablakok (a clean nem megoldás, vegyél autóablakra való tisztítószert) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 pollenszürő csere segit a párásodásban..... pl az én leendő kombimnál nem, mert a repedt műanyag-borítás miatt beázik a pollenszűrő :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 pl az én leendő kombimnál nem, mert a repedt műanyag-borítás miatt beázik a pollenszűrő :-) no ott a repedt müanyag és az elázott pollenszürő egyidejü cseréje a megoldás... különben tönkremegy a fütőmotor. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 no ott a repedt müanyag és az elázott pollenszürő egyidejü cseréje a megoldás... különben tönkremegy a fütőmotor. :wink: tudomén :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 tudomén :lol: Mostmárrrrrrr :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Mostmárrrrrrr :( :lol: :lol: :lol: nem egészen ;-) viszont egyelőre marad így, majd nyaralás után lesz cserélve (bár a pollenszűrő is meg van már) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Köszi a segítségeket, majd beszámolok, mit kellett elkövetni vele. Tudom, ez itt kicsit OFF, de azért megkérdem: milyen adalékot szoktatok tenni az olajba (már aki), amitől csendesebben jár, esetleg kicsit erősebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Köszi a segítségeket, majd beszámolok, mit kellett elkövetni vele. Tudom, ez itt kicsit OFF, de azért megkérdem: milyen adalékot szoktatok tenni az olajba (már aki), amitől csendesebben jár, esetleg kicsit erősebb... METABOND :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 METABOND :( :lol: :lol: Metabond Gold. Hiszitek, vagy sem, érezhetően jobban meg a kocsim most ezzel az olajjal+adalékkal. Bocs az offért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Párásodás: jaja.. beázás.. no meg nem árt körbenézni a szűrő környékén, ha nem szoktál "nézelődni","takarítgatni" a motortérben. Ugyanis elég sok falevél, virágszirom, meg még ki tudja mi minden kutyafüle gyülhet ott össze...az is frankón magába tudja szivni a párát.. no meg a szagot :? ha meg beázik, könnyen úgy jársz mint én(sztem) tönkremegy a fűtőmotor ellenállásod.. bár lehet az nem csak ettől volt, mindenesetre elég szép rozsdás volt a csatlakozója.. stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Hiszitek, vagy sem, érezhetően jobban meg a kocsim most ezzel az olajjal+adalékkal. én nem hiszem el :shock: még nem találkoztam olyannal, hogy egy olajcserétől teljesitmény növekedés legyen egy mootorban..... :roll: de nincs harag. ugye? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Nincs harag. :( Nálam olajcsere után volt egy 400km-es autópálya, plsz egy 2 rugós Stp tisztító befigyelt a tankba a VPower mellé. Tudni kell, hogy csak városban megyek eleve, szal most a kikormolás+tisztító cucc+olajcsere után komolyan érezhetően jobb a gép. Nem azt mondom, hogy mindjárt F1 masina, de én érzem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fishbone Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Üdv Srácok! Benzinszűrőt szeretnék cserélni a kocsin, mennyibe kerül a gyári kb? Na és hol kellene kicserélnem? (ilyenet még nem csináltam rajta) Valamint mostanában olyat csinál a kocsi hogy nem nagyon akar húzni, és ha hirtelen gázt adok neki akkor egy kis fáziskéséssel kb 1 -2 másodperc múlva reagál rá a kocsi! Nem tudom mitől lehet, de ez új, ilyet még nem nagyon csinált! Valakinek valami ötlete hogy mi lehet? Előre is köszike! csao! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Üdv Srácok! Benzinszűrőt szeretnék cserélni a kocsin, mennyibe kerül a gyári kb? Na és hol kellene kicserélnem? 2-3 ezer forint a gyári Hogy hol? Én a parkolóban csinálnám, ha nincs máshol lehetőségem :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 2-3 ezer forint a gyári Hogy hol? Én a parkolóban csinálnám, ha nincs máshol lehetőségem :( :lol: Én asszem 1100ft-ért vettem, és tényleg elég egy platz, ahol alá lehet feküdni a jobb hátsó küszöbnek.Ugyanis F-nél ott található.Csak a bepenészedett csavarokat nehéz megmozdítani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Üdv Srácok! Benzinszűrőt szeretnék cserélni a kocsin, mennyibe kerül a gyári kb? Na és hol kellene kicserélnem? (ilyenet még nem csináltam rajta) Valamint mostanában olyat csinál a kocsi hogy nem nagyon akar húzni, és ha hirtelen gázt adok neki akkor egy kis fáziskéséssel kb 1 -2 másodperc múlva reagál rá a kocsi! Nem tudom mitől lehet, de ez új, ilyet még nem nagyon csinált! Valakinek valami ötlete hogy mi lehet? Előre is köszike! csao! a benyaszűrő csere: http://www.kep.tar.hu/laci4/50068635#2 és én a csergőben 1 463 Ft-ért vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts