daykiller Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Az mitől lehet, hogy a bal első üveget simán le tudom nyomni? A többit nem tudom. Mi fáradt el benne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Az mitől lehet, hogy a bal első üveget simán le tudom nyomni? A többit nem tudom. Mi fáradt el benne? :) Ahogy elnéztem a szerkezetet a neten, szerintem vagy a fogasív, vagy az azt tekerő fogaskerék fáradt el. Ha műanyag, akkor kipergett a foga... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Értem :) Akkor vagy az van elfáradva, vagy a fogaskerék ami tekeri Elvan szakadva a bowden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Elvan szakadva a bowden. De most az első romlott el, vagy a hátsó? Mert az első az ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 De most az első romlott el, vagy a hátsó? Mert az első az ilyen Az első. A link nem jó. Szerintem ez nem gyári ablakemelő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Az első. A link nem jó. Szerintem ez nem gyári ablakemelő Ez már jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Nekem valami ilyesmi van ahogy néztem http://metroman.unas.hu/spd/M000M00050016/...ablakemelo_szet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Nekem valami ilyesmi van ahogy néztem http://metroman.unas.hu/spd/M000M00050016/...ablakemelo_szet Akkor a Tiéd utólag volt beszelve és nem gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pittya Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Szevasztok Olyan kérdésem lenne,h a technikámban nem számlál a km óra számláló,illetve nem is mutatja a sebességet,a spirált kicseréltem de még mindig semmi. Nem tudom h még mi lehet a probléma,ha vki tud segíteni megköszönöm hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Szevasztok Olyan kérdésem lenne,h a technikámban nem számlál a km óra számláló,illetve nem is mutatja a sebességet,a spirált kicseréltem de még mindig semmi. Nem tudom h még mi lehet a probléma,ha vki tud segíteni megköszönöm hali Ki kell szedni az órát és ellenőrizni pl:fúrógépel megpörgetni. Meg sem mozdul a mutató??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Akkor a Tiéd utólag volt beszelve és nem gyári? Fogalmam sincs, mert amikor az autót vettük, már benne volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Fogalmam sincs, mert amikor az autót vettük, már benne volt Bele kell próbálni egy gyári bontottat és ha vezérli, akkor megveheted, ha ezt már végképp nem lehet javítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pittya Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Ki kell szedni az órát és ellenőrizni pl:fúrógépel megpörgetni. Meg sem mozdul a mutató??? na szét kaptam a km órát,,vhol ott lehet a gubanc sztem mert sehogy sem akar megmozdulni a mutato... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 a szerelo siman szetszedte at AC pumpát s a benne lévő Bosch motort kicserelte....amugy 97es az F Astram,a kodjat most hirtelen nem tudnam megmondani.Ma elvileg megnezi az alapjarati motort,na meg a vákumcsövet,remélem nem lesz horribilis a javitasa,foleg h jovo heten még muszakiztatni is kéne az autot:D kösz a segitséget! Téged átbac az a szerelő.... :D Az mitől lehet, hogy a bal első üveget simán le tudom nyomni? A többit nem tudom. Mi fáradt el benne? :) Manuális? Van , kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 a szerelo siman szetszedte at AC pumpát s a benne lévő Bosch motort kicserelte....amugy 97es az F Astram,a kodjat most hirtelen nem tudnam megmondani.Ma elvileg megnezi az alapjarati motort,na meg a vákumcsövet,remélem nem lesz horribilis a javitasa,foleg h jovo heten még muszakiztatni is kéne az autot:D kösz a segitséget! Ezt aztán szedheti legfeljebb kalapáccsal. Szerintem arra gondolt, hogy kicserélte egy másikra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Ezt aztán szedheti legfeljebb kalapáccsal. Szerintem arra gondolt, hogy kicserélte egy másikra :) Szétlehet szedni, meg össze is lehet rakni ha talál benzinálló ragasztót, de minek szenvedne vele a szereő a belsejét úgysem lehet javítani. Most voltam egy helyen anyagért, ott figyelt az ablakba Bosch pumpa, kérdem hát ez? Egy C16NZ-ből van , rossz ha kell elviheted. Hazahoztam, 12V-ot neki és működik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Akkor a Tiéd utólag volt beszelve és nem gyári? Fogalmam sincs, mert amikor az autót vettük, már benne volt sima univerzális van beszerelve. :) Nem fogja vezérelni a gyárit, akkor már mind a kettőt cserélni kell (anyós oldalon is). Lehet kapni utángyártotthoz is alkatrészt, csak keresni kell a megfelelőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 sima univerzális van beszerelve. :D Nem fogja vezérelni a gyárit, akkor már mind a kettőt cserélni kell (anyós oldalon is). Lehet kapni utángyártotthoz is alkatrészt, csak keresni kell a megfelelőt. :D Szerencsére az enyém gyári és jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Szerencsére az enyém gyári és jó :) Nekem is az van, én szereltem át, eddig ez is jól működik. :D Jobb a gyári szerintem is, bár az utángyártott is jó, ha nincs más. :D De árban.... egy gyári bontott jól működő is ugyanolyan árban van, mint egy új utángyártott. (ami szerintem nem fogja ugyanaddig bírni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Ahogy elnéztem a szerkezetet a neten, szerintem vagy a fogasív, vagy az azt tekerő fogaskerék fáradt el. Ha műanyag, akkor kipergett a foga... Hát az remek.... Téged átbac az a szerelő.... :D Manuális? Van , kell? Kéne, mert manuális és önmagától is lemegy az üveg egy idő után, onnan meg simán le lehet nyomni az üveget. :) Csak nincs rá pénzem. A szíjszakadás nem volt olcsó mulatság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Hát az remek.... Kéne, mert manuális és önmagától is lemegy az üveg egy idő után, onnan meg simán le lehet nyomni az üveget. :) Csak nincs rá pénzem. A szíjszakadás nem volt olcsó mulatság. Ilyen jó lesz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Hát az remek.... Kéne, mert manuális és önmagától is lemegy az üveg egy idő után, onnan meg simán le lehet nyomni az üveget. :) Csak nincs rá pénzem. A szíjszakadás nem volt olcsó mulatság. Odaadnám az én régi mechanikáimat, de már Piiistánál vannak (elvileg). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Kéne, mert manuális és önmagától is lemegy az üveg egy idő után, onnan meg simán le lehet nyomni az üveget. :) Csak nincs rá pénzem. A szíjszakadás nem volt olcsó mulatság. Jössz érte és elviszed, vagy bedobhatom a Karcsinak is, ha vele gyakrabban összefutsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
levys Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Ezt aztán szedheti legfeljebb kalapáccsal. Szerintem arra gondolt, hogy kicserélte egy másikra :) jaja,én is igy gondoltam,h kicserelte,de nem annyiert amit te is linkeltel,igaz nem is bosch kerult vissza az autoba. amugy tegnap hivott a szerelo,és nem indul el az auto,csak az onindito.....ma ramer a dolgokra,lehet a trafoval van gond....kezd kicsit elegem lenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Ma szemügyre vettem az elektromos ablakemelőmet, és ez a fajta van. http://metroman.addel.hu/detailproduct.php...091a98984c6d3fd Ezt a fajtát a gyári manuális ablakemelő szerkezetre kell rászerelni. A spirál van elszakadva ami cserélhető, potom 4 ezer forintért. http://metroman.unas.hu/spd/M000M00050096/...lok_javitasahoz De most a csere elmarad, felteszek egy ablaktekerő kart és most egy ideig manuális lesz az egyik ablak, mert mostanába az autó nagyon igényt tart a pénztárcámra, és már kezdem unni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts