Psziho Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Milyen állapotban vannak a féktárcsáid?A talpad alatt olyankor nincs remegés a fékpedálon? A fékpedál nem remeg.A tárcsákban és a betétekben kb 10000 km van! Akkor kapott újakat.Az sok lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 neem, de lehet h a tárcsák szharok és deformálodtak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 nekem is volt remegés fékezésnél, kerék centírozása megoldotta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 nekem is volt remegés fékezésnél, kerék centírozása megoldotta! Ez a második lépés.Aztán lehet még féltengely, esetleg kopottab kerékfelfüggesztéses cuccok, meg ilyenek.Végig kell zongorázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Hát a féltengelycsuklo is 10 12 ezres remélem nem Holnap kezdek egy centírral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fishbone Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Üdv Srácok! Na szóval, szeretném a fékeket kicserélni, az előző autómon mindig én csináltam! Szal leszedtem a kereket azt kicsit erősebb mint a wareszomnak a fékei! Valaki segítene mit meg hogyan csináljak? Esetleg van valami ami alapján eligazodok a féken? csak a fékbetétet akarom kicserélni, a féktárcsát meg felszabályozzák most, de azt is valahogy le kellene bontanom! Van valami olyasmi könyv amelyben le vanna írva hogy F atránál mit meg hogyan kell cserélni? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Üdv Srácok! Na szóval, szeretném a fékeket kicserélni, az előző autómon mindig én csináltam! Szal leszedtem a kereket azt kicsit erősebb mint a wareszomnak a fékei! Valaki segítene mit meg hogyan csináljak? Esetleg van valami ami alapján eligazodok a féken? csak a fékbetétet akarom kicserélni, a féktárcsát meg felszabályozzák most, de azt is valahogy le kellene bontanom! Van valami olyasmi könyv amelyben le vanna írva hogy F atránál mit meg hogyan kell cserélni? Előre is köszi Sajnos okosabban én sem tudom leírni, szóval értelemszerűen.Annyi, hogy a féknyerget Torx csavarok fogják fel, de a nyeretartó kütyüt viszont imbusz.A tárcsát pedig egy kicsi, csavar fogja az agyhoz.1Xű szétberhelni.Meg össze is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fishbone Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 egy kicsit bővebben? monjuk sorrendben?! Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 egy kicsit bővebben? monjuk sorrendben?! Előre is köszi 1. kerék le 2.féknyergek, amit az a 2db süllyesztett torx fog, le.De lejön kompletten is, az egész fékbakot rögzítő két, kb. 10-es imbusszal, 3.aztán pici rögzítőcsavar az agyból ki, és lejön a tárcsa is kb. ennyi.Lehet, hogy a betéteket egy kicsit meg kell majd egy erősebb csavarnyúzóval feszegetni, hogy le tudd buktatni a fékbakot az agyról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fishbone Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Köszi Szívesen. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Egy kis képi "ábrázolás".. ha segít.... http://www.kep.tar.hu/laci4/50040472#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Hi all! Van egy apró problémám, ami tulajdonképpen inkább csak zavaró (egyelőre), működési hibát nem okoz. Van egy bizonyos sebesség, ahol a műszerfal felől egy elég kemény rezgés hallatszik, de ha éppen fogom a váltóbotot, azon is érezhető. Álló helyzetben a motort pörgetve még nem sikerült előállítanom, csak menet közben. Ha valaki tapasztalt már ilyesmit, legyen szíves írjon tippeket, mert ma viszem szerelőhöz (más okból), megnézetném a javasolt dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Hi all! Van egy apró problémám, ami tulajdonképpen inkább csak zavaró (egyelőre), működési hibát nem okoz. Van egy bizonyos sebesség, ahol a műszerfal felől egy elég kemény rezgés hallatszik, de ha éppen fogom a váltóbotot, azon is érezhető. Álló helyzetben a motort pörgetve még nem sikerült előállítanom, csak menet közben. Ha valaki tapasztalt már ilyesmit, legyen szíves írjon tippeket, mert ma viszem szerelőhöz (más okból), megnézetném a javasolt dolgokat. Kerékcentirozás, majd ha nem jön helyre akkor futóművizsgálat .... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fishbone Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Hi all! Van egy apró problémám, ami tulajdonképpen inkább csak zavaró (egyelőre), működési hibát nem okoz. Van egy bizonyos sebesség, ahol a műszerfal felől egy elég kemény rezgés hallatszik, de ha éppen fogom a váltóbotot, azon is érezhető. Álló helyzetben a motort pörgetve még nem sikerült előállítanom, csak menet közben. Ha valaki tapasztalt már ilyesmit, legyen szíves írjon tippeket, mert ma viszem szerelőhöz (más okból), megnézetném a javasolt dolgokat. ilyet én is tapasztaltam, de ha megfogom a váltót akkor csenben van és nem hallani Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Nah elvittem szerelőhöz, vezérműszíj-, ékszíj-, és olajcsere céljából. Erre kiderült, hogy a vízpumpa már annyira berohadt, hogy nem lehet elforgatni a vezérműszíj megfeszítéséhez :evil: Kivenni már csak roncsolással lehet, úgyhogy vehetek azt is újat :evil: Kb. mennyibe kerül egy vízpumpa? Az olajcsere után meg olyan hangja lett, mint egy dieselnek :? A szerelő szerint lehetett valami adalék az előző olajban, ez a hang lehet, hogy megszűnik egy idő után, a hidrotőkék csinálják... És a legjobb, hogy holnap nyaralni mgyünk vele, úgyhogy még jó 160km-t ki kéne bírnia a régi vezérműszíjjal (azt tettük vissza, mert az új nagyon laza volt), ami szintén nem valami feszes már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fishbone Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Egy kis képi "ábrázolás".. ha segít.... http://www.kep.tar.hu/laci4/50040472#2 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Kb. mennyibe kerül egy vízpumpa? 6880ft volt nem is olyan rég.A gyári olyan 8e.ft, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Nah elvittem szerelőhöz, vezérműszíj-, ékszíj-, és olajcsere céljából. Erre kiderült, hogy a vízpumpa már annyira berohadt, hogy nem lehet elforgatni a vezérműszíj megfeszítéséhez :evil: Kivenni már csak roncsolással lehet, úgyhogy vehetek azt is újat :evil: Kb. mennyibe kerül egy vízpumpa? Nem akarok beleugatni, de vezérműszíj cserénél szoktak cserélni kapásból vízpumpát is, meg feszítőgörgőket is. Még mindíg jobban jársz így, mint ha beáll, és ledarálja a motor magát belül. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Sziasztok ! Tud valaki mondani valamit a protecról ? Az van rajta hogy öntsük az üzemanyagtartályba. Ez úgy értelmezendő,hogy az egészet(375 ml) egy teli tankhoz lökjem bele mindet egyszerre ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Sziasztok ! Tud valaki mondani valamit a protecról ? Az van rajta hogy öntsük az üzemanyagtartályba. Ez úgy értelmezendő,hogy az egészet(375 ml) egy teli tankhoz lökjem bele mindet egyszerre ? Fél tank jobb minőségű benyához, mint pl. Vpower95.Aztán izmosan kiautókázni belőle, és újra teletank Vpower, aztán mikor az is kifogyóban van, üza.szűrő csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Fél tank jobb minőségű benyához, mint pl. Vpower95.Aztán izmosan kiautókázni belőle, és újra teletank Vpower, aztán mikor az is kifogyóban van, üza.szűrő csere. Köszi ! Izmosan ? Az mit takar ?Toljam neki mint atom ?(Azzal nem szokott gond lenni ) Holnap ugyis nyomok egy 500 km es kanyart.Az üa szűrő egy hónapos,akkor is kell csere ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Köszi ! Izmosan ? Az mit takar ?Toljam neki mint atom ?(Azzal nem szokott gond lenni ) Holnap ugyis nyomok egy 500 km es kanyart.Az üa szűrő egy hónapos,akkor is kell csere ? Igen, olyan padlógáz közeli állapot! :( Célszerű cserézni, mert elég erős oldóhatása van a hozzáértők szerint.Én is cseréztem a 2 hónapos szűrőt.Biztos, ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Igen, olyan padlógáz közeli állapot! :( Célszerű cserézni, mert elég erős oldóhatása van a hozzáértők szerint.Én is cseréztem a 2 hónapos szűrőt.Biztos, ami biztos. Ok Köszönöm ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Nah elvittem szerelőhöz, vezérműszíj-, ékszíj-, és olajcsere céljából. Erre kiderült, hogy a vízpumpa már annyira berohadt, hogy nem lehet elforgatni a vezérműszíj megfeszítéséhez :evil: Kivenni már csak roncsolással lehet, úgyhogy vehetek azt is újat :evil: Kb. mennyibe kerül egy vízpumpa? Az olajcsere után meg olyan hangja lett, mint egy dieselnek :? A szerelő szerint lehetett valami adalék az előző olajban, ez a hang lehet, hogy megszűnik egy idő után, a hidrotőkék csinálják... És a legjobb, hogy holnap nyaralni mgyünk vele, úgyhogy még jó 160km-t ki kéne bírnia a régi vezérműszíjjal (azt tettük vissza, mert az új nagyon laza volt), ami szintén nem valami feszes már... Berohadva a vízpumpa ez ok de miért nem szedte ki a helyéről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts