Krajcso Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Akkor csak megfeszült és az volt a baj? Ha kivettem a két csavart, akkor a leömlő és a cső vége nem volt egy vonalban, kb 2 centi eltérés volt köztük. A csavar odafeszítette, de amint valami mozdult, rés lett a tűzkarikánál. Szerencsére pont tudtam pár centit csalni a középdob meg a hátsó gumibakjainál és előrébb cibáltam az egészet a kocsi orra fele. Azóta normális hangja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Ha kivettem a két csavart, akkor a leömlő és a cső vége nem volt egy vonalban, kb 2 centi eltérés volt köztük. A csavar odafeszítette, de amint valami mozdult, rés lett a tűzkarikánál. Szerencsére pont tudtam pár centit csalni a középdob meg a hátsó gumibakjainál és előrébb cibáltam az egészet a kocsi orra fele. Azóta normális hangja van. 2 centi az jó sok....elugrált a középdob a gumibakon? Nekem a hátsó dob táncolt el mindíg a fülön és verte a lököst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 2 centi az jó sok....elugrált a középdob a gumibakon? Nekem a hátsó dob táncolt el mindíg a fülön és verte a lököst. Nem tudom, hogy ment hátra, de most koppon van a középdob, nem lehet előrébb húzni. A csőből sincs levágva, meg a motor is tuti a helyén van xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Nem tudom, hogy ment hátra, de most koppon van a középdob, nem lehet előrébb húzni. A csőből sincs levágva, meg a motor is tuti a helyén van xD Nono! Elég megpakolva rátolatni egy földből kiálló vasdarabra úgy, hogy fennakadjon, és mindjárt meg van oldva :D Én már csak tudom :D Nekem leömlőcső csere lett a vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Nono! Elég megpakolva rátolatni egy földből kiálló vasdarabra úgy, hogy fennakadjon, és mindjárt meg van oldva :D Én már csak tudom :D Nekem leömlőcső csere lett a vége :) Ezt mondjuk pont nem terveztem kipróbálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Sziasztok! Pár hónapja küszködök a széntartályból jövő széndarabokkal,egy benzinszűrőt kötöttem a rendszerbe hogy a szén ne jusson be a motorba!1.4 8v x14nz A széntartályt hol találom hogy kicserélhessem?? Vagy hosszútávon használhatom így is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Sziasztok! Pár hónapja küszködök a széntartályból jövő széndarabokkal,egy benzinszűrőt kötöttem a rendszerbe hogy a szén ne jusson be a motorba!1.4 8v x14nz A széntartályt hol találom hogy kicserélhessem?? Vagy hosszútávon használhatom így is?? ha minden igaz a jobb sárvédő mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 ha minden igaz a jobb sárvédő mögött. Ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 A széntartályt hol találom hogy kicserélhessem?? Nálam van 1 felesleges. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 A facelift utáni 5 ajtós csomagtartóajtójáról hogy lehet levenni a szürke műanyagot? Nem találtam csavarokat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 A facelift utáni 5 ajtós csomagtartóajtójáról hogy lehet levenni a szürke műanyagot? Nem találtam csavarokat... :D Pattintós, de ha jól tudom könnyen törnek a fülecskék... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 A sárvédőt le kell hozzá szedni?? mert akkor tuti így marad:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 A sárvédőt le kell hozzá szedni?? mert akkor tuti így marad:) Vedd ki a képet az idézetből! Egyébként jogos a kérdés, engem is érdekel. Ránézésre nekem úgy tűnik egy kerék és dobbetét kiszedés is elég hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Vedd ki a képet az idézetből! Egyébként jogos a kérdés, engem is érdekel. Ránézésre nekem úgy tűnik egy kerék és dobbetét kiszedés is elég hozzá... Okozhat valami kárt ha úgy marad, időközönként kicserélem a szűrőt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Okozhat valami kárt ha úgy marad, időközönként kicserélem a szűrőt??? Okozhat, ha szétesik a belseje és a szénszemcsék bekerülhetnek a motorba. De a csere is költséges lenne, mert időközönként is 25ezerbe fájna, ha újat akarsz venni. Vehetsz bontóban is, de nincs rá garancia, hogy jó amit bele teszel... A leszerelést pedig lehet, hogy az utastér felől kell eszközölni. A képen nem látszik merről van rögzítve. Én is kíváncsi lennék melyik irányból támadjam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Okozhat, ha szétesik a belseje és a szénszemcsék bekerülhetnek a motorba. De a csere is költséges lenne, mert időközönként is 25ezerbe fájna, ha újat akarsz venni. Vehetsz bontóban is, de nincs rá garancia, hogy jó amit bele teszel... A leszerelést pedig lehet, hogy az utastér felől kell eszközölni. A képen nem látszik merről van rögzítve. Én is kíváncsi lennék melyik irányból támadjam :) De egy benzinszűrőt bekötöttem a rendszerbe motorba nem jutnak be a széndarabok:) azon kívül lehet más hátulütője? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 De egy benzinszűrőt bekötöttem a rendszerbe motorba nem jutnak be a széndarabok:) azon kívül lehet más hátulütője? Esetleg a tank levegő utánpótlásánál jelenthet még gondot, ha nem szellőzik rendesen az eldugult széntartály miatt. Nehezebben nyeli tankoláskor a benzint. És ha nincs rendes szellőzés, akkor még a vákum is összeszívhatja a tankot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Esetleg a tank levegő utánpótlásánál jelenthet még gondot, ha nem szellőzik rendesen az eldugult széntartály miatt. Nehezebben nyeli tankoláskor a benzint. És ha nincs rendes szellőzés, akkor még a vákum is összeszívhatja a tankot. :D Tankolásnál megnézem sziszeg-e:) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, hogy hogyan lehet kiszedni az első ülésen lévő fejtámlát? Van egy fekete U alakú pöcök, azt kihúztam, és most hogyan tovább? Tárgytalan, már rájöttem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Vedd ki a képet az idézetből! Egyébként jogos a kérdés, engem is érdekel. Ránézésre nekem úgy tűnik egy kerék és dobbetét kiszedés is elég hozzá... Egyszerűbb levenni az oldalát, mint szívni vele... :) Pár csavarral több. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Esetleg a tank levegő utánpótlásánál jelenthet még gondot, ha nem szellőzik rendesen az eldugult széntartály miatt. Nehezebben nyeli tankoláskor a benzint. És ha nincs rendes szellőzés, akkor még a vákum is összeszívhatja a tankot. :) Igazából tankoláskor ez nem játszik szerepet, csak üzem közben amikor szívja az AC- a benzint. Tankoláskor a kábé 2 centi vastag csövön megy a levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Egyszerűbb levenni az oldalát, mint szívni vele... :D Pár csavarral több. :D Csak ugye ha jól emlékszem az első csavarhoz lefigyel a hűtőrács is, vagy nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Csak ugye ha jól emlékszem az első csavarhoz lefigyel a hűtőrács is, vagy nem? :) Lehet, mostanában nem szedtem szét Astrát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
soliver Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 egy kerék és dobbetét kiszedés is elég hozzá... Még a kereket sem kell levenni csak a kormányt beforgatod + a dobbetétet leszeded. Múltkor én is így műtöttem meg:) Ja és kicsit meg kell emelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogabry Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Lenne egy nagyon bosszantó dolog. Nagyon párásodik a kocsi. A venti is jól dolgozik meg a hátsó ablakfűtés is, de mégis nagyon nehezen bánik el vele. Amikor esik az eső kint, akkor egyszerűen már használhatatlan az autó. Hiába fújatom, törlöm, akár hideg levegővel, meleggel, langyossal, bárhogy, se külső levegővel, se belsővel, nem tud elbánni a kocsi a párával. Valaki tudna ebben segíteni, hogy hogyan lehetne ezen javítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts