Zolek Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e kipufogóval kapcsolatban. Most vált esedékessé a középső és a hátsó kipufogódob csere az 1.4 16 szelepes 97-es Astrámon. Az autó 2006 nyara óta van nálam, azóta nem volt gond a kipufogóval. Nemrégiben kezdett el sportos hangja lenni. Megnézve kiderült, hogy a hátsó dob több helyen is lyukas. A szerelő két gyártmányt ajánlott a Bosal-t meg a VFM-et ami a Bosal neve alatt fut. Viszont a VFM olcsóbb. Milyen véleményetek van a VFM-ről. Vagy inkább Bosal? Az autóról annyit, hogy évente max 12-13e km-t fut, azt sem sportos tempóban. Köszönöm. Üdv, István Szia! Én is nem rég cseréltem, de nem nagyon törődtem a márkával, 8000 Ft környékén vettem. Szerintem kb. mindegy, bár gondolom a saválló drága dobok biztos bírják egy darabig, de ezek a hagyományosak úgyis kilyukadnak 6-7 év alatt (nekem most volt másodszor cserélve a 13 éves jószágon). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Sziasztok! Közben olvasgattam, OFF típusú autóknál (Nissan, Fiat, Seat) láttam hasonló tünetekkel küzdő embereket - menet közben leáll, majd újraindul - több esetben is a fordulatszám-jeladó volt a ludas, illetve annak cseréjével megoldódott. Mivel nekem amúgyis ingadozik alacsony sebességnél üresben a fordulatszám, ez is esélyes lehet. Mit gondoltok? (hibakódot nem tárolt, lehet?) Végre egy újabb reménysugár. Hol találom ezt a jeladót X14NZ-ben? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Sziasztok! Közben olvasgattam, OFF típusú autóknál (Nissan, Fiat, Seat) láttam hasonló tünetekkel küzdő embereket - menet közben leáll, majd újraindul - több esetben is a fordulatszám-jeladó volt a ludas, illetve annak cseréjével megoldódott. Mivel nekem amúgyis ingadozik alacsony sebességnél üresben a fordulatszám, ez is esélyes lehet. Mit gondoltok? (hibakódot nem tárolt, lehet?) Végre egy újabb reménysugár. Hol találom ezt a jeladót X14NZ-ben? Köszi Az, hogy amikor gurul az autó és a váltó üresben van és a fordulatszám ingadozik az normális. Sztem mindegyik ilyen. Az enyém is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Sziasztok! Közben olvasgattam, OFF típusú autóknál (Nissan, Fiat, Seat) láttam hasonló tünetekkel küzdő embereket - menet közben leáll, majd újraindul - több esetben is a fordulatszám-jeladó volt a ludas, illetve annak cseréjével megoldódott. Mivel nekem amúgyis ingadozik alacsony sebességnél üresben a fordulatszám, ez is esélyes lehet. Mit gondoltok? (hibakódot nem tárolt, lehet?) Végre egy újabb reménysugár. Hol találom ezt a jeladót X14NZ-ben? Köszi Az, hogy amikor gurul az autó és a váltó üresben van és a fordulatszám ingadozik az normális. Sztem mindegyik ilyen. Az enyém is... :D Az enyém is csinálja. Egyébként nincs ilyen jeladó az NZ-kben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Az enyém is csinálja. Egyébként nincs ilyen jeladó az NZ-kben. De fordulatszámjelet csak ad valami. Hall jeladó? Nem az ingadozás izgat, hanem a menetközben leállás. Hall jeladó hibát eltárolná? Nekem nincs a hibatárban semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 De fordulatszámjelet csak ad valami. Hall jeladó? Nem az ingadozás izgat, hanem a menetközben leállás. Hall jeladó hibát eltárolná? Nekem nincs a hibatárban semmi. Igen, 1.4-ben a gyújtáselosztó alatt van a Hall-jeladó. A gyújtáshibákat általában nem tárolja az ECU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Igen, 1.4-ben a gyújtáselosztó alatt van a Hall-jeladó. A gyújtáshibákat általában nem tárolja az ECU. Sikerült délelőtt vennem egy Mitron gyártmányú Hall jeladót 3600 Ft-ért, de most olyan vacak lett az idő, hogy a garázsig se tudok kimenni :D délután csere... nagyon kíváncsi vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Igen, 1.4-ben a gyújtáselosztó alatt van a Hall-jeladó. A gyújtáshibákat általában nem tárolja az ECU. Megtaláltam a Hall jeladót, de nagyon be van ágyazva. Hogy tudnám kiszedni a helyéről? Amit csináltam: - barnás narancssárgás elosztófedél le - elosztó filctollas összejelölése a motorral - szorítókengyel lazítás, elosztó leszedés - semmi szétszedhetőt nem találtam odabent, gyorsan vissza is raktam az egészet :D Tehát a kérdés adott, hogyan tudom kiszedni - visszarakni a hall jeladót, mert eléggé beágyazottnak tűnik (előtte van az elosztó forgórésze, amitől nem férek hozzá). Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Megtaláltam a Hall jeladót, de nagyon be van ágyazva. Hogy tudnám kiszedni a helyéről? Amit csináltam: - barnás narancssárgás elosztófedél le - elosztó filctollas összejelölése a motorral - szorítókengyel lazítás, elosztó leszedés - semmi szétszedhetőt nem találtam odabent, gyorsan vissza is raktam az egészet :D Tehát a kérdés adott, hogyan tudom kiszedni - visszarakni a hall jeladót, mert eléggé beágyazottnak tűnik (előtte van az elosztó forgórésze, amitől nem férek hozzá). Köszi Hát ahogy nézegetem a villás szorítót sem kell levenni, a forgórész mellett elvileg befér a csillagcsavarhúzó, kitekered a jeladót rögzítő két csavart, és kihúzod az alu házból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Sziasztok! Látom a fordulatszám probléma mindennapossá vált szinte... :D Én is ez miatt zaklatnálak Benneteket! Olvasgatom, hogy Zolek "Cartársnál" Hall-jeladó is okozhat fordulatszám gondot. Nálam hideg motornál nem esik vissza a ford.szám mikor bemelegszik a motor. Hall-jeladó lehet nálam is? Valamint ha fékezek, megemelkedik a fordulatszám... :D Tudtok nekem valami biztatót mondani? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Sziasztok! Látom a fordulatszám probléma mindennapossá vált szinte... :D Én is ez miatt zaklatnálak Benneteket! Olvasgatom, hogy Zolek "Cartársnál" Hall-jeladó is okozhat fordulatszám gondot. Nálam hideg motornál nem esik vissza a ford.szám mikor bemelegszik a motor. Hall-jeladó lehet nálam is? Valamint ha fékezek, megemelkedik a fordulatszám... :D Tudtok nekem valami biztatót mondani? Köszi! Szia! Szerintem megpróbálhatnád az alapjárati motort kitisztítani első körben, nálam ez annyiból állt, hogy beáztattam benzinbe, de féktisztító folyadékot szoktak ajánlani a kollegák. Nekem ez egy erősebb hajtásig megoldotta az üresben gurulós alapjárat ingadozós gondom, de utána visszatért. Na én meg nem tudtam otthon kicserélni a hall jeladót a szűk hely és a rossz állapotú csillagfejű tartócsavarok miatt, szervízben megcsinálták 2000 Ft-ért. Holnap már azzal jövök munkába, kiváncsi vagyok megoldódik -e a leállás gondom. Bár a szervíz szerint gyújtásmodul lesz... Meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Szia! Szerintem megpróbálhatnád az alapjárati motort kitisztítani első körben, nálam ez annyiból állt, hogy beáztattam benzinbe, de féktisztító folyadékot szoktak ajánlani a kollegák. Nekem ez egy erősebb hajtásig megoldotta az üresben gurulós alapjárat ingadozós gondom, de utána visszatért. Na én meg nem tudtam otthon kicserélni a hall jeladót a szűk hely és a rossz állapotú csillagfejű tartócsavarok miatt, szervízben megcsinálták 2000 Ft-ért. Holnap már azzal jövök munkába, kiváncsi vagyok megoldódik -e a leállás gondom. Bár a szervíz szerint gyújtásmodul lesz... Meglátjuk. A tisztításon túl vagyok, de azért nem árthat még egyszer... Olvasgattam a gondodat, nekem is volt hasonló, villamosság szerelő mérte ki, nálam gyújtás modul volt a ludas, de egyúttal cseréltem trafót is. Meteornál vettem mindkettőt kb. 10-12.000 - Ft volt a kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 A tisztításon túl vagyok, de azért nem árthat még egyszer... Olvasgattam a gondodat, nekem is volt hasonló, villamosság szerelő mérte ki, nálam gyújtás modul volt a ludas, de egyúttal cseréltem trafót is. Meteornál vettem mindkettőt kb. 10-12.000 - Ft volt a kettő. Köszi a tippet, megnyugtató, hogy nem egy vagyonba kerülnek. Különben a trafóból egyenletes kereplő hang hallatszik, bár a motor zaja miatt nehéz észrevenni, ezek lesznek a következők, ha nem szűnik a gondom. Házilag egyszerű kicserélni a trafót és gyújtásmodult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Köszi a tippet, megnyugtató, hogy nem egy vagyonba kerülnek. Különben a trafóból egyenletes kereplő hang hallatszik, bár a motor zaja miatt nehéz észrevenni, ezek lesznek a következők, ha nem szűnik a gondom. Házilag egyszerű kicserélni a trafót és gyújtásmodult? Igen , két csati meg két csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Köszi a tippet, megnyugtató, hogy nem egy vagyonba kerülnek. Különben a trafóból egyenletes kereplő hang hallatszik, bár a motor zaja miatt nehéz észrevenni, ezek lesznek a következők, ha nem szűnik a gondom. Házilag egyszerű kicserélni a trafót és gyújtásmodult? Csattog az a car gyujtókábeltől is tisztességgel és a túl nagy gyertyahézagtól is. Én is megvettem mindent anno (trafo, komplett gyujtáselosztó, ......) mert csttogott a trafo meg rángatott, aztán kidobtam a sok lét mert az új kábelszet carvolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Köszi a tippet, megnyugtató, hogy nem egy vagyonba kerülnek. Különben a trafóból egyenletes kereplő hang hallatszik, bár a motor zaja miatt nehéz észrevenni, ezek lesznek a következők, ha nem szűnik a gondom. Házilag egyszerű kicserélni a trafót és gyújtásmodult? Igen , két csati meg két csavar. + a modul felfogatásához kell(ene) egy kis hővezető zselé, mert nélküle nem tudja jó hatásfokkal elvezetni a keletkező hőt és emiatt csökken(het) az élettartama. Hogy ez a gyakorlatban mennyire számít azt nem tudom, mert én nem tettem még fel gy.modult paszta nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 + a modul felfogatásához kell(ene) egy kis hővezető zselé, mert nélküle nem tudja jó hatásfokkal elvezetni a keletkező hőt és emiatt csökken(het) az élettartama. Hogy ez a gyakorlatban mennyire számít azt nem tudom, mert én nem tettem még fel gy.modult paszta nélkül. Tudnál mutatni esetleg képet, hogyan, hova kented a zselét? Ha úgyis cserélek, talán ezen már nem érdemes spórolni, bár még nem tudom mennyibe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Tudnál mutatni esetleg képet, hogyan, hova kented a zselét? Ha úgyis cserélek, talán ezen már nem érdemes spórolni, bár még nem tudom mennyibe kerül. A zselét adják a modullal együtt. Egy kis zacskóban mellékelik hozzá, olyan mint a szilikon tömítő. Ezt ha jól tévedek a modul fémes oldalára kell rákenni és úgy rögzíteni a trafóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 A zselét adják a modullal együtt. Egy kis zacskóban mellékelik hozzá, olyan mint a szilikon tömítő. Ezt ha jól tévedek a modul fémes oldalára kell rákenni és úgy rögzíteni a trafóhoz. Gyanitom hasonló, vagy ugyanolyan mint a számítógépekben a proci és hűtő közötti fehér trutyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolek Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Gyanitom hasonló, vagy ugyanolyan mint a számítógépekben a proci és hűtő közötti fehér trutyi. Igen, olyasmi lehet, ahogy az elvet elnézem. Vettem ma gyújtásmodult, nem adtak hozzá trutyit, de számteches boltban 300 Ft-ért lehet kapni egy kis tubussal, majd azt kenem rá. Viszont a vett gyújtásmodul nem passzol a régi helyére, kicsit más alakja van (rövidebb és kicsit szélesebb), arról nem is beszélve, hogy a tartó tálcán (ami egyben tartja a modult és a trafót) van egy kis bemélyedés, amibe nem stimmel. Remélem lehet kapni ilyen tartó vasat, mert amúgy is elég nehéz kiszedni a régi modult, mivel van egy csavar, ami valahogy a belsejéből lehet beletekerve a tálcába, a trafót pedig csak egy sínbe kell becsúsztatni. Van amúgy valami különleges oka, hogy ilyen közel van egymáshoz a trafó és a modul, vagy csak így sikerült? Különben csodálkozom, hogy nincs rajta kis hűtőborda, ha ilyen gond a melegedés azon a tájékon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Igen, olyasmi lehet, ahogy az elvet elnézem. Vettem ma gyújtásmodult, nem adtak hozzá trutyit, de számteches boltban 300 Ft-ért lehet kapni egy kis tubussal, majd azt kenem rá. Viszont a vett gyújtásmodul nem passzol a régi helyére, kicsit más alakja van (rövidebb és kicsit szélesebb), arról nem is beszélve, hogy a tartó tálcán (ami egyben tartja a modult és a trafót) van egy kis bemélyedés, amibe nem stimmel. Remélem lehet kapni ilyen tartó vasat, mert amúgy is elég nehéz kiszedni a régi modult, mivel van egy csavar, ami valahogy a belsejéből lehet beletekerve a tálcába, a trafót pedig csak egy sínbe kell becsúsztatni. Van amúgy valami különleges oka, hogy ilyen közel van egymáshoz a trafó és a modul, vagy csak így sikerült? Különben csodálkozom, hogy nincs rajta kis hűtőborda, ha ilyen gond a melegedés azon a tájékon. Hello Nos úgy tudod megoldani hogy az alu tálcárol levésed a régi modult, aztán megnézed hogyan passzolna rá és flex-el leköszörülöd a felesleget, addig hogy simán ráfeküdjön, bejelölöd a csavar furat helyát és kis csavarral fel tudod csavarni a tálcára, csak előtte a modul alját kend be a proci zselével feltétlenül, én így csináltam és jó lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Hello Nos úgy tudod megoldani hogy az alu tálcárol levésed a régi modult, aztán megnézed hogyan passzolna rá és flex-el leköszörülöd a felesleget, addig hogy simán ráfeküdjön, bejelölöd a csavar furat helyát és kis csavarral fel tudod csavarni a tálcára, csak előtte a modul alját kend be a proci zselével feltétlenül, én így csináltam és jó lett :D Hmmm , én simán az alu tálcával együtt cseréltem, csak a két tarfón is átmenő csavart tekertem ki. Mondjuk nekem az alakja passzolt, csak a csati kivezetés volt más szögben, alig fért el az akkutól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Szevasztok! Kuplung bowden csere elött állok már meg is van bowden és egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyire macerás kicserélni?Ha jól tudom akkor valami rugót is ki kell akasztani a pedálnál mert ugy fér ki!Ez igaz? Esetleg ha valakinek lenne képe és elküldené azt megköszönném! üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Szevasztok! Kuplung bowden csere elött állok már meg is van bowden és egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyire macerás kicserélni?Ha jól tudom akkor valami rugót is ki kell akasztani a pedálnál mert ugy fér ki!Ez igaz? Esetleg ha valakinek lenne képe és elküldené azt megköszönném! üdv.:zozo Végülis a rugót nem kell kiakasztani, csak nekem útban volt a bovden pöckének a kiugrasztásakor. Mondjuk én kivettem az egész pedált, és bezsíroztam rendesen a tengelyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Végülis a rugót nem kell kiakasztani, csak nekem útban volt a bovden pöckének a kiugrasztásakor. Mondjuk én kivettem az egész pedált, és bezsíroztam rendesen a tengelyét. http://pics.coldline.hu/pics/266536-20110629-ZDKM9k.jpg Köszi a képet és a segitséget! Igen a bowden pöckének kiakasztásához kell kivenni a rugót!A pedált azt csak a csap fogja vagy esetleg valamit kell még bontani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts