zozo astra1.6 16v Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 Sziasztok! Egy olyan problémám lenne,hogy délelött mentem a kocsival és egyszercsak kigyújtotta a motorjelet és a lufilámpát!Csak úgy magától!Akkor menet közben leállítottam utána újrainditottam és azóta nem világit egyiksem! Szerintetek mi lehet a baj?Vagy mit nézzek meg? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo
pszilaj Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 zozo astra1.6 16v írta: Sziasztok! Egy olyan problémám lenne,hogy délelött mentem a kocsival és egyszercsak kigyújtotta a motorjelet és a lufilámpát!Csak úgy magától!Akkor menet közben leállítottam utána újrainditottam és azóta nem világit egyiksem! Szerintetek mi lehet a baj?Vagy mit nézzek meg? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Lehet hogy a kormány átvezetőnél volt egy kis kontakt hiba... :-)
zozo astra1.6 16v Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 pszilaj írta: Lehet hogy a kormány átvezetőnél volt egy kis kontakt hiba... :-) Aha lehet,hogy az volt vele!Mert azóta nem világít! Köszi a választ!
FPepe Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 zozo astra1.6 16v írta: Sziasztok! Egy olyan problémám lenne,hogy délelött mentem a kocsival és egyszercsak kigyújtotta a motorjelet és a lufilámpát!Csak úgy magától!Akkor menet közben leállítottam utána újrainditottam és azóta nem világit egyiksem! Szerintetek mi lehet a baj?Vagy mit nézzek meg? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo pszilaj írta: Lehet hogy a kormány átvezetőnél volt egy kis kontakt hiba... :-) Ezt azért nem hiszem, mert a lufi lámpája tudtommal égve marad egészen a hiba műszeres törléséig. Inkább arra gyanakodnék, hogy a töltéssel lehetett vmi gond, túl sok, vagy túl kevés.
zozo astra1.6 16v Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 FPepe írta: Ezt azért nem hiszem, mert a lufi lámpája tudtommal égve marad egészen a hiba műszeres törléséig. Inkább arra gyanakodnék, hogy a töltéssel lehetett vmi gond, túl sok, vagy túl kevés. És a töltés végett gyújtotta volna ki a motorjelet meg a lufilámpát?És utána leállítottam utána újra beindít és azóta nem világít!Ha kivillogtatnám akkor lehetne benne hiba?
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 zozo astra1.6 16v írta: És a töltés végett gyújtotta volna ki a motorjelet meg a lufilámpát?És utána leállítottam utána újra beindít és azóta nem világít!Ha kivillogtatnám akkor lehetne benne hiba? Megpróbálhatod, de az ilyet nem szokta tárolni. Nekem pl. ha valamiért elmegy kicsit a töltés (pl. esőben megcsúszik az ékszíj) akkor a fékfolyadék/kézifék visszajelző felvillan.
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni.nem indul a kis C14NZ- m.önindítót forgatja.szerintem a ac pumpa körül lesz valami,mert ha ráadom a gyújtást nem hallom a pillanatnyi zúgását.A pumpa(jó drága újonnan) mehetett tönkre?Vagy a relé?vagy vmi más? Van valakinek ötlete?Nem tudom nélkülözni az autót. Köszi!
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni.nem indul a kis C14NZ- m.önindítót forgatja.szerintem a ac pumpa körül lesz valami,mert ha ráadom a gyújtást nem hallom a pillanatnyi zúgását.A pumpa(jó drága újonnan) mehetett tönkre?Vagy a relé?vagy vmi más? Van valakinek ötlete?Nem tudom nélkülözni az autót. Köszi! A gyújtás ráadása után 1-2mp-el (nem indítod be!) hallod a relé kattanását? Ha nem, én azt nézném meg először.
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni.nem indul a kis C14NZ- m.önindítót forgatja.szerintem a ac pumpa körül lesz valami,mert ha ráadom a gyújtást nem hallom a pillanatnyi zúgását.A pumpa(jó drága újonnan) mehetett tönkre?Vagy a relé?vagy vmi más? Van valakinek ötlete?Nem tudom nélkülözni az autót. Köszi! Ezt fejből senki nem fogja megmondani neked :D Ha a relénél összezárod a lábakat, akkor elindul? Ha igen akkor a relé carakszik. Ha nem, akkor még az AC, vagy a csatlakozói, vagy a kábele, vagy vagy... Indítózás után benzinszag nincs a kipufogónál? Ha van, akkor nem a benzin részlegen kell kotorászni :D
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni.nem indul a kis C14NZ- m.önindítót forgatja.szerintem a ac pumpa körül lesz valami,mert ha ráadom a gyújtást nem hallom a pillanatnyi zúgását.A pumpa(jó drága újonnan) mehetett tönkre?Vagy a relé?vagy vmi más? Van valakinek ötlete?Nem tudom nélkülözni az autót. Köszi! Húzd ki a relét a foglalatból kösd össz egy darab dróttal a 30-87-es sarkot, ha a pumpa elindul, akkor a relé kuka. Ha nem, akkror pumpa, csatlakozó, vagy vezeték hiba. Közvetlenül a pumpának is adhadsz tápot, az akkuról két dróttal, de egy 9V-os elem is megforgatja. Ha elindul, akkor még marad a csati, vagy a vezeték, immód van?
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 zotya975 írta: Húzd ki a relét a foglalatból kösd össz egy darab dróttal a 30-87-es sarkot, ha a pumpa elindul, akkor a relé kuka. Ha nem, akkror pumpa, csatlakozó, vagy vezeték hiba. Közvetlenül a pumpának is adhadsz tápot, az akkuról két dróttal, de egy 9V-os elem is megforgatja. Ha elindul, akkor még marad a csati, vagy a vezeték, immód van? nincs immo. autógáz is van a kocsiban,bár ez lehet,h lényegtelen. A relét hol találom?hogyan néz ki?
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 FPepe írta: A gyújtás ráadása után 1-2mp-el (nem indítod be!) hallod a relé kattanását? Ha nem, én azt nézném meg először. nem hallom.
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: nem hallom. A sárga motorkontroll-lámpa kigyullad a gyújtás ráadásakor? Ha igen, nézd meg a relét, a jobb oldali lábtérburkolatot kell levenni hozzá.
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 FPepe írta: A sárga motorkontroll-lámpa kigyullad a gyújtás ráadásakor? Ha igen, nézd meg a relét, a jobb oldali lábtérburkolatot kell levenni hozzá. igen kigyullad. ez az anyós ülésnél?
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: igen kigyullad. ez az anyós ülésnél? Igen:
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: igen kigyullad. Akkor nézd meg azt a relét, 15-ös torx csavarhúzó kell a burkolat lebontásához. Zotya képén a szép rózsaszín az AC-relé ( a Tiédben lehet más színű is).
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 zotya975 írta: Igen: OK.Köszi!meg is van. Meghallgattam még egyszer,s a relé működik,kattan.Csak a pumpa felől nem hallom azt a 1mp-es kis zúgást! Nagy a baj?
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: Igen: OK.Köszi!meg is van. Meghallgattam még egyszer,s a relé működik,kattan.Csak a pumpa felől nem hallom azt a 1mp-es kis zúgást! Nagy a baj? Húzd ki a relét a foglalatból, és kösd össze egy dróttal a lábak helyét a foglalatban, amiket Zotya írt korábban. Ha így se indul be, akkor a pumpa lehet problémás.
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 FPepe írta: Húzd ki a relét a foglalatból, és kösd össze egy dróttal a lábak helyét a foglalatban, amiket Zotya írt korábban. Ha így se indul be, akkor a pumpa lehet problémás. megpróbálom...........
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 zotya975 írta: Húzd ki a relét a foglalatból kösd össz egy darab dróttal a 30-87-es sarkot, ha a pumpa elindul, akkor a relé kuka. Ha nem, akkror pumpa, csatlakozó, vagy vezeték hiba. Közvetlenül a pumpának is adhadsz tápot, az akkuról két dróttal, de egy 9V-os elem is megforgatja. Ha elindul, akkor még marad a csati, vagy a vezeték, immód van? Összekötöttem a relét ahogy mondtad.nem indul az autó :D
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Az ac pumpát be tudom indítani valahogy?vagy kuka? hogy van ez?
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: Az ac pumpát be tudom indítani valahogy?vagy kuka? hogy van ez? Pontosan ezt próbáltad az összekötéssel, és mivel nem indult el, esélyes, hogy kuka. Melyik karosszériaváltozat a kocsi? 5-ajtósnál a hátsó ülés alól hozzá lehet férni az AC-pumpához.
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: Az ac pumpát be tudom indítani valahogy?vagy kuka? hogy van ez? FPepe írta: Pontosan ezt próbáltad az összekötéssel, és mivel nem indult el, esélyes, hogy kuka. Melyik karosszériaváltozat a kocsi? 5-ajtósnál a hátsó ülés alól hozzá lehet férni az AC-pumpához. Azért még lehet kábel, vagy csatlakozó gond is....próbálj meg közvetlenül áramot adni a pumpának. Ha csak akad előfordul hogy polarítás fordítással meg lehet indítani visszafele, majd a normál irányban, de ez már a végét jelenti. Az immóra nem válaszoltál. Nekem is volt ilyen gondom, az áram nem ment el a pumpáig, valószínű a riasztó kevert be, de nem keresgéltük, áthidaltuk a szakaszt ahol meg volt szakítva a táp, és azóta jó.
radler Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 FPepe írta: Pontosan ezt próbáltad az összekötéssel, és mivel nem indult el, esélyes, hogy kuka. Melyik karosszériaváltozat a kocsi? 5-ajtósnál a hátsó ülés alól hozzá lehet férni az AC-pumpához. 5 ajtós.már felhajtottam az ülést, s megtaláltam.asszem 6 csavar fogja. Hogyan tudom kiszerelni,mi a pontos menete? Köszönöm az eddigieket is!
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 radler írta: 5 ajtós.már felhajtottam az ülést, s megtaláltam.asszem 6 csavar fogja. Hogyan tudom kiszerelni,mi a pontos menete? Köszönöm az eddigieket is! Kiszedni nem kell a teszteléshez, csak a csatiját húzd le, és adjál neki 12V-ot.
Recommended Posts