zotya975 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Üdv Urak! Gondban vagyok a paripámmal! Jelenség a következő, hidegen-melegen egyaránt és a nyári időszakban. Folyamatos tempónál mikor csak tartom a fordulatot nem gyorsítok, bármely fokozatbak rángat a motor. Nem durván de rángat. Amint odalépek gyorsít rendesen. A jelenség van, hogy megszűnik és akkor pár napig, hétig megvagyunk. Másik problémám ez is esetleges, gyorsításkor erőtlenkedik majd egyszer csak nekilódul. Már volt gyertyacsere+kábel amikor jelentkezett az 1 hiba de semmi eredménye. Közeleg a jó idő és már előre félek a nyakrándulástól. Ha van tapasztalat az ügyben ne fogjátok vissza! köszi Tafi. Benzinszűrű volt mostanában cserélve? Hibakódot villogtattál? Bár nem szokta a pillanatnyi hibát eltárolni, de hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafi Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Benzinszűrű volt mostanában cserélve? Hibakódot villogtattál? Bár nem szokta a pillanatnyi hibát eltárolni, de hátha. Igen bez.szűrő sűrűn cserélgetem, hibát még nem villogtattam, megteszem hátha Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafi Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 [quote name='zotya975' Hibakódot villogtattál? Bár nem szokta a pillanatnyi hibát eltárolni, de hátha. Villogtattam, 12-sen kívül semmi azt viszont folyamatosan amíg gyújtás off. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kotegaeshi Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 200-as hibakód: valami injektor hibakód 170-es hibakód: valami lambda hiba Remélem segít vmit B) Köszönöm! A lambda hiba szerintetek lehet attól, hogy túl kevés levegőt kap? Mert a gáz úgy lett beszerelve, hogy a levegő beszívó csőbe lett téve egy spray-s kupak kicsit kilukasztva. Vagy azért is lehet, mert túl alacsony az alapjárat, túl kevés gázt kap, és néha motorfékkor (pl körforgalomba beéréskor) leáll? Hogyan tudom törölni a hibakódokat, hogy tudjam, nem valami régi maradt benne, hanem tényleg a mostani leállásokkal van kapcsolatban? Azt olvastam, hogy 30x indítsam el, állítsam le, 5 másodperces ECU önteszt időt ráhagyva minden indítás előtt, de ezt nem szeretném. Akkusarut ha leveszem? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 [quote name='zotya975' Hibakódot villogtattál? Bár nem szokta a pillanatnyi hibát eltárolni, de hátha. Villogtattam, 12-sen kívül semmi azt viszont folyamatosan amíg gyújtás off. Az normális, a hibakódlista kezdetét , és végét jelzi. Az a baj, hgy a pillanatnyi hibát általában nem tárolja, és ezeket a legnehezebb felderíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafi Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Esetleg a fent leírtak nem utalnak valamiféle mát tapasztalt hibára? Már az is jó lenne ha tudnám, hogy elektromos vagy mechanikus irányba induljak A szerelőm gyanakodott gyújtás elektronikára de annak a próbája egy azonos darab ami nem sok rohangál felénk, ill. egy új de annak az ára horror a próbálgatásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Esetleg a fent leírtak nem utalnak valamiféle mát tapasztalt hibára? Már az is jó lenne ha tudnám, hogy elektromos vagy mechanikus irányba induljak A szerelőm gyanakodott gyújtás elektronikára de annak a próbája egy azonos darab ami nem sok rohangál felénk, ill. egy új de annak az ára horror a próbálgatásra. Valószínűbb a gyujtás, mint a mechanikus probléma, esetleg előfordulhat akadozó AC-pumpa is, de az inkább el sem indul, nem szokott menet közben akadozva berángatást csinálni. Volt már dolgom rángató c14nz-vel, gyakorlatilag mindent kicseréltünk benne, de nem javult meg. A srác elvitte valakihez ahol megtalálták a hiba okát de sajna azóta nem tudtam beszélni vele, hogy mi volt a a baj. Brezsónak a gyujtásmodul okozott rángatást menet közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Sziasztok! Végre eljutottam odáig, hogy "csak" össze kell rakni a kocsit, de a hátsó ablaktörlővel elakadtam. Nem tudna valaki a ferdehátúsok közül köldeni egy képet a hátsó ablaktörlő motor rögzítéséről? A tengelyen lévő két ferdén hasított gumi sehogy sem akar illeszkedni a csomiajtóhoz. Köszi előre is. Így hírtelen nem találom a saját képeimet a hátsó ablaktörlő motorról, pedig direkt ilyen esetekre lefotóztam mindent részletesen a javításakor... (de mivel ilyen nagy rend van a gépemen, sehol sem találom) De itt egy Vaterás kép! Hátha segít! Amúgy a gumik ferde részei szembe vannak egymással, úgy illeszkednek, kötöttük a kaszni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Valószínűbb a gyujtás, mint a mechanikus probléma, esetleg előfordulhat akadozó AC-pumpa is, de az inkább el sem indul, nem szokott menet közben akadozva berángatást csinálni. Volt már dolgom rángató c14nz-vel, gyakorlatilag mindent kicseréltünk benne, de nem javult meg. A srác elvitte valakihez ahol megtalálták a hiba okát de sajna azóta nem tudtam beszélni vele, hogy mi volt a a baj. Brezsónak a gyujtásmodul okozott rángatást menet közben. Az SE motorok DIS gyújtásosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Az SE motorok DIS gyújtásosak. 92.09-től legalábbis. Abból kiindulva, hogy kanyarban vannak problémái, sztem üzemanyagellátási gond, olyan, mintha az AC-pumpa nem érne bele az üzemanyagba olyankor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 92.09-től legalábbis. Abból kiindulva, hogy kanyarban vannak problémái, sztem üzemanyagellátási gond, olyan, mintha az AC-pumpa nem érne bele az üzemanyagba olyankor. Oké, de az mindíg beleér, amíg 1 liter üanyag van a kocsiban. Nekem is lecsúszott csővel féltank alatt voltak csak gondjaim, és 1-2-ben gyorsításkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafi Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 "Jelenség a következő, hidegen-melegen egyaránt és a nyári időszakban. Folyamatos tempónál mikor csak tartom a fordulatot nem gyorsítok, bármely fokozatbak rángat a motor. Nem durván de rángat. Amint odalépek gyorsít rendesen. A jelenség van, hogy megszűnik és akkor pár napig, hétig megvagyunk. Másik problémám ez is esetleges, gyorsításkor erőtlenkedik majd egyszer csak nekilódul." Na ez volt eddig és mára meglepett egy újabb megoldanivalóval! Kilyukadt a benzintankom... persze mikor veszi észre az ember amikor teletöltöttem B) Leszedtem és és szembesültem vele, hogy több mint valószínű ujjat kell vadásznom. Átrohadt a szentem, csinálok pár képet de szerintem ti is azt fogjátok javasolni, hogy csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 "Jelenség a következő, hidegen-melegen egyaránt és a nyári időszakban. Folyamatos tempónál mikor csak tartom a fordulatot nem gyorsítok, bármely fokozatbak rángat a motor. Nem durván de rángat. Amint odalépek gyorsít rendesen. A jelenség van, hogy megszűnik és akkor pár napig, hétig megvagyunk. Másik problémám ez is esetleges, gyorsításkor erőtlenkedik majd egyszer csak nekilódul." Na ez volt eddig és mára meglepett egy újabb megoldanivalóval! Kilyukadt a benzintankom... persze mikor veszi észre az ember amikor teletöltöttem B) Leszedtem és és szembesültem vele, hogy több mint valószínű ujjat kell vadásznom. Átrohadt a szentem, csinálok pár képet de szerintem ti is azt fogjátok javasolni, hogy csere. Végülis lehet CO-val hegeszteni, csak előtte teljesen fel kell tölteni vízzel, kiszorítva így belőle a benzingőzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafi Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Végülis lehet CO-val hegeszteni, csak előtte teljesen fel kell tölteni vízzel, kiszorítva így belőle a benzingőzt. Ezt látva is ez a vélemény: http://pics.coldline.hu/pics/212019-20110417-tvf1Ek.jpg Ja a lyuk az már csavarhúzóval készült. A felső felületén az egész tanknak rétegesen valami trutyi van amire azt mondanám, hogy rozsdarétegek, de a bátyám azt mondta, hogy lehet az alvázvédő összerohadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Ezt látva is ez a vélemény: http://pics.coldline.hu/pics/212019-20110417-tvf1Ek.jpg Ja a lyuk az már csavarhúzóval készült. A felső felületén az egész tanknak rétegesen valami trutyi van amire azt mondanám, hogy rozsdarétegek, de a bátyám azt mondta, hogy lehet az alvázvédő összerohadva. Le kell kapirgálni ami lejön, aztán majd meglátod, van-e tiszta fém amit érdemes hegeszteni...de azt tudnod kell hogy nem lesz végleges megoldás, mert a tanknak van egy belső védelme, értelem szerűen ez a hegesztésen már nem lesz ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Ezt látva is ez a vélemény: http://pics.coldline.hu/pics/212019-20110417-tvf1Ek.jpg Ja a lyuk az már csavarhúzóval készült. A felső felületén az egész tanknak rétegesen valami trutyi van amire azt mondanám, hogy rozsdarétegek, de a bátyám azt mondta, hogy lehet az alvázvédő összerohadva. Hááát.... Ha olcsón kapsz egy jó állapotút, akkor felesleges vele kínlódni! :D Mennyi körül van egy F-es tank? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Hááát.... Ha olcsón kapsz egy jó állapotút, akkor felesleges vele kínlódni! :D Mennyi körül van egy F-es tank? B) Nem vészes....Klikk.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nem vészes....Klikk.. Szerintem kár görcsölni rajta... :) Hiába kínlódik vele, nem biztos, hogy tartósan jó lesz! A bontott sem garancia, én cserélném! :( A dízelé ugyanolyan mint a benyásé? (csak nincs AC) ? B) Úgyértem a csövek ugyanúgy vannak nem? visszatérő ág, meg a rendes szívó oldali... Vagy nem jól gondolom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Szerintem kár görcsölni rajta... :( Hiába kínlódik vele, nem biztos, hogy tartósan jó lesz! A bontott sem garancia, én cserélném! :) A dízelé ugyanolyan mint a benyásé? (csak nincs AC) ? :D Úgyértem a csövek ugyanúgy vannak nem? visszatérő ág, meg a rendes szívó oldali... Vagy nem jól gondolom? :) Passz, viszatérő ágnak ott is kell lennie... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Passz, viszatérő ágnak ott is kell lennie... B) Azért gondolom én is... hátha nekem is jó lesz egyszer a donoré (az C16NZ-é) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafi Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Nem vészes....Klikk.. Köszi, hogy utána is kerestél bár nekem más a formája, és egy rozsdaboglya az egész. Nem hiszek a javításban előjönne máshol. egy jó állapotút kellene kifognom. http://pics.coldline.hu/pics/212205-20110417-KIsbND.jpg http://pics.coldline.hu/pics/212206-20110417-m7JfdZ.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Köszi, hogy utána is kerestél bár nekem más a formája, és egy rozsdaboglya az egész. Nem hiszek a javításban előjönne máshol. egy jó állapotút kellene kifognom. http://pics.coldline.hu/pics/212205-20110417-KIsbND.jpg http://pics.coldline.hu/pics/212206-20110417-m7JfdZ.jpg Olyan csík az enyémen is van, valami rezgésgátló kátránylemez, nem piszkáltam meg alatta lehet ez is rozsdás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tafi Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Olyan csík az enyémen is van, valami rezgésgátló kátránylemez, nem piszkáltam meg alatta lehet ez is rozsdás: A kátránylemez alatt mint a gyári csak ott nem rozsdás! A lyuk és környéke az katasztrófa ott 5cm vastagon állt a sár, az a réteges leválás az mindenhol máshol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 A kátránylemez alatt mint a gyári csak ott nem rozsdás! A lyuk és környéke az katasztrófa ott 5cm vastagon állt a sár, az a réteges leválás az mindenhol máshol. Ja hát sár az volt az enyémen is bőven.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Szerintem kár görcsölni rajta... :) Hiába kínlódik vele, nem biztos, hogy tartósan jó lesz! A bontott sem garancia, én cserélném! :( A dízelé ugyanolyan mint a benyásé? (csak nincs AC) ? B) Úgyértem a csövek ugyanúgy vannak nem? visszatérő ág, meg a rendes szívó oldali... Vagy nem jól gondolom? :D Üdv. Én tavaly öszel cseréltem tankot a caravan allat és nem jó a dieseles a benzineshez mivel a dieseles a szintmérő mellől szívja az üzanyagot és ott is folyik vissza. Többek közt nincs meg az ac helye se sem a kosár amiböl szívná az anyagot. Én is dieselt kerítettem először de paszoltam az átalakítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts