hala Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Sziasztok Most olvastam vissza egy kicsit és azt tapasztaltam, hogy többen kűzdenek a hátsó ablakmosó cső eltörése miatt. Hát én is így jártam és elég egyszerűen rövidrezártam a problémát a kényes tetőkárpit piszkálása nélkül. Az ötajtós Astrámnál nekem is az ötödik ajtónál lévő gumi "harmónikában" tört el a cső és annyira visszacsúszott, hogy nem is értem el. A megoldás: elrohantam agy díszhal boltba és vettem 6-7 méter csövet, majd az anyósülés lábterénél lévő műanyag burkolat bontása után elvágtam a régi hártafelé menő csövet és kihúztam a tető irányába menőt ... majd ez a darab elment kukázni. Az új csövet végigfüztem a küszöböknél lévő műanyag burkolat eltávolítása után ezek alá a csomagtartóig, és ott a bal hátsó lámpa kivételével ügyesen feljátszottam az említett "gumu harmónikáig". A küszöböknél nagyon szakszerűen el lehet helyezni a csövet mert a meglévő kábelkötegelők egyszerűen bonthatók és ezek jól rögzítik azt. Az anyósülés lábterénél összetoldottam a motortéri irányt az új csővel egy kis műanyag csövecskével (ezt nem tudom, hogy honnan guberáltam) és már szinte kész is a mutatvány. Remélem érthető voltam ... vagy legalább is gondolat ébresztő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Szia Hala! Az lenne a kérdésem, hogy a csövet hogyan vitted be a motortérből a kocsiba? Válaszodat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hala Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Szia A csövet az anyósülésnél vágtam el, bent az utastérben. Ez a pont a lábtérnél a műa borítás mögött van. Itt van valami elektronika is. Nem láttam értelmét, hogy kínlódjak a motortér irányában való behúzásnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Szia Hala! Az lenne a kérdésem, hogy a csövet hogyan vitted be a motortérből a kocsiba? Válaszodat előre is köszönöm! Bár a kérdés nem nekem szólt,de azért beleszólok segítség gyanánt " az anyósülés lábterénél lévő műanyag burkolat bontása után elvágtam a régi hártafelé menő csövet és kihúztam a tető irányába menőt ... " Tehát nem kellett bevezetni mert már ott van, csak a régit vágta el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hala Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Jól mondja (írja) Psziho. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Az itt olvasottak alapján én csak a két fogozkodót vettem le és azokon keresztűl operáltam ki a régi csövet meg be az újat. Szuper - van ablakmosóm. És mikor meg akartam javítani az ablaktörlőt, hatalmas örömömre rájöttem, hogy csak a testkábel volt kiesve csavarostól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Hi! Mennyi nyűglődés van ezzel a hátsó mosóval !!! :shock: Jó hogy az enyém 4 ajtós. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Hi! Mennyi nyűglődés van ezzel a hátsó mosóval !!! :shock: Jó hogy az enyém 4 ajtós. :lol: :lol: De az enyémbe aludni is lehet.... :roll: :idea: S ha működik a mosó, még ki is látok... :smt026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 HI! Én mosó nélkül is kilátok. :wink: :wink: Aludni még nem próbáltam benne,de biztos kényelmetlen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Bővűlt a szereld magad akcíók képsorozatom.. mindenkinek csak saját felelőségére! http://www.kep.tar.hu/laci4/50055869#2 (benyaszűrő, pollenszűrő, és fütőmotor ellenállás csere) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 HI! Én mosó nélkül is kilátok. :wink: :wink: Aludni még nem próbáltam benne,de biztos kényelmetlen. :lol:Az én fiam is azt szokta mondani, hogy ha legközelebb kocsit veszek akkor az olyan legyen amelyiken hátul is van ablaktörlő, mintha ez lenne a legfontosabb szempont :lol: :lol: :lol: Egyébként meg mosó nélkül is tényleg kilátunk hátra, mert a mienk 23 cm-el hosszabb és nem dobálja fel annyira a sarat, mint a nem sedanok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 az normális ha most ebben az jó kis időben nagyon meleg a váltóbox meg a lábnál levő részek,ill. tudja e valaki mi lehet az oka? tisztelettel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 az normális ha most ebben az jó kis időben nagyon meleg a váltóbox meg a lábnál levő részek,ill. tudja e valaki mi lehet az oka? tisztelettel? Szerintem normális, ott megy kb. a kipuff, meg a katalizátor (800C üzemi hőmérséklet) sincs messze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Szerintem normális, ott megy kb. a kipuff, meg a katalizátor (800C üzemi hőmérséklet) sincs messze... + a motor által felmelegített levegő is ott megy ki menet közben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 köszönöm,és nem lehet ezzel valamit csinálni, mert a klima is csak küzd alig tudja lehuteni a lábteret,illetve hátra még megy valamennyi,de elöl csak szenved/meg én is/. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 A fűtőradiátor is ott van a gázpedál mellett, az folyamatosan meleg, ha a motor is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Tudnátok nekem ajánlani egy jó/olcsó/nem behúzós bontót BPen? Az anyósülésnél a biztiöv csatjánál elfáradt a két dróthuzal (a kezemben maradt maga a csat). Ez ilyen reteszes/visszahúzós (?) fajta. Ilyet szeretnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 + a motor által felmelegített levegő is ott megy ki menet közben :lol: +a hifi is melegíti a boxot, ha nincs külön erősítő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 az normális ha most ebben az jó kis időben nagyon meleg a váltóbox meg a lábnál levő részek,ill. tudja e valaki mi lehet az oka? tisztelettel? Nem lehet hogy a kat vagy a középdob felett lévő lemez hiányzik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Tudnátok nekem ajánlani egy jó/olcsó/nem behúzós bontót BPen? Az anyósülésnél a biztiöv csatjánál elfáradt a két dróthuzal (a kezemben maradt maga a csat). Ez ilyen reteszes/visszahúzós (?) fajta. Ilyet szeretnék... www.opelbonto.hu www.lakiatti.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Poetry! Arra készülj hogy húzós lesz az ára, mert egyben van a csat a patronnal, ami visszahúzza. 10-20 körül szokott menni darabja a bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Poetry! Arra készülj hogy húzós lesz az ára, mert egyben van a csat a patronnal, ami visszahúzza. 10-20 körül szokott menni darabja a bontóban. ezért ni9ncs az enyémben a jobb oldalon kicserélve :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Sajnos a gyári radió nem képvisel nagy fűtőértéket,talán majd az új !és hol kéne lenni lemez?mert akkor a hétvégén alámerülök az aknába és megtekintem,hátha bejön,azötlet. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 www.opelbonto.hu www.lakiatti.hu Ha jól emléxem Szabyka árul egy komplett jobbos ülést, kérdezd meg tőlle, hogy rajta van e a biztonsági öv csatija, valami 2000 re emléxem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Ha jól emléxem Szabyka árul egy komplett jobbos ülést, kérdezd meg tőlle, hogy rajta van e a biztonsági öv csatija, valami 2000 re emléxem :wink: Nincs rajt a csatija és sin sincs rajt csak az ülés :lol: De érdeklődj itt : simip@axelero.hu Tőle vettem az új üléseimet csak a csatikat nem adta hozzá + a sínt szerintem még megvan Neki! Fehérvári a srác! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts